Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szia:)
    Rendben van, nem gondoltam, hogy van ott valami, amit nem lehet:) Bocsika:)

Esik az eső és lehült a levegő megint és én ennek nagyon örülök:) Nem bírom a meleget, mondtam már?:)

Baby72, Filia62, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Baby72, Jucusfalva, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  3. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot ! :(
    A lehűlés nem gond, az, hogy magával hozta a nem kívánt ,,Barátnőmet" (leány nevén : Angina pect..) az már viszont gondot okozott..
    Vélemény a bumm-ról : ......... !!! De Nagyon !!! Vasárnap már géphez sem ültem.. Azzal számolva, hogy a Bölcs T.-nél kapott bónusz, és a bumm bónusza együtt .... Hagyjuk.. Nem idegesítem magam.. :(

Baby72, Jucusfalva, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  4. kukac42

Na jó, egye kutya menek segítek:)
    Felesleges is! Ez a boom inkább volt röhejes:)

Baby72, Filia62, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Itt is csepergett reggel az eső, de csak épp annyira hogy ne bírjuk elkezdeni az aratást. Holnaptól viszont jó idő lesz, s ha minden igaz a héten le is szedetjük a búzáinkat, meg azt a kevéske tavaszi árpát. Juditom a boom nem röhejes volt, hanem egyenesen idegesítő számomra. A mai ebéd: http://img1.indafoto.hu/2/1/166581_...224221_c43fea8e64c717795e53d5c206599591_m.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-FKFgXZ9Raz4/UH-dl82lh5I/AAAAAAAAFwM/EPaknezWt0M/s400/s%C3%BCti+5723.jpg

6. breki072

Jó jó de hun a palahinta utána mert nekem az is volt szombaton ;)

Baby72, Jucusfalva, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Itt is borús az idő, olyan semmilyen, se hideg- se meleg.
    Na de majd megint jön a haddelhad, hétvégére más 35-öt jósolnak plusszban.:)
    A tenyésztésről én nem is beszélek, mert tegnap nem volt rá időm,
    de szombaton, csak a sorban ugrálás, nehogy eltévesszék, és ugorjanak egy
    nagyobbat, na erre vigyáztak.
    Pihenjétek ki, mert holnap jön Renzó, kiváncsi vagyok lesznek-e új
    megszerezhető dolgok.:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.12797/#post-289122

Adruka98, Baby72, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Renzónak add át :....... Üdvözletem !! Én nem értem.. Persze, minek is érthetném.. ( inkább tanultam volna.. ) Nem írok kritikát, mert ,,jegelnek" ... Játszom.. Szeretnék megfelelni.. De pénz nélkül nem megy.. Jó !! Tegyük fel, még akad annyi, hogy játsszam !!! De, ha Szívok, mint a torkos borz, megunom... Leírom, mert b.......a / ,,bosszantja" / a ,,csőrömet", ha költök, akkor kapjak !!
    Annyian költünk, de legyen már OKA !! Mert megfordítom ! Az én munkámban, ha ezt csinálnám, ( hitegetnék.. ) vagy Bíróság, vagy agyoncsapnak..
    NEM a Moderátorokkal van a bajom.. A JÁTÉK ,,kezd" elfajulni.. Mennyit fizessek, hogy jó legyek ????
    Mert befizetem.. De kérem a ,,nagy " ugrásokat a tervezőktől.. Megnézném, van-e ilyen ??
    Összegezve, amit eddig zagyváltam : ,,Adjunk már a Játékosoknak egy kis örömöt, DE NEM fizetőset.. Nálam a nagybetűk még MINDIG nem ordítást, csak nyomatékosítást jelentek... "
    Jöhet a bünti.. Azt is megértem , ha jogos.. Azonban vagy mind a 4 farmot tiltják, ne csak a ,,nagyokat" !! A Kicsiről is tudok írni.. Csak ,,súgtam" !!!! A Moderátoroktól elnézést, a fejlesztőknek : Ez még mindig nem Svájc !!!

zsjudit, Baby72, Andi11 és 12 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Kár dühöngeni! Első nap konstatáltam ez a boom egy nagy rakás izé, és nem tenyésztettem, tápot vettem, de majd elhasználom, ha megéri! A következő boomnál megnézem megéri-e, ha nem akkor ott már vennem sem kell!

zsjudit, Baby72, DCveréb és 11 más kedveli ezt.
  10. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Én meg elpazaroltam azt a rengeteg tápot! :mad:
    Akkor is be fogom fejezni!!!!!!

Baby72, greenfields, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  11. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nalunk is eseget, de abszolut nincs hideg. Elvezetes volt az esoben setalni;)
    A tenyesztesrol mar elmondtatok mindent, nem is pazarlom ra a szot>:( majd legkozelebb, de legalabb a szomszedaimat megorvendeztettem egy kis szupitappal es koszonom en is a sok tapocskat, majd, ha erdemes lesz felhasznalom. Amugy is kevesebb idom jut a farmra mostanaban. Eppen csak a "kotelezo" feladatokat vegzem el, van, hogy reggel nincs is idom belepni mindjart, ugyhogy del korul tudok learatni, este meg mar van, hogy nincs kedvem mar a gephez sem ulni, igy most kicsit a farm el van hanyagolva, vagyis a haladas nem igazan van eloterbe. Ezen a heten ugy el leszek havazva a meloba, hogy orulok, ha este az agyat megtalalom:pA jovo het meg a csalade lesz:) Remelem jo idok lesznek a kirandulashoz.
    Gizus az a lenyeg, hogy jol ereztetek magatokat, jol sikerult a kozos program.
    Baby en ugy gondolom, hogy te egy strapa no vagy aki a kellemetlensegeken, csalodasokon tul tud lenni. Sose band a multat, inkabb orulj a manak, remenykedj egy szep jovoben es higgy onmagadban;)
    Gyorgyikem az a bableves nagyon tetszik, csentem egy kicsit belole;), de hagytam masnak is. Breki tanyerjarol mar csak a salata maradt nekem, de hat usse kavics, az is jo lesz:p
    Megyek a dolgomra, idonkent be-be nezek majd, nem veszek el csak minnel elobb vegezni szeretnek minden munkaval:oops:mellette a csalad is itt van es a hazi munkak is ram varnak (valahogy senki nem akarja elvegezni helyettem):p

Baby72, Andi11, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na ez azért jólesett hogy nem csak én nem voltam megelégedve az utóbbi boommal! Józsi! teljesen egyetértek és azokkal is, akik dühöngenek a boom tapasztalatai miatt. Egyenesen lesújtó volt a legutóbbi:( Mindjátr forózom egyet és hozom a képet, mert ezek legalább nem okoznak csalódást a valódi életemben, szeretem őket is épp úgy, ahogyan ezt a játékot is szerettem. De ők legalább nem okoznak csalódást, nem úgy mint ez a játék!

Baby72, Andi11, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Igazatok van, ezen tényleg kár időt vesztegetni.. Sajnálom, mert indulatból írtam..
    Baby ! Számodra csak annyit, : Senki NEM pótolhatatlan !!! Merem ezt úgy mondani : volt négy feleségem.. Nem sorolnám, Ki és hogyan tűnt el az életemből, de azt leírom, nem én voltam, Aki mindig hibázott, viszont az igaz, én voltam, Aki kimondta, : vége..
    Mondhatja bárki : zűrös pasi vagyok.. Akik Ismernek, nem mondják.. Akik nem ismernek, Ők nem Hitelesek..
    Nem érdem, és nem dicsőség a múltam.. Azonban, én mindig Magamat adtam.. Az első perctől fogva !! Amennyiben Valaki azt hitte, : majd megváltoztat, tévedett, ha azt hitte : öltönyös sznob leszek, tévedett.. Amennyiben azt hitte, nem ér engem semmi, és mindig én leszek, Aki a tenyerén hordja, nos Ő is tévedett ... Vidéki, szilaj, ,,parasztgyerekként" nőttem fel.. Néha még én sem tudtam irányítani magam, nem , hogy Más ! Engem keménynek nevelt az élet.. Sokáig az is voltam.. Csak pont az Élettel nem számoltam !! Ő földhöz vágott.. Majd belehaltam.. Két út maradt : behódolni.. Vagy beinteni egy nagyot , és annyit szólni : Behódolni nem fogok !! De, a Te kezedben van úgy is a gyeplő.. Innentől sem vagyunk pariban.. Ő elveheti az én életem, én nem az Övét..
    De minden nappal, amit megélek, Ő kap egy fricskát !! MÉG itt vagyok, és élek.. A többi már a holnapé...
    És ez még ide jön !!! Aki lelép, egy érett Nő mellől, ( Aki ismeri, Tudja ezer hibáját, és mindezt eltűri, mert...) Nos Ő, a ,,Férfi", többet fog szenvedni.. Azt hiszi, jobb lesz... Ha tud sírni, szerencsés... Engem nem így nevelt az élet...

Utoljára szerkesztett: 13.7.15
    Andi11, brozsa, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  14. nyific

Látom a mostani boom-mal mindenki elégedetlen, fel a fejjel, majd
    a következő jobban sikerül.:)
    Én nem vagyok soha elkényeztetve, úgyhogy annyira nem viselt meg, megszoktam.:)
    Babykám ne szomorkodj nekem, Te tudod, hogy az élet nem habostorta,
    de tehetünk úgy, mintha az lenne. :)

Adruka98, Baby72, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Túrót! Én mindig azt mondtam, aki menni akar azt nem érdemes visszatartani, had menjen! Ádiosz, pá,pá:) Aztán lehet ennek köszönhettem, hogy nem akart menni sose egyik sem:)
    Az élet pedig igenis habostorta, csak vigyázni kell, melyik részét esszük:) Lehet az ember véletlen keserű részbe harap, de azt gyorsan ki kell köpni, édes habot rá és már el is feledtük az ízét:)
    Megváltoztatni meg nem lehet senkit sem, de minek is tennénk? Sose értettem, hogy beleszeret az ember valakibe úgy ahogy van, aztán meg valaki mást akar belőle faragni??
    Akkor nem is abba a valakibe volt szerelmes, hanem a saját álomképébe!

zsjudit, Andi11, brozsa és 11 más kedveli ezt.
  16. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Ha már mindenki hozzászól, akkor én csak ennyit.....hozzá mentem életem nagy szerelméhez,( pedig mindenki azt mondta nem illünk össze Bak férfi, skorpió nő, én hiszek benne,) hát nem volt könnyű, mivel pár év után rászokott az alkoholra....én is próbáltam változtatni, de ragaszkodó típus vagyok....nem bántam meg. Kb 5 éve egy kortyot sem iszik, most a tenyerén hordoz amiért kitartottam mellette, és nem neveltem ellene a két fiúnkat....pedig tényleg mások vagyunk, de aki szereti a másikat, az tud kompromisszumot kötni, én így gondolom, pedig nem volt egy könnyű életem......

zsjudit, Baby72, galfranciska és 11 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Kár, hogy nem lehet kétszeres tetsziket nyomni, de vedd úgy én most azt tettem:)

zsjudit, anami1980, Baby72 és 12 más kedveli ezt.
  18. nyific

Lidi példa rá, hogy lehet bizonyos dolgokon változtatni,
    ha igazán szeret valaki valakit, ha kölcsönös az érzés, akkor önkéntelenül
    alkalmazkodik az ember, észre sem veszi.
    Nagyon sok türelemmel, és kitartással sok mindent el lehet érni.
    Ha nem tud valaki lemondani dolgokról a másik kedvéért, akkor nem szereti igazán.

Adruka98, zsjudit, Baby72 és 13 más kedveli ezt.
  19. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Azt hittem, hogy ma nem jövök be, mert fogorvosnál voltam este kisebb műtéten. :(
    Érdemes volt mégis benéztem, nagyon okos a hozzáállásotok a nagybetűs ÉLET-hez. ;)

Lidi külön gratula, hogy végig csináltad és sikerült. Én nem tudom, hogy az milyen, mert nem kerültem soha olyan helyzetbe.
    Biztos nagyon nehéz volt.
    Jojan pillanatnyilag az ötödiknél tartasz, vagy még csak a negyedik? Kis gonosz vagyok. :p
    A szívedre vigyázz, mondom én az orvosnak, Anyukámnak is ez a betegsége volt, de mire elérte a nyolcvanat valahogy nem okozott tüneteket. Látod, csak meg kell öregedned. Ez a nősülések számát is csökkenteni fogja. :p
    Judit, Gizus jó olvasni benneteket, de most rohanok vacsizni, mert megengedte a fogorvos és már nagyon éhes vagyok. :D

Baby72, galfranciska, Andi11 és 7 más kedveli ezt.
  20. breki072

Sziasztok! Méhecske+ Nyific IGEN :) hm megyek a dolgomra

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.