Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Pécs - Hird Nagy titok, de Neked elmondtam ! Úgysem tudja meg Senki !! :D

patakvera, georga06, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nagyon nagy élet van itt.:)
    Biztos itt nincs meleg, azért jöttem én is. Most csipegettem
    egy kis hűsítő fagyit, mert azt lehet, sőt!... előírás, hogy
    mindennap... délután kötelező fagyizni.:p
    Hird, hát én tudom merre van, volt ott valamiféle betonos móka,
    valamilyen telephely, úgy tudom.
    itt nálunk / Budán/ borús az ég, de a hőség... na az nagy.:)

babahalak, patakvera, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Erősen kapaszkodom:) Itt is beborult az ég, dörög is rendesen, de hidegebb még nem lett!
    Megyek elolvasom:)

babahalak, patakvera, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxD itt nem is dörög, sőt 17 ágra süt a nap:p iszonyú hőség van:oops:
    Persze, nem titok....Barcson lakok:) határszéli város, nem nagy, nem is kicsixD;) azért nem kell nagydobra vernixD

babahalak, patakvera, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  5. fater030

fater030 Junior szaki

Miskolc borult de dög meleg van

patakvera, georga06, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Makó: Időkép nem mutatja, de tutira van 37-38 fok a színekről ítélve. Bent kellemesen hűvös a 2 klímának köszönhetően, de az előbb kimentem locsolni (mellbevágott a hőség:wuerg:) a teraszokat,(elöl, hátul) járdákat, meg amik a házhoz közelálló vasak( tgk, traktor, vetőgép, eke)mert azok ontják magukból a hőt. Sőt a kutyik területét is belocsoltam, elő is jöttek a rejtekhelyükről:)

patakvera, georga06, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kimondtad azóta többször is, hangosan vagy magadban, az mindegy is - és akinek, akiről vagy akihez szólnak, az hallotta. Hidd el Kukackám hallotta, és fáj neki, hogy neked fáj!:)

patakvera, georga06, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Én csak a teraszomat tudom locsolgatni, meg esetleg magamatxD nem is hagyom ki:p valami már itt is készülődik, feltámadt a szél, mire észbe kaptam már a földszinten landolt a frissen mosott fehér szőnyeg:cry:
    Annyira telhetetlen vagyok, hogy vásároztam még 6 db titkosat, hátha összejön még egy kismadár;):p

9. kukac42

Jóra bízod ám:) A fejem, mint egy szita!
    Na, de akinek nincs esze , van notesze:) Leírtam:)

patakvera, georga06, nyurgaponty és 10 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Elég messze laksz, hallod-e?
    Barcson a férjem járt egy-kétszer, valamiféle hivatalos ügyben.
    Nincs ott valamilyen víz? a városban, mert akkor oda mehetnél
    hűsölni.:)

klakli67, patakvera, georga06 és 12 más kedveli ezt.
  11. iboly54

De igen, itt folyik a Dráva. Van szabad strandja, de nagyon hideg és elég nagy a sodrása, mivel az úszásom tudományom=0-val, így maradok a zuhanykabinnál. xD A városi strandon meg tömegnyomor van ilyenkorxD

12. kukac42

Nálam a zuhanyban is tömegnyomor van:) Belépek és más nem fér már be:)

patakvera, georga06, nyurgaponty és 11 más kedveli ezt.
  13. iboly54

xDxDxDxDxD ez nagyon jó, de halkan megsúgom, nálunk is ez a helyzetxD

14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mivel sem hozzád, sem hozzám nem illik, nem mondom.....,de ha illene azt mondanám cuki vagy!:pxD
    Na húzok, mielőtt baj lesz.
    (A sziasztokot elfelejtettem, még szerencse, hogy mielőtt elhúztam eszembe jutott):):D

patakvera, georga06, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  15. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

A városi strand nálunk is tele van.....ezért én sem szeretek oda menni, előnyben részesítem a Duna vízét, de most kipróbáltuk Péterrel, a zuhanykabinunkat......szűken,xD:cry: de befértünk!!!!!!

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Micsoda titkok lepleződnek itt ma le xDAzt gondoltam, hogy talán egyfelé lakunk, de nem, mert Barcs az ellenkező irányban van. Mármint Pécstől. Én Szekszárdon lakom.

17. iboly54

Nagyon sokat jártam Szekszárdon.... éveken keresztül mindig Fadd-Domboriban nyaraltunk.....de régen volt:) nagyon szép város. Persze átutazóba azóta is jártam ott:)

patakvera, georga06, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  18. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok!

Időjárás jelentés - Rábaköz: az előbb néztem meg a hőmérőt az udvaron, rásütött a nap, 40 fokot mutatott.
    Most én is így nézek ki: :oops:
    Gyorsan bemenekültem a lakásba, de már itt sem jobb a helyzet, ráadásul drága gyermekem az ebédfőzés mellett még muffint is sütött-sütetett... :p A héten már harmadszor. :) És nem hiszitek el, nem szereti a sütiket. Ezt múlt héten kóstolta a barátnőjénél, beleszeretett a muffinba és elkérte a receptjét. Namármost és kéremszépen, nem is lenne ezzel semmi gond, de miért pont a héten? Legközelebb csak karácsonyi sütik közelébe engedem! xDxDxD

Mindenkinek kitartást, mert azt mondják, még sokáig tart ez a hőség. A felhőket és a szelet tereljétek felénk is nyugodtan, vihart köszönöm, nem kérünk.
    Kukackám, ha te olyan fentről szót értesz az égiekkel, tolmácsolnád légyszi a kérésem? Köszi-köszi-köszi! ;):)

patakvera, georga06, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na ezt már nekem fel kell írnom, ki merrefelé lakik(csak úgy nagyvonalakban)xD Nálunk is kezd borulni, de szerintem a Maros lehúzza az esőt, mint ahogyan szokta:( Ha dél felől jön az eső, a Maros nem engedi át Makóra ez 90 %-ban igaz! Dörög most is, hallom, de Romániából az esetek 90%-ában nem jön át az eső a Maros miatt. Ez néha jó, de néha nem jó:oops:

20. kukac42

Ne húzzá:) Toljál az könnyebb:) Zsémbikém mindig sietsz!
    Cicus el van sikálva! Jövő héten hétvégére már nem lesz ennyire meleg. Sőt súgták mindenki nyugodjon le a ppp..pincébe, keddtől már éjszaka erősebben le fog hűlni a levegő:)

patakvera, georga06, nyurgaponty és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.