Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Akkor kérdez!Válaszok pedig lesznek!

kukac42, DCveréb, zsjudit és 4 más kedveli ezt.
  2. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szia!

Ne add fel! Én is sokszor próbálkoztam, és nekem sem jött össze, míg Breki tanácsára ma össze jött 1 arany Tyúk!
    Hidd el neked is össze fog jönni! Légy türelmes!!!

kukac42, DCveréb, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Elöször is van egy iratlan szabály mifelénk beköszönsz bemutatkozol aztán ha ez így meg van akkor fogunk reagálni neked, és mint a moderátor is írta nem chat így nem biztos hogy fent vagyunk lehet hogy
    ne add fel nekem bő 10 hónapja nem volt aranyállatom (azóta játszok) :D míg a gyerek aki később kezdte aranyállat 6-7-es állatok tucatjai :( picit elkeserítő

kukac42, DCveréb, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

nyuszika215, kukac42, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nekem meg van egy szabad helyem, és az összes 10... 20-as szintű gazda,
    engem akar szomszédnak.
    Nem győzöm kiixelni őket. Hogy honnan szednek elő??? fogalmam sincs.:)

titjungne, Andi11, Adruka98 és 9 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

ne add fel nekem bő 10 hónapja nem volt aranyállatom (azóta játszok) :D míg a gyerek aki később kezdte aranyállat 6-7-es állatok tucatjai :( picit elkeserítő[/QUOTE]
    Én öt éve játszom és még soha nem volt aranyállatom!!!!!!!!!!
    Túlságosan túlsúlyba került a szerencsefaktor, erre pedig nem lehet építeni még a farmon se.
    Beültetem a farmot fákkal, és egyéb nem romlandó terményesekkel, semmit érő fa úgyis van rengeteg, aztán a továbbiakat majd meglátom, hátha egyszer változik valami.
    A fórumot továbbra is szeretném látogatni. Szép estét mindenkinek!

titjungne, -Erika31-, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm! Mondom én, hogy a farmeramába a fórum a legkedvesebb hely.

kukac42, DCveréb, zsjudit és 4 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Egy kis kuncogás :)
    Beestem most este.Mondom magamnak, -1 gyors aratás ,vetés -és alvás/fáradt napom volt/
    Neki is estem mindennek, megettem 1 töklekvárt csak, hogy szaporodjon a növény, felfaltam 1 répás kenyeret, mert a tp is fontos. Leszedtem felhőt, feltörtem az összes tojást, aztán uccu neki aratás . :D:oops: :cry:
    Mikor mindennel készen voltam, akkor láttam, nem szedtem le Rackót . Hogy ez is meglegyen ,elkértem az ajándékait :D Persze mit is adhatott nyereményként, mint 20 % tp-t :D :sleepy: Jót nevettem rajta :D
    Szóval, így végződött a mai napom :)
    Lehet más is járt már így. Tanulság, csak ésszel, mert a rohanás nem mindig hoz szerencsét !

Szép álmokat mindenkinek !

DCveréb, kukac42, zsjudit és 7 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Oké! Már vissza is igazoltalak. :)
    Üdv. a szomszédságban,:)

Andi11, titjungne, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

DCveréb, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Előkerültem én is.
    Gratula a sikeres tenyésztőknek!
    A fórum nálam is rendetlenkedik és van, hogy a játék is belassul. Én foxiról játszom, ez vált be.
    Az eventet simán végig vittem. A rövid bumm alatt sokkal sikeresebb voltam. Jött alapból varázs, repülős és húsvéti is.
    Ettől vérszemet kaptam és ráhajtottam kicsikémen a rózsa angóragyapjúra. Keverések nem jöttek be, elfogyott a nyuszi és a táp is. Következő alkalommal folyt köv.
    Itt végeztem a kakukkokkal és a bahás gazdakörihez tenyésztgettem majmokat és pandákat.

Kukac maradt még a bablevesből meg a pogácsából?

terika01, -Erika31-, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  12. Méhecske61

Sziasztok! Szép napot!
    Van két Tapsim, :)az egyik bepirosodott, és holnap elhagy. :sleepy: A másik 28-án. Mi értelme, ha ajándékot nem ad?
    Kaptam is, meg nem is?

terika01, iboly54, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  13. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szép jó napot mindenkinek! benéztem az "odaátra", mit is mondjak. mostanában nem voltam sűrűn de azt hiszem nem is fogok. számomra elvesztette varázsát. szinte ki van zárva minden új olvasó. nagyon jól érzem magam itt veletek!! köszönöm!!!!!!

terika01, iboly54, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

terika01, DCveréb, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  15. Méhecske61

Szia!

Mint mindig most is gyors választ kaptam!!!:D
    Te sosem pihensz? ;)
    Köszönöm szépen, azért nem láttam, mert nem volt beállítva. Beállítottam!!!
    Most már tudom, hogy került a Bagolyvár az ólak közé!!xDxDxD

terika01, iboly54, DCveréb és 2 más kedveli ezt.
  16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nálam is nagyon nehézkes a fórum. ha egy oldalt vissza szeretnék olvasni akkor is lassan megy.

terika01, DCveréb, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ha jelen vagyok, igyekszem segíteni. Néha adódik késés is, de sorra kerülnek a törzsasztalos topicok is. :)

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Törzsasztalon a szomszédkeresés nem lehetséges.

Járható út ilyen esetben az:
    - Kérés megfogalmazása az szomszédkereső topicban.
    - A link bemásolása ebbe a topicba, utalással.

terika01, iboly54, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Ne add fel, nekem a tenyésztéssel évekig pechszériám volt, sose sikerült semmi figyelemre méltó. Kb. pár hónapja lett kicsit jobb, mikor a pulykák voltak ovisok...Akkor nagyon beúsztam a pulyákkal és egyszerre tettem ki vagy 15 tenésztelepet, mindben alap pulyka volt, és csoda történt, lett egy polkám és egy alkotóm is!!!!Előtte az évek alatt 1 db magas szintű állatom volt, 1 véletlen vagány denevér, amit ráadásul 1x nem sikerült eladnom, a pajtában pihent ki tudja mióta. A mostani tenyésztésben 1 boszihollóm lett, amit gyorsan el is adtam és ráadásul még a vagánytól is megszabadultam!!!! Nem tudom a titkot, de most a boszi is úgy jött, hogy sok telepen csak hollók voltak bent. Nem tudom, hogy akik rengeteg magas szintűt fognak ki, mennyi sztápot használnak, szerintem rengeteget...nekem 200-nál nem nagyon szokott több lenni, lehet, hogy jobban menne, ha 2x-3x ennyit tudnék rádobni. Szóval fel a fejjel ;)

terika01, brozsa, zsjudit és 3 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    No ez nem semmi! Én újabban a macskás kitehetőt felejtem el aktiválni, és csak lesek a végén, hogy már megint ott maradt. Akkor hagyom békén, hogy majd holnap, és bíza akkor is elfelejtem így már két napot is kihagytam:)
    Jó helyen vagy Te itt nagyon is:) Én nagyon örülök Neked:)
    Gyere csak, bableves még maradt, de a pogácsa, na annak már lőttek! Sütök frisset csak kapkodd a lábaid:)

terika01, iboly54, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot Mindenkinek !!
    Dolgozom ezerrel, nem is voltam a szám.gép közelében.. Kedves Betegeim ,,megvártak" ! :) Jó érzés, de ma estig rendelek !!! :)

terika01, iboly54, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.