Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Juditkám az illat után én tuti visszatalálok:) A tapadókorongos meg olyan mohó, hogy usse hagyna ki egy falatot se, pláne, hogy sovánka volt az ebídje:)
    Gyere Te is keresni:)
    Na, mi történt? Egy pillanatra lenéztem a klavira, hogy írjak ez a Brekkencs meg eltüntetett mindent! Még, jó hogy Györgyikém hozta az utánpótlást. Rakom is a hátizsákba menten:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

palacsinta is van hozzá v pogi? :)
    nálatok is számok vannak a képek helyén az event leírásában?

3. kukac42

Más nem kéne? Mekkora gyomrod van ? Vagy titokban növesztettél még vagy kettőt:)
    Nálam is számok vannak, de már nem mindegyiknél. Szerintem most csinálják vagy mi!

4. breki072

ok,én nem tüntetem el semmit csak ami a tányéron volt, azt sem eltüntetem csak ahogy te szoktad kóstolgattam

5. kukac42

Egézségedre váljon Brekuszom! Köll az energia még növésben vagy fijjam:) Oszt jó gyerek legyél, mert beiratlak a napközibe ott meg nincs ilyen finom menázsi:)

6. breki072

De Zsémbike ott van,vár engem!!!! Mikor is íratsz beeeeeeeeee :music:

7. kukac42

Rendben van a szív szavának nem lehet ellent állni. Be vagy iratva mehetsz játszani Zsémbikével:)

8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Breki, aztán a Zsémbike haját csak akkóóóó szabad megcibálni abba a napközibe, ha teccik a kislányxDxD.

9. breki072

De igaz ott lesz még: kukac, kozsuchne, nyific, kerge, gyongyver,csibe, cicus,nini, ema, tigris, cyra, ylyusz, diló, greenf,judit,terika............

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Te Brekusz! Nem elég hogy egy egész füstölt csülök van mellé mustárral, majonézes tormával meg friss puha meleg kenyérrel? Egy óra óta megittam már vagy 4 nagy pohár vizet. Nem is vacsorázok, ma lehet kihagyom a vacsit. De akkor meg hajnalban korogni fog a gyomrom, azért nem fogok majd tudni aludni, kinyílik a csipám megint 3-kor:(
    Napközi csak este 8-ig, aztán fürcsi és csucsuka. Régen volt már hajnal 3 óraxD

11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nehogy nekem már csülökmérgezést kapjatok itt! K
    A gyerek gyomroknak meg egyenesen árt, ott bébipapi van, és kész. Vagy lehet eltévedtem, ez itt tényleg a napközi?
    Én meg itt szépítkezek, aztán a szép frizurámat majd behomokozzátok, hogyisne, én inkább hintázok.;)
    http://www.jatekshop.eu/upload_files/Smoby-Bebi-hinta-allvannyal.jpg

Ment bagoly, nem hiszed el, , Andersen pedig már meghalt.:)

12. kukac42

Lesem, de lassan gyün a bagó! Figyi ez a hinta alattam azt mondaná: nyekk:)

13. breki072

Eventet leghamarabb hétfőn lehet befejezni, nyugiba lehet termelni nem kel sietni a tortákat meg egy szere berakni 16h múlva aratni és kész.Kukackám jól dilemmáztál a csevegőben.
    Értem nemsokára jönnek bibi bi és haza visz az anyukám akit anyunak hínak :)
    Barátosném nem mondták neked sósra édes kel!
    http://mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/119000/119108_rakott-palacsinta010.jpg
    NA EZ ÉDES!!!

14. kukac42

Bele is izzadtam rendesen, de a végére csak sikerült:)

15. nyific

Hogy Ti miket esztek itt össze, majd hasmars lesz a vége, aztán anyu pucoválhat.xD
    Hát ez az event nekem nem tudom majd hogy alakul, állandóan úton vagyok, mint az űzött vad. Majd meglátjuk, vagy lássuk.:p

16. breki072

És én pont 16h-ra kész leszek hétfőn az eventel :Dha én is kész leszek a fusival aznapra 15h -ra :eek:

17. kukac42

Megcsinálod ezt is, úgy ahogy eddig és kész:)
    8 órás növény is kell, míg úton vagy mehet a 8 órás:)

18. nyific

Kukackám megpróbálom persze, hátha megleszek vele. Most jobb lett volna nekem csak 8 órás sima event.
    Kicsit már sok is nekem ez a sok menés, most még jönnek a dokik,mert nem vagyunk húh de jól, sajna.:sleepy:

19. kukac42

Az idő!
    Ez a meleg hirtelen és jön a másik véglet is!
    Ne aggódj minden rendben lesz!
    Csak nyugodt maradj és bízz!

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végre ideéretem. Szülői értekezleten voltam. :) De hogy minek? xD Semmi újat nem mondott, csak amit a gyerekek már leírtak első nap. fél 5-től, 6-ig tartott. Már az agyamra ment :)
    Gizikém nyugi, nyugi, bizz. :) Minden oké lesz, csak ne idegeskedj :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.