Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jé Brekit is látni, nem hiszem el, úgy látszik Baby Te kellesz
    hozzá, és hupsz már itt is van.:)
    Breki ne dolgozz olyan sokat, mert megárt., jóból is a sok.:)
    Erika Te jellemző tojást készítettél.:D

2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Köszönöm a virtuális locsolkodást! Tiniként az Elfújta a szél és a Scarlett könyveket olvastam állandóan-közben pedig Írországról álmodoztam.... na de egyszer majd el is megyek!:music:

galfranciska, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Végeztünk az egyik munkával már kezdjük is pénteken a másikat :D Tojta szuper:inlove::inlove::inlove: volt:) nix már xDxD

galfranciska, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az nagyon jó lenne, de ez most költözött be!
    Naná, hogy nem! Gyere csak minél többet:)

Régen volt már az Brekuszom, de a hangod hallani mindig nagyon jól esik:)

galfranciska, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A mostani tinik mit olvasnak? Azt is elfújja a szél néhány év múlva.. bezzeg a mi időnkbenxD;) legalábbis az enyémben ezek voltak a slágerek: 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója, Szeleburdi vakáció, Szeleburdi család, aztán az a rengeteg szerelmes regény.. Írtam sajátot is, 6 kötetben nem jelent meg:D, rejtegetem. Majd posztumusz szeretném az elismerést mert nem tudnék mit kezdeni vele.;)

galfranciska, georga06, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ugyanmár én anno a lakótelepen rávettem a fodrászt hogy túrja le nullásra a hajam igaz fél centis lett :D vettem egy Kojak nyalókát végig vonultam az utcán és sztár voltam :D Anyám kiborult :D kérdezte mi lett velem Ica néni megnyírt és én Kojak leszek mindezt 5 évesen :D

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Pont tegnap mondtam a gyereknek, veszünk kojak nyalókát és leesszük a csokit róla, ahogy kell.. mint ahogy a pilóta keksznek is megvan az etikettje:).

8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Most olvastam vissza a napi termést.
    Jobb kormányos autót nem nehéz vezetni, viszont itthon kicsit érdekes vele a közlekedés:D:D.
    Breki köszönjük a locsolást, piros tojat már nálam sincs, pedig láthattad az előzőekben, hogy festettem;);), így ezt hoztam [​IMG]

galfranciska, georga06, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  9. breki072

galfranciska, georga06, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek! Itt gyönyörű napsütés van, remélem nálatok is. Breki kávéját megittam, hoztam másikat http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRODPfL8ICqqn2iBfmEap_BH6e6A9dVvIXzLCzAjGtfFzAGbOEt
    Nagyon jó ez a hét, még alig kezdődött el, és holnap már péntek http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy2IYL4cY5KbdZ4MczG55bTHy-W7QjjkjJ6zL9RnnT1_LljQqjAw
    Breki, tudom, hogy most kezdődik a szezon, de azért pihenni is kell néha, lazítani egy kicsit velünk.
    Kukacka, dugjátok el a fúróját a szomszédnak, amíg keresi, addig csöndben van.

galfranciska, georga06, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

[​IMG] Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Brekinek és a még álmos gazdiknak hoztam ezt a kávét, talán a kép láttán eszedbe jut hol rejtőzik kukorink:)

galfranciska, georga06, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Sziasztok:)
    Ó kávé!!! Na én most jól leiszom magam akkor! Szokás szerint még mindig bamba vagyok. Pedig már megfőztem és kitakarítottam, de szerinrem félig kómásan:)
    Jobb kormányos autó? Na azzal én megjártam nagyon. Teszt vezetésre jelentkeztem még annó és be is kerültem. Elmentem szépen , fiatal csinos srác fogadott, na mondom majd én megmutatom mit tudok!
    Ülök be és nincs ott a kormány!! Azonnal ki is ordítottam a fiúnak jöjjön valami baj van ellopták a kormányt!
    Aztán amikor a gyerek el kezdte a finom mosolynak álcázott röhögést észrevettem a hibát, de akkor már mindegy volt! Jól beégtem:)

galfranciska, georga06, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  13. breki072

Szia! Hol másutt rejtőzne mint a finom ínycsiklandozó levesben úszkál már :pxDxDxDxD
    Tessék nézzétek meg ti is a saját szemetekkel ;)
    http://magyarkonyhaonline.hu/php_images/39-266x266.jpg

galfranciska, georga06, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mamikám ilyenek is csak veled történnek meg. ;):pxD

galfranciska, georga06, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Sajnos, de mindig na majd én megmutatom, oszt majd mindig beégek, de azért következőre elfelejtem és megint csak túl nagy az arcom:)

galfranciska, georga06, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  16. breki072

Szia Nini nagy csibém :D;)
    Most lett vége a végre otthon filmnek,megyek keresek valamit még.
    Aranyos kis mese :D
    Á meg is van halálos i 7. része
    Kitart velem??
    Ja és ez egy munkahely :inlove:xDxDxDxD

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám nem is Te lennél ha nem történnének veled hasonlóak, de nálam a pálmát a párnás-létrás sztorid vitte:D
    Jaj micsoda szörnyűséges látvány? Mifelénk azért a csőrét levágva teszik bele a levesbe:wuerg:

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió Brekikém. A munkahelyen dógozzá :pxD;)

galfranciska, georga06, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  19. breki072

Azt csinálom nézem egymás után a filmeket meg farmozók! :pNem elég munka ez :DxDxD

galfranciska, georga06, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  20. kukac42

No, majd mingyá beszélek a főnököddel:)
    Addig is váltsátok be ezt a kódot:
    Mill2015
    Hivatalos kód a hírlevélből hoztam ide!

galfranciska, georga06, patakvera és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.