Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Csinálom:) Kiraktam az első 30 db tortácskát had érlelődjenek. 11 máz jött össze így elsőre, de ahogy nézem a máz lesz ami nem akar majd jönni, de akkor sincs baj:)

galfranciska, eszter.77, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Brekikém!;)

Gratulálok, lehet, hogy egy szerveren vagyunk, mert tegnap, amikor megláttam a party pörin a piros strucc Tsz-t, rögtön beáldoztam 8 FA-at, hátha, és lőn, megnyertem a piros strucc Tsz-t. Nagyon örültem, mert ritkán van ilyen szerencsém. Aztán ma, amikor megnéztem a parti pörgetést, hogy most mi a kínálat, látom ám, hogy van 24 órás munkás kupon. Na, mondom hátha megint szerencsém lesz, és lett, el sem hiszem, a kuponnál állt meg a nyíl. Lehet, hogy az új fiú a BP-nél belenyúlt egy kicsit a játékba?:D
    Jól tette, és legyen mindenkinek a mostani eventen a titokólakból valamilyen rózsaólja vagy rózsa terményese, sok szerencsét, most megyek és meglátogatom Rackót és elvetem az első 10 magot.

galfranciska, kukac42, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Elolvastam Rózsa beszámolóját. Nagyon tetszik, mindjárt ki is mentettem magamnakxDxD. A különféle ketyerékkel, GPS, fényképezőgép vívott harc rám is jellemző, sőt én képes vagyok eltévedni a GPS irányítása mellett is:cry:xD, térképet pedig abszolút nem tudok olvasni, tehát én az első kanyar után eltévedtem volna.
    Én ma reggel eltrappoltam a fodrászhoz, hogy legyen egy kis emberi formám:p:p, na mire kijöttem szakadt az eső>:(>:(. Irány a munkahely, az asztalom telepakolva mindenféle irománnyal :wuerg::wuerg:, mostanra kecmeregtem ki a papírok közül.
    Juditkám próbálkozz cukormázzal, hátha az is hat a tortácskáidra, ha nem, akkor csak türelem:p:p

galfranciska, terika01, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Gratulálok! Ilyen szerencsém még sosem volt, olyannyira, hogy még csak nem is láttam piros terményest a keréken, sőt 24 órás munkáskupont sem.:)
    Szép lettél? Ugye szép?!!!! GPS irányítása mellett eltévedni az nem kunszt. Gyalog el tudok tévedni abban a városban ahol 25 évet éltem, és nem mondhatni éppen világvárosnak.:oops:xD

galfranciska, kukac42, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  5. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szia Cyra 65:)! Tőled olvashatjuk azt a sok csudajó verset? Köszönet értük, ha igen :).
    A szerencséd hááát, magáért beszél ;):). tartson ki továbbra is!!!
    Szerzek neked is egy jól berodált térképet ;), édesapám sufnijában biztos akad :).
    Csak a 15 éves térkép jó ;), s az is a sufniból ;)!
    Te küldesz előtte, utánna fényképet :music:? Mert Gizus, ha jól emlékszem , nem küldött és Zsémbi sem -.-:pxD!

galfranciska, Zsémbes-banya és kukac42 kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Azé' me cerellek benneteket, és meg akarlak kímélni. Nehogy már rosszul legyetek a látványtól!:D

galfranciska, gyongyvergazda és kukac42 kedveli ezt.
  7. kukac42

Én nem voltam fodrásznál, de megmostam a hajam:)
    Előtte:

Utána:

Magdusnéne, Frankné, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Teccik a frizurád Juditkám! JótxD rajta. Kb így néz ki az enyém is, csak valamelyest kevesebbet takar.

9. Kergekacsa

Remélem szép, ha valami nem jött össze, akkor legalább próbálkoztamxDxD:p

Rózsa én is imádok fotózni, és képet is szoktam küldeni, de mi előtt és mi után:oops::oops::oops:???

10. kukac42

Igyekszik az ember lánya jól kinézni nem? Aztán, ha még se teccik a frizúr akkor ezzel a táblával vonulok fel:[​IMG]

georga06, Kergekacsa, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  11. gyongyvergazda

Juj, juj, Judit :DxD:cry:! Szó nélkül maradtam o_OxD!
    Zsémbike, ennél biztosan szebb vagy ! Kép nélkül is :inlove::)!

Fodrászat előtt és után ;)!Na meg, frizura eső előtt, és eső után ;)!

Csak poénkodunk itt né egy kicsikét :)

12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Rózsa fantasztikus a beszámolód! Még ilyent, többet. De azért már jó, hogy itt vagy.
    Kép nincs?
    Húúú, de szép lettél!
    Meglettek a tortácskáim, úgyhogy meglesz ez az event is. Mármint ha rendesen csinálom, mert elfelejtettem fehér ártatlanságot enni, utána meg learattam az első kört csatni nélkül. Most bepótoltam, mire az első kör 8 órás be érik, addigra már csatnival aratok. Ennyit nem bakiztam még eventtel, és ez még csak a kezdet.

13. Zsémbes-banya

Csipom a frizudat! Vájjá! Vájjááááá és amikor megszárítottad? Vagy a napon akartad, az meg ma nincs?:p
    Azért szerencsés alkat vagy, hogy már egy hajmosástól is negyedére fogysz - én jába mosom.;)xD

georga06, Cyra65, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  14. kukac42

Mondtam én má sokszor szőrös vagyok, de nem hittétek:)

15. gyongyvergazda

Cyra65, galfranciska, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

A magam részéről azt sem bánom, ha kifejezetten bundás vagy, mert a szíved nem szőrös, de ha akarod [​IMG] kicsi kis varázslattal leszedem rólad az összes szőrt. Yes Sir?! Jaj! Bocsánat! Yes Mrs.?;)xD

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    Cyra65, galfranciska, *Cicus* és 3 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Az Alma együttes számából egy idézet: "Álmomban szőrös kukac voltam én, és majdnem elájultam, mikor egy protézis csattant a magház tetején" xDxDxD

galfranciska, *Cicus*, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Szia:)
    Ebben a kék ruhában alig ismertelek fel! Reméljük a legjobbakat. Egy betöltővirágra fáj a fogam, de színét se láttam még eddig:)

Nem úgy van az! Kell a szőr. Először is lehet kokettálni vele. A bal kezemmel a jobb fülem mellett tekergetem a szőrt és csábosan pillogok látod? Aztán télen jól melegít is. Nyáron meg a hosszabb szálakkal legyezem magam:)

eszter.77, Cyra65, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Akkor neked gyakorlatilag mindegy, hogy jégkorszak vagy globális felmelegedés!:D

20. kukac42

Inkább a jégkorszak. Növeszteni könnyebb a szőrt, mint levágni:)

eszter.77, Cyra65, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.