Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Kedves József!

pár napja itt írtam a fórumon pont neked, hogy hasonló munkakörbe dolgoztam és együtt érzek a moderátorokkal. Mivel a "mi cégünk" is hasonló struktúrával müködött. Tehát rendelkezésünkre álltak a hivatalos információk és belső levelezési rendszerbe küldték az adott heti adott tevékenységgel kapcsolatos feladatainkat. Illetve amikor munkába álltunk megkaptuk a hivatalos munkaköri leírást mit szabad mit nem. Ezt kb úgy kell elképzelni mikor bemégy a bankba mondjuk nyitsz egy számlát és látod az ügyintézőt hogy megy jobbra balra aláíratni a dolgokat, nem írhat alá az ügyintéző olyan dolgokat amit csak céges képviselő írhat alá Tehát as modik írhatnák persze megbulizuuk nektek a kókuszt FA-ért 100%, hogy nyitható lesz a végén, de nem ezzel a modik megszegik a munkaköri szerződésüket és a hitelességüket is elvesztik.
    Hidd el játsdzottam olyan BP-s játékkal ami elhanyagolt mostohagyerek a BP-n belül 1 éve probálják a modik a lelket tartani a játékosokba, és valamelyik nap jártam ott fent két kedvenc modim lemondott és a fórum is kihallt. :( csak akkor van élet ha nem lehet az oldalra ott belépni. Tehát ha így döntöttek a központba inkább vegyük tudomásul, és lépjünk tovább.

georga06, Jucusfalva, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  2. jojan60

jojan60 Aktív író

Kedves Laboviti !
    Én nem írtam semmi elmarasztalót az Önök munkájáról !! Tamás !! Te is nézd meg, kritizáltam-e Bárkit ?? Én már le is zártam, szerintem lapozzunk.. Off lesz a topik.. Inkább nem írok semmit, és akkor megnyugszik Mindenki.. Türelmet, és Jó Egészséget kívánok Mindenkinek !! / mert ez utóbbi a legfontosabb !! /

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

József!

én nem mondtam hogy kritizáltam csak véleményt nyílvánítottam arrólk hogy a modiknak mit szabad mit nem. nem akartam itt ítészkedni senki felett se feletted se a moderátorok felett. a múltkori agysebészeti hsz-edből kiindulván a moderátorok a fórum agysebészei. ha ők valamit nem jól végeznének nem müködne a fórum sem, és fele annyi játékos is játszana a játékkal. Mint ahogy az agysebész nem jól végzi a dolgát akkor az az ember nem fog felépülni nem fog rendesen müködni mígha az agysebész jól végzi a dolgát boldog életképes ember az eredmény :) teljen le ez a bő 15 perc már mert a gyerekem kezd a hajamon ugrálni hogy pecázni akar :D
    na addig csinálok egy jó kis kávét, és topikot váltok megyek az eventcsevegőbe :D írni a szerencsém szerencsétlenségem :D ha feleolyan sikeres leszek mint a deni etetésnél akkor jó sokat fogok írkálni mindenkinek sok sok aranypisztrángot kívánok találkojjunk 1 hét múlva :D nem kunyizok de ha valakinek van lesz a héten ajándéka felém az csalitollat küldjön ha kérhetem :)

Utoljára szerkesztett: 29.6.15
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

János:)
    Ne mérgelődj! Senki nem mondott semmi rosszat Rólad! Nem is tudna, hisz nem írtál semmi olyant!
    Néha olyan vagy, mint egy kis mimóza:) Gyere pecázni és röhögcsélni én jól szórakozom a halakkal:)

georga06, Jucusfalva, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  5. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Sziasztok! :)
    Nem olvasok, azt majd Jucus, csak leírom, hogy nagyon örülök. :D
    Sikerült a felhősor és meg van a matrica is nyolc vegyes horgászásból! :music:
    Többet pillanatnyilag nem tudok horgászni, mert se kukacom, se tollam nincs, :(majd holnap. :)
    Nektek is sok szerencsét!
    :D

georga06, greenfields, nyific és 3 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Felhősor aktiválva, csak azt sajnálom, hogy nem látom mit nyertem a főnyereménnyel:(

georga06, Jucusfalva, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  7. kukac42

Milyen főnyereménnyel Györgyikém?

georga06, jojan60, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Na én taroltam. Mindent leszedtem, a farmon mindhárom területen csak libák vannak, éjszakára majd rakok hosszabbakat, aztán reggel vissza a libákat, a bahán majom, elefánt, lajhár, ezeket lehet egy nap többször aratni. Kukacot gyártottam 1000 db-ot, alkatrész is jött mellé ugyanannyi, a meglévőhöz, csak tollak kellenek, de azok gyéren jöttek. Eddig. De majd most! Pár csalit tudtam keverni, a felhősor megvan, meg 30000 BTP, a többiért meg össze-vissza halakat kaptam, nincs befejezve egyik sor hal sem. Ja, az aranyhalat nem prémium csalival fogtam, és nem volt a két kör egymáson, de sebaj. A kitehetőkért szurkolok, de van még idő. Egyébként jó buli, nagyon bírom.
    Jojan hozd az eredményeidet, miket pecáztál.

georga06, Jucusfalva, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

aki tudna nekem tollat küldeni azt megköszönném mert elég gyérn jön :( és csak 3-at pecáztam :(

georga06, Jucusfalva, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek vedd figyelembe, hogy a Törzsasztalon az ajándékkérés csak egy topicban lehetséges.

Járható út ilyen esetben az:
    - Kérés megfogalmazása az ajándékos topicban.
    - A link bemásolása ebbe a topicba, utalással.

georga06, Jucusfalva, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám hát az arany pisztránggal, talán 3 esetben mutatta meg, a többin csak üres ablak volt, azzal hogy megnyertem a főnyereményt, nagy csimbumcirkusszal, tüzijátékkal kísérve:( De hogy mit nyertem, gőzöm sincs:(

georga06, terika01, jojan60 és 5 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Ja értem már!
    Nálam mutatja rendesen, de én Internet explorelt használok mindig:)

georga06, Tavirózsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Megvan nekem is a felhőm.!!
    Nagyon jó! Judit csinálj már Te is egy felhőt.xD

Most nálam is mint Györgyinél, ott a tüzijáték, de, hogy mi az, azt nem mutatja.

Utoljára szerkesztett: 29.6.15
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Felhőm nekem is van, meg vegyes halak. A tollak nekem is gyérebben röpülnek, de még az elején vagyunk.
    Szeretem ezt az eventet, végre nincs kötelezően ültetendő növény tizezrével.:pxD

zorcso, georga06, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Nekem lenullázódott a legnagyobb, és nem választottam
    nyeremények közül, ilyenkor mi van?
    Tudjátok? :)

16. Laboviti

georga06, Tavirózsa, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  17. nyific

nyific
    3586468
    Már írtam az aktuálisnál. Köszi.

18. Laboviti

Már abban a topicban válaszoltam is.:)

georga06, Tavirózsa, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  19. nyific

Igen, ezt elbénáztam.:) Köszi.

20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nekem is van felhősorom, meg matricám, mint Dóricicánál, toll, giliszta itt is elfogyott. :(
    Holnap időre kell mennem pont azelőtt, hogy arathatnék, az a nap elmegy.
    Nagyon kevés felröpi jön, lehet, hogy ludakat érdemes kitenni?
    :p

georga06, Tavirózsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.