Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Én csak most állok neki tenyészteni, de ahogy olvasom, ez most nem valami jó széria. Nekem ebben semmi meglepő nincs, mert igen ritkán ugrál amúgy is, de azért megpróbálom. Csinálom, amíg van kedvem, a többi holnap.
    Ma nem foglalkoztam a farmmal, le sem arattam, csak most. A lányomnál voltam, nagyon jó napunk volt, de elfáradtam. Reggel 2 óra buszozás oda, délután 2 óra buszozás vissza, a kettő közt meg csavarogtunk. Azt gondoltam, hogy ma be sem lépek, de nem bírtam ki, még tenyészteni is nekiálltam, most aztán produkáljanak.

Adruka98, titjungne, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika valóban nem adja, csak következőt, néha eggyel nagyobbat,.
    Valami történhetett, ma volt időm, én is csináltam.
    Holnap nem lesz sajna, viszont jó lesz, mert elég volt a
    Balcsiból és jönnek a lányomék, valamit sütögetünk, vagy??...
    majd eldöntjük.:)

Adruka98, titjungne, Andi11 és 7 más kedveli ezt.
  3. terika01

Sziasztok! Ez a tenyésztés valóban nagyon gyatra, tegnap este abba hagytam, ma újra kezdtem, de semmi, csak a következő.
    Deee... kivégeztem a kakukkokat. Nagyon nem bánom, mert már piszkosul untam őket, olyan érzésem volt, hogy sosem érek a végére. Azt nem tudom, hogy megérte-e, de megcsináltam, hogy az is kész legyen, mert ott van, meg kell csinálni. A tenyésztősökről ezt nem mondhatom el, mert azok csak a hetesig vannak kész, és úgy is maradnak.
    Gizus, amikor ilyen program van, kit érdekel a farm? Az, hogy együtt lesz a család, többet ér akármilyen tenyésztésnél.

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Késői reggeli:
    Terika én is nekiveselkedtem a maradék kakukkoknak. Most, hogy csak füles és puha kell naná, hogy punkot dobál.

5. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Tenyesztettem en is, a ludaknal eleinte nem volt problema, de aztan gyatrabb ugrasokat adott, viszont ket vadludam lett alacsonyabb szintubol (nyari ludakbol es apaca ludbol) es egy vandor ludam. A kakukkok jol ugraltak, a mehecskesig, semmi nagyobb. Arany allatka nem lett. A bahan probalkoztam, de a pandak lustak voltak, a majmoknal, teveknel a keveresekkor lettek jobb eredmenyek, de nagyon nagy szintu ott sem lett. Esetleg meg estefele megprobalkozok, van meg par szaz szupitapom, azt eltenyesztem gyorsan.
    A vadludakbol csinalok egy rozsa ludolat, van 22 borondcimkem, ugyhogy kifutja belole. A gazdakorisbe nem adom be az egy biztos.
    En a tenyesztos gazdakoriket max a 7. szintig csinalom meg aztan abba marad, majd talan egyszer ...

Tegnap elkeszult a kinder bueno torta, hat .... nem lesz a kedvencem az biztos. Nemtudom csinalt e mar valaki ilyet, de egy tomeny edessego_O Csinaltam egyet itthonra is (egy kisebbet), eppen egy kicsit megkostoltam, de en szinte undorodtam tole:wuerg:
    Megyek ebedet csinalni, sajtos-brokkolis csirkemell zoldseges rizzsel es daragaluska leves ez lesz a mai menu. Idoben kesz kell legyen, mert apja es lanya mennek moziba delutan es meg a tortat is le kell szallitaniuk elotte, ugyhogy idoben kell indulniuk. Csak el ne tevedjenek :p
    Kellemes vasarnapot kivanok es jo idotoltest, pihenest mindenkinek!

galfranciska, brozsa, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ma sajna nem lesz nagyon időm, várjuk a gyerekeket,
    és indul a kerti móka.
    legyen szép napotok!
    Sok ugrálást kívánok!xD

Adruka98, titjungne, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Kedves szomszédaim, kaptatok ma még egy utolsó szupertáp csomagocskát. Nem azért vettem hogy még most el is pazaroljam. A mai nap folyamán még próbálkoztam tenyészteni, hát kár volt pazarolni a drága tápot. A mostaninál unalmasabb, gyengébben adó, ramatyabb boomot még nem tapasztaltam az elmúlt 5 év során:cry: Ebbe most nagyon belenyúltak, mert a pénteki rövid idejű boom is sokkal jobban adta a magasabb szintű állatokat:( És ne próbálja ezt nekem megmagyarázni senki, de senki! A program ahogyan meg van írva, azt teszi. Közöttünk játékosok között is vannak és voltak programozók, akik ezt alá tudják és tudták is támasztani (a lányom is tud programozni és nem beszélek a dolgok mellé) (csak megjegyzem itt halkan, ilyen téma miatt volt már kitiltásom is a fórumról és ezt páran Közületek tudják is) Egy dolog biztos, elgondolkozom legközelebb hogy mire költök aránylag nagy összeget, mert vannak akiknek erre sem telik, de remélem a sok panaszt (a mostani tenyésztést illetően ) a modik is jelezni fogják a BP felé. Nem beszélve arról hogy kitalálnak mindenféle újabb barkácsot, hogy megépíthesse a játékos az adott új ólat:oops: Nem kaptam annyi bőröndcimkét, hogy megépíthetném a 2 rózsa ólat(állatosat és terményeset) még ha kitenyésztettem volna a 2. aranyludat sem. Ez motiváció szerintetek?

georga06, DCveréb, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Én már tegnap befejeztemn a tenyésztést a farmon. A bahamarán tenyésztettem csak ott azért elég jó lett vége:) 50 millát kiárultam és ott már nincs is gazdakörim régóta ahova kéne állat. Így most elmondhatom a Bahamara tartja el a farmot:)

Filia62, galfranciska, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ügyes vagy!
    Nálam meg én tartom el mindkét részét a farmnak, jó messzire magamtólxDxD;). Alig haladok a tenyésztésekkel, pedig lenne mit csinálni. Inkább tengerimalacot kellene tenyésztenem, abban legalább Manókámnak is lenne öröme:);).

Megyünk a kiscsajjal Wellhello koncertre augusztus 1-én:) ez lesz a szülinapi ajándéka. Nagyon ott akart lenni, imádja a zenéjüket.
    Az apja esküvőre készül, nem ér rá ilyenekkel foglalkozni.. na, ki menjen a gyerekkel? Nagy választási lehetőség nem volt;):).

galfranciska, georga06, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Némi keserűséget és féltékenységet vélek felfedezni a szavaidban! Nem kell! Te tudod mit adsz oda, az új nej nem tudja még mit kap:)
    Te meg élvezni fogod az estét a koncerten:)

Filia62, galfranciska, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Dehogy vagyok féltékeny. Kívántam Neki bőséges gyermekáldást és jó egészséget. Szüksége is lesz rá, mármint a jó egészségre. Tudod, 48 évesen először nősülni egy ifjú menyecskévelxDxDxD;).
    Aztán azon is elgondolkodtam, hogy az a család amelyik nekem majdnem előírta, hogy kereszteltessem meg a gyerekem, most simán egy önkormányzati hivatalban fogja az esküvőn ünnepelni az "ifjú" párt:):). Tényleg megváltozott a világ:D:D;).

galfranciska, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  12. terika01

Tenyésztést befejeztem, a siker annyi volt benne, hogy sikeresen elhasználtam a tápot:wuerg:xD. A kakukkosnál ugrott (na nem nagyot) lett munkásom, meg méhecskés, vagy hogy hívják, meg punk. Én is úgy jártam, mint Kata, füles kellett volna, punk jött, persze, amikor azt akartam, akkor nem. Kivittem a piacra, az árán vettem fülest, hát így lett meg a gazdakörim:D. A többi állat szigorúan csak a következőt. A libánál lett egy házőrző, azon kívül semmi. Próbáltam keverni, de azt is mind bebuktam (még jó, hogy csak kicsiben próbáltam):cry::D.
    A következő boomig csak kiheverem:oops::D.
    Baby örülj neki, hogy megnősül, és nem te leszel a menyasszony;)xD

13. Baby72

Mutatom, hogy örülök:

14. kukac42

Hm-.- Na ez minden, csak nem öröm. Te tudod, azért most kaptál egy baráti ölelést és pár év múlva úgy fogsz ezen nevetni, hogy még:)

15. Baby72

Hm. Kitől kaptam, nem rémlik?
    Ja, az együttes nekem sem kedvencem, de ez a szám meg a stílusa kicsit közelebb áll hozzám jelen helyzetben mint Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam című száma pedig annál Te sem tudsz szívbe markolóbbat elképzelni az előzmények tükrében.

galfranciska, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Tőlem, hát nem látsz? Ott kucorgok a válladon:)
    Én csak egyet tudok! Azt, hogy nagyon kedvellek a többi meg nem számít:)

17. Baby72

ÖÖÖ..hát nem láttam. Csak mert háttal nem kezdünk mondatot:);).
    Na, tényleg nincs semmi amit bennem a közelgő esemény megindított volna, / meg sem hívtak / remélem minden úgy fog sikerülni, ahogy kell. Aztán úgy jó is lesz:).

galfranciska, georga06, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Visszaolvastam péntektől, tegnap csak késő este voltam gépközelben, mert Törtelen voltam egy nagyon jól sikerült "Nyugdijas" topik találkozón.
    Ez a Boom nekem sem jött be, ma is próbálkoztam még, vettem a legnagyobb csomag tápot mindkettőre, eredmény siralmas. :cry:
    Baby nekem tetszenek az Anti Fitnes Club-os srácok, eddig nem is hallottam róluk. :music:
    Gizus én egy kicsit Téged irigyellek - nem tenyésztés miatt - Dórika valamikor augusztusban tud hazajönni. :D
    Én évek óta mindig várom, eddig azért gyakrabban jött haza.
    Szép estét! :)

galfranciska, georga06, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Gondolataim kicsit másképp:

Csak úgy álltam, néztem a semmibe, közben azt éreztem, hogy már semmi sem olyan, mint régen volt, már soha nem is lesz olyan. Még én sem. Most szomorú is lehetnék és sírhattam volna azután, ami már elmúlt, de akkor én lettem volna a létező legostobább lény a földön. Inkább nevettem a világra. Kinevettem a leckéket, amiket adott. Kinevettem magam, hogy mennyire féltem csalódni a kudarcoktól és a nehézségektől. Nevettem, mert rájöttem, hogy milyen sokat kibírok vagy túlélek és ezért felesleges volt félnem, hogy nincs az a csalódás, amiből nem lábalok ki, nincs az a kudarc amely után nem tudok sikereket elérni, nincs az a veszteség és űr, amit ne tudnék valamivel kitölteni. Mert az idő gyógyít mindent.. Először reményeket és hitet ad. Később álmokat, célokat aztán sikereket, közben pedig felnyitja a szemünket annyira, amennyire csak tudja. Ezek után már teljesen tisztán látunk és szinte biztos, hogy már soha többé nem is kérnénk vissza a múltat. Helyette inkább büszkén nézünk vissza az életutunkra, mert büszkének kell lenni arra az emberre akivé váltunk, aki lett belőlünk, ha nem adjuk fel!

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kukac42, Baby72:
    Sziasztok!
    Kérlek, másoljatok ki a cikkből egy részletet ide.
    Ajánljátok a többieknek a magazin oldalakat olvasásra link nélkül.

Köszönöm a megértéseteket!

Baby72, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.