Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nagyon szívesen. :)

Méhecske61, Jucusfalva, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na Juditom most már mehettek hosszabb útra is, nem kell
    mindig leszállnod. gyorsabban haladtok, csak el ne tévedjetek. :)
    Mi meg várhatunk itt Rád.

Méhecske61, Jucusfalva, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét Nektek!
    Eventke bevégezve, felhősor aktiválva, répás kenyér bespájzolvaxD
    Ezt feltétlen el kell meséljem Nektek! Vendégeim legifjabb tagjának feltűnt, hogy órámra tekintve, teendőimet megszakítva meggyorsítom járásomat és rákattanok a laptopra. Érdeklődő pillantással nyomomba eredt és kíváncsian nézte mit csinálok. Majd elmagyaráztam és kértem legyen kettőnk titka. Persze 10 perc múlva mindenki tudta, hogy furcsa állatok és képek, fák vannak a gépembenxD Kénytelen voltam bővebben magyarázni a helyzetet, majd mindenki nevetésbe kezdett. Kiderült a rokon család férfi tagja is farmozott pár éve, de már abba hagyta, nem maradt rá ideje. Gondolhatjátok, hogy órákig, sőt még pár napig az lesz a téma, hogy azóta mi változott a farmvilágban xD
    Látom mindenki csere lázban ég itt is, pedig szépen megbeszéltük, hogy figyelembe vesszük a modik kérését ez ügyben, de úgy látom ez csak immel-ámmal sikeredett.....ejnye-bejnyexD:p;)
    Azt szokták mondani, aki egyszer megtanult biciklizni az nem felejti el sosemxD már pedig ez nem így van, tanúsithatom xD valamikor tudtam, azzal jártam dolgozni. Aztán az élet úgy hozta, hogy gyalog jártam hosszú évekig. Most nem mernék rá felülni, mert meg kellene tanulnom a kreszt xD ja és abban sem vagyok biztos, hogy tudnék menni velexD

Holnap jövök, Jó Éjszakát, Szép Álmokat Nektek!

Méhecske61, Jucusfalva, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Én is bicajoznék, de a szobakerékpárral sosem jutok fel a Mecsekre .. / nem használok egyébként.. /

Volt egy elég nagy kerékpárgyártó cég itt, olyan 10 éve, én voltam az ,,üzemorvosuk", vettem tőlük egy túra bringát, azzal jöttem le a normál rendelőig, ( Végig lejtő, olyan 1,5 km.. ) megérkeztem, a kerékpárt nekitámasztottam a rendelőnek, lelakatoltam, és kapott egy táblát.. Alig kezdtem el rendelni, már el is kelt.. Szóval, szeretem én a biciklit, ha nem kell tekerni.. :)
    Becsülöm, Akik a Mecseken kerékpárral mennek.. Nekem a látványtól is izomlázam lesz..

Ez pont olyan, mint a vonatozás.. Nem szoktam, de szintén jó rég, mentem Pestre, Szakvizsgázni.. Felszállok az Interszittyóra, mint rendes ember, csuknám be az ajtót, erre pont nálam romlik el.. ,,Imádkozom magamban rendesen, " már betámasztok lábbal, húzom, rángatom, az egész kocsi dől a röhögéstől, engem ver a víz, Valaki megszán, és halkan odaszól : ,,Uram, ha békén hagyja, és eljön onnan, becsukódik" ..
    Együtt kezdtem el röhögni a balfékségemen, mentségül motyogtam valami : ,,én 15 éve nem ültem vonaton" szöveget, de azért jó tíz percig rázkódott a kocsi, mekkora s..gfej vagyok.. :oops:

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Mások előtt nyilvánosan én is hajlamos vagyok magamból hü..t csinálni:)

6. Ninett79

Jó reggelt! Hozok finom kávét. :) Ébresztő Kuckólakók! :D

Méhecske61, DCveréb, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  7. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Jó reggelt. Nem baj ha bagózok is mellé? Mert akkor addig átmegyek a dohányzóba. :D

Méhecske61, DCveréb, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Hát nem is tudom. Engem nem zavar, de mást lehet. :p;)

breki072, Méhecske61, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

iboly54, breki072, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! bejelentkezek én is. nagyon nekem való idő van mifelénk. Az eventhez még 110 felröpi hiányzik. Judit! neked további jó biciklizést én meg iszom kitartóan az ecetes vizet. mindenkinek szép napot és jó cseréket kivánok.

terika01, Méhecske61, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  11. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

terika01, DCveréb, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Sziasztok:)
    Ecetes vizet én is iszom azért:) Hideg van itt:) 18 fok, éppen megfelelő:)

iboly54, terika01, Méhecske61 és 8 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Felénk sem kell most izzadni, lassan fázok is. :)

terika01, Méhecske61, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Én elég gyorsan fázom most:) Vacognak a fogaim:)

Méhecske61, DCveréb, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Kávéból vettem egyet.
    Én most élvezettel fázom. Pont az ilyen időt szeretem.

Akinek régebbi titokól/fa hiánya van az röptessen egy madarat greenfields2 / Hegyesfűlű farmra!

terika01, Méhecske61, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Izzadni tényleg nem lehet ezt hivom pont jó időnek még a napocska se kell az úgy is csak a retinámat égeti ki. Ilyet elfogadnék egész évbe

Méhecske61, DCveréb, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

na! csak meg ne fázzatok!

18. kukac42

Nekem is lehet írni nyugodtan, ha ezekből még hiány lenne valahol:)
    Ajándék cserebere

terika01, DCveréb, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  19. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Azta!!! Ti aztan tudtok irnio_O 4 oldalnyit kellett visszaolvasnom.
    Kukacka milyen finomat foztel tegnap:p azt en is szivesen megkostoltam volna. Imadom a barackot, minden formaban;) barhogy is legyen elkeszitve.
    Je! Nini is megerkezett:D es Erika is. Mar eppen hianyoltalak benneteket csak meg kerdezni nem volt idom;):p, de jo, hogy vagytok ujra. Rozsa hianyzik meg, de tudjuk, neki most van fontosabb dolga az eletben. Zsembike is be-be kukkant tobbszor:D

A homerseklet amint hallom most mar elfogadhato vagy huvos szinten mozog. Egy kave talan jol esne.

Cserenel nyugodtan szamithattok ram is, akikkel mar lebeszeltuk azok amugy is kapjak, akiknek meg kell valami azok kuldjek a baglyokat;)
    Hűsölős szep napot kivanok!

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kakaskukorékolós jó reggelt!:D
    Jelentem tegnap este szaporodott a kakasállományom kerek 10 darabbal. No ebből csak kettő az enyém, 8 a barátunké. Mikor meglátta tegnap délelőtt az enyéimet, rögtön mondta hogy neki is kell, rendeljek nekik.De mivel nem tudja hová tenni őket, egy hétig nálam lesznek az enyéimmel. Jövő héten ledarabolják őket. Ma nem kell főznöm, (tegnap kakasleves volt kakaspörivel, maradt mára is, de jutott a fagyasztóba is meg a gyerekeknek is, isteni volt, ragadt a kezem rendesen mire leszopogattam azt a hatalmas kakaslábat) ezért reggel egyet megkopasztottam, mivel hűvös van ezért ebéd után még egyet bevállalok mára. Belefáradtam az 5-6 kilós kakasba, kiázott a kezem is rendesen, remélem délutánig regenerálódok. Jó dolog ez a nagy jószág, csak erő is kell hozzá, a begyét is csak 3-4 nekifutásra tudom kiszedni a nyakából, annyira ragaszkodik a helyéhez:wuerg: Mi lesz mire az összeset ledarabolom egymagam?o_O
    Próbáltam, de azt írta nincs ilyen gazda:(

terika01, zsjudit, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.