Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Hölgyek, Hölgyek..
    Rendelünk.. Kata és én.. Tudni kell, ha begurít egy Beteg, nagyon csípősen jönnek a számra a szavak, de ettől a Beteg meg sem rezzen.. ( Megszokta ) Viszont.. !!! Amikor az én Ursulámnak is elég, és felkel a székéből, abban a pillanatban olyan csend lesz, mint Arany J.-s Családi Kör című művében.. Én kuncogok, Katám feje lila, a Beteg meg hófehér.. ( Mikor Bud Spencer megindul .. )
    Hogy is jön ez ide ???
    Katám szemüveget hord, de mutattam Neki 2 méterről a tortát.. Simán vágta a nevét, miből mennyi kell hozzá, ,,bár Ő nem eszi", de a Család kedvéért szokott készíteni.. :D :D
    Az én kis Katikám.. 22 év óta fogyózik... Nekem egyszer cseréltünk széket.. Máshová többször kellett :D :D

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

3. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Ez a kis videó mindig vissza hozza az életkedvemet!
    Nézzétek meg, érdemes :D

greenfields, jojan60, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  4. georga06

georga06 Fórum hercege

Nem kotekedes keppen, de ugye, nem az altalam keszitett tortarol van szo? :)Az egy teljesen egyedi torta, ugyhogy nincs receptje sehol, en magam kiserleteztem ki a kremet;):p

5. nyific

Georga nyugodj meg, csak a tornával viccelődtünk, a Te tortáid,
    egész biztosan egyediek. Gyönyörűek, és biztos finomak is.:)
    Én folyton nagyokat horgászom, ezek szerint s kitehetőket, meg a kicsik
    adják meg. Vagy nem jól gondolom?
    Erika Neked már megvannak, hányassal, milyen hallal érted el. ? :)

6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Engem meg továbbra is állítom nem érdekel, hogy most mi a trendi!
    Nem fogok fogyókúrázni, amíg jól érzem magam a bőrömben és nagyon nem tetszik, ha valaki csak azzal van elfoglalva hogy néz ki!
    Nem szeretem a kívül csilli-villi, de belül ****** almát!!
    Gizusom nem félreérteni, mert nem Neked szólt!
    Téged úgy szeretlek ahogy vagy!
    Kívül-belül becsületesen:) Ebben a topikban hála az égnek, kívül-belül tisztességes emberek vannak:)

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    greenfields, hangyácska77, nyific és 9 más kedveli ezt.
  7. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Judit csak helyeselni tudok, én sem fogyóztam még soha. :)
    A fontos, hogy saját magunkkal meg legyünk elégedve, akkor azt sugározzuk ki.
    Különben a hastánchoz is kell legalább teltkarcsúnak lenni, mert különben nem mutat jól.:p
    Nálam még egy kitehető sincs, csupa olyant kapok ami nem kell.
    Dóricicán tegnap lett kettő, azóta semmi.
    Nem akartam, de lehet, hogy holnap veszek nagy kosarat, úgyis amiatt jött mindenkinek a felhő, hogy vásároljunk.
    A felröpik nagyon gyatrán jövögetnek. :(

greenfields, Andi11, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Gizus, ertem en, hogy a tornaval viccelodtetek. Nem is arra irtam, hanem, hogy Jojan kolleganoje, ranezesre fujta mibol all a torta. A kulso megteveszto nagyon;) A kitehetoket nalam eppen a nagy halak adtak.
    Kukacka, igazat adok neked, nem jo, ha valaki allandoan a kulsejevel van elfoglalva. Unalmas:sleepy: Annyi erdekes dolog van az eletben amire inkabb figyelni kellene. En sem birok allandoan ellenallni a jo falatoknak, igaz csak modjaval:p de hat amikor az embernek annyit kell sutni-fozni, hogyan is fogyozhatna;)

9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus, azóta lett még kettő kitehető, abból, ami már van egy, de mindet a "nagy halak" adták, aranyhal 1-et, ami alatta van (nem tudom hogy hívják, amiből 2 kell) a másik hármat. A tapasztalataitok alapján nem kevertem prémium csalit, csak normált, de így is lett pár aranyhalam. Jó ajándékokat ad, nagyon élvezem. Azt a harmadik kitehetőt pedig muszáj meg szereznem, mert nem szeretem a szürke felhősort.
    A fogyókúrát már rég feladtam, miután nem voltak sikerélményeim. Most már nem érdekel, én jól érzem magam, a többi nem érdekel. A kajákkal vigyáznom kell, a cukorbetegségem miatt, de ne gondoljátok, hogy amikor át álltam az étkezéssel, fogytam, pedig sok mindent nem eszem, amit addig igen, vagy úgy eszem, ahogy nekem is lehet. De nem baj, én így is formás vagyok, a gömb is egy forma - szokták mondani.

greenfields, babahalak, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  10. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Nemtudom feletek milyen az ido, de nalunk mar meleg van es mi lesz meg. Tegnap is pokol volt, szegeny kutyus a konyhaban hutotte magat a padlon, reggel meg irany bele a tengerbe. Nalunk ez a 25 fok (olyan, mint otthon a 30) mar nem igazan tetszik. Habar nem szaraz a levego, eppen a tenger kozelsege miatt, de "elvezet" festeni, melozni igy:p Breki gyere segits!!!

Ma kaptam az aranyhaltol 4 AB-t. Ugy orultem neki, de amugy meg minden ajandeknak orulok. En elvezem ezt az eventet. Kotetlen. Mikor van idom be-be nezek vagy idonkent a lanyom eteti az allatkakat.

Erika meg lesz az a kiteheto is, hiszen meg van bo 4 nap vissza;)
    A kokuszokbol viszont mar csak ketto!!!

greenfields, babahalak, Adruka98 és 5 más kedveli ezt.
  11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Erika de aranyos vagy! Igazad van, a gömb is egy forma! :D
    Nekem még nincs itt egy kitehetőm sem, :( Dóricicán maradt a kettő, azóta semmi nem jött.
    Igaz, hogy van még idő, vagy mégis venni kell egy nagy csomagot.
    Sikeres horgászást!
    :D

greenfields, babahalak, Adruka98 és 6 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Sziasztok:)
    Az aranyhal, a szivárványos pisztráng és a sügér is ad kitehetőt. A halaknál katt a dobozra és megmutatja mit lehet fogni! Már a bot végén kívűl!
    Reméljük a legjobbakat, de nem izgulni csak megjegyzem már annyi a kitehetőm, hogy nem fér a Bahára:)
    Ebben a totyikban nem lesz szürke felhősor:)

greenfields, babahalak, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  13. georga06

georga06 Fórum hercege

Szerintem sem;) es meg nincs is vege az eventnek:D:p;)

greenfields, babahalak, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok!:)
    De drágák vagytok, hogy így bíztattok minket.
    Hiába, itt csak jószívű gazdák teremnek. persze vannak kivételek, de az eltörpül,
    a többiek mellett.:)
    Még egy kitehetőm sincs, na de majd most..... rákapcsolok, a mindenségét.
    Csuda szép lett a meggyes sütim, még nem kóstoltam, persze az uram még
    kóricál a boltban.:)

15. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gratulálok! Jó Neked, Nektek. :D
    Ma rászántam magam és vettem egy nagy kosarat - nagy eredménye nem lett, de lett EGY azaz EGY kitevőm.
    Pedig jól kattintgatok, kapok is aranyhalat, de mindent adnak ezek az utálatos halak, amire semmi szükségem nincs. :mad:
    Szerintem nálam szürke felhősor lesz, esni azért remélem nem fog. :p
    Sok sikert!
    :D

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Leszedtük az utolsó adag zöldbabot reggel (már kezdtem unni, de valahogy az idén jól sikerült a szezon, bár a zöldségesnél 440 Ft kilója még mindíg:wuerg:) Nem tudtam már mit főzzek, eszembe jutott egy régi recept, ami akkor amikor először megfőztem igazán finom volt, de valahogy megfeledkeztem róla. Mivel már kezdem unni a levest és a főzeléket is, előkotortam a régi receptet és megfőztem a zöldbabos lapockát, mellé sütőzacskóban csináltam egy kis fűszeres újkrumplit. Hát megint nagyon finomra sikerült, vejem is jött ebédelni, mondta is hogy a menzás szakács jöhetne hozzám tanulónak, de csak a pucolni valót bízzam rá:D
    Szezonjában nagyon sokat eszünk a friss zöldségből főtt ételekből, egy időre meg is unjuk, de pár hét és már megint asztalra kerül a fagyasztott változata.
    A pecázás mára befejezve, gyűjtöm a holnapi csalira valókat. 2 felhőre való kitehető is összejött, a maradék a bahán nyaral:D
    A kattintgatás eredményességéről csak annyit: lehet telitalálatos apró hallal, de elszúrt is aranyhallal.

greenfields, babahalak, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Csak nyugalom:)

greenfields, Tavirózsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. DJ-SLÁGERGYÁR

DJ-SLÁGERGYÁR Fórum-zöldfülű

Kellemes délutánt.:) Gratulálok a sikeres horgászáshoz.:)
    Melyik pecázás jött be neked ennyire,a sima vagy a prémiumos?
    Melyiket ajánlanád,mert még csak gyűjtögetek ezért érdekelne.
    Előre is köszönöm ha segítesz.:)

greenfields, terika01, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

Hát én életemben ennyit nem pecáztam, és már nem is fogok.
    Már nagy kosarat is vettem, de kitehetőm nincs.:)
    Szépteljesítmányből sok, már mindent kaptam, sokat-sokat, de
    kitehetőt nem.
    Én prémiumossal játszom, de lehet áttérek a normálra.
    Mindig ilyen a szerencsém, ez sem újság.:mad:

20. kukac42

Szia:)
    Nekem a sima pecázás jött be! Próbáltam a prémiumost is, de azzal nem volt nagy nyeremény! De ne felejtsd el Csocsónak épp ellenkező a véleménye és minden farm más és más. Én abból indultam ki a simából többet tudok gyártani, a több kukaclógatás nagyobb nyerési esély lehet és bejött:)

greenfields, Andi11, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.