Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én nem merek ilyeneket csinálni, inkább főzök, most nyúl elleni erőszakot fogok alkalmazni. Előveszem a konyhakész félnyusszt és nem tudom mit főzök belőle. :D Valószínűleg levest mert a párom emlegette hogy fincsi gyenge nyusszfütty ( azaz nyúllé. :D )

Kaptam mindenféle földi jót és a reggeli 23-as szintem most 31. :)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

gratula a haladáshoz! és miért nem mersz? nagyon egyszerüek,v.nem szeretitek?

greenfields, georga06, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  3. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sose sikerül a savanyúságom, de nem is nagyon esszük. :)

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Végre hül a levegő itt nálunk:) Délután esett az eső olyan szép permetfüggönyszerűen , de nagyon rövid ideig. Most kezd jó idő lenni, fúj a szél én meg jó kis huzatot csináltam had menjen kifele a meleg!
    Apuci köszönöm a segítséget:) Sensei cserenapon csak írj rám, akad itt is egy kis ez-az :)
    Azt a hordós recipét osszátok már meg, had tudjam én is:) Köszönöm szépen:)
    Laboviti 2 órát akartam én írni, de félájult voltam már a melegtől mellé nyúltam, de azért kössze:)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

El szabad kérni a hordós savanyúság receptjét? Megtennéd, hogy leírod? Köszönöm brozsa

6. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Nálunk se eső se légmozgás, kivagyok tőle. Rendben kukac, köszi :)

Helyzetjelentés: 33 szint legyűrve. :)

greenfields, georga06, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nagyon helyes akkor hamarosan meg van a 40 onnantól meg már megy pikk pakk

8. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Igyekszem apuci :)

9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha kell 0-24-be itt vagyok kivétel amikor nem xD de ildomos volna most aludni térni kerestem a telefonom az egész lakásba csak az orrom elé nem néztem :D

Utoljára szerkesztett: 23.7.15
    greenfields, georga06, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Juditom nálunk alig esett valami, vihar nincs,
    csaK meleg van, dolgozik Rozi rendesen, és hűt engem. :)

greenfields, titjungne, Adruka98 és 7 más kedveli ezt.
  11. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

:D most még egy darabig én is, még jövő hét csütörtökig szerintem tuti itthon leszek. Nem tudok aludni, félek itthon egyedül, megvárom a párom majd vele alszom event előtt egy sort :) Utána meg olyan hülyén dolgozom, hogy 12 órában 2 megyek 2 pihi, 3 megyek 2 pihi, 2 megyek 3 pihi, aztán váltás nappalból éjjelre és ugyanez. Majd kitapasztalgatom, mit érdemes ültetni 13-14 órára. :)

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

víz nélkül hagyma 15 óra de igazán a hosszúak csak 50+ szint felett vannak

13. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Az nem baj ha kicsit hamarabb beérik. Úgy is olyat választok aminek keletje is van :)

14. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Sziasztok, itt délután beborult egy pár percre és tovaillant, itt minket zalában nem szeret az ég mert még most is vagy 30 fok van kint kereszthuzat az egész házban de semmi levegő! meggyarapodtunk :) végre végre hazajön a párom egy gyors 66 os pihenőre legalább látja a gyerekek színjátszótáboros előadását! de szombaton szerintem besül a valagam mert gépkekszet kell neki csinálnom 3 hétre való adagot!:oops::oops::oops::oops:

greenfields, titjungne, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  15. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Hú hát nem fogsz unatkozni. :D Az én párom a gyümölcsös sütimre van rákattanva. Olyan mint a piskóta, de mégsem. Még jó, hogy mostanában nem akarja hogy süssek... Meg is halnék a sütő mellett :D

16. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Kénytelen vagyok megcsinálni ha nem akarom, hogy lefogyjon valami baj történjen, mert éjszaka rágcsálja amikor vezet :) ( kamionozik)nemsoká indulhatunk érte zalaegerszegre mert odáig elhozzák... addig el kell ütnöm az időt valahogy :) július elsején linzert sütöttem egyik nap kb 32 tepsivel másik nap 3 féle pogácsát akkor is csurgott a víz mindenhonnanxDxDxDxDxD

17. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Sziasztok beestem hisz még oly korán van xDxDxD Hétvégén party pöri, csere vagy más :eek:hunap kiderül:D csere jó lenne viszont nagyon hamar ideért megint de azé jó :) na ennyi elég is volt megyek mert mindjárt ébresztő 4:30 h-kor hamar itt lesz pá

18. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Uramatyám. :D Meeeeennyi kajaaaaaaaa... :D szegény, sokat nem lesz itthon...

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én is nagyon szeretem a brokkolit, de savanyítva még nem ettem. Finom úgy is? Nem lesz baja a többinek tőle?
    Hozzánk is megérkezett az eső;) legalább 15 fokot visszaesett a hőmérséklet....most nagyon kellemes az idő:)

20. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Szia Iboly! Kellemes!!Aludnom kéne de nem megy mert lehűlt a levegő és megszoktam a jó kis meleget. Ma csak hm hm egész nap a napon voltam :Dvagy napszúrást kaptam aj aj xDxDxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.