Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Közte volt Baby hsz-e, arra válaszoltam, de hova lett:eek:? Összevonni meg nem tudom:cry:.
    Azt hiszem, mára ennyi elég volt belőlem:D, elmegyek pihenni, hátha holnapra jobb lesz a helyzet:D

greenfields, georga06, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jojan, ha két 100%-ost pörgettél, akkor lehet simán.
    Szerintem nem is Katáztad, igaz?:)

Erika pihend ki magad, jóéjt!

zorcso, Adruka98, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Uhu:) múltkor már kihúztad a gyufátxD;).

greenfields, terika01, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  4. jojan60

jojan60 Aktív író

Ráadásul, mivel bár rosszul írtam, de a szám az igaz, hozzátenném : van mellettük egy 200%-os TP bónusz !!
    Nem tudom, hogyan kell másolni, majd rájövök, de nem vezetnék meg Senkit, sem itt, az életben pedig pláne.. Volt rajta Kacsa, így adja a 14db-ot.. Gyorsító is, had nőjenek :)
    Ha megkérek Valakit, jöjjön be, és igazoljon, azt megtehetem ?

greenfields, terika01, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  5. josie

josie Fórumlakó

Nem szabad bemenni egymás farmjára, de, ha 200 %-od van, akkor jó a szám.
    Így lehet 14 db termés.:)

klakli67, zorcso, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nem érdekes.. Én tudom, hogy igazat írtam.. Mi van, ha itt ülne Valaki mellettem ?? Mondjuk, Ő is játszik, mint az Ápolónő munkatársam .. Sehol nem vagyunk egy piacon, Neki is több farmja van, nekem is.. Az az én rizikóm, ha beengednék Valakit.. Vagy nem ???

klakli67, -Erika31-, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Csodaszép álmokat Nektek! Mentem rákészülni a csemetékre. ;):).

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Minek? Nem Neked kell az igazad bizonygatni szerintem. Elhisszük amit írtál az úgy van és slussz!
    Nincs ezen mit bizonygatni!
    Aki meg nem hiszi az az Ő baja:)
    Sose menj bele ilyenbe! Velem is történt már ilyen, sose bizonygattam az állításom igaz voltát!
    Bizonygassa az, aki megkételyezte azt!
    Nyugalom:)

DCveréb, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. Baby72

.. a hosszú élet ritka..;) bocsánat, de én írtam, hogy a fák + 100 % terménybónusszal kacsa katázva adnak 12 db fatermést. Közben írt valami mást is amit kipörgetett, de nincs jelentősége részemről. Nem akartam senkit megbántani, elnézést kérek.

DCveréb, greenfields, Adruka98 és 7 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Ne hüléskedj már Te is! Nem bántottál senkit sem szerintem:) Nem is kell bocsit kérned, minek?
    Kis félreértés előfordul, pláne itt ahol minden sárgán fekete:)

Ui: Fehéren feketét akartam írni, de ez nem fehér:)

11. Baby72

Nem viccelek, komolyan gondoltam a bocsánat kérést. Nem vagyunk egyformák és nem mindenki olyan érzékeny mint én;) ebből kifolyólag mindig magamból indulok ki és ezért jobb elkerülni a haragszom rád effektust:).
    Sárgán és fehéren is így gondolom.;)

12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na azért tisztázódnak itt a dolgok.:)
    Babykám Te nem vagy egy rosszindulatú emberke, nem tudtad a 200%-os bónuszt.
    Ennyi. Ezt Jojan is megérti, és nem vár ezért bocsánatkérést.
    Remélem azért mindenki jól fog aludni.:)

DCveréb, klakli67, zorcso és 11 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nem szabad itt bizonyítgatni az igazunkat mi itt a kuckóba elhiszük itt rossz májút nem találsz aki akár irigy lenne bárkire is egy 200%-os tp tábla miatt. vagy akár egy sikeres tenyésztés vagy egy sikeres cserenapnál vagy stb... Mi itt segítjük egymást ott ahol tudjuk akár egy jó szóval egy cserenapon küldött bármivel stb... és ettől vagyunk mi összetartóak! (bár ha azt mondaná valamelyikünk hogy megnyerte az 5-öst azt azért mi se vennénk be) xD

greenfields, terika01, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  14. Baby72

ApucixDxD ha azt írnám magamról 200-as vagyok azt is elhiszed:D:D;):inlove:. Pedig már csak a pislákoló 40-es amit biztosra ígérhetek;):p. Na, tényleg elhúzok mert holnap visszakapom a gyereket és rá kell készülnöm a gyömöszre:) meg a malacka is várja nagyon mert nem simizi a fülét, pedig azt nagyon szereti.. én meg hiába simogatom a kispasit, az nem ugyanaz de ma már legalább szóba állt velem:).

15. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Elnézést kérek, amiért ismeretlenül beleszólok a társalgásba, de véletlenül a fórum olvasása közben akadtam rátok.
    Jojant ismerem, már jó pár éve játszottunk együtt Grepon. A szavahihetősége mellett kiállok, ha ő azt mondja 14 db ot kap, akkor biztosan úgy van.
    Még egyszer elnézést, hogy beleszóltam, többet nem fordul elő.
    Jó éjt!

16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

17. kukac42

Szia:)
    Pedig jó lenne, ha többször is jönnél, örülnénk Neked:)
    Már a neved is megmozgatta a mézre éhes ízlelőbimbóimat:)
    Juhúúúúú!
    Apuci gratulálok:)

DCveréb, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jojan ugratni akartalak, hogy tudjuk nem matematikus vagy, :p később írtad a 200%-ot, de már válaszra kattintottam.

Nemesítek szorgalmasan, egyszer majd sikerül. :DUgye csak a töknél és gyöngyvirágnál van?

DCveréb, greenfields, Adruka98 és 7 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Nem csak ott. Articsókánál és a karfiolnál is, bár ez utóbbinál már kisebb az esély;).

DCveréb, greenfields, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Napsütötte Gépalkatrészes Jó Napot Mindenkinek !!
    A gangon utaltak arra, milyen horoghoz mennyi vas kell.. Ha igaz a 300-s horog, nem sokáig pecázok.. :(

greenfields, Adruka98, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.