Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

greenfields2, ez a kicsi
    Hegyesfűlű, ez a nagy
    De már írtam neked a halas kütyük miatt.

Szárnyasokkal kapcsolatban.
    Szombaton nálunk is szaporodott a törpetyúkocska állomány. Öt kis pelyhes totyog a mamija után. Nagyon aranyosak.

terika01, zsjudit, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
  2. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Nekem már nagyon kellett ez a hűvös, végre a hasam is egy kicsit nyugodtabb hogy nem ég a melegtől meg nem csípi az izzadtság. Ma megyek vissza a dokihoz, talán csereberére haza is érek.

terika01, zsjudit, Méhecske61 és 5 más kedveli ezt.
  3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Küldtem "Baglyot", abban leírtam mindent, hogy kell csinálnod és hogy válaszolj. Remélem sikerül. :)
    Breki bocsi, én ettem egy kicsit belőle, de nem annyit amennyinek látszik.:p

terika01, breki072, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
  4. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az idő tökéletes, de nekem hiányzik a napocska! Egy darabig itthon leszek, le kellett mennem a Doktor nénihez. Már 1 hete nem érzem jól magam, :eek:de ha lehet nagy ívben elkerülöm az orvosokat ;) Tessék, Péter unszolására lementem......diagnózis magas vérnyomás (180/92) nekem akinek soha nem érte el a 100/75. Érdemes volt? Most még jobban felment a vérnyomásom >:( Fontos lett volna mennem dolgozni legalább szerdáig. Most pihengessek :p. Bevettem a gyógyszert, de nem akar múlni a fejfájásom.......:(

babahalak, terika01, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! :) A vérnyomás nem játék. Tessen bizony pihenni. Azért fáj a fejed,mert magas. Tudod mérni otthon rendszeresen? :)

babahalak, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  6. Méhecske61

Igen tudom, kiadta a Doktor néni, hogy mérjem. De henteregni nem szeretek, olyan unalmas egyedül ;):pxDxD

babahalak, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

És mennyi most a vérnyomásod? Nézted? Na, csak semmi hentergés. Hisz egy jó kis hentergéstől kiakadhat a vérnyomásod :p Pihi van. majd este ráérsz. :D ;)

babahalak, kukac42, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Most 152/81, de én imádom a kávét.....most akkor azt sem....lassan már semmit sem szabad???:wuerg:

babahalak, terika01, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Én is szeretem a kávét. Lehet inni, de mértékkel. :)

babahalak, kukac42, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  10. Méhecske61

Jó akkor szót fogadok, elmegyek hentizni egyet a kispárnámmal, majd jövök :oops:

babahalak, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Helyes, ügyes vagy. :) Ha kipihented magad, várunk vissza. :)

babahalak, Méhecske61, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  12. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Hölgyek, tisztelt két Férfi Társam !!
    Jó cseredélutánt, illetve Napokat ! Én már izgulok, ( ez komoly !! ) , remélem , Mindenkihez eljutnak az ajándékok..

Baromi sok ólam van, és party virágom, ( Mind a négyből 100 felett, vagy akörül.. ) És most fellibbentem a fátylat, hogyan is lett ennyi..
    Történt egyszer, hogy buli után a géphez ülve, éppen Party-pörgetős akció volt.. Jó ,,hangulatomban" azt mondtam, : ,,Egyszer élünk", megdolgoztál érte, ajándékozd meg magad !! :D
    Vettem is 5 Max. csomagot, amiről most gőzöm sincs, mennyi pörgetés.. Viszont !!! Vagy a Bank, vagy a számítógép, vagy az én nem teljesen koordinált agyam, de nem érzékeltük, hogy a vásárlás megtörtént.. Ezért bőszen kattingtatva, az egérkével, megrendeltem még ÖTSZÖR !!! azt az ötös csomagot, és aludni vágytam !! :p
    Másnap, bekapcsolva a gépet, nem azt írta ki : Win7, hanem piros betűkkel villogva : ,, Figyelj !!! Te Normális vagy ?? "
    Mikor beléptem a játékba, az összes állat ott gyülekezett a főtéren, s egy Kötögetős Tyúkanyó csak ennyit mondott : Drága fiam !! Nem tudtál volna , legalább a feléből, szup. tápot venni ?? A dolog mellbe vágott, ezért megnéztem, Mi is volt tegnap ??
    Kiderült, úgy 4-és 6 hónap közötti ideig, folyamatosan ,,pörgethetek" ..
    Mivel , AKKOR ! már tudtam a hiba okát, nem volt képem panaszra menni, : ..Én nem így akartam" :cry:.. :( ) Nincs más út, pörgetek, s közben lenyelem a békát.. A könyvelőm sikoltozott, ilyet nem lehet, ránéztem, ( halkan megkérdeztem, Ön is kimegy éjjel minden fekvő részeghez, elütötthöz, netán halotthoz ?? ) ,,Újrameszelt színben" kimakogta : nem.. Na akkor innentől, Ön könyvel, én meg kimegyek a horror esetekhez is.. Kb.: 5-6 hónapig pörgettünk.. Volt , hogy meguntam, megkértem Katám, pörgess már, mert unom..
    Nos , ezért vagyok ,,gazdag" ólból, és mindenből. amit ad a pörgetés !! Azt az anyagi PAFF-ot kihevertem.. Hazudnék, ha eljátszanám a ,,szegény orvos" szerepét.. Nem vagyok gazdag.. De : szegény sem.. Azonban, ha dolgozom, megkeresem azt a pénzt, amire nekem szükségem van.. Egyedül élek, Senkitől nem veszem el.. Nekem NINCS miért, nem az igazat írni.. Következő infarktus, lehet, az utolsó lesz..
    Méhecske sokat tud rólam.. Több évet Együtt játszottunk, egy ,,keményebb Játékban " .. Szervert nyertünk, vagy olyan klánt építettem, amely megnyerte..
    Sok lett.. Jöttem, békésebb vizekre.. ( Aki ott nem volt jó, küldtük Ide !! Mert az 24 órás játék volt.. )
    Nekem ITT jó.. Nyugis.. Kiemelve : Kedves, Aranyos Hölgyek Társaságába kerültünk, Mi, Hárman, Fiúk.. Remélem, el Tudtok viselni..
    Még a Moderátorok is rendesek !! :p:p Kell ennél több ??? :D:inlove: Hiába , no, tudok én kedves lenni !! :)

brozsa, anami1980, boragi34 és 10 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Én nem tudok rólad sokat. Sőt semmit. :) Orvos vagy? :D

babahalak, Méhecske61, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  14. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Szemerkél az eső, behoztam az erkélyről a ruhákat, majd száradnak bent.
    A tegnapi nap kicsit másképpen alakult, mint ahogy terveztem, mert este moziban voltam. :)
    "Saul fiá"-t néztük meg, gyönyörű és borzasztó, de mindenkinek látni kellene, főleg a fiataloknak.
    Előtte kis cukrászda, beszélgetés.
    Éjfél után értem haza, ami az eventnek nem használt, mert már minden rég beérett. :(
    Azért szerintem jól állok. Jucuson már a felhőn csücsülök, :music:az 5-ös- höz még kell 40 süti, meg 135 felröpi.
    Holnapra biztos befejezem. A "kicsit" meg holnapután, legalább is azt remélem.
    Jojan ügyi voltál! :pÉn munkásokat veszek mindig, mert nem bírja a csuklóm a kis földeket és titkosokat módjával.
    Meg a különböző egyéb akciókat.
    Pörgetést azért nem szoktam venni, mert amik vannak azokból is mást pörgetek, mint amit szeretnék.
    Várom a cseréket, gyorsan elküldöm azokat amiket ígértem, aztán körülnézek majd a léghajón. :p
    Mindnyájunknak sok sikert és mindenben! :D

babahalak, terika01, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
  15. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Ninett !!
    Vicc, vagy komolyan kérded ?? Én írtam a Betegségekre egy oldalt.. Ott Sen is olvashatta, mi az égés gyógymódja.. És írtam, még Sok Játékosnak.. Igen.. Orvos vagyok.. A rosszabbik fajtából.. Nem nyugszom bele, hogy ne gyógyítsak.. Ha nem én, akkor Az, Akinek a szakterülete..

babahalak, terika01, Méhecske61 és 7 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Bocsáss meg, de nem igazán olvastam vissza. Ezért igen, komolyan kérdeztem. :)

babahalak, terika01, Méhecske61 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

Kedves doki! bocs a megszólitásért . részemről örülök, hogy itt vagy és jól érzed magad a bőrödben, meg a társaságunkban. várom a cserét mert a kacsacsőrü nálam még a tiltólistán van. majd nemsokára eldől, igértem vkinek egyet.

Jucusfalva, babahalak, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Délutáni szieszta??? nem mindenkinek?:)
    Én befejeztem az eventet végre!...
    Most pakoltam vissza, na ez a kategória a ... nem szeressem.:)
    Most már pihi, és láblógatás időszaka jön, meg persze a léghajó!;)

Jucusfalva, babahalak, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

:) :) Kedves Judit !!
    Engem az Ismerősök így szólítanak.. S Te, ISMERŐSÖM vagy..

Jucusfalva, babahalak, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Melegítselek!!xDxDxDxD Sziasztok!

Jucusfalva, babahalak, terika01 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.