Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nem tudom fiúk, ki játszott ,,régen" az Átkosban, valahol.. Engem igazolt 78-ban a SZEOL.. Állítólag nem voltam rossz, de második meccsen úgy szétrúgtak, hogy Sport kórház, műtét, foci vége.. De a mai, hazai focit, .... nem nézem.. Én Bayern szurkoló lettem, vagyok, mert így hozta a sors.. Amikor Apám kivitt a Népstadionba, ( milyen furcsa, hogy nekem ez a Neve.. ) valamilyen alkalomból , NSZK- Magyarország barátságos meccs volt.. Ott láttam, hogy akkor még nem becézett, német Játékos , úgy 35-ről külsővel akkora kapufát lőtt, hogy a Stadion ( tele volt.. ) zengett.. A Játékos Beckenbauer volt.. Csodáltam.. én és még 80-ezren.. Az eredmény :0:0 lett.. Bene, Zámbó, és Másoknak nem is ismert Játékosunk játszott akkor.. Én akkor Bayern-drukker lettem.. Tamás !! Én nem értem az Inter vonzerejét, a Nagyobbik Fiam is az, de elfogadom.. A Bayern-t régen a ,,krakkolásért" fújjozták, most vajon miért ?? Én úgy szeretnék egy Bayern tudású csapatot.. ( Itthon ) Nem lenne kérdés, Kinek drukkolok.. Minden évben a a BL-4 között.. A Gond az, kis ország, kis lélekszámmal..
    Nem tudunk versenyezni egy Olasz, Spanyol, vagy Német klubbal, hisz kiből legyen Nekünk annyi focistánk ?? Ráadásul, a születendő gyermek, olyan nemzetiségű, ahol születik.. Ezt itt most le is zárnám..
    Az 55 évem azt jelenti, leszálló ág.. Küllemileg, fittségben , : Biztosan.. DE !!! Az én korosztályom, és a felettiek, rendelkeznek tapasztalatokkal.. Amit át tudnak, tudnának adni.. Szomorú, de kevés ,,érdeklődő akad" .... Ez a pálya korántsem vonzó.. Erről külön írhatnék.. Más kérdés, hogy NEM RÚGHATOM KI azt a VI. évben lévő Medikát, vagy Medikust, Aki nem tud beadni egy injekciót farba, mert NEM TUDJA , Hova kell.. Ezt elfogadni nem tudom, ( hisz mindjárt orvos ) cserébe : körzetben már nem oktatok.. Van Közöttünk Pécsett dolgozó EÜ-is.. Talán , ha Ő is ír, hitelesebb leszek..

greenfields, iboly54, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Bizony a jó öreg stadka :D KSI sokan kezdtük de anyagilag a szüleink nem bírták pedig akkor nem volt drága és segítség is lett volna így marad hobbi szinten a foci, érdekesség már akinek mindig futottunk mert alap volt a mostani gyerekeket elnézem az edzésen 1 kört is alig tudnak lefutni meg nem is szeretnek.Ja és ezek lesznek a nagyjaink xDxDxD

jojan60, greenfields, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A focink gondját összefoglaltuk brekivel és az innen nem kell (lehet) tovább ragozni.
    Az én viszonyom a német focival hát azt hagyjuk inkább el vannak maguktól szállva van aki fel veszi azt a stílust ( Kahn Klinsmann Schweinsteiger stb...) van aki nem (Köpke)
    De sorolhattam volna a még régebbiek közül is negatív példát! Oké tudnak focizni de a megnyilatkozásaik nem éppen a legszimpatikusabb pl ne menjünk nagyon messzire 2001 magyar német 2:5 mit mondtak a németek Kahnék megnyertük a meccset mkert az ellenfél egy nagy 0
    Shweinsteiger 2012-ben a vb után mit nyilatkozott egy riporternek egy feltett negatív kérdésre le.... ez van megnyertük így jártak! Ezzel meg nem lehet azonosulni!
    Intert én miért szeretem elöször is játszott mindig náluk klasszis játékosok de nincs soha teli klasszis játékossal a csapatuk mint akár a Barcába Realba vagy a Bayernba hanem van utánpótlásképzésűk és színvonalas amiket maguknak nevelnek ki igaz nem törzsgyökeres olaszokat nevelnek ki! Amúgy meg egyszer bő 10 éve voltam Milánóba egy mecsükön pont a Róma ellen 2004 évelején és az a feeling felejthetetlen na meg az a játék és ráadásul a farkasok elleni rangadón :D

jojan60, greenfields, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na bakker elfocisodott a topik:) Csajok gyertek ne hagyjuk már:) Nyomjuk le a pasikat, süssünk, főzzünk, fogyózzunk, bármit csak a focit ne:)
    Ki nem állhatom! Úszást, vizilabdát, bármit de a focit na azt, ha meghallom a TV-ben már ideges leszek:)
    Még jó, hogy Papa sem szereti, így ebben sincs vita:)

jojan60, greenfields, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A jó focinak hangulata van ez a férfiak sportja bár mostanában a nők is beleütik az orrukat már abba is a kocsikról nem beszélhetünk nyugodtan mert a nők azt is kitanulták aztán az autóversenyzésbe is belekotnyeleskedtetek szóval mindenhova :D de jobb a foci mintha a csajokról beszélnénk :D na meg néha nekünk is szabad a topik témáját irányítgatni vagy féltek hogy hamarosan a kuncogóba férfi uralom lesz? :D

jojan60, greenfields, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

bocsi,az előbb rossz helyről irtam. te is KSI-s voltál breki? a kisebbik lányomat 7 évig hordtam oda szertornára és suliba is oda járt. sokat nőtt a felemás korlátot mindig át kellett neki állitani és már elment tőle a kedve.én meg nem akartam kényszeriteni. de a sport szeretete máig meg van. tavaly a Balatont uszta át..idén a Velencei tó körbe biciklizésén volt.

jojan60, greenfields, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:):D Há' mi van itt fijjuk?!:D
    Kukackám én nem sokat értek a focihoz, de azt tudom, hogy kétoldalt egy - egy kapuban izgul egy - egy pasi, közben a pályán egymással szemben tíz - tíz másik rohan hol előre, hol vissza, és néha oldalt is. Kergetik a labdát, amit lábbal és fejjel is lehet továbbítani, kézzel neeeeem.;) Ha valaki holtidőbe kerül az gyalogol egy kicsit, megemeli az ülepét néha, és oldalra, néha előre jó nagyokat sercint. Amikor a labda bemegy valamelyik kapuba akkor egymásra ugranak, olyan kicsi a rakást játszanak, a nézők egy része felugrik és ordít, a másik része pfujoz. Aztán az is a foci amikor a játékos dühösen odaugrik a bíró elé, az orra előtt hadonászva haránt "táncikál", aminek az eredménye az esetek többségében az, hogy a bíró az ingzsebébe nyúl és kivesz valamilyen színű cédulát, amit felmutat a hadonászónak. Azt biztosan tudom, hogy nem diliflepni.:pxD
    Próbálok neked valami érdekes témát felvetni, de a focival igazán ellentett csak valami plázacicás dolog lenne, az pedig nem vagyok.
    Mivel más eszközt hirtelen nem találtam, tessék egy csülök[​IMG] Majd addig itt csücsülök míg megeszed, és morgok ha valaki közelít jó?;)xD

jojan60, greenfields, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha jönne egy sör is mellé meg lenne valami jó kis mecs akkor máris jobban érezném magam :D
    Amúgy ha a bíró felmutatja a cédulát akkor jobb helyen hazáig kergetik :D persze addig el is kell jutni :D

jojan60, greenfields, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szerintem egy kicsit tulzás, hogy rohangálnak. inkább csak sétálnak. 1-2 van aki valóban hajt. főleg amikor ugyanaz a csapat mind a két kapura játszik nekem az a csúcs. nagyon egyetértek Kukaccal. Judit! kedd óta iszom az almaecetes vizet. -2kg. köszi!.

jojan60, greenfields, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mi csak edzésekre jártunk általánosban de mán hun is van az :D Zsémbike jere játszani mert ha nem én morgok de rád xDxDxDxD

jojan60, greenfields, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Igazad van Judit !!!
    Ne beszéljünk a fociról.. Főzzünk inkább be ! De, utolsó szó jogán, Istenem, adj EGY Magyar csapatot, amelyik a 8-ad döntőig minden évben eljut, és én Nekik fogok drukkolni, bárki ellen..
    Bármiről, csak a fociról : Ne !! Legyen !
    Miközben épp snidlinget aprítottam, ( a rosseb tudja mihez.. ) a Győri ETO Leányai elbukták a BEK-et.. S alig fordultam oldalt, hogy dunsztoljak valamit, a Női Kardvívóink elbukták az Olimpiai döntőt !! Nem hiszem, hogy folytatni kellene.. Mert Ők, gyönyörű helyezéssel, eredménnyel zártak.. Itt már nem Hölgyekről, Férfiakról beszélünk.. Mennyi létesítmény épül a ,,siker Sportágainknak" ??? Mennyire preferáljuk Őket ??? Egy ,,Egérke" végigverte a szteroid bombákat.. Sorolhatnám a Nőket, Akik leevezték a világot.. Mennyi versenypálya van ?? Kettő ? Szolnok, Szeged, és talán még egy !
    Szóval most bánatomban kimegyek, és duggatok pár hagymát, vagy elültetek pár sárgarépa magot, tökkel együtt.. Ha kibújt, megbeszéljük, mennyiből mennyi bújt ki..
    Három Férfi van, a csapatban.. Ezt Jól tudjuk.. Eddig sem fociztunk, ezután meg pláne !! Ez csak kisiklás volt, de örökké nem főzhetünk... :D :D :D

greenfields, boragi34, ballaagi46 és 10 más kedveli ezt.
  12. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Én tudom! Tenyérrel kell kimérni, nem árulom el a műhelytitkot, mert még farbalövitek magatokat répásalmással :D
    De nekem jó tanáraim voltak, sosem fogom elfelejteni egyik műfogást, mozdulatot, technikát sem. Pedig már évek óta nem vagyok a szakma közelében sem.

Doki! Kimérem, beadom én, akkor én lehetek medika?.... :D biztosan remek lett volna ha egy ilyen doki mellett tanulhattam volna. Én nem adom be szubkután mikor rá van írva hogy IV. ;)

jojan60, greenfields, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Azért egyre büszkék lehetünk a vízilabdásainkra :D
    Melyik utánpótlás utánpótlásának az utánpótlás tornáján se bírnánk évente nyolcad döntőbe kerülni:D amúgy már hány csapattól hány ígéretet kqaptunk BL EB EL VB kupára tett ígéretett. Ígéretes kezdett meg is volt 95 Fradi 2002 ZTE (Koplárovics) :D vagy 2009 Loki majd a Lyont megverjük vezettünk is az első 4 percbe aztán bevágtak 4-et
    Vagy a válogatottunk nem tudeom melyíik Vb-nél juj pótselejtező Glasgowba hoztuk is a meccset majd jöttek a skótok azt azt mondták leülni 1-es :D
    Most is mondták 2016-ba ott leszünk egyenesen bejutunk azt épp megy a rínya hogy egy egyszerű csoportba is 3-ikok vagyunk :D

Na de a sporthírek után jöjjön az időjárás :D Miskolcon ömlik kopogott pár jégdarab az ablakon kidőlt pár fa a kiserdőbe minket majdnem elkapott az eső mikor lent voltunk de szárazon megúsztuk :D

jojan60, greenfields, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Igen , lehetsz Medika .. :( Miért a szomorú bari ?? Mert az én időmben nem lehetett korcsolyázni.. Minden vizsgád megvan, mehetsz tovább.. A Bolognai rendszer modernebb.. Itt a III. évi vizsgád majd leteszed később.. Közben IV.-vagy netán V. éves leszel..
    Egy V.-évest mikor rúgtak ki, mert nem jött be a III.-évben lenem-tett vizsga.. Sopánkodok, bosszankodok, de EZ VAN..

greenfields, galfranciska, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  15. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Nekem sem tetszik az oktatási forma. Már az ápolóképzés is botrányos. Én pont abban az évben kezdtem a tanulmányaim, amikor bejött ez a hülye világbanki osztály marhaság. 4 évig tanultuk ugyanazt, amit a szakközepes ápolók, és negyedikben kiszúrták a szemünket egy gagyi érettségivel, aztán tanulj még 3 évet, hogy sima ápoló legyél, aztán még 4 évet hogy mentőzhess... Bakker! Ennyi idő alatt lediplomázik egy olyan doki, aki még vért venni sem tud.... én meg a zötyögő mentőben stabilan vénáztam... lenne min elgondolkoznia az okosoknak.

..........................

Napi politika, szexualitás, vallás, trágárság, személyeskedés. Ezek lennének a főbb kerülendő témák a fórumban. /-East17-/

jojan60, greenfields, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nem szeressem.. a focit, mindent, csak azt nem.:)
    A vízisportokat kedveljük a legjobban, szerencsére a férjem sem szereti,
    mondja, ahhoz nem kell é..., meg semmi.
    Mindegy, mindenki azt nézi, amit szeret.:)
    Én nem tudom, de nálunk meleg van, változatlanul.
    ha belegondolok, hogy jövőhéten újra lekvárt kell főznöm,
    már most érzem egyre melegebb van körülöttem.:)
    Ma grilleztem két szelet husit, olyan asztali sütőn,
    egy kis bazsalikomos fetasajtos paradicsomsalátával igen finom volt.
    A dinnye az nagyon megy nálunk, meg persze a fagyi.:p

jojan60, greenfields, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  17. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Párom kézilabda-őrült, de csak a női kézi. Idén még nem ült le meccset nézni, közölte ez a keret már neki nem az a keret, amit ő szeret. Teljesen odavan.

18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Na ide már Hofi kellene, az megmondaná a lányoknak is meg a fiúknak is.............

jojan60, greenfields, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Ajjaj.. :( Nem olvastam el figyelmesen az evetkét.. Ennyi év után ki kell engedjem a pincéből az ex Anyósom.. Második lépcső, harmadik feladat : ,,sárkány-eresztgetés.." :cry:

greenfields, iboly54, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  20. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Akkor én anyámat eregetem majd egy madzagon! kis segítséggel tüzet is okád, ha kap egy kis chilit. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.