Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Szabadon megválaszthatom, persze... választhatod azt az orvost, akihez a lakcímed tartozik. Nézzétek. Itthon ülök, most már két hete. A kezemben több kisízület is be van gyulladva, a hasam leforrázva, az arcom még mindig zsibbad. Nem kaptam gyógyszert. A sebemre nem kaptam ellátást. A kezemet magamnak kellett sínbe tenni (!) mert a doki azt mondta... Az arcomra csak rávágta biztos a fogam, összesen a 3 kontroll alkalmával voltam bent 3*2 percet. Ennyi idő alatt szerintem nem lehet egy beteg megvizsgálni, és ellátni. A kezem 2 hete rossz, még esze ágában sem volt egy beutalót adni legalább egy sebészhez, vagy reumatológushoz. A hasamra annyit mondott majd jöjjek vissza X nap múlva, nekem kellett kitalálnom, hogyan kell kezelni ezeket a sérüléseket és milyen kötés kell rá. 6 napig voltam lázas, még a számba se nézett bele, mitől püffedhetett fel a fél fejem. Szíves is vagyok, a láz marha jót tesz, a billentyűmnek meg pláne. Két héttel előtte kell időpontot kérni a háziorvoshoz, akkor is, ha 40 fokos lázad van... két hét múlva már mit kezdjek vele, amikor nekem AZNAP van bajom, mi az hogy nem lát el mert nem kértem időpontot... Sorolhatnám. Itt egy vérvételre, két hónapos a várólista a kórházban! Nem vagyok ehhez hozzászokva, hogy itthon, fájdalmak közt, ellátás nélkül szívjak. Ez nem ellátás.

Tudom én, orvos és orvos között van különbség. Ebben a városban, csak pénzhajhász, meg kontár dokik vannak. Bár maradtam volna Pesten!

jojan60, greenfields, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  2. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nem.. Még használatban vannak ! :) Puszi Judit, de ez nagyon adta magát !! :D :D

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  3. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Semmit. Még azt is nekem kellett kitalálnom milyen kötszer kell rá. A kezemet magamnak kellett sínbe raknom. Elméletileg nem mehetek ki a melegbe meg napra mert akkor megint begyűlik a hasam, ki kellene jönnie házhoz, gyakorlatilag be kellett hozzá mennem, ennek eredményeképpen most megint hólyagos az éppen elmúló részeken a bőröm. Éget, viszket, kivagyok tőle, mikor meg végre lelohadnak akkor szárad befelé, töredezik és még inkább viszket. Szóval kint vagyok a vízből :(

jojan60, greenfields, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ú, sajnálom:( Ilyenkor azért rádöbben az ember, hogy én is folyton nyavalygok mindenféle kis dolgokon, holott másoknak sokkal nagyobb a problémájuk! Tényleg jobb lesz, ha néha nem csak a magam bajával leszek elfoglalva, hanem átgondolom milyen jó is nekem! Többé-kevésbé egészséges vagyok, van családom, van hol laknom, van mit ennem, innom! Nincs is okom a panaszra igazából:)
    Jobbulást Neked és fel a fejjel, meglásd meggyógyulsz és minden rendben lesz!

jojan60, greenfields, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  5. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Tudod csak azért dühít, mert se egy fertőtlenítő, se kötés, se tanács. Annyit vágott oda ne fertőzzem el, köszi. És a kötszer, ami nem ragad bele darabja 500 forint, na már ez most napi 3-4 cserével egy nedvedző felületen... Így is alulfizetett a munkánk, táppénzen is vagyok, és akkor erre megy rá a gatyám. Még jó, hogy csak 4 napig kellett kötögetnem, mert amíg nem kellett elmennem hozzá délután kettőkor a kánikulába vizitre, addig nem durrant ki egyik bulla sem, utána meg egyből éjjel lement a párom patikába kötszerért. Annyi sem volt benne, hogy megnyissa a bullákat, magamnak kellett. Ha nem mentőápolónak készültem volna, lehet azt sem tudtam volna hogy mihez kezdjek egy forrázással, vagy hogy mit vegyenek rá nekem a patikában. Azért ez már felháborító, hogy orvos létére, ennyire nem képes. Nem viccből nem maradtam az egészségügyben. Vagy lelkileg roppantam volna bele, vagy az ilyen lelkiismeretlen dolgozóktól kaptam volna idegbajt. Ezért is becsülöm meg azokat, akik tényleg odafigyelnek, értik a dolgukat. Na, hát ez nem az az orvos.

jojan60, greenfields, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jogos a kritika! Az a baj, hogy az ember elmehet a.. , na oda a véleményével. Nincs orvos, mert nem becsülik a munkájukat, semmilyen tekintetben sem. A fiatalok elmennek jobban fizető helyre dolgozni nekünk meg nagy részben marad a selejt!
    Ez van sajna, de reméljük változni fog ez is egyszer!
    Én egy idősebb dokibácsihoz járok, de Ő nagyon alapos és príma diagnoszta. Minden betegével törődik. Szerencsém van azt gondolom!

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Laboviti! Rendben van megértettem és ne haragudj :inlove: hidd el nem akartam semmi rosszat, nem olyan fából vagyok összerakvaxD

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A magyar focit Dárdai tudta volna feltámasztani mint játékosként mint edzőként sokat tett a focinkért csak sajnos a pénz beszél a kutya ugat így is a néámetek elég toleránsak voltak sajnos így az EB-re való kijutás nagyon messzire kerül :( de ha foci akkor Forza Inter

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ne borzold itt a hangulatot nem lenne jó ötlet :)

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  10. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

inkább le is törlöm...

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jól teszed mert tényleg nem akarunk Labovitinek munkát adni van neki másik topikokba is elég munkája

greenfields, Jucusfalva, jojan60 és 2 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Khm khm fociról inkább ne mert én leszek kitiltva amit meg írtál kiröhögtem
    Csak annyit a magyar focit az elejétől kellene kezdeni értve a vezetőktől a játékosokig mert amíg azt nézik a szülőnek mennyi pénze van és milyen ügyes a gyerek mert tömik az edzőt stb

greenfields, georga06, jojan60 és 4 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Jó annyira én is értek a focihoz hogy nincs utánpótlásuink és sajnos míg a botlábú Dzsudzsák félék kerülnek a csapatba aki a pályán elfut a labda elől hogy atyaég ez mi mit kéne vele csinálni addig esélyünk sincs de az tény hogy Dárdai azzal dolgozott amije van, de egy Brazilok ellen már azu ő tudása is kevés lenne ezekkel :) De ha a Fifa korrupt akkor mit is várunk az MLSZ és társaitól? :D

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Itten vagyok esmét:D délelőtt főzés event volt, na nem nagy valami, kis borsóleves, mellé szilvásgombóc:music: Nem túl megterhelő a szervezet számára, úgy gondolom. Közben a fiúk reggel 7-kor hozzáfogtak kettéfűrészelni a méteres rönköket (97 mázsa), fél 2-re végeztek is vele. Holnap reggeltől pedig rönkhasigatás event lesz nekik:D, tart ameddig tart. Délután, mosogatás után a kamrámban lévő fagyasztómat olvasztottam le, kitakarítottam, majd a jóelőbb a garázsban lévőből mindent beletettem a tisztába (idei zöldségek). A garázsunkban nagyon meleg van már ilyenkor, hiába van a ház alatt, egész délelőtt süti a nap a kapuját, egész nap ment szinte a fagyasztó. Cudar meleg van még mindíg. Ma este hozzák a kakasaimat 8-9 óra közt (a kánikulára hivatkozva), de lehet addig bealszom, és ha én egyszer bealszom, ki sem tudnak robbantani a helyemről:D Volt már rá példa, hogy előtte napokig alig tudtam aludni, de akkor pont bealudtam és nyomhatták a csengőt, csöröghetett a telóm, akkor sem ébredtem föl:oops: Minden esetre felhúzom az órát csörgőre és a zsebembe teszem, vagy a fülemre kötöm:D

greenfields, iboly54, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  15. breki072

Majd a mostanit várd meg aztán beszélhetünk Dárdairól is ;) mert kikel is játszottunk eddig most jönnek a :D

greenfields, Jucusfalva, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Mellettem atomháború is lezajlódhat én akkor sem kellnék fel :D

rövid lesz a cserenap de frissíthetnék miket lehet majd cserélni mert akkor az alapján lehetne a cseréket intéznem oda az egész hétvégém hogy 4 farmon belőjjem a cseréket

Utoljára szerkesztett: 24.7.15
    greenfields, iboly54, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  17. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Hát tényleg jó rövidre szabták! Bele se fog férni az a sok ember aki jelentkezett hozzám :eek:

18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ajándékoznak neked? ha igen akkor ők állják a cekket ha cserélsz akkor van neked költséged de ez így tényleg rövid meg kivi volnék mennyire változik a lista

greenfields, iboly54, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  19. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Igen, van egy rakat felesleges cuccuk, nekem meg még jól jöhet mert semmim nincsen csak 3 titokólam és a többi bolti.

jojan60, greenfields, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  20. breki072

Legközelebb ne ad meg a jelszavad csak ha olvasol róla a hivatalosban ALAP DOLOG!!

jojan60, greenfields, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.