Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Felénk dörög az ég és be van borulva, de baromi meleg van. Jó lenne egy kis felhőszakadás.. jeget nem kérek hozzá az van a mélyhűtőben szívecske formában.:)
    Mit szerettél volna shoppingolni?;)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Nekem is szívecskés jégkocka tartóm van :) :inlove: itt Zalában is dörög beborult fúj a szél de most van jóidő!!!!!!

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na nálunk 39 fok, pedig le akarok menni a Tescoba, meg fogok sülni a kocsiban:wuerg:

greenfields, georga06, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  4. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Ide is jöhetne a zuhé, totál ki van a sebem ettől a dög melegtől! Még enni-inni akad kedvem, de élni már nem sok... most el tudnék bánni 20 tonna ájsz krímmel

greenfields, georga06, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! itt már dörög, fúj a szél jöhetne egy kis eső is.

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Babykám én fehérneműt szerettem volna venni, a lányom meg valami fehér felsőruhát,.
    Ő kapott egy édes fehér felsőt, és egy szoknyát.
    Tudod az üzletben Ő fehérben dolgozik.:)
    Olvasom a malackádat, szegénykém, de étvágya az van.
    Tünci lehet nagyon.:)

greenfields, titjungne, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nálunk dörög borús és esik és hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűl a levegőőőőőő :D megyek is bagzani az erkélyre :D

8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

itt is esik már! nagyon jó!!!!! még egy kis esőnek is mennyire tudunk örülni.

9. Baby72

Értem. Fehérnemű.. ami fekete nálam mert az dögösebbxD;). A malacom is azért fekete, egy kis "dög" :). Hús-vér pasiban kellene nekem olyan mint ŐxDxD, kezet csókol mikor enni adok Neki és mindenért olyan hálás:p.

greenfields, georga06, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  10. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Jaaaj küldjetek már erre is esőt aaaannnyira szeretném :inlove: olyan meleg van még bagózni sincs kedvem -.-

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem semmi mennyiséget termeltetek 1 nap alatt;):p visszaolvasás rendben, piacozás rendben csak én és a gépem nincs rendbenxD kegyetlen hőség van, most volt egy kis dörgés és ennyi. A levegő meg még fülledtebb lett :oops: jó kis csp-t sikerült begyűjtenem a nyuszkákból és dióból ;) nagyon tetszik az event a felröpik kissé húzósak, de meglesz az is:) nem tudom, lehet elkerülte a figyelmemet az evenet leírásban, hogy mindkét malomban keverhetjük-e az italt:music:
    Nagyon vigyázz rá, mert Ö nagy kincs:) a miénk is nagyon szenved, megfogadtok az itt elhangzott tanácsot és lányomék palackozzák a ketrecét;)
    A kicsi unokám ( triatlon bajnok ) megkapta a kiskutyust amit kért, hát az valami nagyon cukor falat:) 6 hetes, picurka, fehér (a fajtáját elfelejtettem ) nemsokára hozok róla képet.;)

Na jó van ám, egy pasi meg nem is ilyen....hmmm, miket nem gondolszxD

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

vannak gentlamenek csak nézz rám :D

greenfields, georga06, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Bocsi apuci, erről teljesen megfeledkeztem, tudom a nagy meleg.....mindent rá lehet fognixD;)

14. yellowfire

yellowfire Aktív író

esőt kérek

greenfields, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

HÚÚÚÚÚÚÚÚ, előértem a Tecskóbul, majd megfőttem a kocsiban:wuerg: Vettem egy szép fej brokkolit is, megy a hordóba az ubik és a zöld paradicsomok mellé... már egész jó illata van a savanyúságomnak:) Kezd elmenni a borkén szaga, már nem olyan ütős mikor kinyitom a hordót:)Alig várom hogy a kertben odaérjenek az almapaprikák is, hogy bele lehessen tenni. Aztán majd a dinnye és a karfiol lesz az utcsó amit beleteszek, és meg is telik a 30 literes hordóm.

16. Baby72

Friss kép Manóról, ahogy sziesztázik a dinnyepárnán :):
    http://kepfeltoltes.hu/150723/P7120001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Anyuval gyerekkoromban rengeteg savanyúságot készítettünk: csalamádét, uborkát, káposztával töltött almapaprikát.. Nincs is párja a házi savanyúságnak.:)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Így igaz! Csak én kigyóntam az üvegbe tett savanyúságból, mert valamiért mindíg felforrt:( 2 éve kaptam ezt a hordós reptet, most 3. éve pakolom bele a savanyítani valót (a tavalyit kiszedtem műanyag edénybe a kamrában felejtettem és semmi baja) és eddig még sosem lett baja, minden alkalommal finom házi savanyút csináltam:) A borként nem mindenki szereti. Én sem, pl az őszibaracknál használatos kénrudak égetése, hogy gyümölcs megőrizze a színét és a zamatát... mindíg fájt a fejem tőle... De a hordóból a nyitogatások végett eltűnik és semmi sem érzik rajta....:) Jah és az őszibaracknál bebarnul kén nélkül a felső sor.... Kit érdekel, mert én 1,5 literes üvegekbe teszem, símán leszedem azt az 1 sort a tetejéről, még meg sem esszük az összes többit az üvegből...

18. Baby72

A hordó az műanyag? Mi nagy kerámia hordóban készítettük a savanyát:). Sikerült a két fűszer beszerzése?
    Ha nem, írj rám egy baglyot legyél kedves, találtam forrást.

greenfields, georga06, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  19. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én maximalizáltam magam koviubiban. :) Befőzni nem szeretek, a kifőttet meg nem szeretem, úgyhogy én csak simán főzök. :)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nekem is kerámia hordóm van, még annó a csehektól hozták.nagyon finom ez a" mindent bele savanyuság", én is szeretem. koviubim már 2x3l üvegben télire eltéve. Baby! nagyon aranyos a manód!

greenfields, georga06, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.