Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem igazán:) Most valahogy nem megy a boom nekem:)

titjungne, Andi11, Filia62 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát ez nagy kár.:)
    Én nem tudom, de ma elfáradtam agyilag is, remélem
    reggelre elmúlik.
    Jóéjt!

titjungne, Andi11, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  3. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szeretnéd , hogy írjon ?? :) Én tudom, miről írjak, hogy Jöjjön !! ;)
    Egyébként Lidi, te ismersz a legjobban.. Sejtem, mi a véleményed.. Igen, mindig a maximumot..
    Egyébként halkan mondom, mert sokan már alszanak, 02h34' : most jöttem haza .. A Csárdában ,,torkos péntek" volt, görög kaják, és metaxa, uzo = féláron.. Én maradtam a Tek..Ilánál, de zenéltem, táncoltam, lemulattam a Fiatalokat a parkettről.. Hiába .. a rutin ! :D :D

Jucusfalva, terika01, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  4. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Hát most megint irigykedhetek (pedig nem szokásom) :p imádom a görög kaját, és a zenéjüket, a táncukat, szóval mindent...nekem ott kellett volna születnem. Örülök, hogy jól érezted magad :D Csárda!!!!! Milyen Csárda? Családias? Hol van? Ha jó a kaja egyszer ki kell próbálnom. xD

Jucusfalva, terika01, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  5. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sziasztok Kuncogók!

Gratula az arany madárkához! Nekem sem sikerült még 1x sem aranyost tenyésztenem! Ludassal megvagyok-a horgászos event után ez feldobott. Nekem az nagyon nem jött be!:sleepy:
    Legyen szép napja Mindenkinek!8)

Jucusfalva, Baby72, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Tesztelgetések megvoltak akkor neki állok igazából tenyészgetni :D esernyőt fel xDxDxD

Jucusfalva, Baby72, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  7. nyific

Sziasztok!:)
    Ma szép napunk lesz, különösen akkor, ha
    lesz egy kis ugrálás is a tenyésztésben.:)
    Megyek ,eggyez magozni a leveshez, közben bent vannak
    a kakukkok.

Adruka98, titjungne, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Én most nem kakukkozok, ahhoz túl sok minden kell.
    Mivel volt egy hosszabb kihagyásom a játékban, nagyon el vagyok maradva. Tulajdonképpen kezdő vagyok, mert még sok mindenre csak most jöttem rá, :wuerg: de hát ez van. Most gőzerővel pipiket, malackát, és birkákat tenyésztek, legalább ezt a 3 szeretném befejezni, mert még 1 tenyésztést sem fejeztem be :(.
    Drukkoljatok, hogy az egyik legalább aranyosan csillogjon. xD

Andi11, Jucusfalva, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ajaj:eek: megerem visszaolvasni azt a sok-sok oldalt amit irtatok, de igyekszem majd idonkent. Azt latom, hogy viharosan lehult a levego es mar mindenki orul a nem tul meleg idonek:)Nalunk nappal 20-22 fok van, ejjel meg esik egy kicsit ugyhogy jo friss a levego, orom a nyitott ablaknal aludni:)
    Este csinalom a tenyesztest, mert csak akkor lesz ra idom. A tapokat a szomsziknak mar adagoltam, de lehet, hogy meg egy csomag menni fog majd;)
    Most sietek, megyunk a szokasos reggeli setara, aztan fozes, torta sutes (kinder bueno), mert holnapra kell. Delutan meg folytatom a festest. Estefele majd jovok es leulok kozetek kicsit (remenyeim szerint), de lehet, hogy nagyon belelog a kezem valamibe:p majd meglatjuk;)

Az az igazsag, hogy leginkabb genetikai oka van, ezt mondtak. Anyukamnal es az o csaladjaban szinten gyakori "vendeg" a veseko:(
    Sajna nalam nem akar "megszuletni", egyaltalan nem indul el, egy 10mm-es meg mar nagy is ahhoz, hogy elinduljon, raadasul ez egy korallko az UH szerint, de majd a CT utan tobbet tudunk. 12 eve volt korallkovem, 15-17 mm-re megnott es csak egy veletlen vizsgalat soran derult ki, azt mutetileg zuztak (perkutan). A legutobbi (1,5 eve) sima ko volt (18 mm), azt egy zuzassal sikerult "feldarabolni". Nalam semmi panaszt nem okoztak/okoznak a kovek es ezert inkabb a rendszeres ellenorzesen van a hangsuly. Januarban kellett itt elmennem ellenoriztetni, de akkor azt mondtak, hogy van 1 kisebb (2-3 mm) kovem, de az talan el is megy magatol. Azota viszont megnott es meg lett tobb kicsi ko is. Igazabol elegem lett a mutetekbol egy idore, tavaly volt egy epeko- (epeholyagostol) es egy ciszta mutetem (petefeszek eltavolitassal), hat nem igazan szeretnek egy ujabbat. Van nekem is gyogyszerem amit adtak a megelozesre vagy, ha kicsik a kovek akkor segit az eltavolitasban, de ugylatszik ez sem hasznal:eek:

Jucusfalva, Baby72, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Még a szárnyasoknál járok. Kanada messze van, az utolsó lúd nehezen akar megérkezni.:p
    Utána kakukkolok.

Sajnálom :(
    Nálunk az epe a családi örökség. Ahelyett, hogy drágaköveket örököltünk volna.:oops:xD

Jucusfalva, Baby72, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Egy katasztrófa most nálam a tenyésztés. Szigorúan csakis a következő állatot adja, még véletlen sincs egy kisebb ugrás sem:) Azért nem adom fel, nem fog kibabrálni velem:) Ha most nem, majd legközelebb igen! Addig meg örülhetek a többiek sikerének:) Az is jó buli, látni amikor ennyire tudnak örülni az emberek egy kisebb sikernek:)

Filia62, Jucusfalva, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  12. Méhecske61

Sziasztok!
    Aki még nem ebédelt annak Jó étvágyat, aki túl van rajta, annak egészségére!
    Én púpra laktam!!! xD
    Most pihenek, játszok! :p

Jucusfalva, Baby72, nyific és 7 más kedveli ezt.
  13. greenfields

Én is belaktam, közben megérkezett az utolsó kanadai lúd is, evetke kész.
    Most kakukkolok, mert ott vannak hiányosságaim.

Jucusfalva, Baby72, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ebéd megvolt, húsleves, marhapöri galuskával. Az ugrások kataszrtófálisak a mai nap folyamán:( Tényleg szinte csak a következő állatot adják. El kell gondolkoznom, pazaroljam-e tovább a tápot. Egyébként is hiába van meg a 2 rózsa libám, nincs hozzá elég cimkém, még a rózsa állatosat sem tudom megépíteni így>:(

Adruka98, Jucusfalva, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Hát én nem szoktam ennyi sz.tápot venni, de most ez a fra....s kakukkos
    már rém rosszul ad mindent,. ill. semmi jót nem.
    ráadásul még a méhes is vár.

Adruka98, titjungne, Andi11 és 7 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én kész vagyok, leszedtem az összes piroslámpás házat, ne legyen örömük a benne lévőknek sem ha nekem nincs abban hogy csak irígykedem rájuk. Szerintem ebbe most nagyon bele lett nyúlva:(

Andi11, galfranciska, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  17. josie

josie Fórumlakó

Nekem is itt is dettó! Semmi jó.
    Így elég unalmas ez az egész tenyésztés.:music:

titjungne, Andi11, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Hát nekem is igen hervatag ez a mostani bumm. Ez inkább egy halk pukk.:oops::(:cry:

titjungne, Andi11, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! elkészültem a csokoládés-mentás meggylekvárral. nagyon finom. köszönöm -elzemari- a receptet. a bumm nekem is szinte a kötelezőt ugrotta, már nem is tenyésztek.

galfranciska, Jucusfalva, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  20. nyific

Úgy látszik, ez most így alakul.
    De nem kell feladni.:)

Ami nem sikerül így, majd sikerül úgy,
    ha nem megy ma, majd megy holnap, ha nem tudsz már
    magasra ugrani, mondd, hogy hopp! és lépj fel a járdára.xD

Adruka98, titjungne, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.