Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Ajjaj mar megint nagyon elmaradtam, sok volt a visszaolvasni valo, de teljesitve;) ahogy az event is kesz lett idoben.
    A tenyesztgetessel ugy voltam, hogy amikor volt 1-2 laza oram akkor gyorsan tenyesztgettem es az igazat megvallva, semmi arany allatka nem erkezett:( Keveresekbol lettek jo eredmenyek: 2 csokhal, szellemes strucc, sivatagi teve, szultan teve, maja majom, csabos godolye, sztartyuk, tuzes szamar, mokany boreger, munkas kakukk, pekingi kacsa, osi pulyka. Viszont a lovak es tehenek eseteben inkabb bukta volt (na nem sokat, tul nagyot nem kockaztatok max. taltosteliver es szilajbika). A kameleonok meg tovabbra sem akarnak semmi jot produkalni, ugyhogy azokat hanyagolom is. A bahan nem volt rossz az eredmeny, mert alap pandabol tobbszor is kaptam szusit, tancost, de azokat el is kevertem rendesen:p A teveknel, majmoknal viszont bejott a keveres.
    Az elozo tenyesztesbol van meg 2 hosi kakukk, cirkuszi panda, cirkuszi majom, kaloz ma na azoknak meg nem dolt el a sorsuk, de valoszinuleg piacra mennek.

Gyorgyikem nagyon szep a lanyodek lakasa, kivul-belul. Majd idovel cserelgetnek ezt-azt benne, amit meg szeretnenek, de a lenyeg, hogy legyenek nagyon boldogok benne.
    Franciska vigyazz magadra draga, ne hajszold tul magad. A kivizsgalas azert nem art, legalabb megbizonyosdsz, hogy nincs ok az aggodalomra (remelhetoleg). A torta sutes ...., na az nem mindig sikerul ugy ahogy szeretnenk, errol majd legkozelebb meselek.
    Kukacka nagy gratula, ugyi vagy (ezt mindig is tudtam;)) en a tenyesztos gazdakoriket meg nem csinaltam vegig, biztosan azert mert en meg a gyujtogetos idoszakomban vagyok.
    DCvereb az irasaidat nagyon szeretem olvasgatni, mindig derulok rajtuk.
    Apuci ne aggodj, majd a kis farmok is nagyobb szintre ernek es akkor azokon is izgulhatsz majd a tenyesztesert;)A fiadnak gratula a biziert!
    Zsembike , de jo, hogy be-be kukkantasz, igaz, hogy a csulokrol lekestem, mert a tobbiek meg a tepsit is kitorolgettek. Ugye aki elmarad napokig:eek:

Most rohanok, de majd jovok delutan es hozok egy kis desszertet is;)

Jucusfalva, Tavirózsa, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Én is magamnak építgetek, meg dobálom a gazdakörit. Számomra visszatetsző, mikor a cseretopikban versenyeztetik a gazdákat egy egy ritkább kütyüért.:wuerg::mad:8)
    Rózsaszín ólakat azért próbálok összerakni, mert gesztenyegazdáért azt kértek.( meglepibe szerettem volna egyik szomszédomnak, aki nem tudta csinálni az eventet) Ami volt az nem kellett, amit akartak, azt meg nem tudtam megépíteni. Most rákészülök.
    Nekem cserenapkor se jött össze a színesért- színes. De voltak önzetlen emberek, akik hozzásegítettek a hiányzókhoz.:music::inlove:
    Azért nincs okom panaszra, mert szépen fejlődik a farmocskám.

Jucusfalva, georga06, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Igazából ez a szinesért -szines összejött nekem, de Csacskamacskával, a mi cicusunkkal és persze Brekuszommal, sőt Brekusz el sem akarja fogadni a cserét érte sokszor!
    Nekem Ő nagyon sokat segített, de amikor kellett úgy érzem én sem hagytam cserben sosem:)

Jucusfalva, babahalak, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Én még egy rózsaszín ólat sem építettem (annyi van, ami a kakukkosban volt, meg egy tehénke lett titok ólból). Biztos tudtam volna, ha van elég türelmem kitenyészteni, de valahogy az ólakat sosem szerettem annyira. Még csere napon sem próbálkoztam. Az ami van, azt sem teszem ki, nem nagyon vannak kint állatok, csak egy-két terményes. Nekem a fák a gyengéim, azokat tartom kint, ha nincs event.

Jucusfalva, babahalak, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm!:)
    Juditkám a lányomnak természetes vöröses haja van, most nincs festve. Volt ő már szőke, padlizsán, de most lenövesztette a saját színét. Na jó, egy füzér szőke sor póthajjal fűszerezve.
    Mindannyiótoknak köszönöm, hogy együtt örültök velem boldogságomban:inlove:

iboly54, galfranciska, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  6. kukac42

Szerintem jól teszed:) Nálam 2 terület fa egy terület szines ól:) Bár most sietnék szintet lépni így 2 terület fa egy terület meg kütyük, + még a kerge is tele kütyüvel:)
    Event előtt viszont kimennek az ólak, Jónás szerint azok fogják jobban adni a felröpiket:)
    Variálok én ezerrel folyton:)

7. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Sikerült össze vágnom,ez csak a 2015 rendeléseim.
    Megrendelésnél ezt nyomja az orrom alá:
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    Ezek meg a tényleges levonások,persze magas árfolyamon átszámítva és én m...ha most néztem meg rendesen :mad:
    1 A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2015.06.19.623705295XL szupertáp csomagMaestro7,12 €
    2 A megrendelésed adatai:
    2015.06.19.623559153„Fürge malom” - sebes tápkeverésMaestro0,94 €
    3 A megrendelésed adatai:
    2015.06.15.622283457120 party pörgetés
    120 party pörgetés
    Maestro9,48 €
    4 A megrendelésed adatai:
    13.05.2015610780074FA csomag 3Maestro31,30 €
    5 A megrendelésed adatai:
    03.04.2015595836574300 Farmarany
    Szuperszomszéd varázslása
    Maestro7,87 €
    6 A megrendelésed adatai:
    21.03.2015590503111Vidámparki kosárMaestro2,44 €
    7 A megrendelésed adatai:
    21.03.2015590502754Valdemár vidám kosaraMaestro4,88 €
    8 A megrendelésed adatai:
    20.03.2015590242090„Etetési idő” kezdőcsomag
    „Etetési idő” kezdőcsomag
    Maestro6,79 €
    9 A megrendelésed adatai:
    14.03.2015587990888FA csomag IMaestro19,46 €
    10 A megrendelésed adatai:
    13.03.20155875647453.300 FarmaranyMaestro47,71 €
    11 A megrendelésed adatai:
    26.02.2015581508312120 party pörgetés
    120 party pörgetés
    Maestro9,70 €
    12 A megrendelésed adatai:
    26.02.2015581457585120 party pörgetésMaestro4,85 €
    13 A megrendelésed adatai:
    21.02.2015579299754300 Farmarany
    300 Farmarany
    Maestro9,70 €
    14 A megrendelésed adatai:
    15.02.20155768619072.200 Farmarany
    „Szezonmunka”: munkások csomagban
    Maestro38,85 €
    15 A megrendelésed adatai:
    13.02.2015575897231„Fürge malom” - sebes tápkeverés
    „Fürge malom” - sebes tápkeverés
    „Fürge malom” - sebes tápkeverés
    Maestro2,88 €
    16 A megrendelésed adatai:
    25.01.2015567558979„Etetési idő” kezdőcsomag
    300 Farmarany
    Maestro9,53 €
    17 A megrendelésed adatai:
    24.01.2015567278976300 Farmarany
    300 Farmarany
    300 Farmarany
    Maestro14,34 €
    18 A megrendelésed adatai:
    23.01.2015566941756750 FarmaranyMaestro11,89 €
    Gratulálok szép nagyon!!Nekem is hiányzik azt hiszem 2,de ráérek vele,viszont minden rózsa ólat és fejlesztést össze guberáltam xD

Utoljára szerkesztett: 22.6.15
  8. kukac42

Hm! Ez érdekes!
    Szerintem ezt amit ideraktál küld el a supportnak a megrendelési oldalon, biztos tudni fogják a megoldást!
    Én megnyugodtam mert nálam a visszaigazolásnál is az adott Ft mennyiség szerepel:)
    Jujj, tudod mi jutott eszembe? Nem lehet, hogy vásároltál más országban valamikor? Valakinél ezt volt a probléma, hogy az Osztrákoknál vásárolt és ott automatikusan euróra rakta a gép. Nézz ennek utána azt javaslom, tuti fognak Neked segíteni a supporton!

Tavirózsa, galfranciska, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Szép teljesítmények! Na a 6 a.banán nekem is jól jönne, de
    tegnap nem tudtam annyit tenyészteni, amennyit szerettem volna, mert
    a sütögetés, meg a vendégek miatt nem tudtam.
    Na de lesz még ilyen boom, remélem.:)
    Most megyek szépítkezni, mert jár nekem.:)

-Erika31-, titjungne, klakli és 10 más kedveli ezt.
  10. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Support nem jelentkezik állítólag továbbították az ügyemet,3 éve Franciaországban éltem,de amikor haza jöttem kértem hogy állitsák vissza a magyarra,mint a képen látod magyarba is vagyok ott a zászló.
    Sokat nem segít már sok pénzt veszítettem :mad::cry:

11. kukac42

Akkor azért van az egész! Be van állítva Nálad, hogy fogadd a leveleket? A support mindig válaszol! Nézdd meg a spamek között is vagy a szemetesben, vagy keress rá a mailfiókodban cím szerint a levélre! Ott kell lennie a válasznak, az biztos!
    Ne add fel! Úgy emlékszem az akinél ezt történt Ő is el tudta a supporttal intézni az ügyet. Persze nem megy egyik pillanatról a másikra, de ne add fel!!

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ne add fel vissza fogják állítani a pénznemet euroról ha pénzt nem is írnak jóvá de szerintem az utolsót kompolják csak mert most vetted észre most vetted észre de innentől jól fog számolni

Tavirózsa, galfranciska, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nnnna! Megvan a nemesített articsókám, az is 0 perces, és van fogaskerekes bónusza is (igaz kevesebb mint a töknek), de úgy gondoltam, két legyet egy csapásra. Pár komfortos körből jön a felröpi is, meg a vas is. Gondolom én, aztán meglátjuk mit ad.

14. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Na én abba hagytam a játékot!!!

.........................

Support levelezés közzététele a fórumban nem engedélyezett. /-East17-/

15. kukac42

Nekibuzdultam én is, de majdnem ráfaragtam:) Már alig volt articsóka a piacon mire meglett az a nyavalyás 0 perces bónusz is, de kész:)
    Kössz a tippet, nagyon hasznos szerintem:)

16. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Dobjatok ki,de megyek magamtól is!

galfranciska, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ne menj... megértem hogy csalódtál de azért nem kell feladni a játékodat max többet nem vásárolsz ennyi

Utoljára szerkesztett: 22.6.15
  18. kukac42

Ne idegeskedj! Próbálj méltányosságot kérni a supporttól! Írd meg ott éltél, de már nem vagy külföldön és segítsenek Neked. Szépen kéred és sokat, akkor segítenek biztosan!

19. georga06

georga06 Fórum hercege

Hoztam a beigert desszertet nektek delutanra, oroszkrem kocka:) A tegnapi torta pedig ilyen lett, azt mondtak ne legyen csicsas.

Gizus menjel is szepulni, hogyne jarna az, mindenkinek megjar;)
    Gyorgyikem hat hogyne orulnenk veled egyutt, hiszen egy csapat vagyunk;) En mindenki sikerenek orulok, ha tehetem, akkor segitem is amiben lehet.
    Kukacka latom te (es meg masok is) hasonloan velekedsz a cserenaprol. En is azon szoktam kiakadni, amikor egy cseretargyert akkora arat szabnak.
    Vannak rozsa oljaim. Egyet sem epitettem. Van amit ajandekba kaptam;):inlove: es van amit csereltem, na meg az eventekbol vagy titokolbol jott, de amibol van tobb azt odaadom inkabb egy szamomra kedves gazdatarsnak, akinek nincs olyan.
    En inkabb a piacra fokuszalok, megprobalom eladni, akar ar alatt is. Kell a CSP ;)

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na de a mi piacunkról lehet beszélni amikor sokan direkt alád teszik a portékájukat mint pl ma jártam a táltossal feltettem 1 millióért és pár ezrekkel alább tettek 4-en :( most várhatok de pl ma bomba üzletet is kötöttem sült pulykát vettem 24000 és eladtam majdnem 300e de az idegesítő az hogy ha valahol látnak bombaüzletet direkt sokan beteszik alád :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.