Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Erika elvettem az egyiket, és már nyalogatom is, jót hoztál.:p
    A zöldségekhez jó étvágyat!:)Na mi az ilyeneket szeretjük, ma is válogattam, a
    zöldbabsaláta és a tökfőzelék között, de a tök győzött.
    Mindkettőt nagyon kedveljük.:)
    Kata, sajnos én is így vagyok vele, elég, ha ránézek ilyenekre, inkább el is rakom
    jó helyre, hogy ne lássam.:)

-Erika31-, titjungne, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Baby ne hüléskedj már!
    Dehogy bántottál meg és semmiféle meccs nem volt!
    Beszélgettünk, véleményt cseréltünk és semmi félreértés vagy rossz nem volt benne!
    Írtam már, én így kedvellek, ahogy vagy, így vagy Te az igazi Baby, akit megkedveltem:)

nyurgaponty, georga06, babahalak és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én ezt a receptet csak sima brokkolival szoktam elkészíteni, amit ráöntök az tejföllel elkevert tojások sárgája, + belekeverek reszelt sajtot is plusz még a tetejét is megszórom reszelt sajttal. Sütőbe teszem és szép aranybarnára sütöm a tetejét. Ezt az enyémek is nagyon szeretik:)

titjungne, georga06, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  4. fater030

fater030 Junior szaki

a tök az lecsóba meg fasírtnak való esetleg rántva :D én nem élek zöldségen mert ha azon élnék mit enne a nyúl :D tehát az meghagyom neki A mai napból elegem van mentem nyúlnak nyúlkaját venni az állatboltos egyetlen a környéken úgy döntött nem nyit ki mehettem le a városba az első helyen nem volt a másik helyen csillagászati áron annyiért egy zsákot vennék a harmadik ami a belváros másik végén van az is zárva volt így az utolsó hely a piac volt ott is az egyik zárva volt de a legutolsó helyen nyitva volt és sikerült kapnom és tövig járhattam a lábam :( és főleg hogy forróság van odakint :( áááh elég, és délutánra bejelentkezett az a házaspár gépszervízre akit a világon a legjobban gyűlölök :( előre ki vagyok idegileg

georga06, babahalak, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  5. nyific

Mi az igazhi magyar lecsót szeretjük, paradicsommal, és paprikával,
    kis szalonna alá, és házikolbász bele.:)
    A tök valóban sokféleképpen elkészíthető, nemcsak fasírozottnak,
    hanem sütve, rakva is finom.
    Mi a sültek mellé ezeket esszük, a krumplitól izzad a lába a férjemnek,
    a tésztától nő a hasa,:music: Mindig azt mondja, ha nagyin ritkán ilyet
    készítek.

Györgyi ez a zöldségköret majdnem minden zöldséggel finom.:)

-Erika31-, titjungne, georga06 és 12 más kedveli ezt.
  6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Mennyi ennivaló és milyen sokféle képen készítve!
    Múltkor rántott tököt ettem rizzsel, tartárral - valahogy a rántott csirkét jobban szeretem. :p
    Tésztát meg különösen szeretem, bármilyen. :DNő a has, hadd nőjön, semmi nem függ tőle. ;)
    Azt hiszem megint jön a nagy meleg, szerencsére félnyolcra megyek a fogorvoshoz.
    Az igazi szerencse az lenne, ha nem kellene menni. :p
    Vidám napot! :D

-Erika31-, georga06, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Kellemes délutánt.
    Annyi itt a kaja, hogy csak nyelek. Mindent meg fogok kóstolni de csak itt. A tököt nagyon szeretem de csak főzeléknek. Most fogok először vacsorára töktócsnit készíteni mert azt legalább megehetem. Ha készen lesz vissza jövök és elmondom hogy ízlett :).
    Most először sajnálom, hogy meleg lesz a hétvégén. Úgy terveztük elmegyünk strandra a picikkel. Sajnos nem hogy strandra nem mehetünk hanem még egymáshoz sem mert Dodókám bárányhimlős lett. Annyi rajta a hólyag hogy az egész testét beborítja. Remélem még lesz strandidő, hogy elmehessünk együtt.

georga06, Jucusfalva, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  8. nyific

Franciskám kedves ez nem jó dolog.:)
    Szegénykémnek ebben a hőségben. Mielőbbi gyógyulást Neki!
    Én most végeztem a baracklekvár főzéssel.
    Egy régi osztálytársnőm, - még középiskolás koromból -
    ideállított kb 10 kiló barackkal. Hát sajnáltam volna, mert elég
    érettek voltak a barackok, így nekiálltam a nagy részét megfőzni.
    Nem lett túl sok, de, ha már kaptam, elraktam télire.:)
    Ááá nem volt melegem, dehogy!:cry:

9. galfranciska

galfranciska Rutinos

Öt perccel ezelőtt beállított szegény lányom, alig tud beszélni annyira fáj a torka. Mondtam neki hogy lehető legnagyobb odafigyeléssel ( maszk stb) legyen a kicsire mert ha még ezt is elkapja hát akkor nem is tudom mi lesz szegénykémmel.

georga06, Jucusfalva, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  10. fater030

fater030 Junior szaki

őszinte részvétem :D
    Én is gyerekként nyáron voltam bárányhímlős és a rózsa is nyáron virágzott a testem 1 évvel később bár annyi hogy ha túl lesz az első 2-3 napon napozzon egy picit nekem anno mikor elkezdett lohadni a pötty kb 2 nap napozás után el is tünt
    Én is kérek töktócsnit :D jó sokat sok fokhagymával :D egy kis torma vagy majonézt is kérek rá :D

georga06, Jucusfalva, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  11. kukac42

Lehet csak az immunrendszere aktivizálódott a himlőre és azért fáj a torka!
    Nem lesz semmi baj!
    Kis unokádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

nyurgaponty, georga06, Jucusfalva és 10 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

georga06, Jucusfalva, babahalak és 9 más kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jobbulást a csöppségnek!
    A tócsni nagyon guszta.

georga06, Jucusfalva, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  14. nyific

-Erika31-, titjungne, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  15. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot !!
    Még alig múlt 10h, de a teraszon már lehetne grillezni.. :wuerg: Fekete 80x80-as gránitlapozás.. Erről mindig eszembe jut, Kinek az ötlete volt, és megáldom érte.. xD Marad a lakás..
    Franciska ! A gyermeket, semmiképpen nem napoztatnám, amíg hólyagok találhatóak Rajta, mert addig nem csak fertőz, de a hólyagok helyén elősegíti a maradandó pöttyök, foltok kialakulását.. Tetszik vagy sem, marad a ,,házi" karantén.. Bár egy szokványos gyermekbetegség, de terhes Kismamára, immunhiányos Betegre, komoly veszélyt jelenthet.. Hűsítő cinkrázón, vagy enyhe menta tartalmú folyadékon kívül mást nem teszünk rá.. Fürdeni : Naponta akár többször tusolhat, áztatni nem ajánlott.. / befertőződik /
    Ami itt fontos, a Gyermeket Ne Töröljük le !! Ezzel szétkenjük a vírussal teli hólyagokat.. Szépen, mintha felitatnánk valamit, úgy kell a törülközőt használni.. De gondolom, ezt Mindenki tudja, tudta, csak ide írtam, hogy én se felejtsem el !! :)

Más.. Nézegettem a tócsnit, végül már azt éreztem ,érzem, mit nem adnék egy valódi káposztás lángosért, bár már kiegyeznék egy sajtos-tejfölös, fokhagymás ,,sima" lángossal is..

16. kukac42

Sziasztok:)
    Jó meleg van már kora reggel órta! Takarítottam gyorsan kora reggel, aztán főzés, ne kelljen a nagy melegben a tűzhelynél állni. Megfőztem a csülkösbabgulyást és palacsintát hozzá:)
    Most itt a guszta babgulyás, de éhes meg nem vagyok:)

Utoljára szerkesztett: 16.7.15
    nyurgaponty, georga06, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  17. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Jó Neked.. :(

18. kukac42

Gyere ebédelni, ne szomorkodj:)

19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!
    Ez nem szép tőletek xD most értem haza melóból, főznöm kell....és ettől a sok finomságtól még éhesebb lettem :p töltöttpaprika lesz a menü ;)

nyific, egy piacon vagyunk;)

georga06, greenfields, Jucusfalva és 9 más kedveli ezt.
  20. nyific

Szia! Nos akkor, ha bajban leszünk, csak egy bagoly, és megoldjuk.:)
    Juditom én mondtam, hogy jövök, ne félj!, én éhes vagyok.:p
    József kedves, meg sem kóstoltad a lángosomat?..:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.