Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Köszi köszi :) Minden segítség jól jön :) nekem nem kell hogy a legújabb legyen. Kicsi vagyok, minden hasznos :) a fejlesztésektől a fákon át minden.

greenfields, georga06, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Jaj gatyarohasztó meleg nem nekünk találták ki... udvart kellett a mamánál rendbe rakni,3* leizzadtam a bugyimat, egy kis hideget szeretnék, de azt nagyon :) én is elnéztem mert a ma délutáni kezdésre készültem, de este megint farm alakítás lesz!!!!:oops::oops::oops::oops:

SenseiZen én is szívesen küldök ha lesz csere én is sokszor sokat kaptam annak idején amikor visszatértem a játékba 1 év kihagyás után

greenfields, georga06, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Sensei! Köszönöm a segítséged, megrendeltem a fűszereimet, minimum 2 évre elegendőt, ezeknek úgysincs szavidejük:) Cserenapon írj rám én is tudok segíteni ezzel-azzal:)
    A nagy meleget ők csak bentről nézik, de a kintieket naponta 2x kell öntöznöm, még úgy is, hogy árnyékba tettem őket:
    http://kepfeltoltes.hu/150723/2015.07.23._001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/150723/2015.07.23._002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/150723/2015.07.23._003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Juditkám volt már hogy én is elnéztem az event kezdési időpontját, mégpedig 1 egész nappal.

greenfields, georga06, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  4. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Köszönöm szépen :) Elhalmoztok :) már a játékban is írtak nekem ketten hogy lennék-e kuka, annyi felesleges fejlesztése fája van, mondtam nekik is én mindent elhasználok és megtartok, nem baj ha több van, ki tudja melyik feladatnál kell majd. Addig meg elfér a rakiban.

greenfields, georga06, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

próbálj meg szederből kitermelni vagy 2-300e csp-t küldök racsot hozzá és a micsoda migrén feladatsoorba kezdj bele vagy az irány délbe és akkor tp-vel is jhobban állsz majd meg csp-be is

6. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

próbálj meg szederből kitermelni vagy 2-300e csp-t küldök racsot hozzá és a micsoda migrén feladatsoorba kezdj bele vagy az irány délbe és akkor tp-vel is jhobban állsz majd meg csp-be is
    Ó apusom én még kicsi vagyok, én vadszedret termelészek, hogy a sok lusta gazdán meggazdagodjak a holnapi event során :D:D:D:D

Húúúú de szépek :) Engem most nagyon kínoz a meleg. Nem lenne vele bajom amúgy nem zavarna, de a hasamon a már gyógyulni kezdő bőröcském pillanatok alatt megint hólyagos lett attól hogy izzadok. Várom az éjszakát... kicsit jobb olyankor. És ráadásul...viiiiszkeeeeeeeet

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
    greenfields, georga06, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  7. anami1980

anami1980 Fórumszaki

33 bodza 50 bükk plusz a fejlesztés meg amik kinnt vannak 20 mandulafenyő 53 sárgabarack és mindenhol a fejlesztések is nagyon szívesen segitek tudom milyen jó kapni.:inlove::inlove::inlove::inlove:

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Higyj nekem ;)

9. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Tyűha, én már egy darabokkal is beérem ám :)

Apuci köszi a racsnit, majd igyekszem és felnövök hozzá és akkor hujuj, meneküljön mindenki mert beterítem a piacot. :D

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Teljesen az agyamra ment a meleg, bekészültem even tkezdéshez és látom, hogy holnap kezdődik:D:D. Pedig annyira siettem a teregetéssel meg a malacka ketrecének kitakarításával..:).
    Kedveském, elfelejtett tegnap valamit;):).

11. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sziaaaa malacka jobban van?

12. Baby72

Jól van a drágám. Falja a dinnyét:) annyira cuki, ahogy helyezkedik mikor beteszem a ketrecbe a csinos dinnyeszeletkét. Rögtön elfekteti a fűrészporba, jól bepanírozza és aztán elkezdi a héját enni majd nekifog a belsejének is;).

greenfields, georga06, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  13. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én le szoktam vágni a héját, azt mondták ne adjam oda nekik nem egészséges. Látnád ezt a két kis bestiát, mikor csorog rajtuk a dinnyelé mindenfelé... borzalom.... aztán a szaguk is borzalom, mint akik borzalomban laknak fúj. Igazi kis borzok, nem hörik. :D

georga06, Jucusfalva, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  14. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Kedves Baby nem felejtettem el csak soha nem vagyok egyedül ezért nem tudtam csörögni... pedig annyiszor külön vonultam de mindig utánam jöttek >:( én is mai eventkezdésre készültem.....

15. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én is azt hittem ma lesz de aztán este jobban átnéztem az eventes topicot és sátánian röhögtem a markomba, hogy van két napom szedret termelni a lusta gazdáknak hogy én meg ne legyek csóró :p

Jéééé, már utánpótlékos lettem, nem járástudatlan. :D

16. Baby72

Nekem az állatorvos azt mondta, ha jól megsikálom a dinnyehéjat odaadhatom Neki. Azóta mikor hazahozom a dinnyét, forró mosogatószeres dörzsis szivaccsal megmosom a héját és csinos szeletekre vágom szárítás és törlés után. Imádja:). Tegnap reggel céklát evett utána meg rózsaszínűt pisilt:). Lehet, megijedtem volna ha nem jut eszembe a cékla, de már többször volt ilyen céklaevés után először be is pánikoltam, de a doki akkor is megnyugtatott.:)
    Tavaly nyáron meg leugrott a kezemből kb. 50 cm magasságból:wuerg: szaladtam Vele a dokihoz.. megultrahangozta a pocakját, de szerencsére semmi baja nem lett. Rosszabb mint egy gyerek, komolyan mondom;):p.

17. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

:D :D :D az én kis pukkmanóm egy méterről is bungee-jumpingpl. :D ezek sose törnek össze... Én megtettem a megfelelő óvintézkedést. Futógömböznek. Totál viccesek ahogy kotornak benne. :D

18. Baby72

Szoktam Neki mondani ha rendetlenkedik, hogy kiveszem belőle az elemet:D:D;). 1 kiló tömör szőrmók:).

19. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

:D Duracell hörik meg Duracell Malackák :D a farmra is tehetnének be höriket malackákat, ha már pockok vannak. :D

20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Elmentünk a lányommal shoppingolni, én nem találtam, amit akartam,
    de a lányom igen.:) Viszont utána leültünk egy jeges last-ot ittunk,
    én még egy fagyit is kaptam.
    ott persze jó hűvös volt, de kint a kocsinál 39 C fok, rém meleg.
    Alig vártam, hogy hazaérjünk.

greenfields, Adruka98, georga06 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.