Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Mind2-nek lelke van a nőknek meg a gépeknek is :) ha szereted a nőt meghálálja ha szereted a gépet nem egy olyan hamar galyra tehát meghálálja :D

Baby72, terika01, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Apuci igazad van a gépeknek is lelke, személyisége van. Nekem legtöbbször kissé rakoncátlan lelkületű gépeket sikerül választanom, de a lényeg, hogy nekem engedelmeskednek.:pxD
    Kedves Laboviti!
    Azért írtam csak a panaszosba, hogy lássák nem egyedi probléma. Barátnőm már lejátszotta a meccset a szupporttal. Természetes, ha utólag nincs nyitva ők sem észlelik.

patakvera, Baby72, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

most elképzeltem hogy korbáccsal ott állsz felelette úgy nekem is engedelmeskedne :D de én inkább ízekre szedem és ha nem jó megy a mélybe :D Az első gépem bő 10x éve az ablakon repült aztán bevittem és müködött még 7 évig :)

Baby72, terika01, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  4. greenfields

Nem korbáccsal, hanem szép szóval és simogatással érem el az engedelmességet :D

patakvera, Baby72, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem értek egyet!
    A gépeknek nincs lelkük, nem is lesz sosem.

patakvera, Baby72, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

deeee sőt idegeik is :D sőőt mondok jobbat nyügősek is tudnak lenni :D

Baby72, terika01, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  7. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Újra itt,végeztem a dokival,valaki a minap írta,hogy mennyire utálja a biztosítókat,na csatlakozom,100papírt kérnek,de a doki nem tudja mi is az,Hát én tudjam?!:mad:
    kukac,tuti van,ha nem másért mi ruházzuk rájuk.xD

Baby72, terika01, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:sleepy:
    Csatlakozom Juditomhoz, a gép, az csak gép, csinálhatsz te bármit, ha nem akar valamit,
    akkor nem csinál. Javítás és kész.
    Hát azért a női lélek az más ám, elég egy érintés, egy szép szó, és már meg is enyhül.;)
    Vera én voltam a biztosítós, nem is végeztünk, nehogy azt hidd, majd folyt köv.
    Most jön az írásgyakorlás részünkről, aztán várjuk a választ.:)

klakli67, patakvera, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Eltuntem, de ujra vagyok es bepotoltam az olvasast, na meg hoztam egy tortat, csak mert szeretitek az edesseget;)Csokis a krem, ugyhogy Breki is batran fogyaszthatja:p

Rozsa nagyon egyutt erzek veled, de ugyanakkor edesanyad nagyon jol dontott es bator asszony. Volt reszem abban, ha valaki vegigmegy a kemoterapian es sugarkezeleseken, hogy nez ki, milyen erzelmi es fizikai allapotba kerul es inkabb en sem kernek belole, ha netan a sors ugy hozna. Szomoru, hogy anyukad ilyen betegseggel kuzd, de azt kivanom, hogy ami ido meg megadatik, azt minnel vidamabban toltsetek egyutt, hogy inkabb az orom, mintsem a banat es szenvedes uralja a hangulatot. Amikor csak teheted jojj kozenk, mi mindig orommel varunk rad.
    Kukacka gratula a fiadnak!!!:) Johet a kovetkezo lepes, az elkepzelese nagyon jo!!! Az ablak szereles az nalatok is noi munka? Nalunk minden fele barkacsolas, festes (lakas, kerites, ajto, ablak) noi munka, a funyirasrol ne is beszeljek:p A parom eppen a napokban mondta a lanyunknak, ha anyad nem lenne, nem is tudom mi lenne velunkxD Azt hiszem itt az ideje egy kicsit felkesziteni oket, hogy ha napokig nem leszek, mit, hogyan csinaljanak, hogy ne fusson a haz:D
    Iboly az unokad sikerehez is gratulalok es persze a nagymamajanak is;)
    Gizus a biztosito az egy furmanyos tarsasag (akarcsak a bankok), volt reszem mindket oldalrol megismerni ugyfelkent es ugyintezokent egyarant, bar az utobbit rovid ideig birtam, mivel az sok kamubol, hazugsagbol, ferditesbol elegem lett. Az a baj, hogy sok helyen szinte fenyegetessel lehet celt erni manapsag, de az is idobe telik meg jo kis levelezgetesbe.

En eppen tegnap az okmanyirodai ugyintezot osztottam ki, de meg szerencseje volt, hogy csak telefonon es nem szemelyesen tudtam. A pofatlan, lekezelo stilus amivel hulyenek akart nezni, na az kiverte a biztositekot. Szemelyesen mar ugyis megmondtuk a velemenyunket 4 evvel ezelott. Akkor tortent, hogy az autista fiamnak kellett utlevelet, igazolvanyt csinaltatni. Bevittuk az okmanyirodaba ugyebar fenykep miatt, de o nem birja a tomeget, az idegeneket, a varakozast es ezt kimutatja a sajat modjan. Sajnos nemtudunk ezen valtoztatni, ez a "betegsegenek" egyik velejaroja. A ferjem eppen az egyik ablaknal intezte az utlevelet, amikor az ugyintezo holgy megjegyezte neki (nemtudta, hogy eppen a csaladhoz tartozik), hogy minek hoznak be ide egy ilyet? Erre a "kedves" holgynek felhivtuk a figyelmet, hogy jobban tenne, ha inkabb masik allast vallalna, ha igy viszonyul egy fogyatekos emberhez. A kollegano, meg aki eppen a fiam ugyet intezte (nagyon segitokesz volt), megert elnezest kerni a kollega hozzaallasa miatt es meg o volt aki majd elsullyedt szegyeneben, a masik meg meglepodve grimaszolt egyet es csak annyit tudott mondani, hogy "bocsanat nemtudtam, hogy a csaladtagjuk"o_O
    Valahogy egyre nehezebben birom az otthoni ugyintezeseket. Olyan asztalboritos kedvem mar volt ket izben is egy bizonyos bankban, akkor is hulyere akartak venni az embert. Egyszer nem akartak kiadni az altalam kert igazolast amiert meg penzt is fizettem (nem keveset), masodszor meg az anyunak az osszesporolt penzenek lett hult helye es meg minket akartak hulyenek nezni, masnap meg a vezeto majdnem, hogy kinyalta az ember ...t csak, hogy ne verjuk nagy dobra az oltari ballepesuket. Az tortent, hogy az anyu altal befizetett penzt egy masik ember szamlajara tettek rao_O>:( es meg ok akartak megmagyarazni, hogy biztosan nem emlekszik ra, hogy kivette a penzt a szamlarol es mindezt olyan kajanul mondta a kepunkbe a penztaros csaj, hogy legszivesebben kirantottam volna a helyerol (raadasul mindez egy faraszto munkanap utan), hat elontott a harci ideg es kiosztottam szoval, de ugy, hogy gyorsan a kolleganoje jott es azonnal megigerte, hogy masnapra megnezik mi is tortent. Anyu nem is tudott megszolalni, csak sirt es tiszta ideg volt, hogy majd 300 ezer forintja oda van. Masnap mar a fiokvezeto fogadott bennunket es elmagyarazta a tevedest, meg, hogy korrigaltak azonnal a dolgot. A penztarosnoknek (annak is aki rontott es a flegmanak is) be kellett jonniuk elnezest kerni. Termeszetesen anyu azonnal ki is vette az osszes penzet abbol a bankbol. Azota soha tobbet veluk!
    Amikor nemreg otthon voltunk akkor meg olyan flegma stilusban foglalkozott velunk az egyik bankban a penztaros csaj, hogy nem tudtam megallni es felhivtam a figyelmet, hogy hogyan is kellene az ugyfellel foglalkozni, mivel ok a szolgaltatok es en az ugyfel. Kopni-nyelni nemtudott, a bankbol kifele menet 3 kozelben varakozo ugyfel (akik hallottak) megjegyezte, hogy igazam volt.
    En alapbol egy turelmes, baratsagos ember vagyok, de a legjobban azt nem tudom elviselni, ha hulyenek neznek.
    Szoval bankokat, biztositokat es hivatalos irodakat inkabb kerulok, ha lehet, mert csak felhuzom veluk magam.

Na megyek es iszom inkabb egy kavet, aztan nekiallok vasalni:p

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
  10. greenfields

Ha még nem nem látta valaki itt az eventleírás.

patakvera, Baby72, klakli és 7 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hála a jó Istennek nekem nincsenek ilyen dolgaim sem a bankokkal, sem a biztosítókkal........., Rendben, holnap hozom a reggelit;),na valami hiba lépett fel........

12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ezt naponta átéljük és vedd hozzá, hogy ezeknek a fizetésük ötszöröse az átlag Magyarénál!
    Ülnek a nagysasszonyok a pultoknál, körmöt reszelnek, kávézgatnak, telefonon megvitatják a kebel barinővel, hogy :
    Jajj milyen randa ráncos arca van ennek a nőnek itt képzeld a széken! Mindezt persze hangosan, had hallja mindenki! Amikor az ember szól, hogy esetleg tán az ügyfelekkel kéne foglalkozni, még meg vannak sértődve!
    Idegesen rángatják a kirúzsozott szájukat, láb flegmán keresztbe, miniszoknyából kivillantva a bugyengó, persze lássák a várakozó férfiak nekünk mink is van alapon!
    A végén örülhet az ember, ha nem kell megnyalni a sejhaját , amiért kegyeskedett dolgozni is munkaidőben!
    S ez nem túlzás! 10-ből 8 így viselkedik, mindezt havi nettó 5-600 ezerért!
    A dolgozó meg az egész havi gürizésért nettó 70 ezret visz haza a családjának, csak előtte még az ilyen Macáknál kell kálváriát járni, ha valamit kezdeni is szeretne a véren és verejtéken megszerzett pénzén!

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nálunk pár hónapja volt hogy valami igazolásért bankba kellett menni belvárosi bank 4 ügyfél volt bent 8 maca a pult mögött elsők voltunk és több mint másfél órát vártunk hogy 3 perc alatt "segítsenek rajtunk" :D

Baby72, terika01, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! No azt hiszem egy ütőképes csapat lennénk lehet nekem meg sem kéne szólalni mert Te és kukackám elintéznétek én meg dőlnék a röhögéstől akárhol lenne probléma :DxDxDxD
    Torta a többiknek is kéne valamit adni nem tom de eltűnt valahogy egyszer csak volt nem volt :pxDxDxD

patakvera, terika01, nyific és 6 más kedveli ezt.
  15. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Egészségedre Breki! :D
    Látom Te még nálam is jobban szereted az édességet, vagy csak a csokitortát?

Nem tudom, Ti hogy csináljátok, én feltűnően ide-oda megyek, ha kellene hívniuk és nem hívnak.
    Jól megnézem Őket, hátha zavarba jönnek. :oops:
    Biztosítóhoz az utóbbi időben szerencsére nem kellett mennem semmit intézni.

patakvera, Baby72, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  16. greenfields

Láttam a panaszosban írtakat.
    A jelzett kütyüket Jack boltjában a teliholdas event ideje alatt tudod kiváltani.

Az eltünt tortákat pótoltam.

17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon köszönöm, ott már rég nem jártam :)

18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Látom mindenkinek volt már baja ezekkel a magas lovon ülő ügyintézőkkel.
    Sajnos tisztelet a kivétel, azt hiszik mi vagyunk értük, pedig Ők belőlünk élnek, és
    nem is rosszul.
    Igaza van Juditnak igen magas fizetést kapnak ahhoz képest, ahogy némelyek viselkednek.
    Most szülöm a levelet, egyébként nem kéreseményről van szó jelen esetben.

klakli67, patakvera, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

patakvera, Baby72, klakli és 6 más kedveli ezt.
  20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jaj, lányok muszáj lesz fogyóznom, olyan finomságokat hoztok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.