Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Elvehetem a kéket? Olyan mint a Karády koktél és az nagyon finom. :p

patakvera, Baby72, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én legutóbb odakönyököltem a nagysasszony pultjára és édesdeden megkérdeztem kihívná-e a főnökét egy pillanatra, vagy esetleg leteszi a telefont és sürgősen az ügyfelekkel foglalkozik!
    Mondott valamit, mire továbbra is mosolyogva közöltem sárga papírom van és ha nem kezd el dolgozni esetleg leszedem a vakolatot a képéről, a biztonságiőrt meg megeszem reggelire, mielőtt el tudnának vitetni a diliházba!
    Azonnal felgyorsult az ügymenet:)

patakvera, Baby72, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na ne izéljetek, sütemény, koktélok, hát mi lesz itt
    közös buli, vagy mi?:pxD

Juditom mindig be kell kapni egy dilibogyót, ha az ember ilyen helyre megy,
    sajnos változtatni nem tudunk rajta.

klakli67, patakvera, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  4. georga06

georga06 Fórum hercege

Igy igaz, ahogy irod Kukacka es sajnos az emberek meghunyaszkodnak es nem mernek szolni, nehogy valami hatranyuk legyen belole. Hat itt nalunk teljesen forditva van a dolog, hal istennek. A bankban az ugyfel az elsodleges, nincs traccsparti, nincs miniszoknya, telefonalgatas munkaidoben. A mobil telefon nem is lehet a dolgozoknal munkaidoben es nem is engedik a csevegest meg csaladtagokkal sem. Terdig ero sotet szoknya vagy nadrag az egyenruha, egyen szinu felsovel. Mindenhol az ugyfel a fontos, a boltokban is es a szolgaltatasi szektor minden teruleten. Aki pofakat vag az az allasaval jatszik. Ennyi! Szigoruan veszik az ugyfelkozpontu viselkedest. A hazi orvosnal nincs kulon aszisztens, az orvos kijon a varoba a betegert, nevszerint szolitja, bekiseri a rendelobe. Ugyintezovel sem az ado, sem okmanyok tekinteteben nem talalkoztunk soha. Itt postai uton, telefonon vagy elektronikusan el lehet intezni mindent.
    Otthon a nagypostan 12 ablakbol 4-nel volt ugyfelfogadas, abbol az egyiknel ismerossel diskuralt munka kozben az egyik holgy. Ket masik ablaknal is ult-egy-egy ugyintezo, de nem hivott senkit csak nezett, mint a borju .... En meg morogtam magamban, mert sietnem kellett, idore mentem, kozben sok varakozo volt, a mellettem allok is csak toporogtak, morogtak. A csaj meg csak ult az ablaknal es nezett, nem csinalt semmit, mint aki jelre var. Az okmanyirodaban meg fapofaval morgott az oreg, mint aki rosszul van attol, hogy dolgoznia kell, egy kolleganoje meg eppen a hivatali telefonon beszelgetett ismerossel, mert eppen nem volt nala ugyfel, de olyan hangosan, vidaman, hogy nem lehetett nem hallani.
    Nem volt net bankunk otthon, de most igenyeltunk, erre a holgy megszolal, hogy megnezi mennyibe fog ez fajni nekunk (igy mondta szo szerint):) Kisvartatva mondja meglepetten, hogy hat ez ingyen van most, nem kell kulon fizetni erte, ugylatszik uj rendelkezes. Erre a parom mondja neki "akkor megsem fog fajni":p o meg olyan ertetlenul nezett rank.

patakvera, Baby72, klakli és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Drága Georga! Ne felejtsd el, hogy mi Magyarországon élünk.xD
    Ahol te élsz, azért ott más lehet a helyzet, más az élet, mások az emberek is.:)
    tegnap egyébként, ez egy osztrák érdekeltségű biztosító, egy rendkivül jól öltözött,
    kedves, szimpatikus fiatalemberrel beszéltünk, aki adott pár tippet arra vonatkozóan,
    hogy az ügyünk jól végződjön.:)

patakvera, Baby72, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hát skóciát nem szabad összehasonlítani Magyarországgal de egész Brittanniára igaz.

Ma rossz napom van de ez akkor is ott van :D

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
    Baby72, Jucusfalva, vera0973 és 5 más kedveli ezt.
  7. georga06

georga06 Fórum hercege

Gizus, en megertem, hogy az Magyarorszag ez meg itt Skocia, de amig ott eltem en is ugyanugy lattam a dolgokat es viseltem el nagyokat nyelve sokszor, hogy egyaltalan nem vettek emberszamba es lekicsinyloen bantak az emberrel. Aztan lett osszehasonlitasi alap es ugyerzem igenis joga van az embereknek ahhoz, hogy normalis banasmodban reszesuljenek es ez alap kellene, hogy legyen. Anno nekunk meg ugy tanitottak (elado a szakmam), hogy a vevovel mindig kedvesnek kell lenni, akkor is, ha eppen rossz napod van, vagy valaki felmergesitett. Ebben nevelodtem, ezt vallom ma is, de valahogy ez ma mar nem igy mukodik (tisztelet a kivetelnek).
    Latod, ti is kaptatok otletet, hogy kedvezoen vegzodhessen az ugyetek, ezert is tartom azt, hogy vannak kivetelek, de sajnos, ha az ember tobbszor tapasztal negativumot, akkor az marad meg igazabol benne. Remelem azert megoldodik az ugyetek es a leheto legjobb vegkifejlet lesz.
    Apuci az osszehasonlitas az soha nem karos, mert az alapjan lehet levonni a kovetkezteteseket, sot tanulni lehet belole:)
    Itt erosodott meg bennem az, hogy attol, hogy a fiam fogyatekos, meg ugyanugy egy szemelyiseg, mint barki mas. Otthon sajnos nagyon sok csalad megbelyegezve erezte magat, mert fogyatekos volt a csaladban. A tarsadalom kirekesztoen viselkedet veluk/velunk szemben es ez egy szomoru tapasztalat volt. Nem politika, nem penz kerdese volt az egesz csak az emberek hozzaallasaban volt a problema, plane, ha meg ismerosok, rokonok reszerol is csak kirekesztest tapasztaltunk, akkor mit varhattunk egy idegentol. Viszont talalkoztam sok baratsagos emberrel is otthon, akik teljesen maskepp viszonyultak hozzank.
    Ezen a teren is nagy a kulonbseg, pedig ez nem attol fugg, hogy ki hol, melyik orszagban el, hanem egyszeruen az emberi hozzaallason, ami ugyanugy akar egy mososly ingyen van, de megis oly sokat er annak aki kapja es jo erzes annak is aki adja.

patakvera, Baby72, -elzemari- és 8 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Na ez az amit ismét megnézek ez fantasztikus xDxDxDxDxDxD

babahalak, iboly54, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  9. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Jó reggelt :)
    apuci ez tényleg szuper,jót mosolyogtam,pedig nekem sincs olyan jó napom,fel a fejjel,lesz jobb is.

georga le a kalappal előtted:inlove:

Baby72, babahalak, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Csak gyorsan benéztem a hírekkel. Leszállították a beadandó parafa és festékpaletta mennyiségét. 108/27. Így már sokkal barátibb. Nem beszélve, hogy a parafa a játékban marad.

Apuci ez mindent visz.xDxDxDxD

Georga, sajnos mindenhol vannak olyan emberek, akik a mássággal nem tudnak mit kezdeni.

Baby72, babahalak, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kávé http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFgpnJ3L_QqsqPJAbxU39zTIZdrY-KYH-fFoSOy7tozK-UqCEi
    Georga, ha valaki nem tud mit kezdeni azzal, hogy vannak emberek, akik nem olyanok, mint a többség, annak mindegy, hol él, magával az emberrel van probléma. Mert a "más" emberek szemében, mi vagyunk a "mások", hiszen nem olyanok vagyunk, mint ők, minden attól függ, melyik oldalon vagyunk.
    Ez az event már most tettszik, pedig még el sem kezdődött.

Baby72, babahalak, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  12. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Juditom, ez nagyon tetszett! :D
    Remélem mindenki jól van és vidám, mert ma nem megy hivatalos dolgokat intézni - esetleg Gizus? :p
    A Nap nem akar előbújni, pedig hívogatom szorgalmasan.

Georga az aki azért kezel másként valakit, mert nem olyan, mint Ö - hát olyan, mint Ö nem is akarok lenni. Nem tartom embernek.
    Apuci nagyon jót hoztál, többször is megnéztem. :D
    Délután jövök megint, legyetek jók - de nem nagyon. ;)

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
    patakvera, Baby72, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma mosás, vasalás, takarítás event van:D délután egy kis beszerző körút, kislányoméknál holnap lesz a házavató ebéd. Tegnap elvittük hozzájuk az étkezőmből a 6 széket, így nekünk csak 1 hokedlink maradt, azon osztozunk az asztalnál a papával. Nem mintha nem tehettem volna meg már az évek során hogy vegyek 4 vagy 6 párnázott széket, amit ilyen alkalmakkor lehetne használni, de nem tudom már hova tenni ebbe a roh... nagy házba, úgy be vagyok már bútorozva:wuerg: A padlásra meg sajnálom föltenni, ott csak porosodnának. Ritkán van ilyen nagyobb horderejű összejövetel, 1-2 napot így is el lehet viselni, majd vasárnap hazakerülnek. Legalább nagyobb a hely a konyhámban.
    Juditom nagyon talpraesett vagy ha ügyet kell intézned:D
    Györgyikém ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, de állj is ki a családodért minden helyzetben. Te csak mosolyogj, ha meglátsz egy grimaszt vágó személyt, azzal biztos hogy szégyenérzetet keltessz benne. Buta, lekezelő, másokat kirekesztő emberek voltak és lesznek is sajnos:(
    Na úgy látszik ma magammal beszélgetek, de ezt el kell még mondanom. Kimentem a kertbe, az eper megindult futni, egyengettem őket. Jövök be a kertből, hát mivel találom szembe magam? Már megint azzal a büdös kígyóval.... Ledermedt a lábam, ordítoztam papának, hogy jöjjön ki. Persze az a dög beiszkolt a gyöngyvirág sűrűjébe. Papa hozta az ásót, csapkodta a gyöngyvirágot vele, a kígyó át a tyúkudvarba. Papa a tyúkudvarba csapkodta a palát, kígyó vissza a gyöngyvirágok közé. Na így eljátszottunk legalább fél órácskát, mire a kígyó valahogy lelécelt. Remek, mondom mostmár a virágoskertembe se kapargászok, ki van adva a parancs a papának, mihamarabb totális vegyszerezés, mindennek, még a sziklakertemnek is. A héten a szomszédban nagy volt a rendcsinálás, flexel vagdostak szinte egész nap valamiket, kalapáccsal vertek szét valamiket, gondolom onnan zavarták át. Onnan járnak át a patkányok is, mi meg nem győzzük őket méreggel etetni. Már pedig kezdtem örülni, hogy az idén nem láttam... hát kár volt. Nem megyek ki se a tyúkudvarba, se a virágoskertembe:(

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
    Baby72, Jucusfalva, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Erika a kave most jol jott, ha kicsit kesve is ittam, mert valahogy nem igazan erzem jol magam:oops: vagyis inkabb, mint egy kifacsart mosogatorongy:pVagy a verkepem van megint a .... segge alatt vagy a vesekovem zavar be.
    Gyorgyikem akkor tancolhattok legalabb a konyhaban:D az az egy hokedli boven eleg, papa leul, te kiszolgalod, aztan forditva;)

Na, de keszulok az eventre, hamar meg kellene csinalnom, mert jovo hetre utemeztem be a felujitgatasokat.

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Sziasztok:)
    Fogyatékos?? Ezt a szót én valahogy ki nem állhatom! Nem fogyatékos csak kicsit különbözik a nagy többségtől!
    Tud szeretni, tud lelkesedni valamiért, tud szomorú lenni, van valami célja, ellenben nem álságos, nem kétszínű, és nem hatalomra éhes!
    Akkor miről is beszélünk?
    Magasról le.... az ilyeneket, akiknek az számít, kit lehet besorolni a nagy többségbe!
    Jó nekem a másik oldalon, ott érdekes módon még sosem csalódtam senkiben!
    Szóval Georga le kell ... az ilyeneket, magasról nagy ívben!
    Pusszatás innen a távolból:)

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mikre biztatod őket :p :D
    Hidd el az értelmileg vagy mozgásában visszamaradott emberek is tudnak teljes életet élni, sőőőt talán teljesebbet mint akinek "baja" nincs mert őket nem feszéjezi a megfelelni akarás és a bizonyítani akarás! Bár bennük is meg vannak ezek az érzések de stressz mentesen.

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:)
    Jó pár oldalt visszaolvasva ez utóbbi elég lehangoló volt. Itt Magyar földön sajnos nagyon eltorzult képeket "festenek" a fogyatékkal élőkről. Míg más országokban természetes dolog a közlekedésben-tömegközlekedésben a nagyobb odafigyelés, itthon nem hogy nem tapasztalsz előzékenységet, hanem még odébb is löknek. De mondok sokkal rosszabbat is ami saját tapasztalatom volt. Az egyik lányom mentálhigiénés szakember volt egy fogyatékkal élők intézetében, amit azért hagyott ott mert az ápolók, orvosok sem emberhez méltón bántak a gyerekekkel. Ugyanis itt a felső korhatár 18 év. Pedig Ők csak az önzetlen szeretetüket adják és ezt várják vissza. Elképesztő. Nem is szeretek beszélni róla.
    Nos közeleg az én időm.....megyek kávézni mert ez a mai nap nem túl fényes, hanem elég felhősxD de tényleg, mindjárt zuhog az esőxD mire leérek a nyári konyhába ( garázsból alakítottuk ki ) ki tudja mi kap elxD
    Még egy aprócska mondat: Tudja valaki mi van Babyval? Tegnap megint elköszönt a gangon. Sajnálom:oops:

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Mondjuk azt én is láttam de nem értettem semmit mi baja van megint pedig látszólag a gangon is helyre állt a béke és kukorival is elvoltak likeolták egymást idézték egymást de egy rossz szó nem ment egyiktől sem :S mikor észrevettem meg már nem láttam a fórumon :) nos ez van

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  19. kukac42

Apuci nehogy már pont nekem magyarázd ezt meg!

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ééén? nem én is hasonlóképp vagyok bár én nagy kanállal eszem az ideget meg vödörrel öntik rám

Baby72, Jucusfalva, greenfields és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.