Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Izéé, hol van az a lista? :D Bocsi, de most nem vagyok képben.

2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

A főtéren a cicáknál, és ahol számolja a gombolyagokat ott a végén van a kupa :)

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm, megvan. :) Hajrá Mamikám, Brekikém. :)

4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hm ahogy írtad kukackám és képzeld ez a tökéletesség példája :D:inlove:
    Na amit mára kitűztem nem érem el,ezért holnap be kel hoznom:D ja és a holnapi is vár még jájj xDxDxDxD
    Látom Nini most a Te géped csinálja azt amit az enyém szokott!
    Köszi:):D:inlove:

5. georga06

georga06 Fórum hercege

Ej, Juditom! Tokeletes no es ferfi nincs, aki azt mondja magarol, az hazudik. Senki sem hibatlan. Te pedig a magad modjan es van/vannak aki/akik szamara te a tokeletes vagy, mert nem akarnak toled sem jobbat, sem szebbet;) Mi az, ha nem tokeletesseg:):D Akit a parja/csaladja/baratai a hibaival, erenyeivel egyutt szeret, az csakis kulonleges lehet, nem egy a sok kozul es semmikepp sem atlagos. A kivulallok meg azt latnak/mondanak amit akarnak:p
    En mar regota nem foglalkozom, hogy a kornyezet mit mond, azoknak feleljek meg akik szeretnek. Nem panaszkodhatom mert mar tobb, mint 25 eve erzem mindezt a parom reszerol, a csaladomtol es baratoktol meg mar regebb ota. Pedig en sem vagyok "tokeletes", sot... sokat hibaztam/hibazok, de hat a hibabol tanul az ember.

titjungne, babahalak, Jucusfalva és 10 más kedveli ezt.
  6. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Na végeztem!!!:cry:
    Nem tudom ki szereti a barna, magos kifli szeleteket, olívaolajon pirítva, de mi imádjuk! :)
    Meglepi Péternek, mert ma nagyon messze ment, és későn ér haza!:sleepy: Örülni fog neki!:p

7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tudod, a Baj azzal van, hogy ezt kellett írnod.. Valóban, sok orvos, ilyen, de sok orvos tisztességesen végzi a munkáját, ami a kötelessége.. Jelenleg nagyon sok a panasz ránk, orvosokra.. Naponta hallom.. Pécsett közfelháborodást keltett, hogy a hiányzó szakápolónők helyére szakképzetleneket raknak, egy egy gyakorlott , nagy tudású Ápolónő mellé 2-3 is juthat.. ( pl : rajzszakos pedagógus.. ) De pár hét, és menekülnek, az ágytálak, vér, és a szenvedések láttán..
    Az EÜ.-i dolgozók belefáradtak a megbecsülés Hiányába.. Különösen az alap, és középszintű dolgozók, de sok orvos is.. Már annyira enerváltak, hogy elhagyják 20-30 év után a pályát, vagy más országban próbálnak boldogulni.. Erről sokat olvasni..
    De ide vehetném a Tanítókat, Pedagógusokat, Gondozónőket, és sorolhatnám..
    Hogy mikor lesz jobb ?? Őszintén ?? Azt már én nem érem meg.. :(

Event-rangsor ? Nem figyelem.. :)

8. Méhecske61

Én miért nem látlak benneteket a listán?:( Én is csinálgatom, de lassan haladok, csak 42 cicussal játszottam!

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem tudom:)

10. breki072

Mert nem vagyunk szomszédok a nagy listában meglehet találni minket

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a Top 1000 lista "végigolvasásához" a jobb oldalon lévő csúszkát használnunk kell.

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Leszel a családorvosunk :D itt Miskolcon úgy sincs jó orvos a háziorvosunk egy fiatal nő rendszeresen a 3 órás rendelésből 2,5 órát késik majd a vénszatyrok büptykeit nézegeti órákig Rosszabb mint a NAV-ba sorra kerülni :D na mi meg annyit vagyunk betegek hogy megismertem 2008-ba és 13-ba mentem legközelebb :D Az a pár száz kilométer meg nem táv mert hamarabb leutazok a rendelődig meg vissza mint hogy itt sorra kerüljek. Kipróbáltam egyszer a körzetes dokit hát összevesztem vele úgy mert nem beszélt tisztességgel velem, hogy zengett az eü ház :D és közöltem vele mégis megtartom a régi dokimat és inkább viszek 3 napi hidegélelmet :D
    láttalak téged is meg Juditot is :D

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Csöndben mondom, nagyon meleg kint....:)
    Nem tudom, de nálam ez a csúszka, ugrál, csak a mérőkét lehet használni, mivel a le-fel
    nyilacskák nem működnek, és ez a csúszka ugrál mindig 1-2 oldalt, hát nem könnyű
    megnézni valakit, nem tudom csak nálam... ??
    Nekem 3 szomszédom is bent van, és itt van Breki is akiknek szurkolok,
    nem tudom itt van-e még Valaki? ...:)
    Egyébként ez automatice megy, ha a 100-on felül még eteted a cicusokat, vagy nem... ??

titjungne, babahalak, Andi11 és 15 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Erre ez a válaszom: én sem vagyok tökéletes, és nem is szeretnék az lenni. Néha biza összekapunk a párommal is (persze pitiáner dolgokon), de azt hiszem az együtt töltött 38 év azért árulkodik valamiről. Megbántjuk néha egymást akaratlanul is, de tudunk bocsánatot kérni a másiktól. És most ez jutott az eszembe:
    Jajj majdnem elfelejtettem a topposoknak gratulálni! Tartsatok ki, hozzuk majd a szurkoló erősítést a vége felé.

15. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Automatikusan megy ha a cicusokat a 100 on felül megeteted :) van amikor nálam is ugrál :)itt is nagyon meleg van :)) már nem nagyon bírom :)

babahalak, -Erika31-, Jucusfalva és 10 más kedveli ezt.
  16. nyific

Pedig én is akarok még termelgetni, és etetni, de igaz, be sem kerülök a TOP-ba.xD
    Ahogy elnézem nagy a hajtás.
    Szóval nem tudom Breki hol tart, megsúgná valaki?:)

titjungne, babahalak, Andi11 és 13 más kedveli ezt.
  17. breki072

Megsúgom én ha megfelel :p 263. helyen pillanatnyilag, ami a mai nap folyamán megy az szépen lejjebb is :Dde hunap meg szombaton és vasárnap átrendezzük a listát ;)

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Megtudja nekem valaki mondani, hogy mi Baby72 keresztneve? Én úgy emlékszem Krisztina, de nem vagyok benne biztos. Szeretném felköszönteni, bár mostanában ritkán néz be hozzánk is és a gangra is:(
    Mindenesetre, ha van Krisztina nevű gazdatársunk, kívánok neki nagyon szép és boldog Névnapot!
    http://kepkezelo.com/images/ndkm3p6mbwtvu4dhxwu.jpg

19. Méhecske61

Gratulálok! xD
    Így hozza ki a botját a Dunából az én 2 kg kiskutyám!:) Imádom!!!!:inlove::inlove::inlove:
    http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/150805/1_110_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Hoppá ezen semmi nem látszik!!!!:mad: Az a pici fehér pötty Bogi!!!!

20. nyific

B rekikém! De örülök, tudom, hogy meg tudod csinálni, mint Juditom, biztos vagyok benne.:)
    A múltkori is megvolt, és nem kicsit voltatok ott....:) Erősen tartottátok Magatokat.

titjungne, babahalak, Andi11 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.