Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

köszi a dinnyét ez elfogyott :D még a héja is :D

DCveréb, terika01, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Húúúú de meleg van az áldóját!:wuerg: Hajnalban kapcsoltam ki a klímát, igaz szép csendesen ment és addigra le is hűltem rendesen, el bírtam viselni magamon a takarót:D Várom a libatenyésztést, 1400 körüli állattal, de megvárom a boomot, addig nem kezdek bele(remélem ki is fogom bírni)

terika01, babahalak, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én türelmetlen vagyok általában és mindenben, a Boom-ot sem szoktam kivárni. ;)
    Na tessék, megint elárultam egy nem túl jó tulajdonságomat - azért a jók vezetnek, elöl a szerénységgel. :p
    Pokoli a meleg, de jégesőt senkinek nem kívánok, remélem, hogy az nem lesz.
    Szép napot! :D

terika01, babahalak, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha valaki látta az esőfelhőket nem szélsebességgel hanem fénysebbességgel küldje hozzám :D

iboly54, terika01, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  5. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Visszaolvasgatok majd, amint lesz ra idom. Csak az utolso nehany oldalt sikerult eddig.
    Ugylatom sokan vagyunk eppen lakas felujitgatasban:) Tegnap befejeztem a ket fenti szoba festeset, mar csak az ajtok, ablakok, a lepcsokorlat vannak hatra es a faldiszites, de a heten talan a dekorok is megjonnek. Ma ugy dontottem fuggonyvarras lesz (kell pihi a festesek utan) megerkeztek az uj fuggonyeim, igy ablakfestes utan fel is tudom tenni majd. Tegnap tologattam huzogattam a butorokat, persze egyedul:p lanyom szabadnapos volt, o csinalta meg a kajat, apa meg melozott. Este 9-re vissza is pakoltam, aztan alig vartam, hogy lefurodhessek es lepihenjek, de az csak 11-kor adatott meg.
    Ez a het es a jovo het ami alatt el kell vegeznem, kozben minden hetfon es penteken delelott melozok, hetvegen meg tortazom. Vasarnapra egy kinder bueno torta kell, jovo hetvegen pedig egy emeletes oroszkrem es egy gumimaci figura torta kell. Na, de hat ebbol a bevetel.
    Azert szombaton pihentem is egyet, mert moziban voltunk, legalabb addig sem csinaltam semmit:p:)
    Apa tegnap este megjegyezte, hogy mikor lesz mar vege ennek a hyperaktivitasnak nalam? Mondtam meg ezt a 2 hetet birja ki, aztan szabin lesz egy hetig o is es a lanyom is, ugyhogy csaladi programokat szervezek, kirandulasokat amennyiben az ido engedi.
    Penteken megyek a dokibacsihoz, mert megint van vesekovem (10 mm korallko), igy 1,5 evvel a zuzas utan. Ezt meg otthon tudtam meg amikor voltam UH-n. Az itteni doki talan elkuld majd ujra egy UH-ra aztan utana az urologia es aztan eldontik mi is legyen vele, valoszinuleg ujabb zuzas. Az itteni keszulekkel nem problema, de anno otthon szetroncsoltak a vesemet. Veseko mutet utan 2 hettel mar zuzasra mentem es ezt meg utana 5x ismeteltek 2 hetente. Itt mondtak meg UH es CT utan, hogy a veseszovet elegge roncsolodott a sok zuzastol, de no para a masik vesevel nincs gondo_O:oops: A csalad szerint egy kobanya vagyok:p Pedig iszok vizet rendesen, sot ugyelek a folyadekbevitelre es megis:(

Na, de keszulodni kell a lud tenyesztesre. Majd csak penteken kezdem, mivel addig idom sem nagyon lesz, csak reggel es este van idom a farmra lepni.
    Kitartas, a nagy meleg utan jon a lehules nalatok. A frigok felszabadulnak;) lehet az eltevesekre hasznalni:D
    Feluduleses szep napot kivanok! Majd erkezem;)

DCveréb, terika01, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Újabb adag dinnye:

Azokat már én is szeretném látni.:p

Georga, ha tudod milyen típusu a kő, akkor az olyan élelmiszerek fogyasztásának csökkentésével talán ritkulna a kőképződés.

georga06, DCveréb, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ez jól néz ki :) imádom a dinnyét mondjuk én szerintem dinnyével születtem, bár er5re vajnyi kevés az esély :D

georga06, DCveréb, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sajnos Te mindig megérzed :( Én most értem haza, a Dunán voltunk Bogival(kiskutyám) fürdeni, :cry:itt is nagyon meleg van, de feltámadt a szél, és több mint valószínű ez fogja hozni estére az esőt. Most pihi a hűvös szobába.

georga06, jojan60, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Kész vagyok! 15 üveg meggylekvár már a szaraz dunsztban figyel. Lett még 4-4 üveg rumos illetve konyakos meggy is és a fagyasztóba is raktam 10 zacskó kimagozott meggyett:) Ebédre hideg meggyleves van, zöldbabfőzelék csirkepörkölttel. Slussznak dinnye. Nekem a t.. onnan is folyik a víz, de jelentem fúj a szél, és egyre hűvösebb szél fúj és már látni a felhőket erre mifelénk:)
    Hurrá végre alszom éjjel:)

georga06, jojan60, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

akkor Judit tudod mi a dolgod zavard felém a felhőket megelégszek azzal hja fújod őket :D

11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nem tudom mikor jön a zuhé, vagy akármi, de nálunk ezerrel
    süt a nap, és megy a légkondi, ilyen meleg van. :)
    Györgyi nekem is volt vesekövem, nagyon régen nagy nehezen megszültem,
    hát az nem akármi volt.
    Pár éve szintén az UH kimutatta, hogy mindkét vesémben van egy-egy kicsi kő.:music:
    Na tessék! azt mondta a háziorvosom, hogy kezdjek szedni egy bizonyos nevű gyógyszert.
    Egy év elteltével újra UH, és láss csodát, vesekövet nem mutattak ki.:)
    Viszont sok apró epekövet igen, de a sebész azt mondta, rám bízza a döntést
    a kivétellel kapcsolatban, de egy időzített bomba van a bennem.
    Hát jól megnyugodtam, gondolhatod. Nincs vele problémám azóta sem.:)

georga06, Andi11, jojan60 és 8 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

még szerencsére nagyapám 20 évig elvolt vele aztán begörcsölt és tollták a műtőbe pár órára rá már ébredezett és most 80 felé még aktív életet él járja a világot, csak errefelé nem jön azaz jön csak nem hozzánk :) az első dédunokája is ugyanarra a sorsra jutott mint az első unokája :(

georga06, jojan60, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  13. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

jaj de jó neked! mindezeken túl vagy és m ár a felhőket is látod. én a panel 9. emeletén megpusztulok mindjárt és akármerre kinézek,1db felhő nincs

14. kukac42

A 9. -en vagyok én is:)

georga06, jojan60, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  15. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Hát akkor fújom felétek ezerrel, mert Győrbe megjöttek az esőfelhők, és a szél is fúj rendesen. Itt bármikor eleredhet az eső. Reggel még fulladoztunk a Duna mellett......na nem mintha lehűlt volna az idő.....az a fülledt eső előtti idő van. :D
    Én az 5. lakom.

16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

akkor meg főleg le a kalappal! még akkor is ha van légkondi.

17. nyific

Nálunk egy szem felhőt nem látok, csak 40 C van.xD
    De itt bent a klímának köszönhetően az egész lakás hűvös.
    Barátosném, ennyi idő alatt ennyi meggy:p hát neked biztos ilyenkor
    valamiféle gép van szerelve a kezedre, és csak nyomja helyetted.xD

georga06, Andi11, jojan60 és 8 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Nincs légkondi:( Van viszont meggymagozógépem:) Okultam a tavalyiból:)

georga06, jojan60, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditom nagyon ügyes vagy:) Én meggyből nem főztem még lekvárt csak sárgabarackból, szilvából és fügéből. De baracklekvárt sem minden évben főzök. A mi új fáink még csak keveset teremnek, épp megeszegetjük ahogy érik. Nem szereti valahogy a talajt, 5-6 évenként ültetgetjük őket újra. Mire első alkalommal igazán jól teremnek, 2 év múlva kipusztulnak:( Most is 3 sbarack fánk van, mind más fajta. A körtéket viszont úgy kellett kiszedni, mert már 25 évesek voltak és nem is igazán szerettük az a belülérős fajtát. Most van 4, ebből kettő vilmos, 1 piros vilmos, 1 triumph (ez a legfinomabb) fajta.
    A levegő nálunk is jobban mozog mint tegnap, remélem kitombolja magát a vihar mire hozzánk eljut, nem szeretnék olyan jégverést mint 2007ben, akkor sz... vert a jég a föleinken mindent:( Volt olyan terület amiről nem lehetett megállapítani milyen vetemény volt benne. Szerencsére a gabonafélékre mindíg kötök jégkár biztosítást. Ha nincs jég, kidobott pénz, ha van akkor viszont nagy segítség még akkor is, ha nem fizet annyit, mint amit árulhattunk volna belőle.

georga06, Andi11, jojan60 és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

Nekem i van ez a szerkentyű, de én a meggynél nem szeretem, mert
    benne hagyott sok magot. A cseresznyénél, ott igen.
    Már nem sokáig kell bírni a hőséget, talán jön majd valami.:)

georga06, Andi11, jojan60 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.