Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

A Kolléga Jól teszi Tamás !!
    Ugyan is a tüszős mandula pont az, ahol mindig letenyészthető a streptococcus.. Amennyiben tartósan magas Valakinél az AST-szint, úgy góckutatás, s ha megtaláltuk a gócot, annak kezelése, mandula esetében a mandula kivétele !! Ugyan is !
    ( és ez a Lényeg ! ) Amennyibe Valakinél tartósan magas AST= Anti Streptolizin Titer mutatkozik, az szövődményt okozhat !
    Első kör : Ízületek
    Második : Vesék
    Harmadik, a legsúlyosabb : Ha rögtön a szívet Támadja meg ..
    Sok esetem volt, de a legutolsó fajtájával 2x találkoztam, / mindkét eset szívizom elhalás jelentkezett / életben maradtak, de kemény küzdelmek árán..

Clauriel, georga06, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én nem, a jogosságot firtatom hogy kell hanem milyen áron

Clauriel, georga06, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  3. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Az nagyobb ár Tamás, ha nem küldi, és leáll rossz estben az egyik vese a Betegnél !! Sajnos ez már gyakoribb szövődmény !!
    Az, hogy elfogynak a jó Szakemberek az EÜ.-ből, Társadalmi probléma.. Azért a 80-120e forintért Ők sokat kockáztatnak..
    Egy állatorvost szidnak, ha pusztul egy kutyus, egy Humán orvost élete végéig Átkoznak, ha elnéz valamit, s Valakik elveszítik egy Családtagjukat...

Clauriel, georga06, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    József köszönjük a részletes leírást erről a baktérumról.:)
    Világos és érthető.
    Nekem is ellenőrzik félévente a véremet, hogy van-e még elég,xD
    de mindig még soknak is találják.
    Most megyek a fodrászhoz, eltudjátok képzelni?:music:
    De hát a szépségért ugye,..... a mondást meg ismeritek.:)

georga06, -Erika31-, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Nagyon meleg van, már 36 fok de ez később még följebb is fog menni:( Megjött a postás, megkaptam az ajándékot, amit nagyon köszönök és ígérem vigyázni fogok rájuk. Remélem a gyökereztetés sikerrel jár majd:) A pinduri rózsa tüneményes. Nehéz elhinni hogy ilyen apróságból lesz szép nagy növény is. Minden esetre rajtam nem fog múlni.

georga06, Jucusfalva, nyific és 5 más kedveli ezt.
  6. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.7.15
    georga06, Jucusfalva, nyific és 5 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Itten vagyok megint.
    Kint az eventleírás, lúdtenyésztés és az állandó gazdakörik is.
    Titokrakományból lett textilmalom és piros tehénke. Ennek jobban örültem, mint a narancs méhészetnek.:p
    Lidi küldheted a pasit hozzám is vasalni.;)xD

georga06, Jucusfalva, nyific és 6 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Küldöm, de még nálam holnap is lesz mit csinálnia ;).....én megyek a Dunára fürdeni :cry:, de ígérem utána a tiéd lehet!xD

georga06, greenfields, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Hölgyek, Hölgyek !
    Én nem vasalok, bár valaha tudtam.. Tudom, ez provokatív, de akkor is, vasaljon egy Nő, én pedig fát vágok.. Süssön, főzzön, és én kelek ki éjjel, hogy megnézzem Ki dörömböl.. Még azt is eltudom képzelni, uram bocsá, hogy én előteremtem az anyagiakat, Ő pedig ésszerűen felhasználja.. Ez a túlzott egyenlősdi nekem nem jön be.. Női box ? Súlyemelés ? Súlylökés ? Én láttam ezeket a sportolókat élőben, anno.. Mélyebb volt a hangjuk mint az enyém.. :wuerg:
    Az egyik haverom nem tipikusan férfi típus.. Kocsival, ha megyünk, Ő sikolt a kanyar előtt, míg a Neje kacag.. Vasal, főz, takarít, a Neje pedig egy menő magán iroda tulaja és vezetője.. Kemény, karakán csaj.. Vett a férjének egy mercit..
    Két Fiú Gyermekük van !!!
    Kérdésem a Hölgyekhez : Ki legyen a leképezendő minta ?? o_O

georga06, greenfields, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  10. Méhecske61

OK! Igazad van :p ! Nálunk is az első variáció van, és nem is tudnám elképzelni a férjemet abban a köténykében xD De a főzéssel kapcsolatban nagyon el vagyok kényeztetve, :pmióta megtanult főzni, szinte be sem tehetem a lábam a konyhába. 32 évig én kényeztettem, lestem minden gondolatát, most azt mondja, vissza szeretné adni........hát én meg hagyom, mert megérdemlem! ;)

georga06, brozsa, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kész vagyok:) 25kg zöldbab a fagyasztóban van szépen 1kg-os csomagokban:) Még maradt hely nekem is, de már nem sokáig, mert holnap hozzák a meggyet! Hú, de nincs kedven most ilyenekhez, de ha most érik, akkor most érik:)

Osztom a véleményed, mindig is ellene voltam ennek a nagy egyenjogúságnak. Biztos egy elmaradott banya vagyok, de én kiválóan el tudtam volna képzelni, hogy itthon nevelem a 4 gyereket, vezetem a háztartást és kész. Na a nagy egyenjogúság miatt meg is tehettem mindezt 8-10 óra munka után!

georga06, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok! Megjöttem a fodrásztól, de mire felértem a garázsból, úgy éreztem itt a vég.
    Szerencsére itthon jó hűvös van, rögtön ittam egy pohár jó hideg vizet,
    na ettől még jobban melegem lett.
    Ez már nekünk való, ez a hőség, még 30 fokig elmegy, de ez.....:music:
    Én mindig dolgoztam, nem volt rossz helyem, nem fizikai munkám volt,
    mindig dirigáltam.xD
    Szerencsére mikor a lányom kicsi volt Édesanyám mindig segített.
    Inkább a külön-órás időszak volt kicsit nehezebb, de ment az is.
    Az én férjem sem vasaL, vagy mos, nem-nem.
    Egyedül a bográcsolás, kerti sütögetés, az igen.

Andi11, iboly54, Dalma-dalmata1212 és 8 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha van mellette söröcske csak ne ilyen melegbe :)

most néztem az időjárást és Lajcsi azt közölte hogy 26-27 fok éjszaka valakit megverek ;(

georga06, brozsa, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  14. Méhecske61

Szia!
    Nem vagy elmaradott banya, énnekem ez volt a példa= Édesanyám háztartásbeli volt (Édesapám nem engedte dolgozni) míg ki nem jártuk az iskolát, utána is csak nagy könyörgésre engedte. Édesapám azt vallotta, hogy a férfi tartsa el a családját! Azért ennek is van hátránya!:sleepy: Amíg irodában dolgoztam nekem sem volt fáradság, de ennyi idősen fizikai munka után, megmondom őszintén nem bánom, hogy besegít a főzésbe!

Andi11, georga06, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Utána ide is jöhet, de felőlem a vasalót otthon is hagyhatja:D.
    Egyébként egyet értek veletek, valahogy nekem is az a természetes, hogy nem a férfi vasal, meg mos, viszont felszereli a polcot. Főzni néha lehet, mert vannak pasis kaják, ami az Ő dolguk. Mondom ezt úgy, hogy mivel egyedül élek,minden az én dolgom:p:D.
    Holnap jönnek a libák, már vártam őket, készültem pár darabbal, kicsit piacoztam is velük, de a java majd holnap kerül eladásra.
    Tenyészteni csak péntek este fogok, ha lesz még kedvem egész napi munka után.

georga06, jojan60, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

A mai szenvedésem miatt, légkondi bekapcs. és jól lehűtöttük a lakást.
    Minden össze-vissza nyitva, mármint ajtó, na most már kellemesen
    érzem magam.:)
    Megittam már vagy 3 liter vizet, és még nincs vége.:)

Andi11, georga06, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nem tudok sok vizet inni, soha nem ment.
    A dinnye sem az igazi, :(nem is küldök belőle Nektek.
    Elég, ha a szomszédasszony állapítja meg, hogy nem tudok jót vásárolni.
    Inkább megyek aludni, jóéjszakát! :sleepy:

kukac42, Andi11, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  18. jojan60

jojan60 Aktív író

Sziasztok !!
    Ez a hajnal nem az enyém volt !! Tehát lehet készülni délután akár a jégesőre is.. Hozom a ,,levelibéka" formám..

terika01, babahalak, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  19. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Igen, ma is nagyon melegre ébredtünk, ill. abban is aludtunk.
    Reméljük megjön a kis lehülés, persze jégeső nélkül. :)

terika01, babahalak, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Estére már a belem is lógott, de a szoba kipakolva, fal lesmirglizve, szemét eltakarítva. Ma jöhet a festék.
    Titkosaimat apránként rakosgatom ki. Gyűlnek a sárgaságok, mosómacik, egerek, gólyák és galambok.
    Hm, dinnyét emlegettetek.

DCveréb, terika01, babahalak és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.