Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hangyák ellen az egyszerű só a jó. Nem finomított, hanem az a durva szemű. A hangyák imádják és beviszik a bolyba, ahol aztán a só, a víz és nedvesség megkötő képességével az egész bolyt kiírtja!
    Nálam mindig bevált ez a módszer!

greenfields, patakvera, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  2. jojan60

jojan60 Aktív író

:( Ezek ÖRÜLNEK annak a sok ....nak, amit rájuk szórtam, fújtam.. Hétfőn : Szakembert hívok.. :(

greenfields, patakvera, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Anyáméknál hangya ellen a ruszki csótánygél a nyerő még a pókokat is kiírtja 2 tubust nyomott telibe és azóta egy hangya sincs náluk még az udvart is elkerülik amúgy nekem anno szaki mondta hogy ha valaki mondjuk legyet akar írtani ne raidet használjon mert az már olyan a légynek mint embernek korpás hajra a H&S tehát nem használ légynek hangyaölő szert hangyának a csótánycuccot mert genetikailag ezeket a komponenseket nem ismerik és nem bírnak védekezni ellenük míg a nekik specializált dolgok nem hatékonyak annyira és csak a pénzt költik és ez igaz :D

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Igazad van apuci, én is csótányírtóval nyírtam ki őket:D

Blanka107, greenfields, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Györgyikém mi is töltjük a cigit, már évek óta. Sokkal gazdaságosabb, mint megvenni egy doboz cigit 1000ft-ért :)Én is csak addig bírtam letenni, míg terhes voltam, meg a szoptatás idejére, utána visszaszoktam én marha. :D

hóóvirág, greenfields, Clauriel és 9 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon cuki vagy! Nekünk pont ilyen ötletekre van szükségünk és ilyen receptekre amiből jó sokat lehet enni és nem hízunk:p mert hát már így is van jó pár + kiló:wuerg: Én a nokszit már kipróbáltam és azóta ilyent eszek csak...a párom meg a hagyományosat;)

Ninett79, hóóvirág, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok. Szép Estét.

Lassan kész leszek az eventtel. Hangya kérdésben nekem az őrölt fahéj jött be. Végigszórtam az útjukat és úgy eltűntek mint ha sosem lettek volna. Állítólag nagyon irritálja őket a fahéj illata.

hóóvirág, greenfields, Clauriel és 6 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nálam porszem került a gépezetbe délelőtt jól vitték a kölest szépen termett is mondom délutánra beteszek egy szupitápot adfdig adogatom a kölest bettettem a szupitápot mindjárt tudnék tenyészteni de egy darab kölest nem bírtam eladni van már vagy 20e kölesem és az aratógépőem percek múlva lejár:( na betettem a szivárványvirágot ha nem akkor eladom a 16 puhakakkukkomat és akkor abból tenyésztek és bízok benne hogy ugrik egyet szerintetek mit tenyésszek? virágos strucc bolyhos boci matrózkacsa? vagy mit kb 400e lesz tenyészállatra :)

greenfields, Clauriel, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

ADJ Istenkém !!
    Saját tapasztalat alapján : Csak ha kell Számodra valami.. Bár öt eventetet tojt, az a ,,drága Kakukk madár",
    / Igaz nem Magának , hanem Nekünk, :(:(:( / én két területen, távirányítással, ( hisz mondtam, ,,elmentem a Bahamákra ! " ) kakukk tenyésztést rendeltem el.. Első kör : 4 füles, a többi kötelező :((( Szóval ezek a kakukkok , még pihennek egy darabig...

Mese, mese..

Amúgy jó itt, a Bahákon, süt a nap, szép az Óceán, de az a sok Majom, :) ...
    Egész nap hangoskodnak, miközben ,,kopasztják" a kókuszt, úgy hogy már volt, Aki hívta 911-et, KÁ-jelzésű kerékpárokon jött pár Anakonda, és egy pár napig csend lett..
    Egyébként a Megélhetési Bevándorlók itt is láthatók, bőven van Kínai (Panda), Indiai és Afrikai (Elefánt) , Arab (Tevék), Brazil Arák) !!
    Kis helyi üzemekben készül az evőpálcika, japán piacra, az Elefántok nagyüzemben készítik a Mogyoróvajat, USA exportra, a Tevék pedig házilag gyártják a Perzsa-Ima szőnyeget, Az Arák az éjjeli lokálokban sztriptízelnek D) ...
    Én rászoktam a Matrózkoktélra : 1 matrózkoktél+3dl Tequila, és már nem is olyan ronda a pucér Papagály-Ara.. :)
    No, ennyit gyorsban, Kedves Olvasók, hamarosan indulok Haza, mert esküvő lesz a ,,Rózsa kacsáéknál" ..

( Állítólag már fátyolban úszkál, és még éjjel sem veszi le..)

Utoljára szerkesztett: 31.5.15
  10. kukac42

Sziasztok:)
    Kíváncsi lennék kik lesznek ott a lakodalomban? Vajon elmegy Kotászné is? Mióta plasztikai műtéten vett részt, és lebukott a nagy gyűlésen azóta ki sem mozdul a pajtából! No és Bim Bó úrasszony?
    Biztos szép lesz a lagzi, majd készíts fényképeket, mi is had élvezzük a mulatságot:)

11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Hangya ügyben én a sütőport tudom ajánlani.
    Ha oda szórjátok ahol bejönnek, meggondolják magukat. :p
    Vidám napot!
    :D

12. iboly54

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Gyermeknap:) Mindenki szépen ünnepelget, én is ....:p kaptam a páromtól eme alkalomból 1 termosz fagylaltotxD:p délutáni program kávézás, fagyizás, unokázás;) persze azért pihenésképpen ide is bekukkantok:)

georga06, Baby72, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Ideértem én is, a délután ma már a pihenésé. Reggel korán feltettem a húslevest, kiklopfoltam a rántani való husit(párom nagyon örült a zörgésnek, mert ő még az ágyban heverészett és a konyhám fölött van a hálószobánk), megkapartam és hideg vízre tettem az újkrumplit. Aztán kimentem a kertbe ismét, még hűvösön kapargáltam keveset, majd nekiestem a szőlőnek, vesszőritkítás és visszanyesés, kaccsalás volt soron. Papa délelőtt lepermetezte kint a fokhagymánkat trakival, miután hazaért, a szőlőt fújta háti motorossal. Tíz után mentem be, de szakadt rólam a víz, ragadt hozzám a gúnya, még a hajam töve is vizes volt az izzadságtól:D Le kellett tusolnom, csak aztán folytattam az ebéd készítést, a zöldséges burgonyát és paníroztam rántottam ki a husit. Ebéd után még rendbe tettem a konyhát, lazíthatok egy kicsit. Kisebbikemék ma költöznek az új házba, fel sem merem hívni őket, most fogadtak költöztetőket, így ezt a mostani cipekedést megúsztuk. Majd a héten megyek ha kell valamit segíteni.

georga06, Baby72, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  14. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Sziasztok Kuncogóóósok!!♥
    Na beestem én is...minden príma szuper,,majszolom a finom tortámat...juj és milyen??Béjlízes meg krémes kávés alkoholos meg áááááá de olyan de olyan de olyan kevés.Na de küldök ám mind mindenkinek belőle Csajok!! KATT IDE♥
    Na szóval gyönyörü helyen vacsoráztunk...képzeljétek 1300 m magasan voltunk elősször a Titisee-t :KÉP KATT néztük meg.FANTASZTIKUS gyönyörű ez a része Németországnak.De sorolhatnám reggelig micsoda gyönyörűségeket láttam.Mentünk fel..fel..síparadicsomok...(már majd meg fagytam)csodálatos vendégházak.Leírhatatlan gyönyörűség mindenhol.Éjfél 3 óráig kint ültünk beszélgettünk,,gyönyörködtem a tájba,a Páromba.Kedvembe járt..ma is főz a drágám.Ugy szeretem♥
    Másnap csak éjjel 1 felé indultunk vissza...na de ez Csajok..veszedelem volt.Kb 300 km-autóztunk oda..haza felé ez már 700km lett...kb...amire mi nem számítottunk.Na és itt jön az Erás verzió.Leírom még,hogy vettem valahol amolyan igazias házias finom száraz füstölt kolbászt,mert volt kóstoló,és én biza paraszt gyerek vagyok,nem tudtam megállni,hogy vagy 4 szálat ne vegyek.Na már most,,indultunk volna vissza felé,,,de Párom ujra kedveskedni akart,,igy a jó TOM TOM(már én is igy nevezem szegény navigátoromat)más uticélt kapott..vagy is másik útvonalon akartunk vissza jönni Stuttgart felé.Na de a Navigátorom beállításánál nem vettem ki a fizetős útszakaszt,benne maradt,,igy Csajok úgy el tévedtünk éjnek évadján,,hogy hajnal 3 órakor a Svájci határ örrel diskuráltunk;).Mivel Svájc fizetös autópálya, nekünk meg nem volt,,meg idegen rendszám,,persze nem Svájci,,azonnal le is intettek bennünket..basszuskulcs....de az a németessvájcis dialektus:eek:....apám borogass nedves kendövel:eek:....látni se láttam már nem hogy értettem volna a kérdést-:van elvámolni valójuk??--TESSÉK??-van persze fajin dójcse füstölt kolbász....Határör nevet....de csak addig amig fel nem tépte a hátsó ajtóm,,és nem érezte az illatot....következö kérdésem-Kér egy harapást??Na már mindenki zavarba volt,,csak én nem....és olyan zavarba jött szegény Határör,,hogy közölte az iratok átnézése után:-menjenek,,,látom komolyan eltévedtek .Erre adott egy másik útvonalat...Na be Svájcba,,kanyar valamerre...persze zsákutca be a susnyásba,majd éles kanyar német felé....és a navigátor megint merre visz??--agyam dobom el-:eek::eek::eek:---egy ujabb svájci határhoz:eek:..de már közlöm ujabb 100 km tettünk meg....na drágám mi már sose megyünk haza innen,,mivel aznap éjjel rájöttem,,hogy az amit idáig halottam,hogy :-minden út Rómába vezet..HAZUGSÁG!!!!..minden út Svájcba vezet...na ez a való!!!:D:DUgyan is nem találtuk a Stuttgartba vezető frankó irányt...irány egy benzinkút mivel lassan a dízel is fogytán van igy sok sok km után illenék a tankba újabb 50 eujójért tankolni,,hogy végre haza jussunk...de NINCS NYITVA EGY SEM....csak autópályán----az meg merre is van...??Na huuu nagy nehezen találtunk egy mindígnyitva vagyok félét...a kutassal nagyon meg hánytuk vetettük ezt a Stuttgarti végállomást,majd kicsit kinevetett,,mert kiruccantunk Svájcba is 2x.:D:D:Dkicsit:D:D:DDe felhomályosított merre is van a helyes ut,,hogy végre a saját ágyamba bubukálhassak.Deee 6 óra felé haza is értünk,,kicsit Csajok megkönnyebbülve nyugtáztam,hogy jobban érzem itt magam,,mint a világ végén valahol a hegyekbe,:eek:szép szép meg gyönyörű meg minden...de hol is Vagyunk???:D:D:D:D

georga06, Baby72, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  15. kukac42

georga06, Baby72, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

georga06, Baby72, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Szia! Olvasom, hogy Ti is szőlőztök:) Nekünk is vannak lugasaink és naponta szomorkodik alattuk, mert sárgásak a levelei van amelyik már majdnem citrom sárgás:oops: nem tudod véletlenül mi lehet az oka és mivel kellene kezelni?

georga06, Baby72, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Boldog Születésnapot Kívánok:)
    Váljon valóra minden álmod, megérdemled!

georga06, anami1980, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is nagyon boldog születésnapot kívánok. :) Németországot én is imádom, de mi is eltévedtünk ott. Nem nehéz ott eltévedni. :)
    Ma nálunk is gyereknap volt, lévén 2 gyerkőc is van. Jó volt összességében, mi a repülőtérre mentünk ki. Minden oké volt, de a dodzsem az felhúzott. :( Egyszerűen ott nem az van,hogy mindenki kivárja a sorát, hanem rohannak az emberek, lökik fel a gyerekeket. Mi is így jártunk. Már 1 órája megvettük a jegyet, de kocsi egyszer sem jutott. Felhúztam magam, odamentem az üzemeltetőhöz, (mert már mind a 2 gyerekem sírt, hogy nem lesz dodzsem.)megmondtam neki, vagy most foglal egy kocsit, vagy adják vissza a pénzt, mert ez így nem állapot. :) Így már sikerült. :) Összességében jó nap volt, e szitu kivételével. :)

Utoljára szerkesztett: 31.5.15
    georga06, vje0315, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.