Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Na, közben elaludtam, mert csak Komló /lé / volt közel, de most aztán enni fogok..
    Sebaj, Györgyike, adok másik szívet.. No nem a sajátom, azzal sokra nem mennél..
    Érdekes, hús vagy nem, a farok felőli rész is kell.. xD Én, hiába akarták gyerekkoromban, ma sem eszem meg a ,,püspök falatját" egy csibének sem.. Még a combjánál is válogatok !! A felsőn több a hús, az alsót megtudom fogni.. Örök dilemma, szegény fejemnek.. xDxD Amikor meg régen, egész csibét szereztem be, kiderült, még él.. Sőt, beszélt is.. Rá is szoktam a darált húsra .. ;)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Na most ment el a kedvem!Ti barbárok döglött hús esztek !! xDxDxDxDxD

terika01, greenfields, zsjudit és 2 más kedveli ezt.
  3. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

M. hibiszkusz itt is van a Betegeimnél.. Ha kellene más színben, írj Katának, ( Aki feladta a virágokat ) és szerez !! Igaz, kell egy fúrt kút is hozzá, mert reggel -este 3-5l vizet kötelező adni nekik..

Breki !! Neked küldtem egy halom pom-pom medikát, Nézd azokat !! ;)

Én nem, csak ha kelkáposzta főzeléken, tökfőzeléken, vagy krumplipürén vannak.. A többit nem sorolom, beragadnak a billentyűk, mert csorog a szám.. Nem szerszám, hanem a nyálam.. xDxD

titjungne, Adruka98, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A középső teljesen úgy néz ki, mint a Harry Potterben a mandragóra:)

terika01, nyuszika215, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mert Te nemo_O Élő csirkecombot tálalnak fel NekedxD na azt még megnézném!
    No a végét nem igazán értem:wuerg: Én az alsócombért vagyok oda, de üsse kő, megeszem a felsőt is. de nagyon szeretem a szárnyát, és a püspökfalatját isxD Egyedül a mellét eszik meg a kutyik, ha nem jön senki, aki azt szereti.:)

terika01, kukac42, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  6. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Nahát, nekem is összefut a nyál a számban... :)

Sziasztok!
    Jöhet minden, amiről itt szót ejtettetek. Már ami a kaját illeti. ;)
    Én is sokat gondolkodtam, hogy holnap mi legyen a menü, mert nálunk a vasárnap az, amikor fixen mindenki együtt ül asztalhoz.
    Úgy döntöttem, hogy fokhagymakrémleves lesz, pirított kenyérkockával. Utána fóliában sült csirkecomb rizzsel és lilahagymás paradicsomsalátával. Szeretik. :)
    És önző módon megpróbáltam kitalálni valamit, ami mellett nem kell órákat állni. xD

Adruka98, titjungne, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám!Elárulom a titkot, amit hetekkel ezelőtt kérdeztél: Dokinktól kaptam ajándékba 3 növénykének nevezhető valamit( Doki meg ne sértődj!!!!!!) A középső növényke egy sivatagi rózsa, ami azóta hogy megérkezett él, és virul.. A másik növényke egy majomfához hasonlít, de rózsaszín levelekkel, őt próbálom gyökereztetni. A szívlevél amit küldött ajándékba, az sajnos elpuszutult:(

georga06, terika01, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jókat főztök itt állandóan, nem is szeretem említeni,
    de én nagyon jól elvagyok a salátákkal, és sovány kis csibehusikkal:)
    Sajnos a csokievés a gyengém, jobban mondva az édesség.
    Persze, aki nehéz munkát végez, annak bizony enni kell!:)
    Na én még szépen cicázgatok, majd meglátjuk a végén
    mire jutok.:)
    Cicus, tudod, én még hogy csinálom a paradicsomsalátát?
    Mi is szeretjük, bazsalikommal, és natúr fetasajttal, pici oliva, és mehet a hűtőbe!
    Nagyon finom, sültekhez.:)

titjungne, georga06, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Na igen.. Engem is úgy etettek, ,,egyél nyugodtan, inkább pocsékba menjen, mint kárba" !! -.-

georga06, klakli67, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  10. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Köszi a tippet! Én mindenre nyitott vagyok, a családnak meg kell! :)
    Sok újdonságot csempésztem már be a hagyományos recepttúrába. Csak mert a változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás.

Azért a gyerekemnél a spenót soha nem lesz leverhető kedvenc. Vajon kitől örökölte? :p Én is imádom! xD

titjungne, georga06, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  11. breki072

georga06, zsjudit, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

Mi salátaevők vagyunk, és főzelékesek is, mindenfélét szeretünk, a spenótot is imádjuk.
    Én mikor már a tejjel is , teljesen kész a spenót, mielőtt levenném a tűzről,
    reszelek bele sajtot, és éppen csak elolvasztom, nagyon finom íze lesz tőle.:p
    Breki ez a farkas nagyon megrémísztett, azt hittem beleharap a husikámba.:)

titjungne, georga06, klakli67 és 11 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Györgyikém! Szépek lesznek azok a növénykék, csak maradjanak meg! Nálam sajna nem marad meg a virág. 4-5 cserép ami évek óta megvan, aztán hiába hoztam, vettem, elpusztultak a többiek.
    Gizusom mi is nagyon szeretjük a zöldeket. Az egyik kedvenc:
    1kg paradicsom
    1kg vöröshagyma
    1doboz mackósajt
    1 húsleves kocka
    A paradicsomot és vöröshagymát felkarikázom, olyan 2-3 mm vastagra. A húsleveskockát felfőzöm 1dl vízben.
    Ezután elő a jénai tálam. Az alját bekenem vajjal majd rá egy sor vöröshagyma, egy sor paradicsom , majd elmorzsolva a mackósajt!
    Kis só, bors, majd előlröl kezdem megint, míg a tál tetejére nem érek.
    Az utolsó sor mindenképpen paradicsom legyen. A leveskockából főzött sűrű lét ráöntöm, majd irány a sütő:)
    15-20 perc 180 fokon és valami eszméletlen finom köretet kapunk.
    Egészséges, finom, laktató és hidegen is tálalható:)

No még 15 perc beérik a fűzfa és én bevégeztem. Maradt még gombolyagom, de már elegem volt, így is bent maradok a TOP-ban nem a másik megelőzése volt a cél nálam!
    Visszapakolom a farmocskám és nyugit akarok:)

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    georga06, zsjudit, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  14. breki072

Még 2 kör aztán mennek :)nyugit:D majd küldök cicákat dorombolni xDxD

georga06, zsjudit, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Micsoda finomságokat főztetek. Ki kellett mennem a konyhába és jól belaktam főtt kukoricával.
    Én húsimádó vagyok, de nyáron a nagy melegben a zöldség-gyümölcs kerül előtérbe. Lehet az saláta vagy főzelék, a lényeg, hogy jó sok legyen.:p
    Az utolsó 17 játékot kavirnyákolja a malom, farm visszarendezve.

titjungne, georga06, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Farm visszapakolva maradt 1615 gombolyag és van 1242 nublion akkum:) Kis 0 perces szegfű volt a végén még:)

georga06, klakli67, zsjudit és 10 más kedveli ezt.
  17. nyific

Gratulálok! Hát ez bizony eszi a sz.trágyát, ill, enné :)
    Csak azzal lehet boldogulni.
    Na majd meglátjuk mi lesz a vége, elég sok magyar játékos van
    bent a TOP-ban, ez jó!
    Juditom jó ez a recept, elmentem mindenesetre, ha csökken a meleg,
    akkor megcsinálom.
    A maradékot dobd át a bagollyal, gombolyag is jöhet még. :)

titjungne, georga06, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjt kuncogók, álmodjatok szépeket és legyen szép a holnapotok!:)

georga06, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Húúúú, ez nagyon jól hangzik, kifogom próbálni nagyon szeretjük a spenótot, a papa tükörtojással vagy bundás zsemlével én csak úgy önmagában. :) Imádjuk a húsokat is a főzelékeket is, szóval mindenevők vagyunk;) a papi a zsírosakat, bőröseket én pedig a sovány húsokat, főként a baromfiakat részesítem előnyben. Mégis nekem magas a koleszterinem a papáé nem, ki érti ezt?:music:
    Nagyon szeretem a rántott husit és minden esetben előző este beáztatom fokhagymás tejben v joghurtban, ettől olyan igazi jó omlós lesz;) hú már össze is futott a nyál a számban, holnap az lesz az ebéd:p
    Judit! A salátádat feltétlen kipróbálom, nagyon finom lehet:) elmentettem, még sajna nálam nem érik a paradicsom:(
    További jó szurkolást, jó cica simogatást és Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!:inlove:

http://kepkezelo.com/images/d7kxo5r5lrgb88v1m.gif

georga06, greenfields, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Csak csendben mondom, régóta olvasgatlak Benneteket, csupa olyan dologról diskuráltok, ami engem is érdekel! :)

georga06, greenfields, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.