Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. encián52

encián52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hú, hogy én ezt milyen rég óta kerestem:wuerg::

babahalak, Andi11, -Erika31- és 11 más kedveli ezt.
  2. anami1980

anami1980 Fórumszaki

igen Krisztina :inlove:

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen:inlove:

4. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Nagyon szívesen.....:inlove:

babahalak, Jucusfalva, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Elvesztem egy kicsit a teendőkben. Hajrázom mert már csak két nap van a szabadságomból, és a múlt heti esősebb idő felborította a menetrendemet. Tegnap este elégettem a bal kezem, nem nagyon csak éppen annyira, hogy ne tudjak vele úgy dolgozni ahogy kellene.
    Azért egy pillanatra beugrottam mert hiányoztatok, és mert még nem köszöntem meg Jucusnak, Dokinak és Claunak a szülinapi jókívánságokat. Köszönöm.:)
    Juditnak és Brekinek teljes mellszélességemmel szurkolok, biztos vagyok benne, hogy megcsinálják a TOP-ot és akkor elmondhatjuk, hogy megint vannak közöttünk olyanok, akik topon vannak!:)
    Hajrá!:)
    Remélem közben mások is feljutnak a listára, és ott is maradnak!:)

Babynek [​IMG] Boldog Névnapot Kívánok!:)

babahalak, Jucusfalva, Clauriel és 8 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kellemes estét Mindenkinek, ezzel a pár, igen csak ,,beporosodott számmal" ..

Pár szám még idekerült.. Kár, hogy a rádiók kerülik ezeket a számokat... Pedig.....

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
    babahalak, Jucusfalva, Clauriel és 11 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Pedig.... nagyon jó, hogy leporoltad őket. Ezeknek még volt zenéjük is és szövegük is.:) Köszi, jó volt egy picit nosztalgiázni.:)

babahalak, DCveréb, anami1980 és 8 más kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét mindenkinek!
    Kukacnak, Brekinek és az összes magyar játékosnak , aki benevez a top 1000be nagy drukk!
    A nagy gombolyagkergetésben tegnap nem küldtem el a hozzászólásom.:oops:o_O Ez már a vég.:pxD
    Felhősorra ma esti cicajátékkal felültem, sőt nagy meglepetésemre +2vel a topba is beneveztem.o_O
    Most visszaolvasok, közben andalgok a zenékre.

babahalak, iboly54, anami1980 és 12 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megyek haza a játszóházból csibe mindjárt érkezik. Egy gép, két ember, évek óta megy! Kiszúrja e majd a program! Igen! Bent leszünk! Nem! Délután jövök vissza és csibe is lesz tehát ketten váltogatjuk a játékot kizáró ok igen! Milyen a szabály újra írandó! Megteszik! Nem!

babahalak, _Cygnus_, anami1980 és 10 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Az első és az utolsó régi nagy kedvencem:), mint ahogyan ez is:
    https://www.youtube.com/watch?v=L2xhsoFgSKc

babahalak, anami1980, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  11. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Boldog Névnapot Kívánok Minden Bettinának és Szép Napos Időt természetesen Minden Hölgy Játékosnak !! ;)
    Lidi !! Én a kért virág helyett Neked ezt a dalt küldöm, de kérdezd meg a Pétert, ( Férjurad ) szabad-e ilyet Neked hallgatni ?? :) :) :music:

Utoljára szerkesztett: 6.8.15
    babahalak, iboly54, anami1980 és 10 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Micsoda gőzerővel megy felfelé ez a TOP, szinte hihetetlen, komolyan.:)
    A macsekokat etetem még én is, ameddig tart az event, az én tempómban, na görcsölni........
    azt azért mégsem:)
    A csúszka most sem csúszka, hanem ugráló nyúl......vagy mi.. ?
    oldalak átugrása simán, ott aztán küzdeni kell, hogy esetleg végig nézd!
    Na erre én alkalmatlan vagyok.
    Persze a múltkorinál is ue. volt,. Nem működik sajna, ez sem tökéletesen.:)
    Napos időt???? Inkább egy kis hideg levegőt kérünk szépen.!..:)
    Van közöttünk Bettina utónevű játékos??
    .

titjungne, babahalak, Andi11 és 11 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Érdemes lenne az egér görgőjével megpróbálni a Top 1000 lista csúszkájának mozgatását.

titjungne, babahalak, -Erika31- és 10 más kedveli ezt.
  14. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Gyönyörűek!!!!!!! :inlove:
    Gratulálok!!!!! :D:D:D
    :inlove::inlove::inlove::inlove: Kösziiiiiii!!!!!!! Hogyne szabadna....barna szemű, jó kislány vagyok!;)
    Néha hisztis,:p de az megbocsájtható!xDxDxDxD
    Amúgy meg megbeszéltük, ha lehet a szemnek, akkor lehet a fülnek is, ábrándozni meg pláne szabad :p
    Nagyon aranyos az a kis veréb, tartsd meg, legalábbis nekem nagyon tetszik!:)

babahalak, iboly54, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Csatlakozom én is! Boldog Névnapot kívánok minden Bettinának és utólag a Krisztináknak is!
    Brekuszom ne adj fel még semmit! Aztán bármi légyen is, attól még az én szememben Te egy talpig emberséges ember vagy! A legjobb barát és én mindig büszke leszek Rád!

babahalak, iboly54, hangyácska77 és 11 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot!
    Ehhez csatlakozom, minden egyes szóval egyetértek!
    Talán a szabályokat kellene felülvizsgálni, és az élethez igazítani! Játékos megtartó ereje lenne...

babahalak, anami1980, Jucusfalva és 9 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Juditkám! :) Kukackám nem szoktam feladni semmit de mindig tisztában vagyok a dolgokkal
    Zsémbike :D:inlove: neked is köszönöm!

babahalak, iboly54, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus én is így vagyok a listával, ugrál, alig lehet követni, nincs türelmem hozzá.
    Cicusokat etetem az ajándékokért, de tp-n meg csp-n kívül nem sok mindent ad, néha valami termék, de ez is jól jön. Annyi tp kell egy szintlépéshez, hogy örülök annak, amit kapok.
    Doki nagyon jó zenéket hoztál, nagyon szerettem, és szeretem őket.
    Jó pihenést a szabadságod alatt.
    Na megyek vissza dolgozni, szép napot nektek! http://static.kepguru.hu/13/130188.jpg

babahalak, iboly54, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  19. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép Napot mindenkinek

Utólag Boldog Névnapot minden Krisztinának és Bettinának. Sajnos mos kevesebbet tudok feljönni mert szünet van az oviban. Az eventet próbálgatom komfort talajjal de nagyon lassan megy.
    A gépem is nagyon melegszik így inkább este felé csinálom de az meg elég kevés lesz.
    Igyekszem mindenkit visszaolvasni, most csak bele-bele néztem. Mindenkinek drukkolok aki belekezdett a Top 1000-be.

Most megyek mert kezelésre járok a rheumára. Begyulladt a csípőm meg a térdem és csak csütörtökön meg pénteken tudok egyenlőre menni ment akkor a lányom nem dolgozik.

Doki nagyon jók a számok.

titjungne, babahalak, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  20. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Nagyon szép!!!!! :inlove:Túl romantikus alkat vagyok, imádom az ilyen zenét,:music: bár jöhet minden műfaj,szeretek zenét hallgatni!

babahalak, iboly54, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.