Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Sajnálom szegény malackát :(

DCveréb, Jucusfalva, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  2. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Sziasztok Kuckósok!!
    Most panaszkodtam magam ki a Panaszos helyen,mert kissé el lettem málé szájozva.Páromnál olyan fekete a felhö,mint a bányába a szén.Nálam minden hepi,sőt maradt 5 mindenféle vizes Item.Na majd lehet velem is cserélgetni,adom ingyé is.:D:D
    Meleg az van...nem is kicsikét....mindenhonnan folyik a víz..Páromra már vízórát szerelek,hát ha vissza kapom az árát az elfolytnak...:p:pHideg citromos sör na ez most csúszik iszonyatosan.
    Küldöm annak aki szereti,szeretettel:KATT

DCveréb, Jucusfalva, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  3. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A sört köszi, én is most ittam 1 jó hideg búzasört!

DCveréb, Jucusfalva, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Visszatértem közétek :) az eventet hagyjuk bánja a franc hogy nincs meg az összes kitehetőm csak kettő és a legjobb barátból 3 majd jön cserenap és boltolok :D de a guta csapkod meg fél éve pöccre megy a játék beinditom betölt kértek felröpit kisfarmra át belépek elküldöm onnan a felröpit 58-kor vissza az enyémre gyors peca kattintás ahogy Móricka elképzelte nem most kezdett el rosszalkodfni éls nem engedett be a fiókomba mikor engedett be 14:01 és akkor lenulláztam volna magam plussz egy esély egy aranyhalra meg a kitehetőre :D áh felejtsük el egy eventen se rágtam magam ennyit... na majd legközelebbi event már jobbnak ígérkezik mint a mostani libák sorakoznak a piac téren :D és eldöntöttem ráállok most a libákra de nagyon egy jó hideg sörike jöhetne ide is jó kis stressz oldó:D

DCveréb, Jucusfalva, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szépen gyűlnek a hiányzók és a plusszok is!
    Ki mit akar írjon, összesítem és a végén nem lesz szürke felhő itten kérem szépen:)
    Mondtam már, hogy meleg van?
    Györgyikém sajnálom a történteket:(
    Oda a sok munka a mindenségit neki!

DCveréb, greenfields, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem egy Ferrarri F50 :D Miami Beachen egy 1000m2 apartmann mindenféle luxussal :D
    ez inkább forróság minthogy meleg :D

DCveréb, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám nem is a munka, hanem mennyi finom husi lehetett volna belőle még januárig:( Így most október végén nem vágunk, majd december közepén levágjuk a kettőt, hacsak nem éri valami baj azokat is. Ezek nagyon kényes pocák, meghálálják a törődést és a munkát azzal hogy malac koruktól nyolc hónap után elérik,sőt meg is haladják a 2 mázsás súlyt. De nagyon oda kell rájuk figyelni, és a cinket nyomni állandóan a takarmányba, azzal az egyel lehet kivédeni a bajt, és nem ártalmas sem rájuk, sem az emberre. 7 kiló takarmányhoz kapnak 1 k.kanál cinket, hogy a takarmány megfelelően épüljön be a szervezetükbe, de elsősorban a csontozatnak kell hogy elbírja a súlyt. Napi 3x kapnak enni, de haladnak is szépen. 3-at szoktunk venni évente, egyet októberben levágunk, abból szinte csak hús megy a fagyasztóba (olyankor még a füstölt árura meleg az idő)
    A másik kettőből szoktuk hagyni a füstölt csülköket, sonkát és a sok szalámit. Bánatomban rendeltem 10 db nagy sárga kakast (5kg-osak) majd telik azzal a hűtőláda, de lehet hogy holnap még rendelek melléjük 10 tyúkot is, azok 4kg körüliek. Azt hiszem mire megkopasztom őket október lesz. Bár magamat ismerve egyel nem kezdek, párosával szoktam vagdosni őket:)

DCveréb, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos már egy hete is van hogy nem tudtam jönni, beteg a nagylány unokám, Pestre kell hordanom kezelésekre, jelenleg úgy néz ki 2 hetente. Úgy hogy el vagyok kapva rendesen.
    Azért az eventet sikerült megcsinálni, szerencsém volt a kevés jó hal amit kifogtam nagyon jókat adott.
    Nálunk is nagyon meleg van, klima nincs, langyos citromos teákat iszogatunk, a kaja sem nagyon meg ebben a hőségben. Azért 1-2 jégrém csak beszalad.
    Györgyikém, sajnálom a cocádat, elég nagy veszteség már ekkorát elveszteni. Reméljük a többinek nem lesz semmi bajuk.

DCveréb, greenfields, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Juj de meleg van, megettük a szomszédok gulyását, fagyiját,
    de ott is meleg volt.:mad:
    Most itt vergődöm a rámolással, amit nem szeretek.:eek:
    Ibolya kitartás, és jobbulást a lányzónak.:)
    Györgyikém nálatok mindig történik valami nem nagyon jó, sajnálom.
    Ilyen melegben miért álltál neki ehhez a nagy melóhoz?
    Megvárt volna hét közepéig, akkor már valamelyest csökken a hő!:)

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a próféta szóljon belőled :D utálom a meleget :D

DCveréb, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. Pirkadat59

Pirkadat59 Utánpótlás-írogató

Hahó!
    Azt akarom mondani, hogy sziasztok! Meg még azt is, hogy de jó, hogy itt vagytok! Aztán meg meg azt is akarom mondani, hogy hiányoztok. Mit is még? Ja! Tudom már! Azt akarom mondani, hogy sziasztok!:):pxD
    Ibolya unokádnak mielőbbi jobbulást, neked pedig kitartást!
    Györgyi! Sajnos a leggondosabb bánásmód mellett is megtörténik a baj, ami pedig a kopasztást illeti, ekkora gyakorlattal, hajaj, csak rájuk nézel és lehullik a toll!;)

Azt akarom mondani, hogy sziasztok.:pxD És meg még puszi is mindenkinek!:)

-Erika31-, babahalak, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

A meleg még mindig tart. :)
    A gulyásparti viszont jól sikerült, maradt is még mindenkinek
    a finomságból, így a holnapi ebéd készítés kipipálva.:)
    Remélem tudok majd aludni, ... mondjuk jó alvókám van. :)

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Györgyi ennyi baromfit megkopasztani, darabolni, eltenni, hát nem semmi munka. :p
    Két mázsás disznó nem túl zsíros? Még közelről nem láttam, meg disznóölésen sem voltam, de sajnálnám is.
    Persze megenni szeretem. :D
    Beteg unoka gyorsan gyógyuljon, mindenki szépeket álmodjon. :)
    Én is megyek aludni, jóéjszakát! :sleepy:

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jucus! Volt olyan hogy nem tudtunk szalonnát hagyni belőle, mert csak ujjnyi szalonna volt a hátán. Tiszta húsdisznók, amolyan négysonkásnak nevezettek. És hogy őszinte legyek én jobban szeretem az amolyan "mezei" disznóhúst, aminek elegyes a húsa és nem száraz.:)
    Nagyon meleg van:( és még 3 napig ilyen is marad:eek: Már járatom az egyik klímát. Alig tudtam aludni is a melegben, mert csak felidegesítem magam attól, hogy szakad a víz rólam. Tusolással indult a nap, végigtöröltem mindent, ki nem megyek ma a házból csak délután körbelocsolni a házat.

babahalak, Jucusfalva, nyific és 4 más kedveli ezt.
  15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

iboly54, -Erika31-, titjungne és 7 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Erika szürcsöltem a limonádéból, most puffanok az ágyba aludni. Ilyen dögletes melegben nem lehet csinálni semmit.
    Ibolya unokádnak jobbulást!

terika01, babahalak, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ibolya jobbulást az unokádnak! Györgyikém szerdán jön a hidegfront kitartás, már nem sok van addig.
    Nálunk éjszakára mindig feltámad a jó hűs szél és így nem melegszik át a panel annyira még kibírható!
    Holnap jön a zöldbab 25kg eljátszom vele egy darabig mire mindet a fagyasztóba pakolom! Sajna így már nekem nem marad hely benne, de nem baj a zöldbab megéri:)
    Még ennek a hétnek a végéig gyűjtögetem kinek milyen felhős kitehető kell, kinek milyen van plusszban amit felajánl, aztán megpróbálom összehangolni a két listát és útra kelnek a levelek! Addig is akinek van + és segítene az ragadja meg a klaviatúrát:)
    A levelek után viszont mindenki tartsa a fejében kinek mit küld majd, mert arra nem vállalkozom:)
    Hosszú haj, rövid ész nálam megvan:)

iboly54, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kézcsók a Hölgyeknek, Üdv a Férfi Társamnak !!
    / Ebben a ,,jó" melegben nem tusolok, mert ver a víz így is.. Folyamatosan ,,fürdök" ! Vagy klimaxolok ??? :wuerg: Ki nem tojcsi le, lényeg, ,,micsoda trópusi hőség" !!! :music:
    Amit szeretnék jelezni : ad 1. A virágok csomagolás alatt !!

http://network.hu/venora/kepek/kaktuszok__es_pozsgasok/mexikoi_kovirozsa_echeveria_derenbergii ( csak rózsaszínű, és 20-30cm az átmérője, ha megnő.. )

euphorbia species : https://www.google.hu/search?q=szob...sAHxp4O4BA&ved=0CDIQ7Ak#imgrc=TRbyBkftYSKY3M:

Sivatagi rózsa .. Ilyen lesz.. http://m.blog.hu/to/tomtit/image/palack4.jpg

ad 2. Két komplett felhősor, mint ígértem..

greenfields, kukac42, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hűű,de rég voltam. Bocsika, de lakásfelújítás kellős közepén vagyunk. Próbálok majd visszaolvasni. :) Azért remélem mindenki jól van. Ezt a meleget már nem bírom.
    Hozok hűsítőt nektek. :) Később még bekukk, most megyek visszaolvasni valamennyit legalább. Addig is puszi nektek.

iboly54, greenfields, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szia Ninett !!
    A Többiek a frigóban, ott kopogj be ! ;)

A klímával vigyázat Terike, melegből hidegbe, többször is, ( megizzadva = jó út a Tüdőnyuszihoz !! )

greenfields, terika01, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.