Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

Én kérem vissza a felhőimet mert ha süt a nap jön a meleg azt meg nem bírom nem szeretem :D
    amúgy úgy néz ki igaz a hírlevél még amit tavasszal küldtek cserenappal kapcsolatban akkor a nyáron lesz még egy.
    meg örülnék valami sihuhunak!inkább fásnak :D

georga06, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

De jó lenne! :D
    Felhőket megpróbálom feléd küldeni, mert mostanában erre túl sok van.
    :p

georga06, terika01, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Gratulálok a szerencsés fatulajdonosoknak.
    Én is kipakoltam a színes ólakat, az xxl és mamutfák már eddig is kint voltak. Jöhet az event.

georga06, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

georga06, terika01, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

georga06, kukac42, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

georga06, kukac42, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Játékosok !!
    Ma az a meglepetés ért, hogy kókusznyitáskor a tegnapit zártnak mutatja !! Írtam Labovitinek, lehet, hogy -East17- -nek is fogok, mert szinte egész nap vetettem, arattam a 4 farmon, közben írogattam is a Fórumokra itt is, máshol is.. Tehát itt voltam, és minden új belépéskor beadja a kókuszt, én mindig rámegyek, biztos ami biztos.. Igaz,nem fényképezem le a monitort, vagy mentem le a képet,
    de a 100.000 Tp jóváírását csak megtudják Nézni , nem ?? Most várom a választ, mert elúszik a főnyereményem ezen a farmon, pedig van elég más bajom is ezzel a tanyával..

georga06, Jucusfalva, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A válaszomat olvashatod a Panaszkönyv topicban.
    Ha kételyed merül fel a válaszomat illetően, a supportot is felkeresheted.

9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Mi van ma a kókuszban? én is megnézem még mielőtt kilépek, hogy
    kinyitottam-e, biztos, ami biztos.:)
    A dinnyét én ma eszem meg, remélem maradt még.:p

10. Laboviti

Szia!

11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ez az event kicsit megkavart, tegnap azt sem tudtam, hogy mit tegyek ki. Nagy szívfájdalmam, hogy le kell szednem a mamutokat a tölgyesről, ezeket sosem, semmilyen event miatt nem bántom, így is sikerült mindet megcsinálnom. Most két órára beérnek, és kicserélem őket ludakra, a széleken meghagyom a titokfákat. A szédültön titokólak vannak,széleken XXL berkenyék, két órakor leszedem, és ide is ludak mennek. A fő farmon reggel komfortba articsókát tettem, széleken gyöngyvirág, itt majd 0 percezek pát kört, hogy legyen sok kukacom, utána is szerintem oda ültetni fogok. A bahamán titokfák vannak, az XXl fákat lecseréltem reggel maki tombolókra, délután a fák helyett is majmok, a szélekre xxl fák mennek. aztán, hogy ez jó lesz-e, majd elválik. Most még nem tudom átlátni, hogy mit is kéne csinálni, lehet, hogy rosszul gondolkodtam.
    Ma reggel 5-ös lett a természetgyógyászatom.
    Kukacka a dinnyét Te faragtad? Nagyon jó lett.

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Megkaphatom a nap balekja címet tegnapelőtt elvetettem 1*1-en édesburgonyát erre tegnap annyra belemerültem a kisfarmomba hogy tegnap a bahára be se mentem most egyek átrendezni és megette a gaz mindenem :S nem baj mennek ki majd a fák is ha jól osztják a dolgokat most elefánt papagáj makitomboló ült ki :( de benne van a farmos földbe a gyöngyvirág komfortba csak a rekeszeim teli és nincs kint a géplkatrészes bónusz felrobbanok amúgy a lugasom hiánytalanul kint éretten várják a kettő órát állatok kint beérve némelyik még érik de ott is minden rendben 1-2-3 csalim lesz de a nap bomba üzlete is a nevemre íródhat 2 répás almás csatni ütötte markomat 9000csp-ért valaki elnézte a 0-kat

georga06, terika01, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Igen én faragtam:) A mamutokat ne szedd be hisz adják a felröpit rendesen. Nálam a tölgyes marad tele mamutokkal és xxl fákkal, ahhoz nem nyúlok. Ellenben a főfarm és a szédült állatokkal lesz tele végig.
    Az elején nulla percezem egy jó nagy adagot és utána már csak az ólaknak kell játszani:)

georga06, terika01, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Laboviti !!
    Ha lenne is kételyem, mit érnék el vele, ha írok a Supportnak ?? Egyébként, nem az Ön válaszában kételkedem, hanem a játékban vannak hibák, bug-ok, s szerintem a kókuszosdi is tartalmazhat ilyet..
    Tegnap, ha ide beléptem, más hozzászólás volt az utolsó, mint ha a jojan60-ról léptem be.. Például...
    De közelítsük meg ezt a kérdést másfelől.. Mindig azt olvassuk, Önök azért vannak, hogy nekünk segítsenek, megoldják a problémáinkat...
    Tegnap szörföztem a Fórumokon, hangos minden fórum attól a könyörgéssé vált kéréstől, engedjék már meg, akár FA.-ért is , ha kell, a dió utólagos nyitását !! Ha már nem beszélünk Játékos-Barát hozzáállásról, beszéljünk anyagi oldalról !!
    A BP. nagy cég, rengeteg dolgozót kell alkalmaznia, és ahhoz képest , hogy az elején mennyit költöttem rá, ez mára megváltozott..
    Hisz a BP. is profitorientált cég, nem jótékonysági intézmény.. És ezt meg is értjük, tudomásul is vesszük, és vesszük a F.aranyat, hogy meglegyünk egy-egy feladattal, ( már Aki teheti ) , de itt ez miért nem érné meg a BP.-nek, mert abból a majd 33 Millió Játékosból csak össze jönne egy kis pénz, ha Fa.-ért nyitható lenne a dió..

Nem akarnék én vitatkozni sem egy Hölgy-el, sem Másokkal, Önök végzik a dolgukat..
    A Szabályzata a ,,Játéknak" pedig szigorúbb, mint egy hitelszerződés..

15. Laboviti

Olvashattad más országok fórumain is, hogy tömegesen kérik a Játékosok a feltöretlen kókuszdiók utólagos kinyitását pl. farmaranyért.
    Hidd el, mindenhonnan érkeznek visszajelzések a központba. A döntés ennek ellenére nem változott.

16. kukac42

Kemény a kókuszuk, de még minden lehetséges a végére:)

georga06, terika01, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  17. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Köszönöm a választ !! Mit tehetnénk ?? Tudomásul vesszük..

A fura az, hogy itt írogattam, én mit, és hogyan rendezek át a Farmokon, készülve az event-re, és , hogy magamat idézzem : ..Rózsa panda a Bahára", nos ez csak DC-n van !! Nem tudom, hányszor léptem be, a kókuszt mint tudjuk, pedig minden belépésnél beadja..
    Arattam a tököt a gépalkatrész miatt.. Hogy ennyi belépésnél egyszer sem néztem meg a kókuszt, ez egyszerűen hihetetlen ! Ma is nyitottam mindenütt, le is fényképezem a monitort, ( ha már a mentéshez buta vagyok.. :( ) de nem bánnám ezek után, ha holnap zárva lenne valahol egy kókusz, mert az engem igazolna..
    Így viszont csak magamat szidhatom, hogy ekkorát hibáztam volna ??? Ezzel ezt a kókusz dolgot én le is zárom, nem zaklatok vele Senkit.. A munkám miatt eleve maximalistának kell lennem, mert ott tévedni, számomra elfogadhatatlan, a Beteg számára pedig tragikus is lehetne, ezért inkább 5x megnézek valamit, mint hogy elnézzek egy dolgot is.. Amikor pedig valami nem egyértelmű, én nem szégyellem kontrolláltatni magam, egy Szakorvos Kollégával.. Talán ezért bánt, hogy itt így elnéztem valamit, de azért ez nem a világ vége.. Szerencsére..

georga06, terika01, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én is így jártam kislányom farmján és bánt is a dolog nagyon:( Bagoly ül a karón!

georga06, Jucusfalva, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  19. Laboviti

Azt írod, hogy nem megfelelő a segítségnyújtásunk.
    A problémák "felgöngyölítése" a saját hatáskörünkön belül oldható meg.
    A kókuszdiók utólagos feltörése nem tartozik ebbe a körbe, hiszen a supporton sincs lehetőség ezeknek a kinyitására.
    Hidd el, nem vesszük félvállról a munkánkat.

georga06, Jucusfalva, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ezt a kókusz dolgot én is megnézem minden alkalommal,
    amikor belépek, röhej. :) Szerencsére eddig mindet feltörtem.
    Még nem kell feladni a reményt, várjuk meg a végét,. :)

Laboviti, köszi a választ, mentem is mindjárt és feltörtem, és tényleg az volt. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.