Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Mai peca : sokféle, főleg csp, de lett egy 2x2-es, egy 1x2-es, és kettő 1x1-es.. Így már van 4db 1x1, 4db 1x2, és 2db 2x2.. Csak normál-ra jöttek.. Ezt az egyenlőre 10db-ot talonba teszem, és piacolásnál, prv. levélben, elkérhetőek.. én kitenni nem teszem, tele van mindkét területem, de a raktáram sem üres... Tehát onnan is tudok pótolni Nektek, ha hiányzik valamitek.. Pl gesztenyesorhoz, vagy ami éppen még van.. Ez ne irritáljon Senkit, hogy így állok, én az Itteni Ismerősöknek, ( Barátoknak ? ) ezeket szívesen adom, ha ezzel lesz meg az adott felhő..

Kedves Tavirózsa !!!
    Nem túl jó a hír, de Tündekata, (Játékos Néven ), egyébként Kati, egyszerűen ma nem jutott el a postáig !! 13-tól 17-ig folyamatosan rendeltünk, holnap pedig már nem adja fel, mert akkor a postán száradnak a növénykék.. A doboz már megvan, a pufi fólia is, de Hétfőn tudja feladni.. :( Úgy a biztos.. Ez Rajta kívülálló ok, de azért Elnézésed kérem.. Cserébe nem egy meglepi, hanem kettő lesz a csomagban !! :)
    Jó pecázást, sok Szerencsét, és Nyugalom, mert minden megoldható.. Én egy év alatt raktam fel a gesztenyesort, de meglett, olyannyira, hogy maradt süni, pók, antilop.. Na menek, gazdálkodom picit...

terika01, babahalak, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  2. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Hát szerinted ez lehetséges lenne? ;):)
    Hajnalban olvasok általában, képben vagyok. Ma gyors vacsi lesz, borsófőzelék sült virslivel (pokoli meleg van, és nehéz napom volt, ennyire futotta :)). A család azért nem hal éhen. :)
    Most kicsit leragadtam itt, de megyek is, mert még van pár dolog hátra.
    A hétvége viszont a bulizásé lesz, végre! A férjem szülinapjára kerti partit szerveztem szombatra és mivel kerek szám lesz, ezért egy kis meglepit is kitaláltunk a gyerkőccel. Tuti, örülni fog! :)
    Vasárnap meg a kánikula örömére irány a Balcsi. :)xD

terika01, babahalak, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Írnál nekem egy baglyot, ha megkérlek?
    Nekem valahogy nem akar menni ma!

terika01, babahalak, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Elrepült ! :)

1 óra szünet !! 34C a medence vize a Haveromnál, ezt nem hagyom ki !! :) :)

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
    Tavirózsa, terika01, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gizus én sem adom fel könnyen, de ez nagyon nehezen megy. :(
    Annyi minden ajándék jön, koszorúval tele a padlás, TP sem kell, nem rohanok előre.....

Jojan, kedves vagy, hogy segíteni szeretnél, :)de szerintem nem lesz küldhető.
    Ha mégis és nem sikerül nekem, előre is köszönöm.
    Azért örülök, hogy le tudtál szállni a motorról! :p
    Nem adom fel, sok sikert aki még gyűjtöget! :D

Tavirózsa, greenfields, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Drága Doktor Úr!
    A világ nem omlik össze, ha 4 nappal később kapom meg azt a csomagot:) A várakozás öröme annál nagyobb lesz! Most épp a tüzifát várjuk még a románoktól, az is nagy öröm lesz, ha ideér:D De várjuk, és biztosan hozzák is:) nekünk egy ATMOS kazánunk van központi fűtéssel,+ egy csőkígyós boyler beépítve, hogy a használati melegvízért se kelljen fizetnünk télen, + egy 1,8m3-es puffertartály. Nagyon hatékony beruházás volt, csak még körbe kellene szigetelni ezt a nagy házat, meg a nyílászárókat kicserélni műanyagra, ami ugye nem 2 fillérbe kerül, mert az összes nyílászázó ajtók nélkül17 :wuerg: Utána egy kötelező festés, 1,5-2 milla... Úristen beleért a kezem abba a bizonyosba:D

jojan60, Jucusfalva, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Szép Jó estét Mindenkinek!
    Mikor kiderült a magas cukrom úgy bedugtak a kórházba mint annak a rendje. Ma jöttem haza. Sikerült (remélem legalább is) beállítani a cukromat és még segítséget is kapta és remélem még kapok is.
    Teljesen át kell formálnom az életemet de ez nem lesz gond. Nagyon betartom a diétát amit előírtak. Tudom eleinte nehéz lesz de egy kis idő múlva megtanulom mi mennyi egy kis figyelem és kordában tudom tartani. Látom event is van. Az előzőről lemaradtam de nem baj. Azt ugyan sajnáltam, hogy a telefonon nem lehet farmozni.
    Remélem sikerül mindenkit utána olvasni.
    http://www.kepeslapok.co/kepeslapok/cukros_fagyi_20110724145924.jpg

Andi11, terika01, jojan60 és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Franciska, de jó, hogy itt vagy, nagyon magas lehetett az a cukorszint,
    de legalább beállították. Gyógyszerezték, gondolom nem inzulint kapsz.
    Komolyan kell ezt venni, mert csúnya dolgokat művelhet a szervezetben.
    Betartod a diétát, és szépen beáll majd, ahogy kell. :) Meg fogod szokni,
    és a környezeted is megszokja majd.:)
    Vigyázz magadra!

Andi11, Adruka98, klakli67 és 7 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép estét!

Meguntam az event csevegőbe a rinyálást olvasni így beugrok közétek az event öregesen lassan halad felhőm van 2 kitehetővel kaptam bahás titokfákat meg titokólat farmkupit meg ma csak a csatnit :) valszeg ma még egy pecázás jön ha 1*1 gyepből meg 2*2 gyöngyből megjön a giliszta mennyiség meg a tölgyesnél este kész a kivi mósomacik béka farkasok kakas tehén pulyka stb... :D
    na eventről ennyit.. vagy nem :D

Ma mentünk mosogépet vásárolni megnéztük mit veszünk bemegyünk nincs az a gép ami kell nekünk eladóhölgyike mutat egyet vízet mér ruhát mér digitális 80000 program stb... hazahozattuk ki kell probálni mosás beinditvamajd lejárt elkezdte zenélni Shubert Pisztrángját :D majdnem bepisiltem a röhögéstől :D remélem a bp is meghallotta és kiveszi a sügér és a csellét és bent hagyja a szivárvány halat meg az aranypisztrángot :D de nem tudtam róla nem vagyok fanatikus :D

ballaagi46, terika01, jojan60 és 5 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Franciska:) Öröm olvasni Téged:) Jó, hogy itt vagy végre, jó hogy ilyen okosan, és megfontoltan gondolkozol:) Jó, hogy időben kiderült és az főleg jó, hogy egészséges vagy:)

Tavirózsa, terika01, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Franciska a lényeg, hogy rendbe hozták a vércukorszintedet. Egyre könnyebb lesz a diéta is.
    Jó, hogy megint itt vagy! :)

Tavirózsa, terika01, jojan60 és 4 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megköszöntem a hozzáállást bp- nek -.-Ma hőség riadó indul :Dvárlak benneteket 10h -i napsütésnél xDxDxDxDxD medence hozatala kötelező :p

13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nálunk elkezdődött a mai dögrovás m ég 9 sincs de már a bőrőmet lehuznám olyan melegem van :D
    és jövöhétre 37 fokot ígérnek :cry:

15. breki072

Szia! Semmi baj jössz velünk a napra :Dszép kerítés léceket elrontani xDxDxD
    Terika ma játszóház van :)
    Érdekes sőt roppantul félelmetes nálam a kókusz
    :p nem inkább rejtélyes xDxDxDxD

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Hát itt sincs hideg, sőt...xD szóval... hőség, de itt bent még nincs melegem.:)
    Na megvab végre két kihetetőm, szinte nem is hiszem el.
    Remélem holnap a harmadik is meglesz, mert kell nekem,
    és ezt tudják.:)

Andi11, Adruka98, klakli67 és 7 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem is kettő van meg :p de lett az 5 titokrakományból mégegy illatszertár :D narancs kutya meg két retro hód++ meg narancs hal

Jucusfalva, babahalak, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Sziasztok:)
    Ha hiányoznék a fagyasztószekrényben a második polcon héderezek:)

Jucusfalva, babahalak, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  19. breki072

Nem a :Dmert ott a sonka van :Dvagy volt :eek:xDxDxDxD

Jucusfalva, babahalak, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  20. kukac42

A múltat övezze mélységes felejtés:)

Jucusfalva, babahalak, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.