Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Györgyikém nagyon boldog szülinapot kívánok:

Arcodon a napsugár fényes mosolya,
    szívedben az ifjúság örök illata.
    Kívánom, álmaid mindig elérhesd,
    vágyak szárnyán lelkedet magasba repíthesd.
    Ragyogjanak fényesen rád a csillagok,
    kívánok nagyon boldog születésnapot!
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=976cb62e7bf42ff1cd3aba6248e84928&oe=55FB841C

Baby72, galfranciska, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem bír magával, képzeljétek vett 1 diszkót+ 1 szépfülűt :eek:
    Mit is szeretne:D no az majd kiderül ;)
    Kiderült xDxD csendben eszem a kis pizzácskámat :D

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A marha:):D

4. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom szepen mindenkinek a koszontest es egyben had koszonjem meg a nevnapi koszonteseket is visszamenolegesen:inlove:

Kukacka koszonom a levest, en megeszem barhogy is van elkeszitve ;):p A kinti munkak utan nagyon jol esett, jol ki is melegedtem a napon. Szupi ido van, az ablakok tarva-nyitva, a lakasban 20-22 fok van.

Keszul a kaposztas teszta, hamarosan itthon lesz az egesz csalad. Meg egy ujabb seta 6 ora korul, aztan johet az esti pihenes.

Baby72, galfranciska, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem most nem tehenezett, kaméleon és csacsika volt xDxDxDxDxDxD

Baby72, galfranciska, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! a mai napom nagyon kalandos volt, délután frzura, sajna történt fennforgás,
    hazafelé meg az úton olyan vihar kapott el, jégesővel, hogy majd besz...m.
    Végig hazáig, hát csoda, hogy épségben maradtam, nagyon rossz élmény volt.

Adruka98, Baby72, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Georgának nagyon boldog születésnapot kívánok!

Délután itt is hatalmas vihar volt. Eső nem volt sok, de zörgés , villámlás annál inkább. Szegény cicusom nagyon nyugtalan volt egész nap. Biztos ezt a bolond időt érezte. Most békésen szuszog a párnáján. Követem én is, mert reggel korán kelek.

Baby72, galfranciska, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  8. josie

josie Fórumlakó

Hali!
    Juditom a halak repülnek. Még nem, de majd fognak.:)

Baby72, galfranciska, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szép reggelt Mindenkinek!
    Egy örömhír így korán reggel, nincs vizünk, így a csipáktól alig látok. De az egész városban nincs épp most hívott kislányom, hogy szódával mosakodtak:wuerg: Így a borsóleves várat magára, a csülköt már betettem a sütőbe, az alá még épp jutott egy kis víz a kancsóból. Remélem délelőtt megoldódik a probléma, mert papának ma is menni kell a fülészetre, még mindig nem sikerült kipucolni a fülét második alkalommal sem. De ebből tanult, már mondta hogy jövő tavasszal zavarjam a fülészetre egy fülmosásra:D

10. kukac42

Sziasztok:)
    Györgyikém a csipa ellen ajánlom figyelmedbe a jéghideg narancslét:)
    Nem fogjátok elhinni, de itt nagyon hideg lett fázom:)

11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Narancslével mosakodni?:oops: Azt én inkább megiszom ha van itthon, de most még az sincs csak őszilé. Marad a szóda mosdani, de hogy fogok főzni, azt nem tudom>:(

12. nyific

Sziasztok!:)
    Nálunk is jó hűvös volt, de csak volt, már kúszik fel a hő!
    Györgyikém vízhiány? na az finom lehet ebben a melegben, mert
    mais 30-32 fok lesz, valószinű fülledt.
    Ma én is az urammal megyek el, a kisautóm most pihen, tegnap nagyon
    megkínozták a nagy babszemnyi jegek.
    Ilyet még egyedül, hogy én vezettem, nem éltem át.
    A zabszem nem fért volna be, úgy be voltam sz...a.:)

klakli67, Baby72, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  13. patakvera

patakvera Fórum félistene

Nálunk is feltámadt a szél este,de szerencsére a vihar elmaradt! Pedig nagyon csúnya felhők jöttek!:wuerg:

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom nekem tavaly volt részem benne Csorvás és Orosháza között a 47-esen:( Öcséméktől indultam hazafele egyedül, mert láttuk hogy vihar közeleg. Én balga pont bele a kellős közepébe. Látni nem lehetett az esős jégtől. Szerencsére volt egy pihenőhely, besorakoztak mögém a mögöttem haladók is, a túloldali pihenő is dugig lett, senki nem mert tovább menni. Na akkor én is nagyon féltem, hirtelenjébe elszívtam ott vagy 3 szál cigit a félóra alatt, míg tovább lehetett menni:wuerg:
    Víz már van, fő a leves és a krumpli is a csülök mellé, kicsit megzavarom, hogy féldélre kész legyek, mert jön Orsikám párja ebédelni. Nagyon unja már a menzás kosztot szegény, de igaza van. Párszor egy évben én is hozok onnan, ha épp nincs időm főzni, de annak se íze, se bűze, szinte majdnem ehetetlen:( Választék az óriási, de a minőség csapnivaló>:(

Baby72, galfranciska, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Hát a menzás kaja az tényleg nagyon rossz bár én olyat vagy 15 éve ettem utoljára :)
    viharokról ne is beszéljünk mert abba volt már részem igazán keménybe igaz hóvihar volt de köszönjük

Amikor mostohafaterral elmentünk családlátogatásba Romániába azt mentünk nagynénjéhez Sinaiába azt olyan hóvihar volt hogy a vasúton káosz volt busz meg nem indult onnan vissza Brassóba és így ott kellett töltenünk az éjszakát a rokonnál másnapra meg olyan hó lett hogy nem bírtunk kimenni a házból mert 1 méter 20 centi hó feltorlodfott az ajtó elé úgy hugráltak ki a felnőttek az ablakon havat lapátolni :D Nekem 15 évesen egy picit groteszk volt hogy nem bírunk kimenni és magyarba ilyen még nem volt :) bár kint az útkezelők nem úgy vannak mint idehaza az útak szép tiszták voltak egy darab jeget nem látott az ember imagyarba meg 2 centi hóü után megáll az élet :)

16. nyific

Tudod Györgyikém, azért voltam úgy besz....a, mert meg nem tudtam állni, és
    egyedül voltam a kocsiban.
    Kb. 10 percet jöttem így hazáig, aztán még ott volt a garázsajtó, beálltam, mert sajnáltam
    kint hagyni a kocsimat a jég miatt.
    Az élményt Te is átélted, így megérted.

klakli67, Baby72, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  17. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Greenfields koszonom szepen a jokivansagot :)

Vihar..., jegeso... inkabb nem hianyzik! Most mikor otthon voltunk eppen egyik este mentunk a baratnomekkel vacsizni a 25 km-el tavolabb levo vendeglobe, amikor utkozben elkapott bennunket egy heves zivatar. Elsotetult az eg, hatalmas szel lett es elkezdett omleni az eso jeggel tarkitva. Na, apa akkor nagyon felt, hogy az autot megcsapkodta a jeg, de nem lett baja. Nemtudtunk leallni utkozben sehova, eppen nyilt terepen voltunk. Utolso este szinten vihar jott, apa keszitette a pledeket, hogy az autot letakarjuk, de akkora szellel jott, hogy semmi ertelme nem lett volna feltenni, viszont nem volt jeg sem, csak hatalmas dorgesek, villamlasok es eso.
    Itt ilyentol, hogy jegeso, nem kell tartanunk, na meg a hotol sem igazan;)

Meg volt a BBQ-zas, keszitettem egy gyumi tortat, sok-sok malnaval:p:) Ontoznom kellett a fuvet meg a viragokat mert nagyon ki vannak szaradva, johetne egy kiados eso, mert kopog minden a szarazsagtol. A foldeken is ontoznek a gazdak, kinnt vannak a nagy locsolok. Meg jo, hogy itt nincs vizora igy jut a locsolasra is.

Gyorgyikem a hazi kajanak nincs parja;):p

18. kukac42

Sziasztok:)
    Vége a Szulejmánnak és végeztem Vele én is!
    A csapodár mindenségit!
    Holnap szorítsatok nekem! Végre megtudom mi lesz a sorsom:)

iboly54, Baby72, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Mi történt brekivel meg a barna leányzóval mind2en miért sértődtek be valaki akár privibr is felvilágosítana? mert egyik nagyobb arc mint a másik

iboly54, Baby72, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gizus fogadd együttérzésem, mert én tegnap a vihar alatt a lakásban is féltem. o_O
    Nem szeretem a dörgést- villámlást. Bár ha a dörgést hallja valaki akkor már baja nem lehet. :p
    Vezetés közben szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe, de nem is szeretnék.

Ilyen melegben finom a gyümölcsleves.
    Dórikának ha itthon van meggyből szoktam készíteni. Fahéj, szegfűszeg, tejföl egy nagyon kevés liszttel.
    Annyira hiányzik, most elég rég volt itthon. :cry:
    Georga egy kis késéssel kívánok Boldog Születésnapot, most olvastam, hogy tegnap lettél egy évvel fiatalabb. :music:
    Judit bár nem tudom, hogy mi fog eldőlni holnap, de szorítok Neked. :)
    Szép álmokat! :sleepy:

breki072, galfranciska, georga06 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.