Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Te nem ismered a telefont azon belül meg ........he :D

georga06, terika01, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Breki barátosném megoldotta ezt, igaz, csak félig.:)
    Te meg ne ríjjá!:music: Gyün majd az a repülő, csak alacsonyan akar, hohy Te is
    fel tudjál rá ugrani. Na.;)

Andi11, Adruka98, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

patakvera, galfranciska, titjungne és 5 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt! Apuci hozott már kávét, köszönjük, én hozok egy kis reggelit. :)

patakvera, galfranciska, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  5. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Csak bekoszonok nektek es hoztam egy kis kavet igy reggel tajekan, de ti mar ugyis regota talpon vagytok, frissen, uden, fiatalosan:):p;)
    A mosogep mar nalam is hamarosan lejar, de kozben mar mas dolgot is csinalnom kell, ugyhogy rohanok, mert delre el kell vegeznem mindennel, delutan megyunk egy kis csaladi kirandulasra. Na meg funyirot venni, mert a hatso udvart csak felig tudtam mar lenyirni tegnap, mivel felmondta a szolgalatot a gepem>:( Na, de ez igy szokott lenni, tegnapelott nyertem a lotton, tegnap tonkrement a funyiro, hat megvan a nyeremeny helye, habar a felet sem fedezi egy uj funyironak:p

Napsuteses szep napot kivanok mindenkinek! (es persze, jo gazdalkodast):)

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió! Gratula,hogy nyertél a lottón. Most kicsit, legközelebb sokat fogsz. :p;). Mi is lottózunk, de nyerni, na azt sosem szoktunk. :)

dolce00, patakvera, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Reggelit kávét köszönjük szépen! Én bíza most ébredtem csak fel, a lábam megint vacakol így hajnalban sikerült csak kicsit hunyni, az meg sokáig tartott, ahogy elnézem:) Most pedig kivánszorgok a konyhába és valami ebéd féleséget megpróbálok összehozni! Olyan mivanitthon menü lesz ma:)

patakvera, georga06, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

Sziasztok!
    Ma főzés nincs, event van.:)
    Gyönyörű az idő, tiszta nyár van, gyönyörködöm a balkonládáimban.
    Nagyon szép kis összeállítást sikerült csinálni, de még kell pár nap,
    hogy megszokják a helyüket, és kezdjenek növekedni a virágok benne.:)
    Szép szines összeállítás sikerült.

Adruka98, patakvera, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ezen még én is röhögtem nézzétek végig :D
    jaj miket osztanak meg nekem :D

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
    patakvera, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  10. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! A majoranna kész alakul az event :) Ilyenkor nagyon irigylem akinek kertes háza van.

11. nyific

Nagyon ügyes vagy, az Annával én is így vagyok. :)
    A felröpik aránya is megfelelő.

titjungne, Andi11, Adruka98 és 9 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nálam is halad az event, de még párezer növény kell mindenből. Kicsit lassabban megy, mert a tisztást nem szedtem le, de így is hamar meglesz. Főleg, hogy ma csak ezzel kell foglalkoznom, mert jól itthon maradtam. Na nem az event miatt, hanem a derekam miatt, és ha már itthon vagyok, csinálni nem nagyon tudok semmi hasznosat, így marad a farm. Holnapra muszáj helyre jönnöm, mert hosszú műszak lesz (12 óra), azt végig kell dolgozni.
    Képzeljétek, hogy a nyeremény pörgetésből lett 1 ugrálóm (ahhoz képest nem rossz, hogy a 120-ból is egy lett)

titjungne, Andi11, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Pedig.....én meg azt irigylem akinek van egy takaros, kedves, jól karbantartott házacskája, egy egészen icike-picike kis kerttel.:)
    Meg azt is irigylem akinek már kész a Majorannája, természetesen csak az után, hogy gratulálok hozzá!:)
    Délutáni kávé:)
    Mindenkinek hangulata és igénye szerint.

Hozzá kis nasi
    Ez pedig egy puszi:) [​IMG] További szép délutánt mindenkinek!:)
    Jut eszembe!
    Kukackám az utóbbi napokban unalmas csend honol az otthonotokban? Nincs semmi fúrás, faragás, püfölés, csattogás, reszelés, csiszolás....?

patakvera, georga06, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Dehogynem! Éppen a TV előtt szundítottam az előbb amikor azt hittem rám dől a fal! Felettem ügyködik folyamatosan, de már belefáradtam, csak tudnék innen elköltözni!

patakvera, georga06, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ó! Azt hittem jobb hírrel jössz.:(
    Ha nyerek a lottón, egy ilyen [​IMG] a tiéd! Ettől úgy 200 méterenként lesz a családtagjaidé, barátaidé. Így elég közel is lennénk egymáshoz és mégis elég távolságra ahhoz, hogy ne sérüljenek az aurák.
    Természetesen van a közelben egy kis patak, attól nem messze egy horgásztó, attól megint csak nem messze egy csónakázó tó, ami fürdésre is alkalmas, és az erdőben sétaösvények, pihenőhelyekkel, szalonnasütőkkel.:) Jó lesz így?:)

16. kukac42

Álom álom:) Jó lesz! Köszönöm szépen:)

patakvera, georga06, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  17. nyific

Juditom ez tényleg fajintos kis ház, nincs még, de képzeld el.:)
    Ha az ember nagyon szeretne valamit, nem szabad feladni,
    akkor meg is lesz.
    Remélem a tegnapi dolog rendeződött már, és jól jöttél ki belőle.:)

titjungne, Andi11, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  18. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok, idő hiányában most sikerült csak feljönnöm a fórumra, de azért közben szorgalmasan vetettem, arattam. Nem tudom, Ti hogyan csináljátok, de nekem még mindig hiányzik 10200 majorannám, 8450 komlóm és 603 felröpim. No, nem kuncsorogni akarok, félreértés ne essék! :D Viszont az 50 pörgetésből lett 1 ugráló és 1 sima huncutkám és a virágos felhőhöz meglett az éneklő tulim! :D

terika01, patakvera, nyific és 4 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Major Anna a dédnagymamám volt.. de Ő nem volt ilyen rózsaszín. ;)
    Pici öregasszonyra emlékszem, de remekül tudtuk együtt etetni a tyúkokat:) 6 éves koromban.

20. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Remélem mindenki kihasználta a jó időt rajtam kívül. Egész délután a fogorvosnál ültem és be voltam ........a.:eek:
    Igaz csak tömetni mentem mert kiesett a régi de akkor is fétem, aztán csak átestem rajta. A doki néni meg kérdezi. hogy a fogkövet eltávolítsa-e vagy most ne kínozzon tovább. Mondom neki, hogy nem is tudom talán később - erre mondja hogy csúnya az ínyem és már el is kezdte a csiszolást. Gondoltam én is, hogy egy füst alatt megvan. Aztán jött, hogy mennyivel tartozom? Megmondta:mad:. Úgy fájt hogy még a foghúzás zsibbasztás nélkül sem annyira.:cry: Szóval így jártam délután.
    Event jól halad a körülményekhez képest

titjungne, Andi11, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.