Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Dehát egész nap a hajón lógok, és semmi. Vagyis van,de csillagászati az ára. :(

Ezer hála te drága. ;):inlove:Így már megvannak az új fák is mind. Most a kitehetőkre gyúrok rá. :)

galfranciska, Baby72, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én már majdhogynem kivülről tudom a léghajó ajánlatát :D most kevésbé változatos mint múltkor

galfranciska, Baby72, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kitörölt ki és mért!

galfranciska, Baby72, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Én, mert nem a csere topikban vagyunk. Évek óta szabály, hogy csere napok alkalmával a Törzsasztal fórumaiban nem kérünk és ajánlunk fel cseretárgyakat, csak privátban. Vagy a megfelelő helyen kitett kérésünket/ajánlatunkat link formájában elhozzuk a topikba.

galfranciska, Jucusfalva és kukac42 kedveli ezt.
  5. breki072

Szia East! Légy szíves nézd meg még egyszer mert Nininél ott van amit írtam! Köszönöm! nem kértem nem ajánlottam se kérés se link nem volt!

galfranciska, Baby72, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ő viszont kifejezetten kért. Az ezzel kapcsolatos hozzászólás-csomag került törlésre. A neked szóló válaszban valóban bent hagytam a tiédet, ezt viszont így tartottam korrektnek.

galfranciska, Baby72, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  7. breki072

Á aha értem!

galfranciska, Baby72, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Na nem kértem, csak kérdeztem. Ez nem ugyanaz, szerintem! De nem vitázom. Bocsánat.

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
    galfranciska, Baby72, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Na, azért előkerült a madárijesztő a keréken, de120 pörgetésből nem lett egy sem:(
    Ninett sajnálom, tudod, most nekem is elment a kedvem.

10. Ninett79

Én most nem pörgetek. Most engedélyeket vásároltam. ;)

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Nem vagyok profi, megcsak nem is tanultam, hanem hobby szinten uzom :)

georga06 a gazda nevem is ;) csak igy, kisbetuvel:)

galfranciska, -Erika31-, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Georga nekem azt írja ki, hogy ilyen gazda nincs.
    Nem értem miért.:)
    Erika ezt el sem hiszem, hogy 120-ból egyetlenegy madárijesztő sem lett.
    Ez azért nem is tudom mit mondjak.

galfranciska, -Erika31-, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki örülök, hogy benéztél ide, én nagyon jól érzem itt magam. :)
    Mindenki szívesen fogadott. Úgy beköltöztem, hogy el sem lehetne zavarni - remélem nem is akarnak.
    Georga nagyon ügyes vagy, a torta készítéshez is kell tehetség. :)
    Apuci remélem a vihar időben megérkezett, én elküldtem. Ha jég is ment azt nem én küldtem. :p
    Erika 120 pöri és egy sem! Megnéztem a madárijesztőt, jól néz ki, de hogy ennyire ritka?:(

Léghajózást én is befejeztem, visszaveszem amiket feltettem.
    Holnap délelőtt nem leszek gépközelben, de aztán jövök - ezt nem fenyegetésnek szántam. :p
    Szép álmokat!:sleepy:

galfranciska, Baby72, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Nalam eddig 80 pori fogyott, de az uj madarijeszto elkerult :( tobbszor lattam, de nem talaltam el. No, de sebaj, majd megjon az is egyszer:p
    Viszont talaltam egy jo ajanlatot a hajon, kivifeszekert rozsa kameleon. Na arra lecsaptam:)

Apropo! Tegnap este voltunk a szinhazban a Lord of the Dance-en. Hat valami fenomenalis volt. Egyszeruen leirhatatlan erzes! Raadasul 4 magyar is szerepel a show-ban, ugyhogy meg felemelobb erzes. A tortenet is nagyon jo lett, hat meg a koreografia!!!

galfranciska, Jucusfalva, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  15. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ........akkor nekem óriási szerencsém volt, mert kaptam 4,azaz négy darab új madárijesztőt és még a többi is jó lett!!!!!!xD
    ..húúúúúú, gratulálok a rózsa kaméleonhoz!!!!!!.........sajnos színházban már nagyon régen voltam:eek:..és nagyon szép a bannered:)
    Idő- hűvösecske és fúj a szél:(, amit nagyon nem szeretek, mármint a szelet......
    Legyen szép napotok!

galfranciska, Jucusfalva, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  16. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szerbusztok kedveseim :) !

Gyorsan röptessetek baglyot, galambot, hogy mire lenne szükségetek :)
    Árulkodhattok egymásra is ;), hogy tudom neki ez nincs, neki az nincs ... :)
    A csíkon mindig itt vagyok veletek, a szószátyárkodásom lett csak oda ;):)
    Vigyázzatok magatokra, sok sok puszi nektek, és egy hatalmas ölelés :):inlove:!

A békabőrbebújt farkasnak pedig tojta :inlove::)!

galfranciska, Jucusfalva, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kellemes idő van, nincs hőség, de jó!
    Tegnap felbosszantottam magam a madárijesztőn, aztán túlléptem rajta, nem veszek még egy csomagot, majd lesz legközelebb.
    Az sokkal rosszabbul esett, hogy küldtem Valakinek valamit, hogy örömet szerezzek, és visszaküldte.
    De ma új nap jön, ami jobb lesz, mint a tegnapi volt. Na milyen helyen reggelizünk ma?
    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6RlzlSr4SCyIFHdKfqwTiuJ1gMhyNmTKGJU9HH_VusCtKW31iuw

18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Itt is kellemesen lehűlt a levegő.
    Tegnap én is elhasználtam az összegyűjtött partypörgéimet, de új madárijesztő nem lett. Viszont lett még vigyori csillagfürt. Lassan már 8 komplett felhősort ki tudnék rakni.o_O:eek:
    Nagy kár, hogy nem lehet cserélni.:(

19. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok Kuncogók!

Régen jártam erre sajnos! A szülinaposoknak nem tudom illik-e még bármit is kívánnom? Így kívánok mindenkinek egészséget,boldogságot!:music:
    A cicusokat nagyon sajnálom!:cry:
    Vizsgám sikeredett: 5/5/4!:D
    Szép napot kívánok nektek!

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Na végre, hogy írsz is:) Hiányzol ám a csapatból! Leírom mi az amit kerestem, mert kérni cserére itt nem szabad, ergó leszögezem nem kérem csak leírom mit nem sikerült eddig:)
    Rózsa szőnyegcsomózót és gesztenyepókot hajkurásztam, de az nem jött össze:)
    Az éjjel viszont egy arénát sikerült megszerezni:)
    Gratulálok a sikeres vizsgához ez igazán szép munka volt:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.