Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Most estem haza, szép lettem, de a boom??? ezt nem hiszem el, hogy 8 órás csak.
    Jól kibántak velünk, remélem azért meg tudom csinálni az eventet, szegény pajtám!.:)
    Megszámolom, mim van, és mennyi.
    Az eső kellemes......lenne, de esik az eső megint.:sleepy:

titjungne, Andi11, -Erika31- és 11 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Remélem a vihar elkerült mindnyájatokat, pici boom-ra felkészültetek, Györgyi gépe mielőbb meggyógyul, és főleg Doki állapota rohamosan javul!:)
    Egyfolytában tyúkozom, éjszakára pedig kecske és nyúl. Egész szépen kerestem már vele. A holnapi rövidített boom-ot csak este tudom majd csinálni. Jutok ameddig jutok, aztán majd ha hétvégén lesz hosszabb is, akkor befejezem az eventet. Sajnos alapállatból esélyem sem lett volna az event teljesítésére. Nagyobb értékűből botorság lenne megcsinálni annak árán, hogy egy csomó érték odavesszen, ezért kénytelen leszek tenyészteni.
    Kukori táblázatát láttam, és többen is csináltak számításokat. Szépen átnézegettem/nézegetem mindet, meg aztán magam is számolgatok majd.:)

iboly54, DCveréb, Méhecske61 és 5 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Majd meglesz ez az event is, mint a többi, azért én is tenyészt...getek, csak azt lehet,
    mert elég kevés időt adtak rá, de azért a pajtám sem üres ám!:)

titjungne, Andi11, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Szia Gizus!
    Az a baj a pajtámmal, hogy nyúlból is és kecskéből is van egy magas színtűm, tyúkból egy viszonylag magas, na most ezeket elpotyálni nem akarnám. Legfeljebb - ha nem tudom kitenyészteni ami hiányzik - megpróbálom eladni őket, és az árán venni olyant ami kell a feladatba, bár feltételezem horror áron az értékükhöz képest.

DCveréb, Méhecske61, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  5. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Jól megijesztett a hajnali hibajavítás! El sem tudtam képzelni, mi lehet a baj. Az állatok már türelmetlenül várták az etetést! :oops:

-Erika31-, DCveréb, Méhecske61 és 7 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Ej de milyen egy szép reggelt itt is mindenkinek!:)
    Huné vagytok....., gyorsan, gyorsan gyertek kuncogni!:)
    Baj nincs ugye? Ne is legyen! Nem szabad!:)
    [​IMG] Ezt nektek szedtem.:)

iboly54, DCveréb, Méhecske61 és 10 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szép napot! Készültök a tenyésztésre? Nekem a nyúlból, kecskéből meg van ami kell, de tyúkból cudarul állok, kb. a fele van meg, azt tenyésztenem kell. Szeretnék a Bahán a pandákból csinálni sok-sok színeset, meglátom mire lesz elég a tápom, meg a levesmesterbe is kellene már valami. Ez alatt a pár óra alatt nem fog menni, én reménykedem a hétvégi boom-ban.
    Végre kellemes idő van, nincs hőség, nincs izzadás. Megyek is a boltba, délután úgysem érek rá:D
    Szia Zsémbike! Nem tudom, hol vannak a Többiek, de remélem minden rendben van, és jönnek majd.

iboly54, DCveréb, nyific és 10 más kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Sikerult visszaolvasni az elmult napi irasokat:oops::p
    Latom lehult a levego kisse nalatok. Talan vege a kanikulanak, bar meg nem szabad elkiabalni ;) Nalunk 2-3 nap szaraz, meleg ido van aztan csendes eso, de igy a jo, mert mar kezdett kiszaradni a fu is.
    Doki azota mar talan elmentel orvoshoz a kezeddel, remelem javult valamelyest.
    Gizus gratula a szintlepeshez! :)
    Iboly megoldodott mar a cica gond?
    Sajna az elmult 2 napban szinte alig voltam a farmon, meg a vetes is elmaradt, sot az aratas is a kutyuknel es a paszulyon. Vesztettem is par szazezer TP-t, BTP-t:eek:. Szoval a farmot hanyagoltam egyeb elfoglaltsagok miatt, de hat a VV-ben is helyt kell allni. Na, de talan ma lesz idom, sot muszaj is tenyesztenem, mert a nyuszikkal (marmint a tenyesztett fajtakkal) nagyon hadilabon allok. A kecskevek es tyukkal nem nagyon lesz gondom, azokbol csak nehanyat kell tenyesztenem kiegeszites keppen. Na, de majd meg lesz minden szep sorban. annak viszont nagyon orulok, hogy betettek ezt a par oras boom-ot, mert igy legalabb megoldhato lesz mar a kezdeten az event, ugysem lesz idom egesz het

Gyorgyikem
    merre vagy????
    Juditok, Franciska, Breki es a tobbiek? Merre jartok?

iboly54, zsjudit, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Györgyikém erősen küzd a géppel és a technikával, de talán ma délutánra már lesz jó gépe is! Erős farmos segítséget is kapott egy farm társától, én lelkiekben támogatom:) Egész haditerveket kovácsoltunk már, a hogyan továbbra:)
    Ja, én meg itten vagyok-e! Itt ülök a gép előtt:)

DCveréb, nyific, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok! Csak próbálkozom, puszi mindenkinek, nagyon vágyom már közétek. Most exprólerről írok, de itt meg nem enged be a játékba, csak 100%-on pörögnek a birkáim.

DCveréb, nyific, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! ÖÖ hogy is mondjam,hogy megértsétek :pnem dogozom a héten mán :Dna ez vona xDxDxDxD

iboly54, zsjudit, MamaMeseKertje és 14 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

De jó Neked! Ez megint csak 1 próba hsz. Kár hogy innen nem enged be a játékba. Nálatok is van a jobb felső sarokban egy fekete téglalap, amin szaladgálnak fehér vonalak amikor like-oltok, illetve hsz-t küldenétek el? Ez valami újítás? Na a like-olás már megy úgy látom, de a hszt még mindíg nem tudom elküldeni......

iboly54, DCveréb, Méhecske61 és 11 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nálam is látszik.

DCveréb, Méhecske61, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Meg vagyok csak mióta nincs bölcsi azóta nem nagyon jutok a géphez csak este és sokszor olyan fáradt vagyok, hogy csak egy kis vetés aratás aztán ágy. Amikor meg hozzá jutottam akkor meg nagy volt a hőség és óránként pihenőt kért a gépem.xD
    Szeptember elsején megy Dodókám óvodábaxD. Nagy fiú lett már:D. Augusztus 31-től meg én kezdem a reuma kezelést min. 10. Már várom mert borzasztóan fáj a csípőm. Szerencsére a cukrom olyan rendben van, hogy holnap reggeltől már nem kell az inzulin csak a gyógyszer.
    Megint nekidurálom magam az eventnek hátha sikerül (ha hagynakxDxD).
    Mindenkinek szép napot
    http://alliteracio.kepeslap.com/images/27559/hetvege_origi.jpg

iboly54, DCveréb, Méhecske61 és 9 más kedveli ezt.
  15. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Ahogy olvasom mindenki örül ennek sz időnek, csak én lógok ki a sorból.
    Nem szeretem sem az esőt, sem ezt a hirtelen hűvös időt. :(
    Ilyenkor olyan érzésem van, hogy elmúlt a nyár, itt az ősz.
    Miután holnap is ilyen idő lesz, majd kezdek tenyészteni, még nem néztem meg, hogy hánytól lesz a Bumm.
    Szép napot! :)

DCveréb, Méhecske61, nyific és 8 más kedveli ezt.
  16. georga06

georga06 Fórum hercege

A boom ma lesz, legalabbis a rovid valtozata:)
    En mar keszenletben tartom a gepet, aztan csak teszem be az allatkakat tenyeszteni, kozben meg vegzem a dolgomat.
    Malmot vettem, tobb honapra, mert a legutobbinal elfelejtettem es rafaragtam a kevereseknel. Mostanaban eleg sok malomban kevergetos event volt/van. A szupitaprol ne is beszeljek:p

Tegnap megjottek a szallitok a csomagokkal otthonrol. Apa csalodott volt, mert nem kuldtek neki Autos szeletet:( A kokkusz es palma zsirok/olajok viszont megerkeztek, ugyhogy holnap mar hasznalatba is veszem oket:) Nagyon kivancsi leszek az eredmenyre, hogy valik be.

17. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kész...

Jucusfalva, iboly54, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Itt van az ősz, itt van újra.. előbb-utóbb minden elmúlik..még mi is.
    Na, mielőtt megvádolnátok negatív hangulatom miatt, még mindig nincs a háztartásokban áram a hétfői áldatlan állapotok után.
    Az jutott eszembe a ma esti híradó előzetesét látva, hogy direkt nem csinálják meg hamar a villanyt.. így ugyanis kénytelenek mécsessel, gyertyával világítani a népek.. az meg mint tudjuk, 9 hónap múlva népesedést eredményez;).
    Már tényleg csak egy olimpia hiányzik ide..8)

Jucusfalva, iboly54, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Baby azért valjuk be a sötétben hímezni elég nehéz lenne:)

Jucusfalva, iboly54, terika01 és 11 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Emlékezetből én szoktam kötni úgy, hogy nem látom mit művelek.. és láss csodát nem rontom el:);).
    Ezt csinálja utánam a...:D:D:D;).

Jucusfalva, iboly54, terika01 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.