Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Itt sas1!
    Ja drágám, csak minket csuknak le, Bali béget nem, Ő ártatlan, na most ehhez mit szólsz?:)

Franciska! hol vagy? elárulnád a neved nekünk? Itt megszoktuk, hogy mindenki elárulja a titkot.:)

kukac42, galfranciska és breki072 kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ám, ám én segítek ám neki, nehogy rosszul legyen! Nagyon nem venném a lelkemre!:pxD

kukac42, galfranciska, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia a betegnek ez jár
    mi pedig

5. nyific

Én csak elköszönni jöttem be, jóéjt kívánok minden kuckólakónak, aludjunk, hogy holnap ismét frissek, fiatalosak legyünk.;)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ne csináld! Inkább én is Ha Ha Ha Ha! Lécci naaaa! Azt az izét utálom ami a kanálban van. Már ettem csülköt Kukackáémból, és sokkal jobb minden!:)
    Jó éjszakát Neked is és mindenki másnak is! Nem vagyok egy cseppet sem álmos, de muszáj lenne ledőlnöm. Megyek is!
    Holnapra vidám ébredést és egyész napos "Ha Ha Ha Ha"-házást!:)

gyongyvergazda, kukac42 és galfranciska kedveli ezt.
  7. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Mindenkinek jó éjszakát, aludjatok jól.

kukac42, nyific és galfranciska kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt!
    Remélem a betegek ma már sokkal jobban érzik magukat!:)

kukac42 és galfranciska kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

10. breki072

Jó reggelt! hm veled kávé :D
    Szia! Kávé mellé torta,juhé!:)Na ma sem csinálok semmit a meló helyen:p Végre rácsaphattam én is egy csülökre xDxDxDxD barátosnémat megelőzni na az kizárt :)

gyongyvergazda, kukac42, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na hallod! Hajnali 3 óta fönt vagyok a fene a csipámat hogy nem tudta összeragasztani még egy kicsit a pillámatxD

gyongyvergazda, kukac42, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  12. breki072

Legalább sütőtél finom sütikét nekem :p

gyongyvergazda, kukac42, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    koránkelő banda xD Györgyikém kávét köszönjük.
    Erika a csülökből én is kaphatok? Hízókúrán vagyok :p;) Utána egy morzsányit a csokitortából is lécci

gyongyvergazda, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Brekuszom a többiek még aludtak, nem akartam fölverni az egész házat az edénycsörömpöléssel. Mivel nálunk a lépcsőházból nyílik szinte minden helyiség, a lépcsőház felerősíti a lentről jövő zajokat, kaptam volna a fejemre ha felébresztem őket a felső szinten lévő szobákban.xD

gyongyvergazda, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  15. breki072

Ne félj adok én majd nekik!:DMost ezért nincs sütikém :cry::cry::cry:ép reggelizem, majd kávézunk együtt ,persze süti az nem lesz xDxD

16. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Mindenkinek szép napot.
    Hát akkor magamról egy kicsit. Franciska a böcsületes nevem és Esztergomban lakom. Nincs is olyan messze Tahitól:D
    Két lányom van. Az egyiknél 3 lány van a másiknál egy kisfiú. A Papával már 34 éve élünk együtt mint a galambok (hol az egyik repül hol a másik)xD.
    Hál' Istennek elég jól kiegészítjük egymást ( amit a Mami akar azt a Papi kis noszogatás után megteszi);)
    Örülök, hogy ilyen szívesen fogadtatok.
    Csülökkel még nem szolgálhatok. Még csak a malac farkát sikerült elkapnom de meg lesz a csülök is.xD
    Addig is itt egy kis csokika

17. Ninett79

Tehát 4 unoka büszke nagyija vagy? Mennyi idősek az unokák? :)

kukac42 kedveli ezt.
  18. nyific

Szép reggelt! Mire én magamhoz térek a gyönyörű álmomból, itt már minden elfogyott, meg kell elégednem azzal ami nekem van.
    Hogy lehet az, hogy nem tudtok aludni? Az olyan jó, és finom, lehet álmodozni a hercegről, meg...ésatöbbi;)

Györgyikém, hát mikor fekszel te le, hogy 3-kor kipattan a szemed? Az az éjszaka legszebb szakasza.

Persze hízókúra, Ninettkém ezt mindenki mondhatja, aki csülköt szeretne.:p

A betegeket nem látom, de remélem jobban vannak, hát tegnap barátosném hangja még nem volt az igazi, de majd mára már minden másképp lesz már, kint süt a nap, jó idő lesz.

Ma végre lesz egy kis időm a saját kényeztetésemre, beveszem magam a kozmiba, meg utána frizura, csak hogy szebb legyek.
    Meglátjuk hogy tudnak ezen még javítani, ugye már sokat nem lehet. xD

19. Ninett79

Csak nem fog most esni az eső. xD:p;) És igenis hízókúrán vagyok, tudd meg. Bi-bi 8)

kukac42, nyific és galfranciska kedveli ezt.
  20. galfranciska

galfranciska Rutinos

A legnagyobbak 13 és 12 évesek Brenda és Bianka. A kishúguk 24-én lesz egy éves Ő Lilla. Ők a nagyobbik lányom gyermekei (három a kislány). A kisebbik lányomnál van a kisfiú aki 2,5 éves Dorián. Most már nagyon sokat beszél és szép tisztán. Óriási szövegláda.

kukac42, breki072 és nyific kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.