Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!Talan meg szep jo reggelt is kivanhatok ;) bar itt nalunk egesz delelott jo reggeltet mondanak.

Elnezest, tobbszor nem fordul elo igerem. Privatban lerendezzuk, de a szomszedkeresobe biztosan nem teszem be, mert csak megbizhato gazdakra van szuksegem.

Szivesen apuci, gratulalok!!! :D;) Igy este, lefekves elott eppen jol jott igaz?;)

Minden uj szomszedomnak koszonom a megtisztelo bizalmat :);)

DCveréb, klakli67, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Járható út ilyen esetben az:
    - Kérés megfogalmazása a szomszédkereső topicban.
    - A link bemásolása ebbe a topicba, utalással.

DCveréb, greenfields, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  3. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom Laboviti! Abban az esetben a szomszedkereso topikban masok nem is fogjak latni a beirasom?

DCveréb, greenfields, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Itt a vasas téma, ma lehet megtudjuk, hogy kb. mennyi kell, és mihez?:)
    Én is termelem a vasat adókat szorgalmasan, de majd meglátjuk mire lesz elég.
    Szép Napot mindenkinek!

DCveréb, klakli67, zorcso és 9 más kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Megjelenik a szomszédkereső topicban a hozzászólásod, melyben megfogalmazhatod, hogy ebből a topicból vársz jelentkezőket.

DCveréb, greenfields, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha jól emlékszek a lúdasnál is vasárnap kaptuk csak meg
    Igen most tettem ki a piacra :) egyszer már volt azt magasabb áron vitték fél óra alatt el :D remélem ezzel is sikeres leszek és aztán jöhetnek a nyulak :D

greenfields, kukac42, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Hogy jól induljon a nap http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjNvt6yD4ObqBka9PUkaBgYDsxNV_cMjB3jFDcIreDz19EG2JyOw
    Én most ledöbbentem, a kökény és a tamarindusz most lesz utoljára? Nem értem, hogy miért nem a régebbieket szüntetik meg?
    Most már nagyon várom a délutáni ismertetőt, hogy megtudjuk végre, mennyi vas is kell valójában.
    Képzeljétek, kinyitottam az ólakat, és lett egy kacsacsőrűm! Ez hiányzott még, ebből nem volt egy sem. Már jól indult a napom, ami nem is baj, a tegnapi után.
    Apuci gratula! Az előző hsz-hez sok-sok like.

DCveréb, greenfields, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom a segitseged! :)

DCveréb, greenfields, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek!
    Nálunk szinte hideg van és el van keskenyedve az idő, na meg én is:( Jó, nem szeretem a 32 fokot, de ez így nyár közepén azért a hűvösnél hidegebb. Györgyikém köszönöm az elfogadást.:) Apuci nagy-nagy gratula a tenyésztéshez:) Erika köszönjük a kávét!
    Reggel nagy igyekezetemben (én balga) learattam a főfarmon az articsókát és egy vasat sem adott>:( Mire rájöttem, hogy nem tettem be a nemesítést a rekeszbe:D Hát hiába, így öregecskén is követek el néha hibát. Az öt ólból nekem egy kivi és egy farkas lett, ami említésre méltó, az a síma vagy sárga(már nem is emlékszem milyen) halásztanya elkerülhetett volna:wuerg:
    Baby nem értem a kötögetés lényegét, bár tény hogy régen nagyon sok sálat, pulóvert, kardigánt kötöttem a családnak:)

DCveréb, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ez a kép, Kinek Mit mond ??? Nekem azt, hogy vashiányos vagyok.. :( Tehát itt a szerencse faktor ! lehet kis horoggal, ami 50 vasat igényel, kifogni az aranyhalat, csak a valószínűség kisebb jóval.. Én így veszem ki a kép alapján.. Jelenleg 10 100-as horgot tudok gyártani.. :(

greenfields, terika01, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Szerintem azt jelenti, hogy lehet majd venni oket, mint eddig is a felropit (tollat, kukacot), a fent leirt nagysagu csomagokban.

DCveréb, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a labdát dobd vissza Jónás apónak az az övé :D gépalkatrész kell és a másik kettő megvehető csomag az egyik felröpi asszem a toll fog fog ólból jönni a kukac meg nem tudom :D amúgy a gangon napok hetek óta ez a téma :D illetve a gépalkatrész tök gyöngyvirág meg articsóka nemesítésből jön össze

13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tudom, csak ez a találgatás, az agyamra megy.. Én is olvasom jónást és a másik két topit is, de már kevesebbet tudok, mint az elején .. :(

14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Áh már rájöttem azt majd Judit dobálja :Dazaz nem dobálja riszálja :D

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
    greenfields, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  15. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Baby köszönöm a felvilágosítást, articsókám alig van, a piacon drága.
    Várom a konkrétumokat az eventről - aztán majd csak sikerül, változatlanul optimista vagyok! :D
    Apuci, most gratulálok, remélem hamar megveszik a piacon. :)
    Mi lesz majd a kosarakban és érdemes-e vásárolni? Esetleg kénytelenek leszünk, már mint a vashiányosak.
    :p

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
    DCveréb, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a luxusexpressznél is ment a faanyag miatt a rinya meg amikor a festéket és fát kért az event megint ment a dili jaj miből lesz ennyi meg honnan és mégis mindenki ezeken az eventeken örömködött hogy fuh de jó meg minden és nem ritt senki hogy fa most is ez lesz hidjétek el :D az első 2,5 órába még meg van :D még van 165,5 órám hogy elmenjen tehát idő mint a tenger :D bár ha elviszik akkor... tenyésztek még egyet elsőként a nyúl ugrott így a varázsnyúlaknak adok majd két tápot :D
    meg reménykedek a kacsacsőrűbe :) de az már nagyon nagy álom lenne :D

greenfields, babahalak, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szerszámgép alkatrész, Jónás szerint 12db fog kelleni egy pecázáshoz. Aztán a kukac ami a fák és földek aratásakor fog felreppenni és a toll ami az ólak aratásánál fog felreppenni.
    Lesz sima csali és prémium.
    A prémiumhoz több felröpi kell , de az esély a nyereményre is nagyobb lesz.
    Míg a sima csalihoz kevesebb összetevő is elég lesz, de az esély is kisebb,
    A csalit pedig a malomban fogjuk tudni kikeverni:)
    Jöhet a beetetés és cápára megyünk:)
    Még valami minden horgászatért lesz nyeremény, csak ugye a főnyereményre megyünk, nem mindegy hogy aranyhalat fogok, vagy csak egy snecit:)

greenfields, babahalak, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kukacka !! Te olyan profin írsz a horgászatról, talán műveled is ?? Én a Tisza mellett nőttem fel, 7 évesen, már bőgtem egy törpeharcsa miatt.. :) megszúrt.. mint a durbincs..

19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Régebben voltam olyan kis kocahorgász. Volt engedélyem is meg egész jó kis készségem, de sajnáltam a halakat:)
    Azt viszont nagyon élveztem, hogy csend volt körülöttem és nyugalom. Aztán az izgalom, mi lehet a bot másik végén, mit fog most csinálni a hal, ki tudom-e emelni, avagy nem? Jó volt, de már nem pecázom.
    Sosem volt kapitális fogásom, de láttam másnál a profiknál:)

20. jojan60

jojan60 Aktív író

Nem vagyok profi, de volt már 47kg-os harcsám, szegény Apám, a nagy ,,HO-HO" még élt, együtt örültünk neki..
    Más. Ma a két ,,Élettársam" kapott tőlem egy-egy speckó arany tuját.. Emlékbe, ha már annyi ideig el tudtak, viselni, és még most is teszik.. Furcsállom, mert itt több a Hölgy, mint a másik nem, hogy nem kerülnek szóba virágok, állatkák, hobby..
    Én Hobby virágos, Kutya - Macska tartó, néha tenyésztő, amatőr akvarista, vagyok.. / némely felsorolt dologban már csak voltam.. /
    - És nem utolsóként, csak le szeretném szögezni ! A Farmerama is egy virtuális Játék, a sok közül ! Nem fogok valótlant állítani..
    Tegnap hibáztam, mert rossz infóm miatt , jogosan megkérdőjelezték, a hitelességem.. Ezért nem nekem kellene haragudni, és tőlem elnézést kérni, hanem nekem Attól, Aki észrevette.. Ezt én megtettem, remélem, a másik fél is megérti.. Nincs harag !! Az Őszinteség, pedig számomra alap..
    - Más !! Kedves új Szomszédok !! A beígért ajándék menni fog, de Event-indításkor én megvárom mindig, lesz-e szezonálisan küldhető ajándék, amit ha küldök, azonnal segít.. Pl : Toll, vagy valami más .. Régi Szomszédjaim már tudják, sőt, Ők is átvették ezt az ötletet !! Ennyit szerettem volna, annyi baj van az életben, hogy Apuci és Mami hozzászólását nem idézve, csak hivatkozva Rájuk, elég az !!

greenfields, babahalak, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.