Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Judit, Brekusz, én szóltam az ,,Ittenieknek" Drukkoljanak Nektek !!!

kukac42, Tavirózsa, anami1980 és 2 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jaj nagyon cukik ám ezek a kis cicusok:) Neked is van otthon? Mert akkor indulhatnál a képeivel a pályázaton;) Nekem sajna nincs, tömb lakásba nem való:)
    Ebben a hőségben inkább a tópartra kellene kiülnöd, nem de bár?xD csak lábújhegyen mondom, nehogy megzavarjalak a szendergésbenxD

DCveréb, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nekem sincs, akármennyire is szeretem az állatkákat csak is nagy területen és szabadban van az igazi helyük, falun is nagy a porta de amikor kimentünk és jöttek a kutyák is velünk órákig ment a hepaj réten+erdőben azt a boldogságot amit akkor látni náluk :D
    á ne is mond a partot jó nekem az iroda helység is :eek:xDxDxD

DCveréb, greenfields, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma nem a baromfiudvarban kezdtem, kímélni kell a kezeimet kissé:) De elővettem a magasnyomású mosónkat és az első teraszunkat lemostam vele:D mondjuk az sem egy kézkímélő szerkezet, mert a végére görcsöt kapott a tenyerem. Na meg a járdát is körülötte. Nem tudom miért de úgy megtapad a járdánkon a moha, hogy csak ezzel a szerkentyűvel tudom letakarítani. Ha valaki tudna könnyebb megoldást, priviben jelezze felém:) Közben kész lett az ebéd is http://2.bp.blogspot.com/-iLZv13OYR...o/Ali8XDqMqKI/s1600/fokhagymás+tarja+1+fi.JPG Zöldséges újkrumplival.

DCveréb, greenfields, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  5. breki072

Ez nem ér,már megint oly guszta, ide véle:D a moha ellen mi sem egyszerűbb :D az egészre mohát és már nix is gond xDxDxD

DCveréb, greenfields, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Mehetek én is? Nem mohóságból! ÁÁ, dehogyis, csak kicsit minőség ellenőrizni! Tudod, nehogy Papa véletlen egy keményebb darabot fogjon ki:) Megkímélném csak kis falatkák a husik széléből, tudományos célzattal:);)xD

Megkérdeztem Papát, hisz nagy botanikus!
    Landscaperpo mohairtó ez vegyszer sajna. A moha ellen a legjobb minél kevesebb víz és árnyék. Jó még a kén és a vas tartalmú szerek is, ha más megoldás nincs!
    Szóval Györgyikém, mohosodik, mert folyton takarítod, mosod és valószínű árnyékos is lehet ott a talaj!

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    DCveréb, greenfields, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  7. breki072

A héten épp a cégnél bent beszélgetünk a régmúlt időkről, akik elmennek elviszik magukkal azt amit mi már ma nem csinálunk az utánunk jövök meg már nem is láthatják csak a mi elbeszélésünk alapján hallanak róla. Pedig oly csodás dolgok voltak, oly könnyedséggel végezték,nagy lelkesedéssel örömmel ma már tudjuk micsoda munka, energia volt hozzá meg bennük:D Majdnem azt írtam a bü........... fr.......ba :cry::cry:megyünk előre de Én, és én azt látom mások is a régmúltból nagyon sok erőt merítenek ami élteti őket. Természetesen a mai szépség is megvan meg amit sokan elértek büszkék rá:) nem írok példát mert azt mindenki tudja a saját területén :inlove:
    Mai menü:
    http://www.receptmix.hu/galeria/kepek/img_2009_Hideg-gyuemolcsleves.jpg
    a másodikat nem tudom hozni mert nix kép róla, tehát nutellás gombóckák vanília öntettel

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    DCveréb, greenfields, zsjudit és 5 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

titjungne, klakli67, Adruka98 és 5 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám ez így igaz:( Ha láttad a képet amit hoztam a házunkról, körbe fák és állandó locsolás ezekben a meleg időkben. Majd utánanézek én azért ennek a szernek, hisz a papa vegyszeres, de a növényvédőszeres könyvében ez biztos nincs benne. A husira persze vendégeim vagytok:)
    Őt 2 napja vettem, sajnos a szép virágaimat is megviselte ez a cudar idő, ezért most nem olyan szépek, mint az előző évben: http://kepfeltoltes.hu/150808/2015.08.04._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

titjungne, klakli67, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! én is előkerültem 1-2 napra ugye mindenki jól van itt a kuncogóban? annyi mindent nem igazán tudok visszaolvasni. sokan vannak innen a TOP ban? örülök, hogy egy kicsit itt lehettem üdv és további jó farmozást mindenkinek!

én ott akartam belefulladni a vizbe./nem is merem mondani hány éve/ friisen volt meszelve a medence és ha egy férfi nem vesz észre, hogy merülök le-fel/3X! /akkor lehet nem vagyok itt. azóta uszni csak úgy hogy tudom talaj van a lábam alatt,vagy a kitüzött célig elmegyek.hogy kell összevonni? segitsetek, mert látom egymás után 2!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.8.15
    klakli67, Adruka98, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Egyiket töröld ki, de előtte másold át abba, ami itt marad hsz.,
    a szerkesztés gombot használva. Én ezt csinálnám.
    Nem tudom még hogy lehetne. :)

titjungne, klakli67, Adruka98 és 5 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hú ez szép! Tetszik a színe és óriás a virága ennek is:)
    Láttam hát! Gondolod, hogy kihagytam a lehetőséget, hogy lássam? Nem olyan házbul származom én:)

13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ez gyönyörű!

Nekem a rózsáim és a mentabokrom is gyalázatosan néz ki. A levelek zöme lepotyogott, a maradék meg kókatag.:(:cry::cry:
    Pedig százszámra szokta hozni a virágait. Így kéne kinézniük.
    Gloria dei.
    Ingrid Bergman
    Futó rózsa.

titjungne, terika01, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Ezt tarjából csináltad.. Én , meg épp éhes kezdek lenni.. :( :p

titjungne, kukac42, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ez mocsári hibiszkusz, teljesen télálló, ki van ültetve, és locsolom reggel meg este is.
    Mi szeretjük a tarját(nyakas karaj), mert nem száraz színhús:)
    És egy kis próbálkozás a gyökereztetéssel, természetesen bent a hűs ablakpárkányon. Sajnos a szívlevél megadta magát:(: http://kepfeltoltes.hu/150808/2015.08.08._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kukac42, terika01, DCveréb és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Finom is, nem olyan száraz, hogy porzik az ember szájában.:)
    A képet nem látni, azt írja, hogy nincs.

kukac42, terika01, DCveréb és 2 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én az orjából is csak a nyakas felőli részét szeretem, mert igazi elegyes husi, szinte csúszik le az ember torkán. Már a farok felőli rész az sokkal szárazabb. Na de azért azt sem dobom kixD
    Javítottam Zsémbike!

kukac42, terika01, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Györgyi megindulhat még a hibiszkuszod, nem látom, hogy komolyabb baja lenne. Azért egy picit beszélj a lelkére!:)
    A húsokra visszatérve, még az oldalast szeretem nagyon, olyan belül szaftos, kívül ropogósra sütve, vagy káposztában.:)
    Persze nekem nem ilyenekről kellene álmodoznom, hanem salátákról, sovány joghurttal leöntve.:D

greenfields, Tavirózsa, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

Györgyikém ott van az, csak Zsémbi nem jól nézi, úgy mint az enyémet., a múltkor.
    Ne az idézésedben nézd, hanem amit Györgyi írt, abban.:)
    Nagyon szép virágaid vannak.:)

titjungne, klakli67, Adruka98 és 6 más kedveli ezt.
  20. breki072

Na most eszünk vagy valami más van itt xDxDxD

klakli67, greenfields, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.