Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Tavaszi fáradtság, vagy bénázás?:)

georga06, patakvera, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

megvan a második is :D

georga06, patakvera, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  3. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Na vissza jöttem elkezdtem az eventet mindenkinek sok sikert hozzá.

-Erika31-, georga06, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Juditom látom sikeresen landoltál, a ruhácskád is olyan szép ,
    mint volt. Az akváriumnak semmi nyoma, legalábbis rajtad.:)
    Megyek kerekezni kicsit.

Adruka98, klakli, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét mindenkinek
    Gyorsan belevágtam az eventbe hát ha lesz belőle valami. Azt írták, hogy nehéz de majd kiderül.
    Kerekeztem egy kicsit de semmi érdemleges nem volt pedig vártam azt az új fajta virágot mert még kell a felhősorba.
    Juditkám ha nagyon szükséged lenne még egy akváriumra akkor itt van:http://abc-zoo.hu/6823-10100-thickbox/akvarium-karasz-es-harcoshal-szamara-gomb-68-l.jpg
    Lehet még kávét is főzxD

Adruka98, klakli67, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  6. kukac42

Oppá, oppá!
    Ebben még kaja is van:) Jöhet a halászlé, kávéval, köszönöm szépen:)

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
    georga06, Tavirózsa, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ilyet én is szeretnék. :) Nagyon tetszik. ;) Csak aranyhalacskát már nem lehet ilyenben tartani mert állatkínzás. :(

georga06, Tavirózsa, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

Nem kell mindig a kajára gondolnod, késő van, még fekszi a gyomrodat, majd besegítek:)
    látod milyen önzetlen a barátosnéd,?

Andi11, Adruka98, klakli és 10 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Gizusom a hal hús diétásnak számít:) Nem bánom halazhatunk egy akváriumból:)

galfranciska, Baby72, nyific és 5 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Mindenkinek eventezős szép napot kívánok! Az enyém nem szép, ugyanis nagyon fáj a derekam. Bejöttem dolgozni, azt gondoltam, hogy a gép előtt ülni így is lehet, de lehet, hogy mégsem. Na majd meglátjuk. Mindenesetre aratni, ültetni tudok, és ez a lényeg. Egy kis reggeli ébresztő http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNsJOlOPmcxWC_xL5dsaRmHi0r_osr2C8mT6nx2cOg8zPhBcYy
    Meg egy kis reggeli. Egész nap nem lehet üres gyomorral a földeken dolgozni http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCjGVnK6ZCinvujMaXOxP-dy6Ykgi0kZxhGx7JW7Hg7oTywP1l

Andi11, titjungne, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Hajnal óta fent vagyok, a pilláim nem akarták hogy tovább aludjak:( Kipörgettem 9 piros denevérólat a keréken, de alapom csak 5 van mellé volt 2 pirosam már, meg 1 rózsaszínűm is. A féllábú madárijesztőből nem sikerült még csak 1. Persze sok szupertáp, trágya és kk.trágya is jött, de azért fejbe találtak a síma és sárga terményesek is. Végigtöröltem mindent, alig vártam hogy a papa induljon permetezni. Vasárnap óta minden nap feltörlök, amióta van ez a szuper felmosóm:D Egyszerűen imádok vele dolgozni. Viszont lehet hogy tegnap kicsit megfáztam veteményezés közben. Eléggé hideg szél fújt nálunk.
    Erika köszönjük a kávét és a reggelit, a derekadra vigyázz. Nekem van ilyenem és ha fáj a derekam használom:[​IMG]
    Igaz hogy hajlongászni nem jó benne, de nagyon jól tartja a derekat és a csípőt.

Andi11, titjungne, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok, tudod én is szeretem a halat, kedves Tőled, hogy megosztod velem.:p
    Erika köszi a kávét is meg a reggelit is, igazad van a kerti munkánál fontos a reggeli,
    viszont telegyomorral egy kicsit pihizni is kell ám, ugye igazam van?:)
    Györgyikém biztos elmentél a tyukokkal aludni, hogy együtt ébredjetek.
    A keréken nekem is jött ijesztgetős is, már nem tudom mit szedjek be, hová rakjam.
    A mellékes nyeremények is jók.:)

Andi11, Adruka98, klakli67 és 11 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Sziasztok:)
    Tegnap óta nem tudok venni semmit a bankban, folyton jön az sms, nem engedélyezett tranzakció. Már írtam oda ahova kellett, de válasz még nem jött. Nálatok is van ilyen?

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. kukac42

16. Laboviti

Tudom, Nálad másik böngésző nem nyerő. Esetleg ha másik számítógépről megpróbálnád?

Az sem elvetendő ötlet, hogy újraindítod a számítógéped, miután resetelted a modemet.

17. kukac42

Már mindent megpróbáltam. Választ is kaptam az én bankomnál a hiba, ott meg azt a választ kaptam a BP-nél van a hiba!
    Akkor én most fogom a kalapom oszt jó napot kívánok, de nem tudok mit tenni!

18. Laboviti

Sajnálom, hogy patt helyzetben vagy.:(

19. kukac42

Na most megpróbáltam egy másik kártyát azt elfogadta, de igazán nem értem én ezt a dolgot!
    Az a nagy baj, ezért a derekam letörik, ha ezt használom:)
    Csapdában vagyok segítség:)

Utoljára szerkesztett: 15.4.15
    georga06, terika01, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Itt lenne segítség, de Te mondd meg hogyan, és mit, mert Te mindent tudsz.:)
    Szerzek valamiféle lakatnyitót, és visszajövök.
    Én is sziesztáztam délután de Major Anna miatt fel kellett jönnöm, mert
    pecsenyeszagot éreztem, és tudtam, hogy ez Ő, és engem akar.xD

Andi11, Adruka98, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.