Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nekem most nem kell fogyóznom! Alig ettem valamit az elmúlt napokban, most lezabálom magam a sárga földig, de minimum egy csülökig!
    Györgyikém merre vagy? Hiányzol ám!!

eszter.77 és nyific kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na végre ideértem, nem hiszem el, hogy el kellett szaladnom a bótba, a nagyba. Hiányzott egy citrom a kúraitalhoz, csak 4 vót itthun .:). Ja és megköllött csináni, bizám. Na vicc félre, szóval ezzel szórakoztam, miután lányomék elmentek.

Kukackám emlegettelek kb. félórája nem érezted? Szóval khhh, ezt leszámítva jól vagyok, csak valamit muszáj tenni már.

Képzeld az utsó két titokól, mi lett? mosómedve, narancstehénistálló, ez a második már. Hát komolyan elszáll az agyam.

eszter.77 és kukac42 kedveli ezt.
  3. cintia1130

cintia1130 Járnitanuló

Most a lányoméról vagyok. Mamikám, de jó,hogy végre itt vagy velünk. Juhhé.
    Ilyen happy vagyok ettől. Hiányoztál ám nagyon. De még tessen pihengetni, nem rögtön mindenbe belefogni. :)

kukac42 kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

eszter.77, kukac42 és nyific kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Megérkeztem, kaja szuper volt a meccs no komment, most pedig a farm :)

kukac42 és nyific kedveli ezt.
  6. nyific

Hát én is itt vagyok, megvolt mára is a tennivaló, meg a rohangálás. Ja meg ebből a titkokból is elegem lett, és kész.

Zsémbikém, remélem megy a kúra, lehet nem amolyan könnyebb dolog ez, ha még mindig nem vagy jól. Gyógyulj már meg, látod barátosném is már jobban v an, és kifele megy belőle, persze, azért is, mert vigasztalgatom jobbnál jobb dolgokkal. ;)

Breki, Neked már nem kellene aludni menned? Persze a meccs, és a farm az utsó?:)

kukac42 és breki072 kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Aki szolgálatban van az nem alszik, pihenteti csak a szemét ez köztudott xDxDxDxD
    Jó éjt mindenkinek!

terika01, kukac42 és nyific kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Természetesen, és nem is horkol a szemének a pihentetése közben, csak a feszült figyelemtől néha kihagy a lélegzete!:D

Köszönöm mindenkinek az értem való aggódást. Ha reggel nem leszek jobban, irány az orvos.
    Bali béget külön köszönöm. Most ugyan csak a hangját tudnám terápiás célzattal igénybe venni, de később ki tudja!:D
    Jó éjszakát, szép álmokat Kuncogók. Holnap ébredjetek frissen, magatok mögött hagyva mindent ami nem egészen patent, és legyen szép az a hétfő, akármilyen undok nap, akkor is - nélküle nem lenne kedd. Ezt egyszer valaki nekem mondta vigaszul, és teljesen igaza volt.:)

kukac42 és nyific kedveli ezt.
  9. nyific

Csatlakozom Zsémbihez, én is megyek alukálni, ma úgyis volt sok izgalom.:)

Mindenkinek Jóéjt!

kukac42 kedveli ezt.
  10. kukac42

Még jó, hogy nem sárga tik! Ne búsulj ott egye a kutya! Majd lesz titokólad ne félj:)

Ninikém nem fogtam mindenbe, csak kis húslevest főztem és egy nagy dolog volt csak a mai napon amibe belekezdtem!
    Egy hátsó csülök, de csak kicsit kezdtem bele:)

Na tessék Zsémbi is kapott, de csak tablettát én kapszulában kaptam :)

11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok minden topiklakónak! :)

Juditnak további gyógyulást! :)

kukac42 és eszter.77 kedveli ezt.
  12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Kukackám, örülök hogy jobban vagy. Hoztam neked egy kis diétás csülköt, de csak óvatosan kóstolgasd.

Zsémbes-banya, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  13. fruska1

fruska1 Junior szaki

Sziasztok!
    Jó reggelt, mosolygós hetet Mindenkinek!

Judit(kukacka) nagyon remélem már jobban vagy! Vigyázz nagyon magadra, fogadj szót minden hozzáértőnek :)

Kávé helyett én ezt hoztam:

A szerelem titka, hogy a kettőből egy lesz,
    a barátság titka, hogy egyből kettő.

A szerelem néha olyan, mintha egyből kettő lenne,
    holott mindig kettő volt, csak a szerelem tetté eggyé.

A barátság pedig néha olyan mintha kettőből lenne,
    pedig mindig egy volt, csak a barátság tette kettővé."

(számomra ismeretlentől)

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
    kukac42 kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szép reggelt mindenkinek, nagyon örülök Juditkám hogy jobban vagy, de nem vigéckedni ám! Te is nagyon hiányoztál mindannyiunknak:) Tegnap délutánra elment a netem, így én is Brekuszunk segítségére szorultam. Ma reggelre megkerült. Gondolom örült az ügyeletes hogy a vasárnap délutáni sziesztájában megzavartam a hiba bejelentésemmelxD És biztos intézkedett is, mert semmit sem csináltam a beltérivel és ma reggelre meggyógyult minden.:)

15. cintia1130

cintia1130 Járnitanuló

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is remélem. te merre jártál? Hiányoztál ám te is. Olvastam,hogy nem volt net, akkor ezért nem láttunk? :)

18. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!
    Tegnap én is net mentes voltam:mad:. Mérgemben elmentem csavarogni a barátnőmmel egy koncertre. Éjjel fél 12-kor értem haza és láss csodát be tudtam aratni:). Most én is egyesével rakom ki a titokólakat, ma reggelre lett egy gólyafészek, ez már a harmadik:D:D.
    Juditkám jól néz ki az a csülökxDxD, de a sok koplalás után el ne rontsd a pocakot, csak óvatosan a kajával:p:p

Zsémbes-banya és kukac42 kedveli ezt.
  19. kukac42

Sziasztok:)
    No ugye, hogy ez sokkal, de sokkal emberibb, mint bármilyen gyógyszer:) Óvatos voltam. Először körbejártam! Lábujjhegyen, nehogy megsejtsen valamit. Majd az orrommal mintavételeztem kis illatot. Ezután megközelítettem az objektumot, majd egy viharos mindent elröprő támadással be is vettem. Áldozat nélkül végeztem vele:)

Györgyikém, hát úgy, de úgy hiányoztál! Gondoltam ám Rád sokat és köszönöm, hogy segítettél papának! Nem vigéckedem, dehogyis csak szép öregesen a magam tempójában:)

Nagyon szép amit hoztál:)
    Ez meg az én fejemből pattant ki:
    A szerelem az két test egy közös lélekkel:)
    Számomra legalábbis! Amikor papára nézek és látom a gondolatait, annál jobbat nem tudok elképzelni sem:)

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek!

Szia Kukacka!

Nagyon cselesen becserkészted azt a csülköt. Remélem rásegít a gyógyulásodra!;)xD

Zsémbes-banya és kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.