Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szép Napot Kuncogók!:)
    Mindenki úgy hűsöl, ahogy tud, ki így, ki úgy, ki a frigóban...:)
    Juditom, ha kell a hely neked, akkor együk már meg a dinnyét, hogy
    legyen hely a zöldbabnak. Én segítek... :) Biztos lesz még arra több
    jelentkező is.:p

-Erika31-, titjungne, Andi11 és 7 más kedveli ezt.
  2. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Írtam egy szösszenetet a fórumba, amelynek az a címe : Kérdések és válaszok, amiknek nem nyitunk topicot !! Örülnék, ha megnéznétek.. Köszönöm !

greenfields, terika01, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Judit dinnyére jelentkezem én is. :p
    Üdítőket köszi mindenkinek, jól esnek.
    Györgyi én minden husit nagyon szeretek, meg minden édességet. ;)
    Képzeljétek, Dóricicánál lett egy Illatszertár, nagyon örültem neki, eddig sehol egy sem volt. xD
    Nálam hűvös van éjszaka, nappal sincs túl meleg.
    Ma sem megyek el itthonról, elég volt a teregetés az erkélyen, majdnem leszédültem.
    Jojan, nem találom, pedig el akartam olvasni.

Utoljára szerkesztett: 6.7.15
    greenfields, terika01, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

:( :( Én sem..
    Onnan talán eltűnt, de a lényege : nem tudom zárni a tenyésztős eventeket, mert kb. 200mill. Csp értékű aranyállat kellene, de ennyit ki ad ki, hogy letakarítsa az eventet a csudába..
    Bárki kiszámolhatja : Arany : tyúk, kacsa, pulyka, malac, tehén, ló, méh, hal, strucc , szamár, kaméleon, panda, teve, majom, ezekből 3-3 db.. Ott írtam, valami : ,,nagyobb" kompenzáció, talán ösztönözne Sokunkat, de ennyi csp-t én sem tudok nélkülözni.. Röviden ennyi volt, a hosszabb verziót nem találom, pedig az konkrétabb..

greenfields, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jojan ne is törődj vele, nekem sincsenek befejezve, megyek ameddig tudok. :p
    Nem szoktam drága állatot vásárolni.
    Igaz, ha véletlenül van eladni sem szoktam, de arannyal még egyszer sem találkoztam. :(

georga06, DCveréb, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ne foglalkozz azokkal a gazdakörikkel! Én is csak némelyik pirosat csinálom meg maximum, a rózsa és arany állatkákat megtartom, már ha sikerül szert tennem rájuk tenyésztéskor. Rengeteg ilyen befejezetlen gazdakörim van és maradnak is ott. Megvenni nem tudom és nem is akarok pazarolni rájuk.:( Kell a Csp másra is, fa-ért meg eszem ágában sincs befejezni, már amelyiknél van erre lehetőség.

georga06, DCveréb, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  7. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szia Méhecske!!
    De szép lett a bannered,,és milyen széééééép Kék!!Viseld egészséggel!!!:)
    Na Kuckósok az idöjárás meleg,és ha nem változik így is marad.8)8)
    Már nem is elég a hideg sör,elmászok a nagyon északi sarkra jegeskunyhót nyalogatni.Vagy odafagy,,vagy nem..de hideg lesz.....

georga06, DCveréb, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szia!
    Igen nagyon tetszik nekem is, a kék szín a kedvencem! Emmának köszönhetem ;)
    A sör már nekem sem használ, még jó, hogy itt feltámadt a szél, így jobban ki lehet bírni!
    Jucus én is teregettem, már a második adaggal (kis fiam tett róla, hogy ne unatkozzak)
    A vasalástól már előre félek, de ha nem lesz itthon senki marad az Ádám kosztüm, meg a hideg sör, valahogy csak átvészelem! :p

Clauriel, georga06, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem jól keresitek:) Tessék itt van csak áthelyezték oda, ahova való:)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...nem-nyitunk-topicot.11969/page-15#post-285059

Clauriel, georga06, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  10. nyific

Jó hideg fahéjas-gyömbér italt kortyolgatok. Nagyon jól hűsít.:)
    Ma elszaladtunk a Bio-boltba, előttem ment egy be egy hülgy, aki
    kérdezte az eladót, hogy meggyógyult-e már.
    Erre az eladó mondja, félrenéztek, kiderült húsevő baktérium van a torkomban.
    Én úgy kijöttem, 100-al mentünk hazáig, hogy gyorsan fertőtlenítsem a kezem.:sleepy:
    Remélem nem szedtem össze semmit. Majd megnézem a neten, hogyan fertőz.
    Az aranyállatokkal én is " dettó " vagyok.:)

Barátosném betelt már a noteszed? csak csak legyen elég hely.
    Látom Claut nem rabolták el, már kezdtem aggódni, és a keresésére indulni.

Clauriel, georga06, -Erika31- és 6 más kedveli ezt.
  11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Judit köszi, ügyi vagy! :) Én ott kerestem ahol Jojan írta, most elolvastam.
    Claut szerencsére nem rabolták el, nagyon hiányozna, megszerettem azt az életvidám csajszit. :D
    Lidi nagyon csini lettél, a nevető méhecske aranyos! :D

Ma alig ettem valamit ebédre - nem voltam éhes.
    Most viszont egymás után eszem az egyik kedvenc szaloncukromat - nevetést kérem mellőzni - mert 17.-én lejár.
    Ez a Milka Joghurt ízű. Elég sok van még benne, de nem fog kifogni rajtam. :p
    Karácsonykor 12 dobozzal vettem - ebben a Mikulás is benne van - de Dórika nem vitt el annyit mint előző évben.
    Meg jópofa lila Milka bögre ajándék is volt hozzájuk - abból elvitt kb 10-et gyerekeknek ajándékba.
    Gizus nálam mindig van kézfertőtlenítő, nem foglal el sok helyet. A villamoson, buszon, meg máshol is nem tudjuk, hogy ki után fogunk meg valamit, jobb az óvatosság. :p
    Az eladó biztos már nem fertőz, mert akkor nem dolgozhatna. Torokban nem hiszem, hogy lehet húsevő baktérium, torkot nem lehet levágni, sajnos lábat szoktak. Kórházban is össze lehet szedni ilyen fertőzést.
    Neked nem lesz semmi bajod. :D

Clauriel, georga06, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Benézek egy kicsit ebben a nagy melegben. A hétvégén a nagy unokáim lejöttek a Mamihoz nyaralni. Már régen voltak nálunk hosszabb ideig mert mindig az az iskola, reggel mennek este jönnek. Most egy kicsit kényeztettem őket amit élveztek. Főleg, hogy 11-kor volt takarodó;).
    Szegény gépem nem győz hűteni.

Blanka107, Clauriel, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

Franciska élvezd is, hogy ott vannak az unokáid:)
    Biztos imádod Őket.
    Jucus remélem is, hogy nem kaptam el semmi nyavalyát.
    Nekem is van ilyen táskában is lehet vinni kézfertőtlenítő.
    Most csak kimondottan, célzottan mentünk ebbe a boltba.
    nem volt nálam, csak a kis szütyőm volt velem , a táskám nem.

Blanka107, georga06, -Erika31- és 6 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép jó reggelt!

Tegnap pörgös nap volt ezerrel. Fürdőből linoleumot felszedni reggeli torna gyanánt majd irány a bolt vettünk csavarozót rolót mert a libáim nem bírják a farmon a meleget és a szemükbe sütött a nap :D csaptelepet a fürdőbe :) délután jött a szaki betenni a csapot mert a rögzítő csavart nem bírtuk vakra betenni, de ez külön sztori kihívjuk mondja a csávó 5000 pííz oké jöjjön kijön vízes lett a ruhája és ezért 6000 lett a vége... ő se jön többet.
    aztán 3 fél ablakra feltenni a rolót aztán fürdöt szárítani majd este beszabni a lincsit beragasztani de bent van, és már majdnem 11 volt mire végeztünk.
    Mára vár a gyerek szülinapja a másik 3 roló és mosógép betétel, és kész az idei felújítás :D Tegnap is csak annyi időm volt hogy a libáim kétszer enni kapjanak :D na de ma etetem őket rendesen

georga06, terika01, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ma zöldbab event van itt nem leszek majd csak este!
    Jók legyetek:)

georga06, babahalak, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Látom apuci is felújít. Mi is ma állunk neki a festésnek, pont ideális az idő. Bútor tologatás és csetresz pakolás a délutáni program.
    Közben adagonként pakolom a titkosakat.

Jeges tea ide is.

georga06, kukac42, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Mindjárt megyek teregetni, aztán reggeli.
    Jó gazda előbb a jószágot látja el, ők már ettek-ittak. :p
    Még nem tudom, hogy ki merjek-e mozdulni, ma is nagyon meleg lesz, :(semmi fontos elintéznivalóm nincs mára.
    Felújítóknak sikeres tevékenységet! :D
    Szép napot! :)

18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Pánik zárás !!
    A ,,húsevő baktérium", Népiesen streptococcus béta haemolyticus !! Mindenkinek Van, Volt, és lesz a torkában..
    A lényege : nem mind1, hogy mennyi.. Egy góc mandula , egy rossz fog, és felszaporodik.. Ez nem Ebola, hanem egy mindig meglévő bakt. flóra.. Könnyű legyőzni.. Csak akkor, és Azokra veszélyes, Akik legyengült immun-rendszerrel, és közben egy fertőzéssel is bajlódnak.... Ott is, a legkönnyebben irtható bact. törzs.... Amoxicillin, esetleg Levoxa, és volt-nincs !!
    Most buktam haza, ( medencés kaja), hulla fáradtan.. Ma én sütöttem, pljeskovicát, és mustáros flekkent... A Lányok megleptek 4 fajta rétessel....
    Alvás, így nem lesz, szétpukkadok.. Viszont megint Egy jó nap ! / Ezt még éjjel 01-kor írtam, csak nem kattoltam a küldés gombra.. o_O A Laborban ha vizsgálnak, ezt AST -néven Látja Mindenki !!

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jaj vérvételről ne is beszéljünk olyan házidokit kapott a gyerek hogy akárhányszor"komolyabban" beteg tüsszös mandula küldi vérvételre. Azt pár hónapja vinni kellett a Gyekbe azt nem nagyon lehet a vénáját megtalálni talált egyet beszúri a kanült és elkezdte a vénájába tekrgetni majd nem tetszett neki és a karjába megfordította majd jött egy orvos és az vissza fordította és levette a vért mondván nem jön neki a vér rendesen :(

georga06, kukac42, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jojan én is szeretnék medencés kaját, de sehol nincs a közelemben medence, strandra meg semmi kedvem menni.
    Lányok sem lepnek meg rétessel. :(
    Mi az a pljeskovica?
    Kb. három évente elmegyek vérvételre, előszedtem egy leletet, nincs rajta AST. Lehet, hogy tökéletes vagyok? :p
    De az is lehet, hogy megártott nekem ez a nagy meleg. :p

georga06, -Erika31-, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.