Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hoztam ám neki utánpótlást. xD;)

2. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Ninett!

Csak most nehogy csülökmérgezést kapjon Kukacka!:p

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom mindenki felébredt, és egyben van, Judit már lassan nem is emlékszik majd, ki volt itt beteg?.... nagyon jól tartjátok, ettől nincs olyan beteg, aki meg nem gyógyulna.
    Én egy könnyebbet hoztam éhgyomorra a kényes gyomrúaknak.:p
    http://s7.images.www.tvn.hu/2013/02/02/12/25/www.tvn.hu_937b9f226407b2ab0728249d4fe80ed0.jpg

Ma én sem tudtam ám idejönni rögvest, belépési hiba,.:sleepy:
    Remélem Zsémbi is jobban van.
    Judit bagoly megy.;)

4. Ninett79

Ez megfordult az én fejemben is. ;) De csak nem lesz olyan mohó :p

Zsémbes-banya, galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  5. nyific

Helló! Ne féljetek, tudja Ő hol a határ, esetleg egy kicsit majd elálmosodik, de legalább hamarabb gyógyul, ha alszik.:)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Jól eső érzéssel olvastam, hogy megemlítettetek. Beláttam, hogy muszáj elmennem az orvoshoz, és megtettem. Erős légcsőhurut, már - már asztmatikus légzéssel. Ezt mondták. Írt föl gyógyszereket, majd okosan beszedem őket. Pénteken 10-re megyek vissza, remélem addigra már épen.
    Kukackám
    látom visszatért a humorod, vagy talán el sem vesztetted, csak ugye a kórházban nem nagyon lehet humorizálni.:) Az enyém éppen elveszőben van, ezért magamhoz kötöztem, nehogy már meglógjon az a kicsi is ami van. Azannyáját nekijje!:)
    Megyek learatok, aztán bebújok az ágyba, valahogy kívánom a melegét. Bali-tablettát a felírtakkal együtt beveszem, és a gyógyulás útjára lépek.:)
    Legyetek vidámak!:)

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Zsémbi aludj minél többet, az jót fog tenni. Gondolom a folytonos köhögés kifáraszt nagyon.
    Remélem hamar jobban leszel!

Lányok a csülök az nem mérgező! A gyomrom elrontani sem tudom vele, beosztással élek:)
    Egyet reggel, egyet délben, egyet este:)
    Kímélő, hatékony, és igen kedvező élettani hatása van! Én az biztos , ha csülök van máris jobban érzem magam, mint 4 éve amikor nem volt:)

8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

9. kukac42

Judit, hogy Te milyen hatásos gyógymódokat találsz:)
    Le vagyok nyűgözve:)

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

11. nyific

Szia Györgyikém! rég láttalak itt, amikor én is vagyok,jól nézel ki, remélem jól is vagy,.:) sajna én most estem haza, húh de sz..r eset, mikor minden rád marad. Hiányzik az ember segítsége, pld. vásárlásban, plusz még vele is menni kell a dokikhoz. Már a háztartásról nem is beszélek.
    No meg Veletek is szeretnék lenni, meg Kukackám még plusz feladattal is ellátott, mert Ő még beteg kicsit, ott is résen vagyok.:cry:

Zsémbi gyógyulj meg nekem, hallod? Volt köhögni? na azért. Jobbulást Neked.!:)

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Haza értem és egy szuper kis vicc fogadott xDxDxDxD
    A melós már nem is kap hamit csak a betegek -.- megyek és le eszem magam rántott husival xDxDxDxD

13. nyific

Nehogy már magadban kacarásszál? meséld el nekünk is, majd meghallod milyen nagyot nevetünk, csak fülelj!

http://sussunk-fozzunk.hu/image/rantott_csirke_hus.jpg Hoztam még, nehogy elfoggyon Neked, és éhes maradj. :p

14. kukac42

Érdekes amikor én jövök akkor sincs itt senki:)
    Kilépek, visszajövök kiderül közben más is pont úgy járt, mint én. Itt volt, de senki nem volt itt:)

Galaxys8901, eszter.77, nyific és 2 más kedveli ezt.
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok.
    Gondoltam benézek ebbe a topikba. Olyan aranyos kuncogó kuckó. Olvasgattam és remélem, hogy én is sűrű látogatója lehetek.
    Nem vagyok kezdő már régóta talán a kezdetektől játszom de fórumozni nem igen szoktam. Néha egyesek olyan bántóan írtak, hogy nem tartottam érdemesnek. Ez viszont nagyon kedves és úgy érzem itt mindig jó a hangulat.
    Kicsit pucér vagyok még de már készül a ruhácskám. A régi eltűnt.
    Gyógyuljatok és szép estét mindenkinek.
    galfranciska

Tavirózsa, Ninett79, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Szia Franciska!:)
    Nem akarlak elkeseríteni, de igazából ez egy "borzasztó" csapat. Nálam is úgy kezdődött, hogy benézegettem, olvasgattam, egyszer nagy bátortalanul írtam is, és azt vettem észre, hogy nem tudok tőlük szabadulni. Olyan mint a lépes méz a mackónak. Humorral fertőznek, és mire észreveszed, már nem is akarsz belőlük kigyógyulni.;):)xD
    Most éppen más bajjal küszködöm, de arra van antibiotikum, erre pedig nincs más gyógyír csak a rendszeres bekukk, mosoly, nevetés, néha röhögés. Volt már, hogy majdnem megfulladtam miattuk annyira rötyögtem, mégsem tudtam megharagudni rájuk. Ez már csak így van, készülj fel a "legrosszabbra".:)

Galaxys8901, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sas1 hívja vöcsök2-őt.xD Megjött galfranciska is, reméljük, majd sűrűbben benéz hozzánk, és kuncog velünk itt is..;)

Zsémbikém! A Bali-tablettáról még nem hallottam, de jó lesz vigyázni Bali béggel, mert ugye a kiskorúk ....... börtön is járhat érte, bizony ám.:p Na ezzel számolnunk kell, Kukackám Neked is, megéri-e?:oops:

18. Zsémbes-banya

Nem vok kiskorú, és szerintem a bég se nem az!:p:p;)
    Kukackám
    ippeg úgy jártam mint te. Míg bánatomban elkóricáltam aratni, addig Gizus itt járt, most percek óta lesek itt is nálunk is, sehol senki.:(
    Annyira hiányzik a csík....., ott mindig tudta az ember, hogy kik vannak, vagy kik voltak ott. Biztosan itt is meg lehet nézni, de én csak azt a lehetőséget találtam meg a fórum fő felületén, hogy kik vannak éppen online.
    Kóricálok tovább, hátha.....:)

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
    galfranciska, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  19. kukac42

Itt vöcsök2! Mi az hogy megéri? Naná, hogy megéri. Lecsuknak majd egy cellába kérem magam a béggel. Priccs is elég lesz egy, azon is elférünk:)

Franciska gyere bátran, csüccs le közénk. A zsebedből nyugodtan kipakolhatod a csülköt meg a csokit. Majd mi felügyelünk rá:)
    Zsémbi a csík az nekem is hiányzik, de majd egyszer csak rájövök, hogy tudom megsasolni, Ki merre kóricál:)

20. Ninett79

Szia Franciska! Szép a neved, ha ez a neved ;) Örülünk minden új betérőnek, de ahogy Zsémbikém mondta, innen már nem menekülsz xD Érezd jól magad köztünk. :)

kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.