Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok szép estét mindenkinek!

Inditottam ma egy kis farmot, mivel ezen elakadtam , vettem rá pár fát lett a bahán ott egy amherstia meg egy kowhai a többi arra a farmra jó holnap még tervezek venni 1-1 fát de lehhet 2-2-öt még nem tudom. Eddig jobban bejövös farm 38 baha 26 :D tenyésztgettem pár kakukkot és már millióim állnak a piacon ha ez a tendencia így marad az lesz az elsődleges farmom ez meg pihen bár a pecát itt is fogom még csinálni

georga06, sziszi1965, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  2. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Hát igen!
    Ha jól meggondoljuk, az egy új fa 210 FA-ba kerül, ha a többivel már Dunát rekeszthetünk.
    Tudom, van Gőzös, Cserenap, ahol hasznát vehetjük:)

Utoljára szerkesztett: 28.6.15
    georga06, Jucusfalva, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  3. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

georga06, sziszi1965, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Apucit elkapta a gépszíj úgy látom:) Kisfarmok tömkelege ami később csak nyűg lesz:)

georga06, greenfields, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  5. fanatikus

a fiam vissza vette a sajátját :D már küldené az anyját dolgozni mert tudja hogy utánna mehet pecázni :D így ez az egy maradt :D

georga06, greenfields, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Apuci jó nevet választottál az új farmnak, passzol hozzád :D
    A fáim egész jók lettek, a fő farmon lett 1 db az újból, meg 2-3 kökény, kowhai, kerti berkenye, 2 XXL mandulafenyő, meg egyéb XXL-ből is lett pár jó, meg persze a sallangok, de összességében jók lettek. A bahán is lett az újból 1 db, meg lett végre majomkenyérfám, igaz abból is csak 1, de lett. Brazildióból sok, tamarinduszok, pár XXL-es, és aminek nagyon örültem, az egy XXL pitomba. Meg a sok egyéb, de én örülök az eredménynek. Az újakból nem bántam volna többet, de ahogy olvastam, akik csomagot vettek, sokaknak nekik is csak egy volt benne, így aztán végkép elégedett lehetek.

georga06, greenfields, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Talán lesz Valaki, Akinek segít !!
    A Farmokat átrendeztem a holnapi eventre !!
    Ami nálam bejött : Próbáltam ésszerű lenni, már amennyire ez tőlem telik .. :D
    Az első két terület : Komfort talaj, bennük egyenlőre tök.. Körülöttük, ( ez mindhárom területre vonatkozik : xxl-s fák..

Melyek adják a legtöbb Tp.-t nálam ? Paratölgy xxl, mandulafenyő xxl, nem szeretem de a bükkfa xxl is jól ad, tojásfa xxl, cukorjuhar xxl, sárgabarack xxl .. Ezzel ki is töltöttem a helyeket.. Megjegyzem : a bodza xxl is jó, de nem volt rá szükség..
    Ólak a bölcs-tölgynél : Minden rózsa ól jó, a disznóig.. ( nálam ) Azután már inkább megérte piros kaméleon és piros szamár-istállókkal lefedni a maradék helyet.. Bár szintén nem kedvenc : de most megéri az óriás ól, nekem két narancs lóistálló volt, szépen adnak, de ott nem kérdés, szuppal kell etetni őket..

Arra figyeljen Mindenki, hogy ne kövesse el azt a hibát, mint én !! Sokat adna , de Ne tegyen ki senki ragasztóműhelyt, vagy egyáltalán, bármiféle termelő ólat !! Én első hévből kiraktam őket, meg is etettem, szuppal, és mérgelődve szedhettem vissza !!
    Csak Tenyész-ólak legyenek.. Megkérlek Benneteket, az eredményesség érdekében, ha elolvassátok az írásom, kommenteljétek, javítsatok ki, ha van jobb ötlet, én átveszem, az biztos !!
    A Baha most jön, megírom majd, nekem ott mi a kifizetődő !!
    UI : Pécsett szakad, lehet, lesz jég is.. Jó Játékot : Sok szerencsét Mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 28.6.15
    georga06, babahalak, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Sül a rántott husicomb+ krumpli, rizs már kész. Fák szupi jók lettek :Dvisszaszedve a sok elment kökényt, tamarinduszt,amherstia. A holnapi eventre meglátom a sima pecát csak kipróbálom végig a prémiummal megyek majd. A rendszer meg eldönti mit is ad majd :eek: És nemsokára tenyészet :inlove::D viszont nagyon sűrűn jönnek az új állatkák, nem tudom mért jó ez meg sem melegszik az egyik már itt a köv :sleepy: hm hm.Az elefánt meg beharangozva mint anno a teve aztán évek múlva megérkezik xDxDxD Jaj süti is van ám most ez
    http://www.maronicukraszda.hu/s/wp-content/uploads/mignon3_resize.jpg

georga06, babahalak, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Jé megjött Breki! Hiányoztál már, hun mászkáltál? mond!
    Lehet sok meló? hmmm mert az nem olyan jó, de akkor sok a mani is.:)
    A sütibe nem sok a , nem csokis?:p
    József, igen fák minél nagyobbak, és ólak, hogy ki melyikre rakja,
    az már szerintem mindegy, és a 0 perces? nem csinálsz?.

-Erika31-, Andi11, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Lett egy kökény, meg egy Kowhai fa, és aminek örültem majomkenyérfa Dóricicán. Most már van egy mindkét farmon. :D
    Tamarindusz nekem mindkettőre jó lett volna, de nem kaptam, meg másik új fát sem, majd legközelebb.
    Nekem 0 percesem nincs, de majd jönnek a felröpik.
    Az XXL-es fák jó ötlet, a szigeten majd kiteszem azokat.
    Az előbb még zuhogott, most elállt, de borús maradt az idő. :(

georga06, Tavirózsa, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  11. fanatikus

Tamarinduszt majd küldök neked :)

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!:)
    Megérkeztem én is, gyerekek most mentek el, úgy volt hogy nem is jönnek, tegnap nem beszéltünk. Reggel vasalós eventet csináltam magamnak, papa leszedte a tököket a kertben, azokkal eltököltem egy ideig, 10 óra után földobtam egy kis krumplipaprikást kolbásszal, tegnapról maradt levesünk. Csináltam uborkasalátát a paprikás mellé. Kislányom felhív: főztél anya?xD Mondom mit, nem baj, megyünk ha főztél annyit hogy jut nekünk is. Hát persze hogy sosem tudok 2 személyre főznixD Ebéd után gyors mosogatás, aztán beszélgettünk. Ezidáig a fáim is beértek, elég jók lettek megint. A bahán lett xxl-es pitomba, tűzvirág és acaipálma na meg a rég áhított szőlősóska is befutott xxl-es kivitelben is. Én a tölgyest telepakoltam fákkal, a fő farmra teszem most a rózsa állatos ólakat, a szédültre articsókát azt hiszem. A bahán fent hagyom az xxl-es és az új fákat, a terményes rózsa ólakat leszedem.
    Jéééé Brekuszom is befutott:D

georga06, babahalak, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Jó Étvágyat Mindenkinek !!

Nyificke !! Tudomásom szerint nem mind1, ólat raksz ki, vagy fát ! Más-más felröppenőt adnak.. ( ha tévedek, Szóljatok !! )
    Mint írtam, az első két földön még ! komfortba ültetett tök van, mert azt nemesítettem ki gépre.. De amint kell, ezen tudok változtatni, pl ludak a helyére.. A Fák maradnak az event végéig, mindenütt.. Nekem a majdnem 0-perces a szegfű :( Majd látom, kell-e..

Végeztem a Bahán.. Leírom, én mit csináltam, Ti pedig átnézitek, ha kérhetem ..

Nos, a Baha egy más dolog.. Eleve , ott nincs nemesített növény.. Nekem 230-as, és minden ki van váltva, kezdjük innen..
    Tehát ott nagyon behatárolja mit lehet tenni az, milyen szinten van Valaki.. Föld ! Osztottam, szoroztam, de még a mandragóra sem éri meg nekem hogy ültessek.. ( 10 óra ) Ólakból, a tenyészólakból !! minden rózsa, és piros megéri, ha van.. Nekem egy panda van, az kitéve, rózsa, és egy piros teve.. Narancsból a makitombolóig éri meg kirakni..
    A Többi fa !! Itt lényeges, milyen fák vannak.. Nekem van mind, de pl.: cédrát, tamarindusz, és a hasonlók nekem nem kerülnek ki.. ( belőlük nincs xxl-s ugye.. )
    Itt a legegyszerűbb : rámenni a fák--> fejlesztések, elmenni a legmagasabbig, és onnan visszafelé jőve felpakolni..
    Érdemes figyelni arra, lesz olyan xxl-s, aminél a sima golyi több, vagy a sima akácia, már ha van..
    Bevallom, nekem ez nem kis munka volt, akik rutinosak, Nekik fele annyi idő lesz.. Én ezt csináltam, itt is várom az észrevételeket, hogy tudjak javítani, ha Valaki jobbat mond.. Talán egy picit ez is segít..

14. nyific

Kedves József! Szólíts nyugodtan Gizusnak.:)
    Ólak, vagy fák. Úgy értettem melyik területre, természetesen mindkettő kell.
    Nekem vannak mamutfáim, jó pár, XXL-esek, pld berkenye sok, és még más is.
    Vannak nemesített, 0 perces növényeim, azt is bedobjuk Barátosném javaslatára.:)
    A Bahán, nekem egyébként is sok fa van kint, minden fám megvan, még a 3 új is.
    Igen, és oda is még ólak.
    A 0 perces is a felröpik miatt van.:)

-Erika31-, Andi11, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Tényleg az van egyszerre kéne két helyen lennem de az most nem megy ;) volt mikor ment az is ( most azért nem mert messze van a két hely és nem éri meg oda vissza futkározni) :D meg öregszem :p mani nyific az meg minek xDxDxDxD ja persze a tenyészetre meg más életbeli vacakságokra :)

16. kukac42

Tamarindusz nálam is van a részetekre csak tessen majd sikótozni:)

georga06, Tavirózsa, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  17. nyific

Juditom, azt mondja fiad, hogy öregszik, na nehogy már öregítsen Téged?
    Mert ugye, ha Ő öregszik, azért mi meg fiatalodunk.:)

-Erika31-, Andi11, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedveskéim !!
    A Tamarinduszt csak is én adhatom.. Erről nincs vita .. Becsülöm, hogy a kevésből is adnátok, de ez nem verseny !!
    Nekem van majd 80 db... Ezért én majd adok.. Ennyi, és nem vitázunk !! Rendben ??? Nagyon köszönöm, hogy megértetek !
    Jó itt lenni, s én ezt kapom cserébe ...
    Jucus !! Csak emlékeztess !! Mert öregszem. :)

-Erika31-, georga06, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  19. kukac42

Dehogy öregszik!
    Fárad! Amennyit dolgozik nem csoda!
    Igenis értettem:) Ezen nem fogunk összeveszni:)
    Ne öregedj már Te is! Öreg az országút!
    :p

-Erika31-, georga06, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Judit, Tamás, Jojan még messze a következő cserenap, de kedvesek vagytok, hogy majd küldtök Tamarinduszt. :)
    Előre is köszönöm, jólesik, hogy itt sok önzetlen gazda van.
    Gizus az természetes, hogy csak a gyerekek "öregszenek" - mi meg fiatalodunk. :p
    Jojan Gizusnak írtam az előbb, hogy csak a gyerekek öregszenek. :D
    Rámolgatok mindenhol, nem tudom, hogy sima óriásfákat érdemes-e ól helyett kitenni?
    Rózsaszín ólam csak pár van. Teszek ezt-azt aztán majd kiderül, hogy jó volt-e?
    Szeretném ezt az eventet is befejezni, eddig amit elkezdtem sikerült. :D
    Most bújt elő a Nap, kissé elkésett. Remélem holnap reggel kezd sütni, már unom a borús,esős időt.

-Erika31-, georga06, terika01 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.