Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Á meleg az nem kel télire jó hideg az igen :p

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Télen a lakásban nem árt a meleg.:)

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!Jó lenne egy kicsit hűvösebb.
    Úgy látszik nekem se lesz jégmadaram, nincs szükségem a nyolcadik egérlyukra, meg a huszadik hódvárra, a többiről nem is beszélve.
    Legyen szerencsétek, majd mi megvesszük a fölösleges madárkákat, hacsak én is meg nem gondolom magam úgy csinálom mint az egyik szomszédom, szétosztogatta amit lehetett, a piacra kirakott mindent fillérekért, és nem idegeskedik többé a farmeramán.
    :oops:

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Képzeljétek mi van erre mi felénk! Nem fogjátok elhinni, ez valami igen ritka dolog!
    HŐSÉG van:p;):D

5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ki érti az embereket !:DxDxDxD
    Kukacka mit szólsz ehhez :p

6. jojan60

jojan60 Aktív író

Tisztelt Hölgyek, Urak !!
    Pécsett beborult !!! Esküszöm !!! Lidike ! Kapsz egy jégmadarat... Csak Szólj !!!

7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Barátosném, hát hol vagy Te, hogy ott hőség van.
    Nálunk egy csepp meleg sincs, igaz a jégmadaram itt repked körülöttem,
    örül, és hálás, várja a párját.:)
    Csak azt nem tudom, hogy megjelent két hobbyt, és bedobott egy gyűrűt
    a konyha közepére, miért is???

georga06, galfranciska, -Erika31- és 13 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Már kezdtem örülni, hogy itt is, de nem, itt nyoma sincs felhőnek hétágról süt a nap.
    Kukacka, ne mááá hőség van felétek?xD

9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

10. fater030

fater030 Junior szaki

ritka hol tetszik magácska élni az északi sarkon? :D

Tessék felénk küldeni főleg ha hűs a levegő :D

11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Látom a radarképen, jó Nektek, nálunk bizony 37 fok van megint:) Délelőtt már bekapcsoltam a klímákat is miközben főtt az ebéd. Szerencsémre rossz alvó vagyok(lehet a meleg is tehet róla) így korán reggel elintéztem a dolgaimat kint a kertben, aztán egy gyors bevásárlás, főzés. Ebéd után mosogatás, elpakolás, innentől pihi a hűvös lakásban.:)

12. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Elképzelni sem tudjuk milyen lehet!:cry:
    Képzeld most értünk haza....bevásárló központ parkoló, kocsiban 43 fok, mondom Péternek vissza kellene menni, úgyis akciók vannak nézzünk már egy kardigánt xD Gyerkőc, haverokkal, barátnőkkel strand......persze ki kell használni az utolsó perceket is...Apa, Anya vásárlás készülődés, hogy kincsem indulni tudjon éjjel :D de hát ez így van rendjén.
    Józsi!!!!!!
    Bocsi :inlove: tényleg jót akartam! A motorodra nagyon vigyázz:oops: kívánom járjon még jó sokáig!!!!!!!

Szia Józsi!

Köszönöm, az az áldott jó szíved ;) imádni való,de még nem adtam fel....csak ide is betéved egy, még madáretetőm is van, bízom benne, hogy megtalálja a cinkék mindig ide találnak!xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.7.15
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos 1 hete is van már hogy nem tudtam jönni:( Uram Atyám ennyit visszaolvasni:oops:;) látom mindenhol nagy hőség van én most faltam be egy fél, jó hideg dinnyétxD mire végeztem a takarítással, mehettem zuhanyozni. Javaslom mindenkinek a meleg napokra az alábbi ital fogyasztását:)
    http://kepkezelo.com/images/8s39xw08jyygbtt8dda.jpg
    Én közel lakok Pécshez, de semmi jele a viharnak, még csak bárányfelhők sem közelednek:sleepy:
    Nekem is sikerült szerezni 10 ólból 1 madárkát:p nagyon tetszik és az érési ideje is nagyon jó:)

patakvera, georga06, galfranciska és 10 más kedveli ezt.
  14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Ott nem is Dörög ??? Hol élek én ??? Vagy csak miattam jött ??? :D

Lidike !! Két Hsz !! Vond össze Bogárka, mert kapsz lesz !!

15. Méhecske61

Ezt nem értem:(

patakvera, georga06, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  16. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Egymás után két hozzászólás.. Nem megengedett.. Én már csináltam ilyet.. Szóltak, hát nem teszem..
    Egykor írtam napi életünkkel kapcsolatos, a Farmra applikált írásokat, mert azt hittem, a kuncogóba elmennek.. Tamás, ( apuci ) jelezte, jók, jók, de nem fog menni.. Igaza volt.. Azóta nem írok..
    Vagy nyit valaki egy stand up fórumot, ha engedné a szabályzat, vagy az ironikus humor, tiltva marad.. Én szerettem..

Juditkám !! Mint ,,Szülőanyja"-e fórumnak, hol vagy Aranyom ?? Jegyezni kellene, Kinek és mit ígértem, mert eddig még tudom.. Viszont , ha sok lesz, Te vagy a Családi Mody !!! :D

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
    patakvera, georga06, galfranciska és 11 más kedveli ezt.
  17. Méhecske61

Hát most, hogy köszönjem meg? :( Mindegy.... neked Józsi köszönöm a felvilágosítást......ígérem ezentúl figyelek:oops:
    Most már írni sem merek.........:wuerg:

patakvera, georga06, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hol, hol? Itt a magasban közel a főnökhöz, így hamarabb meghallja, ha kérek valamit:)
    Vagy nem, de az biztos:)
    Juhú, az enyémben van kétoldali klíma! Letekerem az ablakokat és huss, száguldás, hátha lehül!
    Nem szokott:(
    Ne csináld már!
    Annyira nem nagy dolog, csak éppen nem lehet, ettől függetlenűl időnként mindenkivel előfordul:)
    Írjál nyugodtan!
    Amikor nem írt még más utánad, de még valamit szeretnél írni, akkor az utolsó bejegyzésednél használd a szerkesztést, ahogy én is csináltam most:)

patakvera, georga06, nyurgaponty és 12 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

KukMam !!
    Te Vagy az Ász !! ( én meg a fr-ász ) Nem visz ki a huzat ???
    Írtam a panaszkodóba, ha érdekel Valakit.. Nem panaszt, csak észrevételt.. Kímélem a Moderátorainkat.. Amiket leírtam, nem az Ő hatáskörük, de szólhatnak az Érdekünkben.. :)

patakvera, georga06, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Én is közel lakom Pécshez, azóta itt be is borult, dörög is, de dög meleg van. Megkérdezhetem, hogy hol laksz? Persze, csak ha el szeretnéd árulni.

patakvera, georga06, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.