Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jojan60

jojan60 Aktív író

Levél ment a Support-felé !! Innentől minden Rajt/a/uk múlik.. Én meg imádkozom..

Szia Lidi ! :) Azt a játékot, ahol több évig gyötörtem Mindenkit, név szerint ne említsd Bogárka, mert tilos..

Még valami.. Biztos ami Zicher, én egy egy csomagot vettem jojan60-ra..

Jucusfalva, greenfields, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mondom ezt is. Az ok lehet külföldi IP alól belépés is, nem kellett elutaznod, vagy olyan ismerős/barát általi belépés (helyetted) aki kintről vagy kinti IP-ről ment be. Megoldás szintén a supportnál, kérelemmel élsz, hogy a geo IP-t változtassák vissza a hazaira és helyreáll a rend.

Jucusfalva, greenfields, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  3. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szia Jojan :) nem említem többet, nem tudtam, hogy nem szabad!
    Egy kérdés, van 35 vasam, akkor ezt most ne költsem el, mert kell a köv. eventhez?

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ne költsd el de szerintem ha tudsz nemesítsd a gyöngyvirágot articsókát tököt

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  5. Méhecske61

Köszönöm! Tudok, akkor irány nemesíteni!

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  6. georga06

georga06 Fórum hercege

Hoppa! Valami nagyon jot csinaltam:D
    Veletlen ramentem a bankban a "szerezz ingyen farmaranyat partnerek ajanlataival" es most kaptam 440 FA-t. Szupi!!!:music: Sot, ahogy elneztem meg eleg sokat tudok igy szerezni, mert vannak nagyon jo ajanlatok. Nemtudom nalatok is van ilyen, vagy ha van akkor hasznalhato? Mivel nekem uk-s ajanlatokat tesz be es a mozinal is masok a lehetosegeim (film nezesre gondolok), nemtudom, hogy a magyar verzional mik a lehetosegek.
    Most veszek gyorsan 2 csomagot a fakbol, aztan majd holnap, mivel Mega TP lesz majd veszek FA-t is.

Kukacka az altalad ajanlott kattintasi modszer laptoppal mennyire megoldhato? Tegyek hozza egeret ilyen esetekben, mint a mostani is lesz, na meg Valdemarnal?

Ahogy elneztem tenyleg sok gepalkatresz fog kelleni:( a csalik zabalni fogjak a fogaskereket. A felropik miatt annyira talan nem aggodok. 0 perces hagymaval, na meg gyongyviraggal ( meg vannak a fontosabb bonuszok hozza) remelem sikerul minnel tobbet szerezni. Az olakon meg tanakodok melyikeket tegyem ki.

Jucusfalva, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

3 van de mindegyik bankkártyás reget kér:(

Jucusfalva, greenfields, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Györgyi én ezeket nem használom, nem hinném, hogy nálunk is így működne ez.
    Pedig nagyon jó lenne.:)
    Na ezt a egér rátételt megpróbálom, én a muszklisnál azért mindig
    25-26e körül szoktam pontot kapni, de nem így.
    Juditom ez könnyebbnek néz ki.:)

-Erika31-, Jucusfalva, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szponzori ajánlatok országonként jelentősen eltérnek egymástól az Ingyen FA szekcióban.

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Igen. Mindenképpen az egeret ajánlom. Azzal gyorsabb !
    Itthon sokkal szegényesebb a kínálat, de a hazai cégek sem költenek ám annyit marketingre, mint a fejlettebb országokban:)
    Kicsi ország, kicsi ajánlat, kicsi fa, max.1-2 Fa és az is ritkán:)
    De valljuk be, nem is fizetünk euróban, amint azt olvashattad Jojannál jelentős a különbség! Mi kevesebb forintért vásárolunk:)
    Kicsi ország, kicsi pénzecske :)

11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nálam az nem megy.. ( a Szponzori ) Még eurós farmon sem.. :)
    No megírtam a levelet, először bénáztam angolul, de feladtam, egy szép levelet írtam magyarul, nagyon tisztelettudóan ! Reménykedem.. :) A Titok csomagról annyit, össz-vissz 29 csemetét ad + egy homoktövist, ha ezt 5FA/db ért veszem, 145 FA.-ba kerül, tehát az egy bokrom, ára a különbözet !!
    Pedig itt a dráva-part tele van velük, és mivel jó immun-készítményt is csinálnak belőle, szedik is rendesen, bár a nemesített szaporább...

Jucusfalva, greenfields, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Végre péntek, végre hétvége. Sűrű volt a hét, de a jövő hét jobb lesz, szerdán nem dolgozunk. Hű mennyit kellett vissza olvasnom. Nekem a hobbym a farmom. Munka mellett kb. erre marad időm. De a munkámat szeretem, meg a munkahelyemet is, csak néha nem volna baj, ha kevesebb lenne belőle, de szerencsére nem mindig van így. Főzni én szeretek, de mióta egyedül vagyok, csak hétvégén gyakorlom, meg persze ha itthon van a lányom. Kutyát nagyon szeretnék, egész picit, aki a kislakásban is jól érzi magát, de addig, amíg dolgozom, sajnálnám itthon hagyni fél napokra, reggeltől délutánig, nem beszélve azokról a napokról, amikor 12 órát dolgozom, hetente egyszer, azt nem bírná, tehát ez elnapolva. Halaim voltak, de pár éve nem bírták a költözést, azóta nem csináltam újra, pedig tervbe van.

Fákat vettem egy adagot, amire volt FÁ-m, holnap veszek, és akkor jön a következő adag. Kipakoltam őket, reggelre kiderül a titok. Csomagot most sem veszek, remélem, azért lesz benne új. A bahamán még majomkenyérfám sincs, na majd most.
    Az eventet olvastam, kicsit tartok tőle, hogy ügyetlen leszek, de gyártom a fogaskereket, aztán mindent bele. Valdinál én is így szoktam, hogy lenyomva tartom az egeret.
    Georga én is laptopról játszom, de egérrel, sokat kell kattintgatni, nekem így egyszerűbb.

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha jó az embernek a touchpadja meg jól tudja használni...

14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Megkaptam a Választ.. No comment, nincs mit hozzátenni.. Most egy időre eltűnök.. Ha nem végleg.. :( :( :(

15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

miért akarsz végleg itthagyni minket?

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  16. Méhecske61

Melyiket érdemes megvenni a talányos tikit, vagy a fát?

17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mind2 az egyik a farmra ad fákat a másik a bahára

18. Méhecske61

Köszönöm! :)

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  19. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi! Akkor csatolom az egeret jovo heten, mikor "horgaszok" :)

Teljes mertekben megertem, hogy otthon kevesebbet fizettek akar FA-ert, akar csomagokert stb. Az otthoni fizetest is figyelembe kell venni, de ezek szerint akkor a szponzorok is gyérebbek :eek: En koltok a jatekra, de amit itt elkoltok, otthon a negyedet sem koltenem ra valoszinuleg. Fontban ugyan annyit fizetek, mint akik euroban jatszanak (marmint eurora valtva annyi).

Erika ugylatszik en nem vagyok olyan ugyes az erinto paddal:p

20. cicamica123456

cicamica123456 Utánpótlás-írogató

Szep estet mindenkinek ;)
    Ujra itt vagyok kicsit nehezen de vegre itt.
    Szeretnem megkoszonni azt a sok tanacsot amit kaptam toletek orulok hogy egy ilyen fantasztikus segitokesz tarsasagba kerultem es befogadtatok.
    Azota eleg szepen haladgatok mostrmar nemsoka a 24-es szintre lepek. Penzbol is eleg szepen allok es allatokbal meg mindenbol is.
    Ti hogy vagytok? Hogyan telt a hetetek?

Jucusfalva, greenfields, georga06 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.