Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem tartok én semmit fölém Brekikém! Hadd hulljon csak rám, hátha meghozza a szerencsém!:):D
    Na puszi neked, még szétszórom az ajándékokat, aztán megyek aludni, mindjárt korán lesz!:) Szép álmokat Kiskirályfi!:)

galfranciska, kukac42, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Azt tom de hunap én nem kelek korán :)Neked is Kiskirálylány

3. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép Napot!
    Ölelés mindig jól esik.:) Nem is ezért "reklamáltam"!;)
    Régen-apukám idejében:cry:-nálunk is rohangáltak a tyúkok,kacsák és mindenféle jószág. Emlékszem kislányom a járókában volt és berakott mellé egy kis nyuszit....anyukám majdnem elájult...:D Persze nem bántotta-csak érdeklődve szemlélte! Ma is sokszor emlegeti,hogy milyen jó lenne,ha a Papi élne és lenne sok-sok állatunk...:(...hát igen. A mai gyerekek nagy része még lehet,hogy tyúkot sem látott!:sleepy:
    Úszógumi 60 kg-val? Én is szívesen becserélném rá a jelenlegi állapotomat....:D

galfranciska, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  4. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok szép reggelt mindenkinek!
    Tegnap egy munka volt így úgy néz ki a hétvége szabad lesz. Kicsit vissza olvasgattam amiket írtatok, régen sok minden más
    volt az emberek jobban figyeltek egymásra több tisztelet volt egymás iránt. A hölgyeknek meg csak azt üzenem nem kell
    úszógumi miatt félni nem ciki az vannak férfiak kik azt szeretik, nem szépek a ropi nők. És ez fordítva is igaz nekem a párom
    szeret a hasamon aludni mindig azt mondom neki már nem divat a kocka has meg nekem is az van csak nekem nem sok kicsi
    hanem egy nagy nagyobb van. :)

galfranciska, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Akkor a mai program úszás lesz :D

galfranciska, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Én ma hajat festek. Remélem ez most padlizsán lesz, mert ha megint cukkini, akkor soha többet nem festem be. Muszáj volt pedig, mert ballagás a jövő héten és nem akartam fehér hajjal megjelenni:)

galfranciska, terika01, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  7. patakvera

patakvera Fórum félistene

:D:D...na igen. A zsír úgyis lebeg a vízen...;)

8. kukac42

Na, akkor én zsírból is a lököttebbik vagyok! Én ugyanis süllyedek. Jobb esetben a farom van a víz tetején, de a fejem mindig alulra kerül:) Vagy kiiszom magam alól a vizet, vagy fulladok:)

9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám! Én már a télen színt váltottam:sötét barna, benne sötét szőke melírral. Igaz hogy ezt csak a fodrászom tudja megcsinálni, de nem látszik annyira a lenövés és nem tűnik fel annyira hogy őszülök mint a padlizsánnál.

10. kukac42

Jókor szólsz:) Már késő, de most legalább nem lettem zöld:) Nem szándékszom festeni, csak ilyen alkalmakra, aztán nem érdekelnek a fehér tincsek már:)

galfranciska, terika01, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Miért Mamikám, volt hogy zöld lett a hajad? :eek: Vicces lehetett. :p;)

dolce00, galfranciska, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  12. georga06

georga06 Fórum hercege

Hoppa! Reggel en is eppen hajat festettem csak en feketere. 1 ora alatt megvolt minden. Nagyon megszoktam mar ezt a szint. Alapbol gesztenyebarna volt a hajam valamikor hajdanan, de hamar kezdtem el oszulni es mostanra mar szinte szep feher lennek (vagy kendermagos), ha nem festenem be. Volt egy idoben, hogy sotet barna alapszinbe kozep bordo tincseket tettem. Magam megcsinaltam, de aztan ugygondoltam, hogy nem hidrogenezem annyit a hajam, igy a melirrol lemondtam.

galfranciska, terika01, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!
    Nálunk is a jövő héten ballagás...az unokám ballag a gimiben:) sok vendég....sütés főzés stb. nagy lesz a nyüzsgés. Komoly ütemtervet kell készítsek, hogy minden idejében a helyén legyen:D A farmhoz nem lesz időm, remélem nem lesz event mert akkor sajna kimarad:music: Ja és még fodrász:oops: én még nem festettem, de nem sokára szükségeltetikxD jelenleg még sok benne 90% sötét barna:p

galfranciska, terika01, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szerencsés vagy:) Anyósom 62 évesen halt meg, de alig volt ősz hajszála a sötétbarna között. Pedig nem festette, de nekem 50 éves koromtól festenem kell, mert rengeteg a szürke és fehér hajszálam:wuerg: De ezt a színt nagyon jól eltalálta a fodrászom.

galfranciska, -Erika31-, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Délelőtt mérgelődtem, mert nem engedett be a farmra valami, vagy valaki.:cry:
    De most itt vagyok, csak gyorsan sütöttem egy kis meggyes-túróst, csak mert fogyózunk.:p
    Na hajfejstés nem szeressem dolog, de nekem is muszáj melíroztatni, mert sajna őszülök, de nagyon,
    Nekem az őszben van, gesztenyevörös melír, és jól néz ki, nekünk tetszik.:)

klakli67, galfranciska, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Ninikém egyszer sikerült megoldani, de meg ne kérdezd hogy csináltam, mert nem tudom:) Inkább siralmas volt, mint vicces:)
    Akkor most mindenki szép hajkoronával dicsekedhet, kivételesen én is:)

galfranciska, patakvera, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most értem ide.. jó sokat írtatok:)
    Feltalálták már a turmixgépet, meg a bébipapit is. Ahhoz rágni sem kell csak nyelni:D;).
    Majszoljon:D jól van maj szólok:inlove:.
    Boldog szülinapot Neki:) készítettem én is egy tortát:

Nem is szerepel benne, a lányom legnagyobb sajnálatára.. :inlove:

galfranciska, patakvera, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok! Néha előtör bennem a régi fiatalságom kedvence:

galfranciska, -Erika31-, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Györgyikém nosztalgiázunk, nosztalgiázunk,? Néha jó az, hidd el.
    De elmúlt, szép volt. De Te még most is fiatal vagy, élj is úgy!
    Vidáman, fiatalosan, azt, meg, hogy itt fáj, ott fáj, felejtsd el!:)

Majd jön, mert Mihrima várja ám! Úgyhogy foglalt.;)

klakli67, galfranciska, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok.:)
    Tessen mondani ebből a Mihrimából csak egy van? Mert ha igen, az nem olyan nagy akadály!:p;)xD
    Jóvanna megyek, mielőtt hátbalapogatóztok!:):D

galfranciska, patakvera, terika01 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.