Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na most 15 normált csináltam, csatni 6 , TP-k, CSP,
    és ennyi.:sleepy:

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Akkor én szerencsés vagyok, mást erre már nem tudok mondani! Gizusom azért ne add fel, de arra gondolj sikerülni fog ne arra, hogy na ebből se lesz semmi!!

3. nyific

Jól van, persze csinálom, kellene az a kitehető, ha már itt a mézesmadzag , a felhő.:)

4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gizus mi egy csónakban evezünk, nem jönnek azok a kitevők. :(
    Judit írta, hogy nyugi, tudom, hogy van még idő...
    A való életben optimista vagyok, :Ditt és most valahogy nem megy.
    Az zavar, hogy semmi nem rajtam múlik. :mad:Inkább lottót kellett volna vennem - bár ott sem szoktam nyerni.
    Horgászásra fel! - most épp nincs mivel, de majd lesz. :p

Györgyi azt hiszem két felhőt senki nem kap - vagy igen?
    Sok sikert. :D

greenfields, Andi11, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

Jucus, azért nem adom fel olyan könnyen, nem
    vagyok olyan feladós.:)
    Csak szeretnék már túl lenni a kitehető gyüjtésen, gondolom
    ezzel Te is így vagy.;)

6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

..........és készxD,csak nem bírtam megállni,este mégis pecáztam;)...........,most már nyugodtan vagyok:p......
    ....kitartás lányok.........
    Legyen szép napotok!!!!!!

titjungne, Jucusfalva, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Itt már most nagyon meleg van, ezért ma jeges kávét iszunk http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjNvt6yD4ObqBka9PUkaBgYDsxNV_cMjB3jFDcIreDz19EG2JyOw
    Na végre meglett a harmadik is, kész a felhősorom, innen már tényleg ajándék bármi. Ma reggel nagyon jó szériám volt, jöttek az aranyhalak, pedig sima csalit gyártok csak.
    Nyertem csomó titok ólat, este kiraktam őket lettek kivik, cicák, galambok, gólyák, béka, mosómedve. Nekem nem dobálja a kitehetőket, az 1x1-ből van egy pluszban, meg a 2x2-ből, de ha nem lesz több, az sem baj, a lényeg meg van. Akinek nem lett meg eddig, ma remélem nekik is sikerük lesz.

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
  8. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Kedves Topik Lakók!
    Nah ebbe a melegbe ma is jól esett pecázni,,a Medve pajtás a nyakamba dobta az összes vizet,és ki is ugrottam az ágyikómból.Meg van az összes cuki Item,meg pluszba nem kevés lett.Léptem pár szintet a Bahán is,aminek örülök,hadd gyűljön az a jóóóó kis banán.
    Már itt németbe jó kis forróság van,,tegnap 36 fokot mértünk,ma lesz 50 biztos.Ma nem a konyhába főzök,hanem kint a ház elött ....xDxDcsak a kicsi agyam fel ne forrjon közbe.:p
    Erika drágám.....de cuki ez a Banner.Olyan szép szinekből tette össze Ema...ért hozzá a csaj!!!♥
    Katám..gratulálok neked is,nagyon ügyes Horgász Aszzonyság vagy.♥Hogy sikerült az utolsó tánci fellépés??
    Van idő Gizusom...és neked is biztosan meg lesz.Jó kis event ez.Elösször nem jöttek a gilisztáim-nem nekem,,a játékbaxD-de Juditunk tanácsolta,ültessek hosszú érésűt,,,na most dobálja :p

Na drágáim most elsuhanok.de be lesek még!!
    Mindenkinek aki olvasott vidám,csodálatos Napot Kívánok!!!!♥

9. kukac42

Sziasztok:)
    Nem hagyott békén ez a prémium dolog, kipróbáltam. 6 prémium = 6 sügér
    6 simacsali = 2 szivárványos, 1 sügér, 3 aranyhal.
    Na ennyit a prémiumról részemről:)

Jucusfalva, greenfields, nyific és 7 más kedveli ezt.
  10. jojan60

jojan60 Aktív író

Szép Napot !!
    ( ezt magamnak nem mondanám, nagyon meleg van, a motorom meg csak nyöszörög ilyenkor.. :()
    Amiért írok : Itt Akiket ismerek, ráadásul még Szomszédom is lett , természetes részemről, hogy a plusz kitevők a csere-napon számukra lesz elküldve, ajándékba ! Tudom, az ilyenek ,,aranyárban mennek", mert én is 5 Amher. fáért kaptam egy Gesztenye-gazdát, de le....m..:) Akkor is meglett..
    Tehát Gizike, Jucus, Kuk-Mami-val szerintem , ha egyedül nem menne, Mi feldíszítjük a felhőtöket ! Utólag megszámolva : Mindkettőtöknek megpakolom a felhősort, hisz Dcveréb-en még több van !! Tehát részemről a Ti felhőtök kész ! :D
    A sivatagi rózsa ma utazik !! Lesz mellette egy meglepi, elég ritka, legalább is nem nagyon láttam a piacon.. Nem rakom fel a fotóját, mert akkor nem meglepi !! Izgulj egy kicsit !! :D
    Lehetőleg, ne konyházzatok sokat, és kimenni is csak délután, vagy este, mert Gutaütést lehet kapni, olyan Q.. meleg van..
    Elugrottam boltba, nesze neked fekete bőrülés, rásült a valagam.. :(

11. kukac42

Jajj szegény hátsód:) Lecsót főztem kora reggel, most meg pihegés a sötétített lakásban. A szivem nekem is megviseli a kánikula ilyenkor a legjobb a pihi:)
    A végén azért majd avassatok be ebbe a meglepi dologba, mert kilikad az oldalasom:)

Jucusfalva, greenfields, jojan60 és 4 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Befutottam én is, ma fokhagymahúzás volt, ketten voltunk lányok a gépen farosok, meleg is volt, porolt is a gép, meg a díesel kipufogójából is kaptunk néha:wuerg: Úgyhogy most húzok tusolni, hajat mosni.Papa még nem ért haza a traktorral, de a mai ebéd: ki mit talál:D Reggel azért vettem szendvicseket a boltban estére meg főzőkolbász és virsli lesz a vacsi. Délután el kell mennem a Tesco-ba, majd a postára, mert ma kaptam 2 gránátalma fácskát (persze nem voltam itthon és csak a cetli várt a postaládában). Nem tudom még hová ültetem őket, de lehet maradnak egyenlőre a cserépben és csak tavasszal lesznek kiültetve. Még a gondozásuknak utána kell nézzek! Holnap itthon leszek és kíváncsian várom a postakocsit:) Később még benézek Hozzátok.

titjungne, Jucusfalva, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ezt garantáltan betartom ma, reggel 7-kor eljöttem dolgozni, és fél 8-ig itt is maradok, kimenni csak utána lehet :D:cry:.
    Györgyi nem irigyellek, ilyenkor nem lehet valami jó kint dolgozni melegben, porban.
    Nálam tegnap volt lecsó (mert nem dolgoztam, így főztem), de ma is megenném, nagyon szeretem. Itt ma csilisbab az ebéd (ráadásul borsó levessel, érdekesen összepárosították), azt viszont nem szeretem, úgyhogy marad a szendvics.
    Lett még egy kitehetőm, gyűlik ez most már, hogy meglett mindegyik, és nem kell már izgulni érte.
    Azt gondoltam, ha kész lesz a felhőm, akkor abbahagyom, és visszapakolok, mert így nem gyűlik a tp, meg a fáim sem szeretnek a menüben, de nincs szívem ott hagyni a halacskákat, ki tudja mit tartogatnak még nekem.

Andi11, titjungne, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok!:) Itt a másik befutó.
    A serleg Györgyié, mert Ő volt hajszállal, az első.;)
    De a második is dobogós még. Györgyi többet dolgozott érte.:)
    Ma nálunk takarítós nap volt, mondtam is, enyém a konyha, a fürdőszoba
    már, a Tiéd. Na kész, vége.
    Pecázás majd később, most gyüjtögetős napom van.:)
    Józsefnek is jár azért valami, majd csak kiderül, mi.
    Én egy nagyon kíváncsi valaki vagyok, Juditom igazolhatja,
    én is szeretném tudni.

15. jojan60

jojan60 Aktív író

Ne Felejtsd ! 250E tp-t, vagy Baha tp-t ha nyersz, az két napi meló, hanem három..

16. kukac42

Töpörtyű szagom van:) Most már tudom mit érezhet a tyúk a kuktában:)
    Györgyikém le a kalappal előttetek!
    Nincs olyan a világon, amiért én ilyenkor a földeken dolgozzak!
    Nem semmi teljesítmény!!!!

terika01, babahalak, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  17. nyific

Hát biztos, hogy embert próbáló dolog ez mos, ilyenkor a határban dolgozni.
    Én ott esnék össze, aztán már csak a jégre mehetnék, nem a fazékba.xD
    Nagy a csönd itt, mindenki piheg, és hűsöl valami jó hideg helyen , biztos,.
    Ln meg csak gyüjtögetek, hogy később élvezkedhessek a pecázásban.
    Eszembe jutott szegény Breki is, biztos Neki is melege, meg elege lehet.:)

18. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok!
    Jöttem bekukkantani és gyorsan megosztani az örömöm, amit nem is hittem. :)
    Ma lezártam a felhőt. Minden kitehető elemből egyetlen darab lett, de lett. :p
    Mivel melóztam, csak titokólakat pakoltam ki két területre, és még most is fáj a sok TP bukta, de napi két aratással összejött a teljes felhő. Ami reggel-este kb. 12-12 normál csalit jelent.
    Nem vagyok általában én sem egy szerencsefia, csak ezért írom most le ezt. A recept lényege, ahogy Kukackánk írta, nem izgulni. :)
    Mindenkinek sok szerencsét!
    Pecázok még tovább, amiből lesz plusz, azt felajánlom én is annak, akinek nem sikerül.

Györgyi, a postás mindig kétszer csenget.... ;) Polcold fel a lábad, míg várod! :)
    Brekuszom, ne dolgozz már annyit, irgum-burgum!

Doki, üdv a kuckóban!

Puszi Mindenkinek! :)

19. kukac42

Én úgy, de úgy örülök amikor írsz néha pár sort:) Legalább tudom minden rendben csak kevés az időd, de nem feledtél el bennünket:)

20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Gondoltam naivan éjszaka milyen jó kis lazulós műszakunk lesz! Biliből kéz ki, a bugyingónkat majd el hagytuk.o_O:wuerg::cry:
    Most hűssölök a lakásban és élvezem a csilivilire kitakarított szobámat. Ma csak ennyire futotta.

Evetke halad még egy kitehető kell. A titkosakat majd egyben teszem ki.

Nem irigylem Györgyit és Brekit, vagy bárki mást, aki kint dolgozott. Átérzem, én is rengeteget kuliztam a szőlőben.

Jár nekünk a frissítő pihenés:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.