Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Na én is küzdök még a tökkel kicsit, a lényeg az articsóka, az megvan mindkét farmon.
    A lányom farmjára én éppen tudnék fogadni szomszédot, ott 95-ös szinten vagyogatunk. :)
    Na vége az irodázásnak, persze mikor fogyott el a nyomtatóból a festék,
    hát persze, hogy pont a nyomtatásnál.:mad:
    Na az uram lóra pattant, festékügy megoldva, irat kinyomtatva.
    Na ez a dió feltörése, ill. elmaradása, lehet sokba kerül majd.:)

Adruka98, georga06, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nyári nyereményözön 2015

• Lezárási idő: 12:00 óra
    • Jutalom: 10.000 BTP
    Nem tematikus felhősor, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (3 db 1x1, 1 db 2x1 és 1 db 2x2).

Nekem ez még nagy segítség főleg hogy nem tematikus és 20x nap után az összes nyitva van

Nálunk esős idő van két napja esik de legalább jó a hőmérséklet napsütés mellett elbírnám viselni egész évbe ezt a hőmérsékletet :)

Bár engem most megint a piac idegesít van kint megint egy millióért portékáim és senki de senki nem vásárol és mindenhol az első helyen vagyok :( nem igaz hogy egy egész szerveren lévő emberekből senki nem akar vásárolni :( ilyen még nem volt :D

greenfields, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na jah... Ha muszájxD
    DCveréb jelöltem a kisebb farmodat, nekem is kell még 1 szomszi, kettő meg nagyon vörösen izzik:wuerg: Lehet ők is elköszönnek hamarosan:(
    Megtudhatnánk egyébként a keresztneved? Nem muszáj, de ez a veréb megszólítás nekem olyan gázo_O

greenfields, georga06, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Pedig a veréb is ( egy jó ) madár :) De persze : József, a becenevem pedig 30 éve Joján.. / József-János miatt.. /

greenfields, georga06, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

55 éves fiúxDxD;) ez olyan mint a gyerekem apja, aki még akkor is bőszen hordta az anyjához a szennyest mikor már a közös gyermekünket vártuk. Biztosan nem bízott a mosási technikámban:D:D. Hamar vége is lett a dolognak.. ilyen felmenőkkel:D;).
    Szia Nóci! ;)

Az utolsó két hsz-t vond össze, ne legyen gond belőle.

Utoljára szerkesztett: 25.6.15
    greenfields, georga06, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

Helló! Bejelöltelek, és dobtam egy baglyot is. :)
    Köszi a meghívást. Persze lehet nálam is van egy hely, ezen.

zorcso, greenfields, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Köszi, hogy Szóltál, nem figyeltem, mert sokkolt a piac.. :) A Fiú direkt volt, Jucus kedvéért... Sajnos , már több a csókolom, mint a jó napot :(
    Nagyon köszönöm Mindenkinek, Akik bevállalták jojan60-t szomszédnak !! A két első megkapta a megmaradt ajándékot, a Többiek majd holnap !!

greenfields, georga06, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A DC meg a fájlmegosztó kliensre hívatott vonatkozni? :D

greenfields, georga06, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tessék ?? Magyarul kérném.. Látod, avatart is kreáltam ! :)

Utoljára szerkesztett: 25.6.15
    greenfields, georga06, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  10. georga06

georga06 Fórum hercege

Majd jovok es visszaolvasgatok, a tegnapi es mai konnyed napbol nem lett semmi:( holnaptol meg .... jaj nekem:eek::oops:

Apuci mid van kinn a piacon? Hatha;) Kuldd el egy bagollyal.

.........................

Szomszédolós rész eltávolítása. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.6.15
    greenfields, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Törzsasztal topikjaiban nincs szomszédkeresés. Vagy privátban intézitek ezeket, vagy a Szomszédkeresőbe írsz és a hozzászólásod linkjét elhozod ide megmutatni. Köszönöm.

greenfields, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jelöltelek druszám!
    Hát kedves József-János, Isten hozott kötöttünk:) A párom is János, apukám is az volt szegény és az öcsém is az. Apukám édesapja József volt, apukám József napján halt meg:( Ezért kérlek bocsásd meg nekem ha néha majd összekeverem a neved, és hol Józsefnek, hol pedig Jánosnak foglak szólítani:) A tegeződés természetes részemről, hiszen én vagyok az idősebb, de csak 1 évvel:D Bocsi, hogy nem idéztelek külön:)

greenfields, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Brühühü! Vasra nekem még semmit nem sikerült nemesíteni. :cry:
    Pedig nagyon vártam, hogy adjon a növény, igazán nem szép tőle, hogy nem ad. :p
    Jojan harmadik verzióval eddig még nem találkoztam, vagy ha igen, nem közölte velem. :D
    Látod, most jól kifaggattunk, már a neved is tudjuk.
    Köszi a jókívánságokat, Neked is! :)

greenfields, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  14. jojan60

jojan60 Aktív író

Pörgettem egy 100%-os termésbónuszt ! 14db.-ot ad egy fám.. :)

greenfields, georga06, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  15. josie

josie Fórumlakó

Ez azért van, mert szomszédok lettünk.:)
    Szerencsét hozó szomszédaid lettek.

Jucus nemesíts már ki valami vasat hozót!:)

zorcso, greenfields, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mit kötöttünk? Pulóvert vagy sálat?xD;)
    Az max 12 db lehet, ha Kacsa Katáztad.:p Ne vezesd meg a népet.:)

17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szóval! Az erika azért Terika, mert mikor nevet választottam (a farmra), az Erika foglalt volt (nem csoda, van belőle bőven) így elé tettem a vezetéknevem kezdőbetűjét, és ez lett belőle.

Csak írok, köszönni meg el is felejtek, sziasztok. Érdekesen adja a gyöngyvirág a cuccot, egy területen, 1*1-en van, hogy 12-őt ad, aztán 5-öt. Nem is tudom, hogy miért gyűjtögetem ennyire, van bőven, ennyit sem szeretnék elhasználni, de jobb a biztonság.

Igen, valami furcsaság volt, háromszor rugaszkodtam neki, mert mindig félbe kellett hagyni, aztán nem tudtam elküldeni. Mikor vissza léptem, nem láttam, hogy ott van (olyan volt, mintha nem lett volna ott), hát újra írtam (és megint) aztán elküldtem, és ott volt, háromszor. Űgy látszik nem tudtam elég gyorsan javítani. De ma az egész napom ilyen, összekeverek dolgokat, lekések dolgokról, olyan katyvaszt tudok csinálni, hogy magam is elcsodálkozok rajta.

18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Bagoly ??

greenfields, terika01, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Erika van ez így néha, persze még mindig itt van a két egymásutáni hsz.:)
    Holnapra majd elmúlik.

zorcso, greenfields, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  20. jojan60

jojan60 Aktív író

Igazad van !! Rosszul írtam !! Pörgettem egymás után majdnem, 2db 100%-os terménybónuszt.. És tízszer megnézve is, de 14-et ad minden fa..

greenfields, terika01, georga06 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.