Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Csurgatom a nyálam itt a finomabbnál finomabb dolgok után :D Fagyit beburkoltam este kezdődik nálunk a dinnye szezon naponta egy 4-5 kilós dinnye a görögből és máris jobban bírom majd a hőséget de olyan lassan hűl a hütőbe :D nem izgat most a telihold max 2*2-ön fogok a kutyáknak termelni de lehet azt sem a kisfarmon mit mondtok melyik tenyésztés legyen az első vagy ha nem az akkor mire gyúrjak ott rá kitehető rémól vagy szerintetek mire? vagy készüljek a cserenapra és kerberoszra? :D

georga06, greenfields, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Megbeszéltük...röptetjük Hedviget! :)

titjungne, georga06, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én a denevértenyészetre gyúrnék rá. Ahhoz van felhő is a tölgyön, ha jól emlékszem ami adja a fehérdenevért és így gyorsan tudsz haladni vele:)

nyurgaponty, georga06, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jól emlékszel.:)

A rúna a Bölcs Tölgy egyik felső ágán, az Ezermester rúna közelében helyezkedik el.
    A rúna szintjeinek csillagszükségletei és az egyes felhősorok tulajdonságai:

Rúna 4-es szint, Albínó denevér felhősor:
    • 65 Csillag
    • Lezárási ideje: 30 óra, 1 db albínó denevért kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
    • 3 db 1x1-es, 2 db 2x1-es, és 1 db 2x2-es felhő

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1931

georga06, greenfields, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  5. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Jaj, Kedves, én most mindenkiét megkóstolnám, ( 13-tól 17-ig munka ! ) már nyalogattam az előbb a lapitopit, nézte is a Betegem, de mikor rávicsorogtam, ledermedt.. De.-tt lusta voltam, a helyzet azóta sem javult, arra rávettem magam, hogy tus, borotva, zizegő kefe, de ennyi.. Erre szoktam mondani, : ,,Kati, basszus, akárhová ülök vagy állok, mindig a nehezemre esik a munka".... Szóval 18h-tól kibelezem a hűtőm !!!

titjungne, georga06, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Beestem én is, bár voltam már korán is, de csak olvastam. Aztán hozzáfogtam vasalni (természetesen ingeket:wuerg:) majd 3 ing után kifogyott a gőzgépemből a gőz. Na mondok akkor most kikapcs, mert míg meleg, a biztonsági szelep nem engedi kinyitni a víztartályt:D. Jó, akkor létra be, függöny le, reluxák le, ablakok pucolása az utcai szobában. Belemerültem a dologba cigink nem volt töltve, papának mondtam, ha szívni akarod vagy töltessz, vagy mégy a trafikba és veszel 1-1 dobozzal. Erre ő: te is mindíg olyankor fogsz másba, mikor nem kéne:wuerg: Mondom neki, hogy hajnali fél 7-kor még nem süt ide a nap, akkor kell megcsinálnom, nem 10 órakor hozzáfogni, mikor már száz ágra tűz be a déli fekvésű ablakokon>:( Így is csorgott a víz még a bugyingómban is, mert akkor már nem csak az ablakokat pucoltam meg hanem rendesen ki is takarítottam. Ő 9-kor kiment a kombájnossal arattatni (addigra én végeztem azzal a szobával)én meg előhurcoltam a szín végéből a talicskát (ugyanis a szín alja beterítve 100 mázsa 1 m-es rönkfával, a szélében kellett átcúbolnom a talicskát), fogtam egy lapátot, és amit még a tavalyi csatornázás után kimaradt földet senki sem rendezte el, na én megtettem:wuerg: Szakadt a víz rólam, lüktetett a fejem, olyan vörös volt a fejem mikor bejöttem, mint a ráko_O Gyors tusolás aztán főztem lecsót megebédeltünk a vejemmel, mosogatás, cigitöltés és most értem ide. Persze az eventet (teliholdast) közben elindítottam.

georga06, greenfields, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Árnyékos szép délutánt Nektek!

Másfél napig nem voltam és megint annyi minden történt Veletek, hogy most értem a végére az olvasásnak.:)
    Nálunk is zajlik az életo_O. Kedden este pogácsát kellett sütnöm mert drága magzatom azt kívánt. Na, az lett a vége, hogy a kezemben maradt a sütőajtó8).
    Mindig tudtam, hogy erős vagyok, na de ennyirexDxDxD;). Közben a gyereknek kiesett a kezéből az egér számítógépezés közben. Így aztán sikeresen leamortizáltunk mindent:wuerg:.
    Természetesen javíthatatlan mindkét szerkezet - nem is értem miért csodálkozom ezen, hisz fél munkát nem végzünk - :D:D így tegnap bevásárlókörútra indultunk és beruháztunk egy új tűzhelyre na meg egy új egérre:mad:. Nem esett jól a bankkártyámnak:(.
    Ma gyorsan főztem ezt-azt, nem tudom holnap estére be tudják-e szerelni az új tűzhelyt.
    Most éppen palacsintát sütök mert "fáztam";)xDxD.

anami1980, iboly54, georga06 és 12 más kedveli ezt.
  8. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok! :)

Már néha félve jövök, mert a csapat egy része nem is ismer. Az én hibám ez, mert nagyon ritkán vagyok, nehogy félreértsétek. :oops:
    Szabin voltam a héten 3 egész napot, és egy csomó mindent csináltunk. Lánykám már nagyon jó segítség, ablakpucolás, takarítás, redőnymosás, sütés-főzés terén is, és nem húzta a száját. :p Persze akkor sem, amikor a Balcsira kellett menni. ;) A három napban 2-szer sütöttünk csokis muffint is a kedvéért, a másodikat majdnem egyedül csinálta (mert így akarta). Én csak asszisztáltam a háttérben. Piszok meleg volt, de jó volt. :)
    Most kicsit erről szólt a szabi, de azért ha úgy adódott, egy-egy vasárnap voltunk már strandolni is. ;):)

Olvastalak benneteket, idézni el sem kezdek. :)

Franciska, a bárányhimlőn nálunk is átesett a család összes gyerkőce és pont ilyen kánikulában. A legkisebb keresztlányom 8 hónapos volt akkor. Hatalmas türelem kell hozzá elsősorban, felnőttnek és gyereknek egyaránt. Nem könnyű, de Jojan doki nem írt rossz tippeket. Ezek segítettek nálunk is. :)

Holnap már meló, de majd jövök, ahogy tudok. Puszi mindenkinek!

patakvera, georga06, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém! A vasalással mi lesz? Egész délelőtt mást csináltál a vasaló meg csak vár és vár, a gőz már süvít a fogóján:)

10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jó hideg, légkondis szobában, nem is olyan rossz a vasalás.xD
    legalább az ember lánya nem fázik.:)
    Cicus, ha tudsz gyere sűrűbben.:)

-Erika31-, titjungne, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  11. fater030

fater030 Junior szaki

Ez szép munka már az olvasástól elfáradtam :D
    Mint az én családom :D
    az új ablakokat én tudom nyitni mert az asszony meg a gyerek is buktatni akarják és kinyitják :D a reluxáa feszt a kezükbe marad szekrényajtó mindig azt mondom róluk készítették a szerencsétlenség szobrát :D

titjungne, georga06, babahalak és 9 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kikapcsoltam holnap reggel/hajnalban újraindítom!:)

-Erika31-, georga06, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  13. galfranciska

galfranciska Rutinos

Köszi. Igen, ugyanezt mondta az orvos is viszont belsőleg a Fenistil cseppeket és a hólyagokra ha bepirosodig a környéke akkor 1 l vízbe 1 evőkanál szódabikarbóna és azzal betocskolni. Először néztem, hogy mit is akar a doki bácsi de miután én voltam vele és megcsináltam kb fél óra múlva javult és elmúlt a gyulladás. Mostanra nagyon szépen szárad le neki csak hát nagyon nehezen lehet bent tartani.

georga06, babahalak, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Ez a bárányhimlő egy nagyon "huncut" betegség. A lányom 5 éves korában megkapta a fizetős bárányhimlő elleni oltást és tavaly tavasszal iskolai kampány keretében sikerült összeszednie.
    100 kiütésig számoltam aztán letettem róla.
    A gyerekorvos kimondottan megtiltotta a rázókeverék használatát. Nehéz okosnak lenni.. a szülő nyilván a legjobbat szeretné a gyereke számára, de mi a legjobb? Az interneten található információk sem biztos, hogy mindenkinél bejönnek.

anami1980, iboly54, patakvera és 10 más kedveli ezt.
  15. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Valóban, a Kolléga jót mondott..

Meditálok.. Nem vallásosan, csak úgy.. Magamnak..
    Hoznék egy idézetet, de nincs olyan.. A lényeg : ha tudunk, tegyünk jót.. Attól még Senkinek nem voltak rémálmai !!
    Én idéznék, egy könyvből, és lehet rajta gondolkodni !!
    ,, Amikor elveszítünk Valakit, a Társunkat, a Családtagunkat, bárkit, Aki közel áll hozzánk, vajon MI fáj ??? Az, hogy nincs már ott ?? Nem lesz már velünk ?? NEM... A Belső Énünknek fáj a legtovább.. Mert elhagyott ?? Kiheverjük idővel, mert csak a hiúság, és az Önbecsülésünk csorbult... De akkor miért fáj ?? Elment egy fiatalabb, egészségesebbel ? Megint nem más, mint az Önérzet, Önbecsülés,
    csorbult.. Sorolhatnánk.. Megszokott ,,esetek" ... Akkor még is, : Miért fáj ??
    Erre nehéz válaszolni.. Mindenkinek más ok miatt... Ami viszont közös, minden esetben, hogy Eltűnt sok kisebb, vagy nagyobb Emlékünk.. Mert elhunyt Valakim, Akivel sok élményünk volt, Tanú csak Ő lehetne, de nincs..
    Akkor Kinek mondjam : Emlékszel ???? Ő már nincs.. Kivel kacsintunk össze, fél szavakból is ??
    Válás... Szomorú, de manapság gyakori eset. Ki, kit, és miért ???? Az első időkben erre keressük a választ.. Azután elmúlik.. DE még is fáj ... Miért ??? Mert volt sok száz, vagy több pillanat, amit Csak ő ért, amit Csak ő tud.... És ezt, egyedül, kár is idézni..
    Gombócot érzel a torkodban, egy dal, egy naplemente, egy madárszó miatt...
    Igen.. Ezt Emléknek hívjuk.. S volt hozzá EGY tanú.. Mert Valakivel kettesben éltük át.. Ám, most itt a madárszó, de Senkinek nem tudunk szólni : ,,Emlékszel" ???
    A Lelkünk legnagyobb gyártási hibája, : Mi felejthetünk, vagy úgy tehetünk.. NEKI.. ez nem megy.. Erre, ha van gyógymód, az csak az idő.. Persze ezt a folyamatot lassíthatja sok minden.. Befelé fordulás, közöny a napi élettel szemben, sorolhatnánk..
    De gyorsíthatja, Gyógyíthatja is !! A Barátok, az optimizmus, egy új kapcsolat, netán új szerelem.. És akkor, ha meg, nem is szűnnek, de homályossá válnak azon emlékek, melyek fájdalmat okoztak.."
    Miért idéztem ??? Csak... Talán, még nekem is van mit felejteni.. Ennyi év után is... De fel, : nem adom... Igazam van ???

vje0315, patakvera, georga06 és 16 más kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Tripla lájk:oops:

vje0315, patakvera, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  17. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Ezen tényleg el lehet, és el is kell gondolkodni....én most ezt teszem.
    Mindenkinek békés jó éjszakát!

vje0315, patakvera, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Elgondolkodtató és nagyon igaz.
    Nekem sokan elmentek akik húsz év után is nagyon hiányoznak, mert pótolhatatlanok. :inlove:
    Szép álmokat! :sleepy:

vje0315, patakvera, georga06 és 9 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Szerintem ebben benne van minden amit írtál.

anami1980, iboly54, vje0315 és 12 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jó reggelt mindenkinek!
    Koffeinadag, jeges verzióban.
    Ettől a melegtől az agyműködésem is leáll, csak nézek, mint a luki nyúl.:wuerg::oops:

iboly54, vje0315, patakvera és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.