Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Nekem most van reggel, mert végre szabadság! Nagyon jól esett addig aludni, ameddig akarok. Nem lesz igazi pihenés, de igazi kikapcsolódás lesz. Vasárnap jönnek a húgom fiai (ketten, kiskamaszok), itt lesznek egy hétig, a hét közepén a lányom is haza jön, úgyhogy leszünk egy páran. Ez nem is lenne baj, mert nagyon jól szoktuk érezni magunkat, csak a lakás nem erre van berendezve. Ötven négyzetméter az egész (másfél szoba), de egyedül nekem elég, ha a lányom itthon van, akkor is. Ha ennyien vagyunk, na az már meg látszik, amerre nézek, táska, cipő, papucs, fene tudja mi, szanaszét,. Az első két napon még szorgalmasan próbálok rendet tartani, aztán rendszerint feladom, és ha mindenki elment, akkor ki takarítok. Addig meg nem akármi a látvány.
    Kata, gyönyörű ez a jeges-fagyis cucc.

-Erika31-, titjungne, vje0315 és 12 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Takarítási nap van ma.
    nem hiszitek el, hogy utána el kell mennem, én sem nagyon hiszem,
    de a muszáj, az nagy úr!:)

-Erika31-, titjungne, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nagyon elgondolkodtató az írásod és szép is!
    Én ezzel másképpen vagyok. Az emlékeim azok örökre megmaradnak, nem kell tanu hozzá! Bennem vannak itt belül. Felvillanó színes képek, arcok, illatok, érzések!
    Nekem más ami fáj! Azok a szavak, amiket még el kellett volna mondanom, de már nincs Kinek!
    Az hiányzik! Elszalasztottam a lehetőséget és már nem tudom elmondani:(
    A ki nem mondott szavak marják az ember lelkét!

nyurgaponty, iboly54, vje0315 és 13 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon meleg van nálunk, árnyékban 37:( Tiszta szerencse hogy kint korán megcsináltam a dolgom, amit beterveztem. Fölszedtük azt a kis vöröshagymát a kertben, nem sok volt, nem is nőttek nagyra, párom nem engedte locsolni, mert akkor nem győzte volna permetezni azt a 3 sorocskát.:D Aztán megkapargattam a földiepret, majd nekiláttunk a szín alatt összeállítani a farönk hasigatót. Na abba beleizzadtunk, mert pont oda sütött a nap:wuerg: Nem igazán lehetett máshová tenni, mivel a szín alját elfoglalja a rönkfa, meg minden más ami egyébként is ott szokott lenni. Papa vett hozzá csatlakozó kábelt meg dugvillát (5 ágút) meg dugaljat, ezeket rászerelte a 10 méter hosszú kábelre, reméljük hamarosan ki is próbálhatjuk, csak előbb a méteres rönköket ketté kell fűrészelni. 2 napig megint a motorosfűrész hangja szól zenekén nálunk:music: De legalább tüzelővel várjuk majd a telet, ami remélem nem lesz kemény. Bár néha azért nem ártana, mert a gyenge teleken nem pusztulnak el a kártevők és a földeket sem dolgozza meg igazán a fagy.
    Józsi nagyon szépet írtál, de Juditnak is van igaza. Én egyik szülőmtől sem tudtam elköszönni, elbúcsúzni... messze voltam tőlük amikor a baj megtörtént, és a kómából egyikőjük sem tért vissza egy pillanatra sem:cry: Pedig rengeteg mindent szerettem volna még mondani nekik, megbeszélni velük. De nem vagyok ezzel egyedül biztosan:(

greenfields, iboly54, vje0315 és 11 más kedveli ezt.
  5. fater030

fater030 Junior szaki

Vettem 3 ólat az első kacsacsőrű a második jégmadár a harmadik galambdúc de most komolyan apucin anno vettem ólat fát nyertem és az adott ól vagy fatípus főnyereménye sosem jött ki csak mikor cserenapon cseréltem utánna első kökényem akkor fejlődőtt ki mikor egyet cseréltem azóta van 6 cédrátot és tamarinduszt amherstiát kivit is akkor láttam ott a farmomon mikor cserélltem :D itt meg az elsőnapon nem is csomagba aminél fix van hanem csak darabonként vettem pár ólat azt is feladatból szedtem ki az FA-t és jégmadár érkezik másodiknak :D

anami1980, greenfields, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  6. nyific

Gratulálok!, jó kezed van, az biztos.
    Én most értem haza nem régen, eláztam egy kicsit,
    most meg őrület ez a dunszt.:cry:

-Erika31-, titjungne, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

5 jégmadár már kint ficog nekem is:) Ebből egy a csomagból volt.

nyurgaponty, greenfields, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szép estét!
    Hát ma én nagyon belenyúltam a vásárlással egy nagy O! :(
    2x sünodú, retró hódvár, gólyafészek. Ma elég volt,:mad: talán holnap jobb lesz.....

greenfields, Baby72, vje0315 és 8 más kedveli ezt.
  9. galfranciska

galfranciska Rutinos

Gratulálok.
    Igen. Talán az ember elgondolkodik, hogy elégszer mondta-e azt hogy szeretlek???

-Erika31-, greenfields, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  10. nyific

Franciska egyetértek Veled. Egy szó, egy érintés,
    minden korban jól esik, csecsemőkortól az öreg korig.:)
    Ne spóroljunk vele.
    A múlt az egyetlen dolog az életünkben, amin már biztosan
    nem tudunk változtatni.

11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gratulálok Te mázlista! :p
    Nekem lett két egérlyuk, egy békató, két különböző hódvár és egy sárga pulykalábas festőműhely. :(
    Ezekkel be is fejeztem. :(

Gizus igazad van, a múlton nem tudunk változtatni, de pont ezért nem érdemes szemrehányást tenni magunknak.
    Én nagyon "kimondós" vagyok és Dórika is, aminek örülök. Ilyenek az sms-eink is, jó visszaolvasni. :inlove:
    Szép álmokat! :sleepy:

galfranciska, greenfields, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  12. Méhecske61

Szép napot!

Nekem nincs ma sem :( ahogy elnézem nem lesz jégmadaram!
    Legyen nektek több szerencsétek!!!

13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot Mindenkinek !!!
    Már meleg van.. :cry::cry: jégmadár lett, de ennyi hódvár és galamb , ill. egér a világon nincs, mint nekem.. :(
    Ami nem gond, ha jön 5 hód vagy galamb event .. :D ( A kakukk nálam vérnyomás-emelő... )
    Megesz a meleg.. Ez a bajom.. :(

14. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!
    Hűűű jó sokat írtatok-nem is tudtam mindent visszaolvasni! Örülök,hogy itt zajlik az élet!:D A himlőhöz kitartást kívánok!:sleepy:
    Nagyon drágállottam a csomagot,de a kicsi zsebpénzemből vettem egyet....:wuerg:
    Háát: 7 retró hód-.-, 4 sün-.-, 1 angóra1,1 tojástojó1, 1 kecske1,1 kacsa1-.-,2 galamb,1 pulyka3,1 gólya,1 béka,1 egér,1 kakas,1 halastó2,1 mosómedve...:sleepy: 1jégmadár,2kacsacsőr,1teknős,2kivi....:)....nem csináltam jó üzletet szerintem!:oops:
    Kell a hód egyáltalán valamihez????:oops:

15. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Már hogy ne kellene !! Majd kitalálják, készítsünk hódprémből bundát.. A valóságban úgy is védett.. Ha a vakond gyártja a gumimatracot, akkor itt mi a lehetetlen ?? ;)

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Melyik vakond gyártja a gumimatracot?:)

17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Jégmadaram nem lett, pedig most vettem (na nem sokat, csak 20 darabot). Eddig azért nem lett újdonság, mert jó ideje nem veszek titokólat, legfeljebb 2-3 darabot, mert elég volt a sok sárga akármiből, meg hódból (bár a hód nagyon szeret vonatozni). Kivételt csak akkor teszek, ha nagyon tettszik az ól (ilyen volt a béka), és a jégmadár szép. Na sebaj, majd lesz ez is előbb-utóbb, eddig még mindegyikből lett. Viszont a kacsacsőrűt jól adta, a 20-ból 4-et. A többi meg......
    Nagyon meleg van, és egyre rosszabbul viselem.
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/..._1sezNzIbihoERPx__YAnw5TqL6xY5zsZLAZOmfnnWAkb

18. Méhecske61

Nálunk még be van borulva, most kezd meleg lenni.
    A csomagot én is drágállom, ezért nem is veszek :(.
    A kakukkot, még egy darabig hanyagolom, még a végén nekem is magas lesz a vérnyomásom ;).
    Józsi ne az izzadságban fürödj menj strandolni, ott legalább van látnivaló! :p
    Én most nem mehetek kisfiam megy vissza hajnalban a franciákhoz....készülődés :eek:

19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kézcsókom Hölgyem !!

Igaza van, hogy én mekkora buta vagyok.. -.- Képkeverésben szenvedek, mert az én vakondom viszi a hóna alatt a gumimatracot, de elfelejtettem, hogy az a Party Malomlapáthoz kell.. ( pedig ésszerű.. ) Már a Mókusaim is felháborodtak..

A ,,bannerje" nagyon szép, kevés olyan gyönyörű, irizáló madarunk van, ami vetekszik a Dél-Amerikai kolibrikkel , de Ő az egyik..
    A Társa a gyurgyalag, ( népiesen ,,méhészmadár" ), ami szintén egy színkavalkád, bár picit nagyobb.. Az viszont tényleg érdekes, hogy mindkét színes madarunk, a meredek löszfalba, agyagfalba készíti fészkét.. A Tisza mentén mindkettőt gyakran megcsodálhattuk régebben, ma már ritkábban látni, de egy élmény, mikor a nap rájuk sütve csillognak..
    Köszönöm, hogy szólt, már küldtem is mogyorót a mókusoknak.. Kellemes hűset, ( ha van ilyen jelenleg ) Önnek és Kollégáinak..
    Tisztelettel : veréb... Jól van na, repülni az is tud.. :D

Te Lidi !!
    Ne küldözgess Te engem sehová !! Lehet, hogy a szemeimnek tetszene, de közben meg leáll a motorom !! Akkor aztán tényleg ,,Nézek egy nagyot" !! :p

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a kedves és udvarias szavaidat.
    Különösen értékelem a "bannerem" minősítését. Általában a játék aktualitásaihoz választok figurákat. Örülök, hogy tetszik.
    A nyári meleg sokaknak túlzás, jó lenne télire raktározni belőle. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.